Telegram

Telegram

Son dakika TELEGRAM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TELEGRAM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TELEGRAM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telegram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telegram gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 telegram haberi bulunmuştur. Tüm telegram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı Niğde merkezli 4 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.
25.03.2024 Gündem
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Ali Yerlikaya duyurdu! 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu
Ali Yerlikaya duyurdu! 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 14 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen Sibergöz-28 operasyonu ile ilgili detayları paylaştı. Giresun, Niğde, Osmaniye ve Zonguldak merkezli 14 ilde Nitelikli Dolandırıcılık, Çevrimiçi Çocuk İstismarı ve 7258 sayılı Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçlarına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “SİBERGÖZ-28” operasyonlarında 34 şüpheli yakalandı.
22.03.2024 Gündem
Telegram halka arz ne zaman? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır?
Telegram halka arz ne zaman? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır? Telegram halka arz mı oalcak? Telegram'ın kurucusu Durov, verdiği demeçte, sosyal medya platformunu halka arz yoluyla borsaya açmayı düşündüğünü açıkladı. Peki, Telegram ne zaman halka arz olacak? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır, Telegram halk arz ne zaman?
12.03.2024 Ekonomi
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Dünya
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentini vurdu: 5 ölü, 18 yaralı
Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentini vurdu: 5 ölü, 18 yaralı Ukrayna ordusunun Rusya'nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği saldırı sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.
15.02.2024 Dünya
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar...
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar... Suçla mücadele kapsamında Türkiye'de sürekli operasyonlar yapılıyor. Ancak bazı sosyal medya platformlarında silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamlarının yapılması dikkati çekiyor. İnsan tacirlerinin, Sudanlı bir çocuğun satışına yönelik paylaşımları ise kan donduruyor...
22.01.2024 Gündem
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia Sovyet döneminden kalan Rusya'nın en önemli uçaklarından A-50 Azak Denizi üzerinde kayboldu. Rus Telegram sayfaları uçağın bizzat Rusya tarafından düşürüldüğünü öne sürerken Ukrayna kanadı ise hava kuvvetlerinin A-50'yi düşürdüğünü iddia ediyor.
15.01.2024 Gündem
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı Whatsapp, Telegram, Signal gibi uygulamalar kullananlar dikkat. Etik hacker Tamer Şahin mesajlaşma uygulamalarının taşıdığı güvenlik risklerine değinerek, “Bu uygulamalar normal kullanıcılar için bile güvenli değil, kamu görevlileri kesinlikle kullanmamalı” uyarısında bulundu...
13.01.2024 Bilim ve Teknoloji
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Gündem
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum Çekya’nın başkenti Prag’daki Charles Üniversitesi’nde rasgele ateş açarak 15 kişiyi öldüren David Kozak'ın katliam planlarını Telegram üzerinden paylaştığı ortaya çıktı.
22.12.2023 Dünya
Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları yeni sözler! SMS, Facebook, X ve Instagram için birbirinden farklı Cuma mesajları 15 Aralık
Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları yeni sözler! SMS, Facebook, X ve Instagram için birbirinden farklı Cuma mesajları 15 Aralık Cuma mesajları, Cuma gününü kutlamak, sevdiklerine iyi dilekler iletmenin bir aracı olarak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Müslümanlara, cuma gününün faziletini, önemi hatırlatmak için hayırlı duaları etmek için biz de Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları derledik. Twitter, Facebook, Pinterest, BİP, Telegram, Instagram için paylaşmalık 15 Aralık 2023 en güzel, resimli, yeni, kısa, farklı ve anlam yüklü cuma mesajları…
15.12.2023 Gündem
Ofiste cinsel içerikli grup kurdu, hayatının şokunu yaşadı
Ofiste cinsel içerikli grup kurdu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal medyada, mesai arkadaşlarını da üye yaparak bir yazışma grubu kuran işçi, güven sarstığı gerekçesiyle işten kovuldu. İşverenin, 'Firma ismini kullanarak kurulan grupta müstehcen paylaşımlarda bulunuyordu' suçlamasında bulunduğu işçi, mahkemeden de eli boş döndü.
