Fenerbahçe'de Ayrılık

Fenerbahçe'de Ayrılık

Son dakika Fenerbahçe'de ayrılık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe'de ayrılık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerbahçe'de ayrılık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe'de Ayrılık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbahçe'de ayrılık gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 fenerbahçe'de ayrılık haberi bulunmuştur. Tüm fenerbahçe'de ayrılık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe taraftarını üzecek ayrılık! Babası gideceği takımı açıkladı
Fenerbahçe taraftarını üzecek ayrılık! Babası gideceği takımı açıkladı Süper Lig'de 67 puanla zirve yarışını sürdüren ve şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olarak gösterilen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip; bir yandan şampiyonluk yarışını sürdürürken, bir yandan da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına başladı. Kanarya'da Jorge Jesus'un ve taraftarın sevgilisi haline gelen yıldız oyuncu ile ilgili de sıcak bir gelişme yaşandı.
5.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yer yerinden oynuyor! 6 isimle ayrılık
Fenerbahçe'de yer yerinden oynuyor! 6 isimle ayrılık Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Devre arası transfer döneminde kadrosuna Jayden Oosterwolde'yi katan sarı lacivertlilerde gündem teklif gelen isimler. Kanarya'da birçok isme teklif gelirken, ayrılacak isimler ve zamanı belli oldu.
2.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de peş peşe ayrılıklar! Yeni takımı netleşti...
Fenerbahçe'de peş peşe ayrılıklar! Yeni takımı netleşti... Süper Lig'e Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile iyi süper başlangıç yapan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertlilerde Filip Novak ile yolların ayrılmasının ardından bir isim daha takıma veda ediyor. Yıldız oyuncunun takımdan ayrılması beklenirken, yeni takımının da netleştiği ifade edildi. İşte o isim ve tüm detaylar...
29.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un ayrılıklar yaşanabileceğini açıklamasının ardından, tecrübeli futbolcu flaş bir hamlede bulundu. Jorge Jesus'un Kayserispor maçında şans vermediği tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
4.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ayrılık! Yeni takımıyla resmen anlaştı
Fenerbahçe'de ayrılık! Yeni takımıyla resmen anlaştı Fenerbahçe'de yıldız oyuncu takımdan ayılıyor. Sarı Lacivertliler tecrübeli stoperin transferi konusunda El Ittifaq takımı ile prensip anlaşmasına vardı.
21.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Dinamo Kiev maçından sonra gidecek-gelecek isimler belirleniyor! 5 ayrılık ve 40 milyon euro...
Fenerbahçe'de Dinamo Kiev maçından sonra gidecek-gelecek isimler belirleniyor! 5 ayrılık ve 40 milyon euro... Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev karşılaşmasıyla ilk resmi maçına çıkan Fenerbahçe kalacaklar ve gidecekler netleşiyor. Teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertlilerin birçok futbolcusuna Avrupa'dan teklif yağıyor. Dinamo Kiev maçı ile sezonu açan Kanarya'da 5 yıldızla yollar ayrılıyor. Bonservis patlaması yaşayacak olan Fenerbahçe kasasına yaklaşık olarak 40.5 milyon euro koyacak.
21.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'dan flaş karar! Biletleri kesildi, takımdan ayrılmalarını istedi
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'dan flaş karar! Biletleri kesildi, takımdan ayrılmalarını istedi Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarını sürdürürken önce kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus'un Mesut Özil'le birlikte 4 futbolcunun daha takımdan ayrılmasını istediği öğrenildi.
9.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus 9 ismin üstünü çizdi! Yollar ayrılıyor...
Fenerbahçe'de Jorge Jesus 9 ismin üstünü çizdi! Yollar ayrılıyor... Devler Ligi ve Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, kadroya katılacak oyuncular kadar gidecek oyuncular da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertli takımda en az 9 yabancı futbolcuyla yolların ayrılması planlanıyor.
30.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un yollamak istediği isimler belli oldu! 2 oyuncu bonservissiz gidiyor
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un yollamak istediği isimler belli oldu! 2 oyuncu bonservissiz gidiyor Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de diğer yandan teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği isimler netleşmeye başladı. Sarı-lacivertli yönetim, iki oyuncuyu bonservis bedeli olmasa da göndermeyi planlıyor.
23.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ayrılıklar başlıyor, işte o futbolcular!
Fenerbahçe'de ayrılıklar başlıyor, işte o futbolcular! Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi ayrılacak futbolcular belirlenmeye başladı. Samatta, Lemos ve Meyer’in gittikleri takımlarda ortaya koyduğu performans hayal kırıklığı oldu. Yeni kadro için çalışan yönetim bir yandan da bu isimlerin maliyetinden kurtulmak için çabalayacak.
17.05.2022 Fenerbahçe
Dünkü maçtan sonra ayrılık! Yeni adresi bile belli oldu
Dünkü maçtan sonra ayrılık! Yeni adresi bile belli oldu Fenerbahçe sezon başında transfer ettiği Lemos ile yollarını ayırıyor.
15.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçeli oyuncu Miha Zajc'ın yeni adresi belli oldu
Fenerbahçeli oyuncu Miha Zajc'ın yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de forma şansı her geçen gün azalan Miha Zajc devre arasındaki transfer döneminin en önemli ismi olacak.
14.11.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ayrılık! Twitter'dan duyurdu
Fenerbahçe'de ayrılık! Twitter'dan duyurdu Fenerbahçe Medya İletişim Direktörü Necati Mete, sosyal medya hesabından görevinden ayrıldığını açıkladı.
26.07.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe'de Ayrılık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbahçe'de ayrılık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.