Metro İstasyonu

Metro İstasyonu

Son dakika metro istasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metro istasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metro istasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metro İstasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metro istasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 835 metro istasyonu haberi bulunmuştur. Tüm metro istasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da sağanak yağış! Yenibosna Metro İstasyonu'nu su bastı
İstanbul'da sağanak yağış! Yenibosna Metro İstasyonu'nu su bastı Ataköy- Olimpiyat Metro (M9) hattının Yenibosna İstasyonu'nu sağanak sonrası su bastı.
20.04.2024 Gündem
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti Yenikapı Metro İstasyonu'nda 22 yaşındaki İspanya vatandaşı Eduardo Gracia raylara atlayarak intihar etti.
13.01.2024 Gündem
İzmir'de metroda yürüyen merdiven kazası: 5 yaralı
İzmir'de metroda yürüyen merdiven kazası: 5 yaralı İzmir'in Konak ilçesinde, Üçyol Metro İstasyonu içerisinde bulunan yürüyen merdivende meydana gelen arıza nedeniyle merdivende oluşan kayma sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.
30.12.2023 Gündem
“100 yıldır aynı aşk ve heyecanla” fotoğraf sergisi
“100 yıldır aynı aşk ve heyecanla” fotoğraf sergisi Sağlık Bakanlığınca, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 81 il ve 16 şehir hastanesinde düzenlenen “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” fotoğraf sergisi açıldı.
28.10.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan '100'üncü yıl' fotoğraf sergisi
Sağlık Bakanlığı'ndan '100'üncü yıl' fotoğraf sergisi Sağlık Bakanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü için 81 ildeki sağlık kuruluşları ile hizmetteki 16 şehir hastanesinde '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' fotoğraf sergisini açtı.
27.10.2023 Gündem
İstanbul'da metro istasyonunda yangın paniği! Durağı dumanlar sardı
İstanbul'da metro istasyonunda yangın paniği! Durağı dumanlar sardı Fatih'te bulunan Vezneciler Metro durağının yürüyen merdivenlerinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülürken olayda yaralanan olmadı.
8.09.2023 Gündem
Gayrettepe istasyonunda interaktif ve sanatsal metro tasarımı
Gayrettepe istasyonunda interaktif ve sanatsal metro tasarımı Türkiye’nin en hızlı metrosu unvanını taşıyan İstanbul Havalimanı hattının Gayrettepe istasyonu, mimarisi ve tasarımı ile dikkat çekiyor.
17.06.2023 Vitrin
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İstanbul'un yerel yönetimi yatırım konusunda çok yavaş ve eksik
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İstanbul'un yerel yönetimi yatırım konusunda çok yavaş ve eksik  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nda incelemelerde bulundu.  Uraloğlu, "Maalesef İstanbul'dan yerel yönetimin proje üretimi ve yatırım konusunda çok yavaş ve eksik kaldığını görüyoruz. Hepimiz sorumluluk alanımızda elimizi taşın altına koymalıyız. Hamaset dolu günübirlik tartışmalara ayıracak vaktimiz yok" dedi.
17.06.2023 Gündem
İstanbullular dikkat: Bu yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbullular dikkat: Bu yollar trafiğe kapatıldı! İstanbul'da bugün Manchester City ve Inter Milan arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı.
10.06.2023 Gündem
Bursa'da feci kaza! Araç metro istasyonunun alt geçidine çarptı: 3 ölü 1 yaralı
Bursa'da feci kaza! Araç metro istasyonunun alt geçidine çarptı: 3 ölü 1 yaralı Bursa’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hızın da etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil yaklaşık 20 metre savruldu. Kaldırıma ve bariyerlere çarpan otomobil, daha sonra FSM Metro İstasyonu’nun yaya alt geçidinin duvarına çarptı. Kazada, sürücü ile iki kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.
19.05.2023 Yaşam
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nde medya yöneticileriyle iftarda buluştu.
19.04.2023 Ekonomi
Ulaşıma sanatsal dokunuşlu iki anıtsal eser
Ulaşıma sanatsal dokunuşlu iki anıtsal eser İstanbul Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı ve Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattı hizmete açıldı. Her iki metro hattında Türkiye’nin ikonik simgelerinin sanatsal bir tema ile kurgulandığı özel tasarım istasyonlar yer alıyor.
13.04.2023 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayaşehir Metro İstasyonu'nda, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayaşehir metro hattı açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Her fırsatta altını çizerek ifade ediyorum; Biz İstanbul'a ve İstanbullulara aşığız. Böylesine derin muhabbetle bağlı bulunduğumuz İstanbul'u kimse kusura bakmasın birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz. Fatih'in emaneti olan bu güzel şehri günbegün karanlığa sürüklenmesine seyirci kalamayız. Evimiz, yuvamız İstanbul'a karşı sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmekten kimse bizi alıkoyamaz" dedi.
8.04.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: İnşaatı başlamış metroyu kapatmak hangi akla sığar
Bakan Karaismailoğlu: İnşaatı başlamış metroyu kapatmak hangi akla sığar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN Türk'te gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İBB'ye kapatılan metro inşaatları üzerinden tepki gösteren Bakan Karaismailoğlu, "Büyük projeye karşı olur yapmazsınız anlarım ama inşaatı başlamış metroyu kapatmak hangi akla sığar. Yapacaklarını söylediler ama hareket yok" ifadelerini kullandı.
7.04.2023 Gündem
Osmanbey metrosu neden kapalı? Ne zaman açılacak?
Osmanbey metrosu neden kapalı? Ne zaman açılacak? Metro İstanbul sosyal medya hesabından duyurdu. M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında yer alan Osmanbey metro istasyonu saat 13:00 itibariyle işletmeye kapatılacak. Peki Osmanbey metro neden kapalı, ne zaman açılacak?
