Messenger

Messenger

Son dakika messenger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan messenger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını messenger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Messenger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan messenger gelişmeleri de dahil olmak üzere 522 messenger haberi bulunmuştur. Tüm messenger haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstismar cinayeti dedi ama gerçek bambaşka çıktı
İstismar cinayeti dedi ama gerçek bambaşka çıktı Eyüpsultan'da eşine 5 yıl önce cinsel saldırıda bulunduğunu söylediği kuzeni Abdullah Koşar'ı başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aslan İlhan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, olay yerinde 'Namussuzluğun bedeli budur' notu bulunmasına rağmen, cinayetin maktul Koşar, şüpheli Aslan İlhan, İlhan'ın eşi ve ağabeyleri arasında Trakya'da bulunan definenin paylaşımı konusundaki anlaşmazlık yüzünden gerçekleştiğine kanaat getirdi. Savcılık, Aslan İlhan, eşi Semanur İlhan ve ağabeyleri Erdal İlhan ve Nedim İlhan'ın "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle cezalandırılmaları talebiyle dava açtı.
26.08.2023 Yaşam
Akılalmaz dolandırıcılık hikayesi: Anne ve kızı dolandırıldı
Akılalmaz dolandırıcılık hikayesi: Anne ve kızı dolandırıldı Kocaeli'de iddiaya göre, anne ve iki çocuğunun telefonlarına casus yazılım programı yükleyen şahıs, bu şekilde onlara ait özel bilgilere ulaşarak, "Üzerinizde büyü var" yalanını söyledi. Bu yalana inanan anne ve kızı ise maddi manevi zarara uğradı.
9.04.2023 Gündem
Türkiye'de sosyal medya kullanımı 7 milyon kişi azaldı
Türkiye'de sosyal medya kullanımı 7 milyon kişi azaldı Türkiye’de sosyal medya platformlarını kullanan kişi sayısı 2022 yılında yaklaşık 7 milyon azaldı. Uzmanlar bu düşüşün pandemi sonrası gerçek hayata geçişi nitelendiriyor.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı!
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Magazin
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar gönderilmiyordu, bakanlıktan açıklama geldi
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar gönderilmiyordu, bakanlıktan açıklama geldi Milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp'ta bu sabah itibariyle erişim engeli yaşandı. Uygulamada mesajların gitmediği görülürken sorun hakkında sosyal medyada kullanıcılar sıklıkla Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor araması gerçekleştirdi. Şikayetler ve açıklamalar peş peşe gelirken uygulama saat 11:52 itibari ile kademeli olarak düzelmeye başladı. Peki, Whatsapp çöktü mü? Whatsapp’ta sorun mu var? Whatsapp mesajları neden gitmiyor? İşte Whatsapp'ta erişim sorununun nedeni…
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren uyarı! 15 gün süresi var, 1 yıl daha kira ödemek zorunda kalınıyor
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren uyarı! 15 gün süresi var, 1 yıl daha kira ödemek zorunda kalınıyor Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren açıklama! Erken tahliye uyarısı geldi. Elektrik, su, doğal gaz, telefon faturaları da kabul ediliyor, 15 gün sınırına dikkat, 1 yıl daha kira ödemek zorunda kalınıyor. Kiracı ile kiralayan arasındaki WhatsApp, Telegram, Messenger gibi elektronik ortamdaki yazışmalar da delil olarak kabul ediliyor. Eğer olası bir itiraz sürecinde sözlü kira sözleşmesinin varlığı kabul ediliyorsa, ne zaman başladığı ve süresi kiraya veren kanıtlanması gerekiyor. Eğer kanıtlanamazsa, kiracının beyanına itibar ediliyor. İşte kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiren kritik detaylar....
21.09.2022 Ekonomi
Sosyal medya devi Instagram'a 405 milyon euroluk ceza şoku!
Sosyal medya devi Instagram'a 405 milyon euroluk ceza şoku! Sosyal medya platformu Instagram, çocukların mahremiyetini ihlal ettiği gerekçesiyle 405 milyon euro para cezasına çarptırıldı.
5.09.2022 Dünya
Mirasın kim, ne kadarını alabiliyor? Miras devlete nasıl geçiyor? Bazı kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz! Dikkat çeken detaylar...
