Metin

Metin

Son dakika metin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.388 metin haberi bulunmuştur. Tüm metin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi Dağlar kızı Reyhan Reyhan, Analar guzusu Reyhan Reyhan, Oldum sene heyran heyran heyran, Alem sene heyran heyran heyran… Tarihler 1960 yılını gösterirken Dağlar Kızı Reyhan tüm Türkiye’yi kasıp kavurur. Kamuran Akkor’un 1960 sonlarında söylediği bu türkü, sonrasında adını Metin Erksan'ın yönetmenliğini yaptığı, başrolünü Kartal Tibet ve Filiz Akın'ın paylaştığı bir filme de verir. Bir Azeri türküsü olan Dağlar Kızı Reyhan’ın, Azerbaycanlı Azmi isimli eşkiyanın, bir Türk göçebe obasında rastlayıp aşık olduğu kız için yazdığı rivayet edilir. Peki, Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi…
19.04.2024 Yaşam
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği Türk sinemanın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın 36 yıl sonra gündeme gelen kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı merak konusu oldu. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına başvurarak annesi Suphiye Orancı'nın şu an nerede olduğunu, çıkıp gerçekleri söylemesini istedi. Duygu Nebioğlu ayrıca annesinin gençlik fotoğraflarını da paylaştı. Peki Suphiye Orancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Duygu Nebioğlu’nun annesi hangi filmlerde oynadı, ne iş yapıyor, mesleği ne, şu an nerede?
19.04.2024 Yaşam
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu'
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia daha ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıkarken Dilara Gülaltan, babalık davası açtığı Uğur Dündar hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında?
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar hasta mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son günlerde kızı Duygu Nebioğlu ile gündeme gelen usta sanatçı, babalık davasını kazanan Nebioğlu ile de buluşmuştu. Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek, "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" demişti. Peki Metin Akpınar'ın hastalığı var mı? Usta sanatçı Metin Akpınar kaç yaşında?
18.04.2024 Magazin
Suphiye Orancı kimdir?) Duygu Nebioğlu, annesi için Müge Anlı'ya başvurdu! Suphiye Orancı hangi filmde oynadı, şu an nerede?
Suphiye Orancı kimdir?) Duygu Nebioğlu, annesi için Müge Anlı'ya başvurdu! Suphiye Orancı hangi filmde oynadı, şu an nerede? Suphiye Orancı kimdir, kaç çocuğu var? Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Nebioğlu, 17 Nisan tarihli bölümde canlı yayına katılarak annesinin yaşamına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Suphiye Orancı neden cezaevine girdi?
18.04.2024 Yaşam
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi, o ismin Uğur Dündar olduğu öne sürüldü. Dündar, iddiayı Adli Tıp Kurumu raporuyla yalanladı. Ancak Duygu Nebioğlu, raporun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Öte yandan Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında seslendiği biyolojik annesinin fotoğrafı ilk kez yayınlandı.
17.04.2024 Magazin
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay yaratacak açıklamalar: Ablamın babası da çok ünlü, tüm Türkiye öğrenecek
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay yaratacak açıklamalar: Ablamın babası da çok ünlü, tüm Türkiye öğrenecek Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla gündem yaratmaya devam ediyor. Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek." ifadelerini kullandı. İşte konun ayrıntıları...
15.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024 Gündem
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı!
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı! Usta oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasının fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Nebioğlu, “Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin” dedi.
11.04.2024 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. İkiz kardeşlerden Duygu Nebioğlu ile babası arasındaki gerilim devam ediyor. Nebioğlu, usta sanatçı tarafından fakirlik belgesinin iptal ettirilmek istendiğini öne sürdü.
9.04.2024 Gündem
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Kayseri Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Kayserili vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Kayseri, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı AK Partili Memduh Büyükkılıç kazandı. İşte Kayseri'de belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Adana'da 8 yıl önce kurduğu iş tüm mahalleyi kalkındırdı!
Adana'da 8 yıl önce kurduğu iş tüm mahalleyi kalkındırdı! Adana’nın Kozan ilçesinde Cennet Hurması üreticisi Hamza Kılıçkaya’nın 8 yıl önce komşularına iş vererek, 10 kadınla başladığı hurma kurutma işi, 10 bin nüfuslu mahallede üreticilere örnek olup artınca geçim kaynağı oldu.
2.04.2024 Adana
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
1 Nisan Pazartesi borsa açık mı, borsa 1 Nisan’da kapalı mı? Seçimden sonraki gün borsa tatil mi? İşte seçimden sonraki pazartesi borsanın durumu
1 Nisan Pazartesi borsa açık mı, borsa 1 Nisan’da kapalı mı? Seçimden sonraki gün borsa tatil mi? İşte seçimden sonraki pazartesi borsanın durumu Borsa 1 Nisan tatil mi, pazartesi borsa açık mı? 1 Nisan’da okulların kapalı olmasıyla vatandaşlar borsanın seçimden sonraki günü çalışma durumunu sorguluyor. 31 Mart’ta Türkiye yerel seçime gidiyor, oy sayma işlemi ve öğretmenlerin görevli olması nedeniyle borsada durumun ne olacağı, kapalı olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, 1 Nisan borsa açık mı, seçimden sonraki gün borsa açık mı, borsa İstanbul 1 Nisan’da tatil mi?
31.03.2024 Gündem
Şanlıurfa'da sürpriz seçim sonuçları: 31 Mart 2024 Şanlıurfa yerel seçim sonuçlarına göre kim önde?
Şanlıurfa'da sürpriz seçim sonuçları: 31 Mart 2024 Şanlıurfa yerel seçim sonuçlarına göre kim önde? Şanlıurfa seçim sonuçları gelmeye devam ediyor. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Türkiye sandık başına gitti. Milyonlarca seçmen oy kullandı. Şanlıurfa'da il ve ilçe seçim sonuçları da takip edilen illerin başında geldi. Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa'da aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte 2024 Şanlıurfa seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.