Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı Twitch operasyonunun ikinci dalgası ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Zanlıların gizli bir grup kurduğu ve burada çalıntı kredi kart bilgilerini paylaşıp, sahte sitelerin nasıl oluşturulduğu hakkında eğitimler verdikleri ortaya çıktı. İşte Twitch vurgununun detayları...
24.06.2022 Gündem
Microsoft, Discord'u almak için harekete geçti!
Microsoft, Discord'u almak için harekete geçti! Microsoft, oyun dünyasında son yıllarda oldukça popülerleşen sesli ve yazılı iletişim uygulaması Discord'u satın almak için girişimlerde bulunuyor. Microsoft’un uygulama için 10 milyar doları gözden çıkardığı belirtildi.
24.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Steam'e rakip oldu! Artık oyun satıyor...
Steam'e rakip oldu! Artık oyun satıyor... Oyuncuların oyun oynarken haberleşmek için en çok kullandığı platform olan Discord, geçen ay oyuncuların kullanımına sunduğu oyun mağazasına erken erişimdeki oyunları da ekledi.
16.11.2018 Bilim ve Teknoloji