Mirasın kim, ne kadarını alabiliyor? Miras devlete nasıl geçiyor? Bazı kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz! Dikkat çeken detaylar... Miras bu durumda devlete geçebilir. Detaylarıyla miras ve mirasçıya ilişkin tüm merak edilenler açıklandı. Miras hukuku çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Miras anayasal bir hak. Gerçek kişiler öldüklerinde özel mülkiyetlerinde bulunan haklar ve malvarlıkları akrabalarına geçiyor. Yasal mirasçılık için kan bağını esas alınıyor. Bazı ulaşılamama gibi durumlarda kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz olabiliyor. Bazı durumlarda ise mirasçı hem anne hem de baba tarafından iki pay miras alabiliyor. Peki yasal mirasçılar kimlerdir? Evlilik dışı çocukların ve evlatlığın mirasçılığı nasıldır? Boşanma davası açılan eşler birbirine mirasçı olabilir mi? Mirasçılık belgesi nasıl alınır? Vasiyetname iptal edilebilir mi? İşte miras hukuku ile ilgili dikkat çeken bilgiler...
20.07.2022 Ekonomi
Şükrü Özyıldız: Aynaya çok az bakıyorum!
Şükrü Özyıldız: Aynaya çok az bakıyorum! Aşk Taktikleri filminde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız, 'Yasemin Şefik +1' isimli podcast programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, samimi açıklamaları ve eğlenceli yorumlarıyla dinleyenlere kahkaha dolu bir an yaşattı.
11.03.2022 Televizyon
Gönül Taşan kimdir? Müge Anlı Gönül Taşan olayı nedir?
Gönül Taşan kimdir? Müge Anlı Gönül Taşan olayı nedir? Müge Anlı programında yayınına günlerdir Gönül Taşan hakkında ihbar geliyor. Gönül Taşan büyüyle eniştesinin 2 milyon lirasını, eşini ve 2 çocuğunu almakla suçlanıyordu. Hurişan - Mustafa Tunç çifti ise büyüyle 3 çocuğunu Gönül Taşan'ın ele geçirdiğini öne sürüyordu. 2 ailenin çocuklarını oturduğu binada toplayan Gönül Taşan Türkiye’nin en çok merak edilen konusu oldu. Gönül Taşan pazartesi günü ATV canlı yayına çıktı ve söz konusu iddialara yanıt verdi. Peki, Gönül Taşan kimdir? Müge Anlı Gönül Taşan olayı nedir?
7.02.2022 Yaşam
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Kovid-19 salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un adı değişti! İşte yeni logosu ve ismi: Meta...
Facebook'un adı değişti! İşte yeni logosu ve ismi: Meta... Facebook, WhatsApp, Instagram ve Messenger uygulamasını bünyesinde barındıran Facebook Inc.’nin çatı kuruluşunun yeni adı 'Meta' olarak adlandırılacak.
28.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Kesinti sonrası Instagram'a yeni özellik
Kesinti sonrası Instagram'a yeni özellik Instagram için yepyeni özellikler geliştiriliyor. Geçenlerde yaşanan kesinti sebebiyle kullanıcılar Facebook’a bağlı olan WhatsApp ve Instagram gibi uygulamalara 6 saatten fazla ulaşamadı. Yeni yapılan bir açıklamaya göre Instagram’daki kesintileri veya teknik sorunları bilgilendirmek için bir özelliği test ettiği vurgulandı.
12.10.2021 Bilim ve Teknoloji
TikTok değişikliğe gidiyor! O saatlerde bildirim alınmayacak
TikTok değişikliğe gidiyor! O saatlerde bildirim alınmayacak TikTok, gençlerin iyiliği için uygulamada bir dizi değişikliğe gideceğini duyurdu.
12.08.2021 Bilim ve Teknoloji
TikTok, 2020 yılında dünyanın en çok indirilen uygulaması oldu
TikTok, 2020 yılında dünyanın en çok indirilen uygulaması oldu Küresel olarak indirilen mobil uygulamalar için yeni bir araştırma raporu yayımlandı. Bu rapora göre 2020 yılının en çok indirilen uygulaması TikTok oldu. Çok fazla eleştirilmesine rağmen popüler uygulama kullanıcı sayısını katlayarak artırmaya devam ediyor.
9.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Tapu devri ile ilgili çok önemli karar! Sakın silmeyin, 8000 lira...
Tapu devri ile ilgili çok önemli karar! Sakın silmeyin, 8000 lira... Tapudaki resmi senette taşınmazın bedelinin tamamının ödendiği yazılı olsa da, taraflar arasındaki yazılı satış sözleşmesine göre ödemenin gerçekleşip gerçekleşmediğinin ispatında Facebook paylaşımı dahi tanıkla desteklenerek ispatlanabilir. E-mail yazışması, WhatsApp mesajı, hatta Twitter ve Facebook’taki iletişim bir hukuki ilişkiyi ispatlayan belgedir. Özellikle bir şey almış, satmış, kiralamış, hizmet almış veya vermişseniz, fiyat, ödeme ve şartlarla ilgili paylaşımları silmeyin.