21.10.2023 Yaşam
Telegram nedir, ne için kullanılır? Telegram ne işe yarar, nasıl kullanılır?
Telegram nedir, ne için kullanılır? Telegram ne işe yarar, nasıl kullanılır? Savaş nedeniyle İsrail'de bulunan gazeteci Fulya Öztürk, İsrail hattı üzerinden aranarak tehdit edildiğini açıkladı. Öztürk, fotoğraflarının telegram hesaplarında paylaşıldığını belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından “Telegram nedir, ne için kullanılır? Telegram ne işe yarar, nasıl kullanılır?” sorunun yanıtı sorgulanmaya başlandı.
20.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Fulya Öztürk'e Kudüs'te tehdit telefonu: Kendine dikkat et yine arayacağım
Fulya Öztürk'e Kudüs'te tehdit telefonu: Kendine dikkat et yine arayacağım İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı yerinde takip eden ve son gelişmeleri anında aktaran CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman telefonla tehdit edildi. Öztürk sabah saatlerinde yeniden telefonla arandığını paylaştı.
20.10.2023 Gündem
Hamas, İsrailli çocukların görüntüsünü paylaştı
Hamas, İsrailli çocukların görüntüsünü paylaştı Hamas, Kibbutz Holet’te İsrailli çocuklarla çekilmiş görüntü paylaşarak durumlarının iyi olduğunu belirtti. Öte yandan İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), çocukların yaralanmalarına ve ağladıklarına dikkat çekti.
14.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e kabusu yaşattı! Dünya İsrailli generalin esir alındığı görüntüleri konuşuyor
Hamas İsrail'e kabusu yaşattı! Dünya İsrailli generalin esir alındığı görüntüleri konuşuyor Orta Doğu güne İsrail-Hamas çatışmasıyla başladı. Son olarak birçok İsrail askerinin esir alındığını bilinirken bir generalin de esirler arasında yer aldığı öğrenildi.
8.10.2023 Dünya
Borsaya yatırım yapanlar dikkat! 'Al' dedi kendi sattı, yeni cezalar geliyor
Borsaya yatırım yapanlar dikkat! 'Al' dedi kendi sattı, yeni cezalar geliyor Borsaya yatırım yapanlar dikkat. Sosyal medya üzerinden hisse tavsiyesi verip yatırımcıyı manipüle eden hesaplara ceza yağıyor. Son olarak SPK, yüksek takipçili bir hesaba 3.9 milyon lira ceza kesti. SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu hesapların kötü niyetli olduğunu tespit ettiklerini ve menfaat sağladıklarını söylemişti. SPK’nın ‘gözetim ekibi’ tarafından Twitter (X), YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn paylaşımları ve yayınları ile Telegram ve WhatsApp grupları 24 saat kayıt altına alınıyor. Şu an incelemesi süren çok sayıda dosya var ve önümüzdeki günlerde ‘kötü niyetli’ bu hesaplara da yeni büyük cezalar yolda. İşte detaylar...
7.10.2023 Ekonomi
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı...
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı... Kartel terörünün estiği Meksika'dan gelen haberler dünyanın kanını dondurmaya devam ediyor. Ülkede sadece 13 yıl önce kurulan ve dünyanın en acımasız karteline dönüşen Jalisco grubu gerçekleştirdikleri son skandalla dünya medyasında yankı uyandırdı.
28.09.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
Yeni saadet zinciri ortaya çıktı, oltalama yöntemini kullanıyorlar! '3 ay sonra çökecek'
Yeni saadet zinciri ortaya çıktı, oltalama yöntemini kullanıyorlar! '3 ay sonra çökecek' Dolandırıcılar yüksek gelir sağlamak isteyen vatandaşları tuzağına düşürmeye devam ediyor. Günlük 3 bin TL kazanma vaadine kapılanlar elinde olan parasını da kötü niyetli kişilere kaptırıyor. Dolandırıcılar bu kez de dijital platformları kullanıyor.
19.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Telegram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telegram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.