19.01.2023 Gündem
Yenibosna metro istasyonu açık mı, çalışıyor mu? Yenibosna metro istasyonu ne zaman açılacak?
Yenibosna metro istasyonu açık mı, çalışıyor mu? Yenibosna metro istasyonu ne zaman açılacak? Metro İstanbul, bir süredir hizmet dışı olan Yenibosna metro istasyonunun açılacağı tarih duyuruldu. Peki, Yenibosna metro istasyonu ne zaman açılacak? Yenibosna metro istasyonu çalışıyor mu?
15.12.2022 Yaşam
Vatman: Açlıktan gözüm kararmış veya bayılmış olabilirim
Vatman: Açlıktan gözüm kararmış veya bayılmış olabilirim  Eyüpsultan Alibeyköy'de İETT otobüsüne çarpan vatman Semi Özcan'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Tutuklama istenen Özcan'ın, "Olay sabahında hiçbir şey yememiştim. Açlıktan gözüm kararmış veya bayılmış olabilirim. Kaç dakika baygın kaldığımı hatırlamıyorum. Çünkü kendime geldiğimde kullandığım tramvay İETT otobüsüne çarptığını ve olay yerine ambulansların geldiğini gördüm. Bayıldığım için tramvay ışıklarının yeşil mi kırmızı mı yandığını hatırlamıyorum. Normalde tramvay kabininde ivme kolunu manuel kullanırım. Bu güzergahta veya başka güzergahlarda daha önce başıma birçok kez sinyalizasyon arızaları gelmiştir" dediği öğrenildi.
6.12.2022 Yaşam
İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Yaralılar var
İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Yaralılar var Alibeyköy'de tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Alibeyköy Tramvay Durağı'nda meydana gelen trafik kazasında 33 kişinin yaralandığını açıkladı.
5.12.2022 Gündem
Nisa bebek öldü mü, olayı ve son durumu ne? Nisa bebeğe ne oldu, anne tutuklu mu?
Nisa bebek öldü mü, olayı ve son durumu ne? Nisa bebeğe ne oldu, anne tutuklu mu? Nisa bebek öldü mü, Nisa bebeğe ne oldu, son durum ne? Pendik'te boş araziye terk edilmiş olarak bulunan ve Nisa Mihriban adı verilen bebekten üzücü haber geldi. Nisa Mihriban'ın ise 30 Eylül'de hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bebeğini terk eden anneye 5 ay hapis cezası verildi.
13.10.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu Ankara uçağına metro ile gitti
Bakan Karaismailoğlu Ankara uçağına metro ile gitti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Fevzi Çakmak-Hastane Metro İstasyonu'ndan, Ankara uçağına binmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı Metro İstasyonu'na gitti. Yolculuğunun sonunda açıklama yapan Bakan Adil Karaismailoğlu "Pendik Sabiha Gökçen metro hattının Marmaray bağlantısının da bir an yapılması gerekiyor. O da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan bir alan. Pendik'ten Marmaray arasında 4 kilometrelik bir hattın, daha önce başlanmış olan hattın bir an önce bitirilmesi gerekiyor. Onlar da üstlerine vazife olan bu işi maalesef çok geciktirdiler. Bir an önce bitirip İstanbulluların hayatına kazandırılması gerekiyor. Çünkü bu Marmaray bağlantısı Pendik'ten sağlanmadığı zaman vatandaşlarımız Ayrılıkçeşme'ye, Kadıköy'e kadar gidip Marmaray bağlantısını oradan sağlamak zorunda kalıyorlar" dedi.
10.10.2022 Siyaset
Bursa’da metroda yüzlerce kişinin gözü önünde dehşet
Bursa’da metroda yüzlerce kişinin gözü önünde dehşet Bursa’da şehir metrosunda yüzlerce kişinin gözü önünde yan bakma meselesi iddiasıyla 30 yaşındaki işçiye kafa atıp, göğsünden tek bıçak darbesiyle ağır yaralayan zanlı polis ekiplerinin nefes kesen operasyonuyla yakalandı. Yüzlerce kamerayı izleyip iz süren Bursa Polisi 2 saat içerisinde sabıkalı zanlıyı gözaltına aldı.
17.09.2022 Yaşam
Fatih’te doldur boşalt yapan polis, meslektaşını vurdu
Fatih’te doldur boşalt yapan polis, meslektaşını vurdu Fatih’te bir polis memuru, tabancasını kontrol amaçlı doldur boşalt yaptığı sırada yanında bulunan meslektaşını kafasından vurdu. Hastaneye kaldırılan polisin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, meslektaşını vuran polisin ise gözaltına alındığı öğrenildi.
6.09.2022 Yaşam
Bugün toplu taşıma ücretsiz mi, İETT bugün ücretsiz mi, bedava mı? 30 Ağustos 20222 Zafer Bayramı otobüs, metro, metrobüs, marmaray, vapur bedava mı?
Bugün toplu taşıma ücretsiz mi, İETT bugün ücretsiz mi, bedava mı? 30 Ağustos 20222 Zafer Bayramı otobüs, metro, metrobüs, marmaray, vapur bedava mı? İETT bugün ücretsiz mi, bedava mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İstanbul'da toplu taşımayı kullanacak olanlar İETT seferlerinin durumunu sorguluyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. yıl dönümü bugün kutlanacak. Zafer Bayramı’na yönelik etkinlere katılmak isteyenler toplu taşıma seferlerini araştırmaya başladı. 30 Ağustos’ta otobüsler, metro, metrobüsün ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 30 Ağustos 2022 Zafer Byramı’nda otobüs, metrobüs, metro ve vapurlar ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma ücretsiz mi?
30.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Metro İstasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metro istasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.