7.08.2021 Ekonomi
WhatsApp ‘View Once’ özelliğini duyurdu
WhatsApp ‘View Once’ özelliğini duyurdu WhatsApp, ‘bir kez görüntüle’ olarak adlandırılan yeni özelliği ‘View Once’ı duyurdu. Bu özellik sohbet sırasında tek seferlik görüntülenen paylaşımlar yapılmasını sağlayacak.
4.08.2021 Bilim ve Teknoloji
2,85 milyar kişi Facebook kullanıyor
2,85 milyar kişi Facebook kullanıyor 2021 yılı ilk çeyreği itibarıyla dünyada aktif Facebook kullanıcı sayısı 2,85 milyar olurken, Facebook’un dünya çapındaki en büyük sosyal ağ olarak kayıtlara geçtiği görüldü.
25.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Covid-19'un 'hızlanmış Alzheimer' etkisine karşı tedavi geliştirecek
Covid-19'un 'hızlanmış Alzheimer' etkisine karşı tedavi geliştirecek Dünyanın en prestijli araştırma merkezlerinden Kaliforniya'daki Scripps Enstitüsü'nde HIV'in nörolojik etkileri üzerine çalışmalar yapan beyin cerrahı Prof. Dr. Murat Digiçaylıoğlu, Covid-19'un kısa ve uzun vadeli nörolojik hasarları üzerine başlatılan araştırmayla ilgili DHA'ya önemli açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Digiçaylıoğlu, HIV hastalarında uzun vadede "hızlanmış bir Alzheimer tipi" geliştiğini, aynı riskin Covid-19'da da bulunduğunu anlatarak, "Kovid aşılarında kullanılan mRNA teknolojisi ile elde edilecek terapilerle, bunu önlemeyi veya geriletmeyi hedefliyoruz" dedi.
16.06.2021 Bilim ve Teknoloji
mRNA tekniği sperm yokluğuna bağlı kısırlığa çözüm olabilir
mRNA tekniği sperm yokluğuna bağlı kısırlığa çözüm olabilir Üroloji ve Üreme Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Emre Bakırcıoğlu'nun sperm yokluğuna bağlı kısırlık (infertilite) sorunu olan 246 erkek hastayı incelediği araştırması, anne babası birinci dereceden akraba olan erkeklerin üçte birinde bu sorunun olduğunu ortaya koydu. Şimdiye dek hastaların yarısında nedeni bulunamayan sperm yokluğuna bağlı kısırlığın, aileden gelen genetik mutasyonlardan kaynaklı olabileceğini ilk kez gösteren bu çalışma, Amerikan Üreme Tıbbı Derneği'nin dergisinde de yayınlandı. Doç. Dr. Bakırcıoğlu, araştırmanın, sperm yokluğuna bağlı kısırlıkta genetik faktörlerin kanıtlamasıyla, Kovid-19 ile dünya gündemine oturan mRNA aşılarının, bu türden infertil erkeklere çare olabileceğini göstermesi bakımından çok önemli olduğunu söyledi.
21.05.2021 Sağlık
Telegram söylendiği kadar güvenilir değil!
Telegram söylendiği kadar güvenilir değil! Milyonlarca kişinin WhatsApp'ı terk edip alternatiflerine yöneldiğini görmüştük. Telegram kendi içinde özel bazı özelliklere sahip olmasıyla en çok tercih edilen WhatsApp alternatifi olmuştu. 'Güvenlik' vurgusu yapılan uygulama için bir tehdit ortaya çıktı.
23.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Dijital 2021 Raporu'na ilişkin, "Raporda Türkiye'nin öne çıktığı başlıklar. Sesli arama ve komut verme sistemini dünyada en çok kullanan 5'inci ülkeyiz. Video oyunu kullanımında dünya ortalamasının üzerinde ve 5'inci sırada yer almaktayız. Tüm dünyada internette en çok üretilen içerik dili açısından Türkçe 4'üncü sırada" açıklamasında bulundu. Öte yandan Uslu Türkiye'de sosyal medya kullanıcı sayısının 60 milyona ulaştığını belirtti.
21.02.2021 Gündem
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Prof. Dr. Ertuğrul: 'Mutasyonlu virüsün bulaşma hızı arttı'
Prof. Dr. Ertuğrul: 'Mutasyonlu virüsün bulaşma hızı arttı' Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Ertuğrul, mutasyonlu koronavirüsün bulaşma hızının arttığını belirterek, “Rehavete kapılmadan, önlemlere uygun bir biçimde davranmamız gerekiyor. Eğer tedbirlere uygun yaşamayı gerçekleştiremezsek yeni bir dalga ile karşılaşabiliriz" dedi.
8.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Messenger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki messenger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.