Merdiven Altı

Merdiven Altı

Son dakika merdiven altı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan merdiven altı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını merdiven altı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merdiven Altı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merdiven altı gelişmeleri de dahil olmak üzere 640 merdiven altı haberi bulunmuştur. Tüm merdiven altı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı, Merdiven altı bilet satışlarına dikkat!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı, Merdiven altı bilet satışlarına dikkat! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı. Türkiye Otobüsler Federasyonu yönetim kurulu üyesi Musa Çaktır, "Bayram biletleri için ayın dördünden sonra bir yoğunluk başladı. Araçlarımızda doluluk oranları şu an yüzde 90 civarında. Ek servisler için hazırlıklar yapıyoruz" dedi. Bilet alacaklara uyarıda da bulunan Çaktır, "Bayram öncesi bilet alırken merdiven altı satışlara dikkat etsinler. Bilet acentesi olmayan yerlerden de bilet almasınlar. Bilet alırken normal, belgeli acentelerimizden bilet aldıklarında herhangi bir sorun yaşamayacaklardır" diye konuştu.
4.04.2024 Gündem
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüksek yargı kurumları arasındaki tartışmalarda taraf değil, hakem olma rolümüzü hala muhafaza ediyoruz" dedi.
20.02.2024 Gündem
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Arabası olana uyarı 32 bin lira ceza kesilecek! e-Ticaret sitelerinde sahtesi çıktı bile
Arabası olana uyarı 32 bin lira ceza kesilecek! e-Ticaret sitelerinde sahtesi çıktı bile Türkiye'de görüntüsünü sevenler dışında terör, gasp, soygun gibi suç arz eden olaylarda kullanmak için APP plakalar tercih ediliyor. Yasa dışı olarak parasını veren herkese istenilen rakam ve harf grubu basılarak APP plakalar veriliyor. 32 bin lira ceza kesilen APP plakaların karekodlusu da merdiven altı işletmelerde üretilmeye başlandı.
8.02.2024 Ekonomi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi Geçen yıl yapılan düzenlemeyle içinde ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı.
1.02.2024 Gündem
Cilt gençleştirmenin en etkili yöntemi! Yüz ve boyundaki kırışıklıklarda çok başarılı
Cilt gençleştirmenin en etkili yöntemi! Yüz ve boyundaki kırışıklıklarda çok başarılı Yaş ilerledikçe vücudun kolajen ve elastin seviyeleri azalır, bu da cilt sıkılığının kaybolmasına ve doğrudan yaşlanma belirtileri olan kırışıklığa ve donukluğa neden olur. Önleyici tedbirlerle yaşlanma belirtilerini geciktirmek ise mümkün. Dermatolog Dr. Zahide Eriş de kişinin yaşı, cilt tipi ve ihtiyacı dikkate alınarak ciltteki sıkılık kaybını önleyebileceğini söyleyerek cilt sağlığı ve gençleşmesi ile ilgili merak edilenleri aktardı.
21.10.2023 Sağlık
Sahte saç boyası uyarısı! Kaşıntı, yanma, batma, ağrı, şişme belirtileri varsa neler yapılmalı! uzman isim tek tek açıkladı
Sahte saç boyası uyarısı! Kaşıntı, yanma, batma, ağrı, şişme belirtileri varsa neler yapılmalı! uzman isim tek tek açıkladı Sahte saç boyalrına karşı uzman isimden uyarılar geldi. İstanbul'da ele geçirilen binlerce sahte saç boyasıyla ilgili uyarıda bulunan Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, "Merdiven altı yerlerden bu tarz ürünleri almamaları lazım. Bir de boyayı uyguladıktan hemen sonra saç diplerinde kaşıntı, yanma, batma, ağrı, şişme vesaire hissediyorlarsa bir an önce saçlarını yıkayarak boyayı uzaklaştırsınlar ve en yakın sağlık kuruluşuna veya dermatoloğa girmelerinde fayda var" dedi.
19.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sivil anayasaya kimsenin kulak tıkama lüksü yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sivil anayasaya kimsenin kulak tıkama lüksü yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay Başkanlığı IASAJ programı kapanış ve Danıştay eğitim tesisi açılış töreninde konuştu. 'Darbe anayasasından kurtulmalıyız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bu talebe siyaset kurumu başta olmak üzere sorumluluk makamında olan hiç kimsenin kulak tıkama yükümlülüğü yoktur. Müzakereye açık olduğumuzu belirttik " dedi
3.10.2023 Gündem
Kerem Demirbay dedi yeni transferleri yerin dibine soktu: Harbi merdiven altı etiketli
Kerem Demirbay dedi yeni transferleri yerin dibine soktu: Harbi merdiven altı etiketli Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Galatasaray, Norveç ekibi Molde’yi konuk etti. Mücadeleyi 2-1’lik skorla kazanan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı. Sezon için çok kritik olan Molde karşılaşmasıyla ilgili yeni transferler eleştirilerin odağı oldu. İşte detaylar...
31.08.2023 Galatasaray
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullarda yeni dönem başlıyor. MEB tarafından yapılan açıklamada milyonlarca öğrenci ilgilendiren yeni dönemin şifreleri verildi. Liselere sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa kesinlikle af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yeni dönemde uygulanacak kuralları tek tek duyurdu.
17.08.2023 Eğitim
Açık liseye geçiş zorlaşacak mı? 11. sınıftan açık liseye geçiş kaldırıldı mı?
Açık liseye geçiş zorlaşacak mı? 11. sınıftan açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaklaşan yeni eğitim - öğretim yılına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanı Tekin, bu dönemde liselerde sınıf tekrarının geleceğini ve devamsızlık affının kaldırılacağını açıkladı. Bakan ayrıca açık liselere yönelik de açıklama yaptı. Peki, Açık liseye geçiş zorlaşacak mı? 11. sınıftan açık liseye geçiş kaldırıldı mı?
16.08.2023 Eğitim
Liselerde sınıfta kalma var mı, devamsızlık affı kaldırıldı mı? Liselerde sınıf tekrarı hakkı geldi mi, devamsızlıktan kalanlara af var mı, liselere sınıfta kalma var mı?
Liselerde sınıfta kalma var mı, devamsızlık affı kaldırıldı mı? Liselerde sınıf tekrarı hakkı geldi mi, devamsızlıktan kalanlara af var mı, liselere sınıfta kalma var mı? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde sınıf tekrarını hayata geçireceklerini, devamsızlık affını da kaldıracaklarını bildirdi.
16.08.2023 Eğitim
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da dünyaca ünlü markalara ait parfümleri, merdiven altı olarak tabir edilen depolarda üreterek orijinal şişelerinin benzeriyle piyasaya süren şebekeye operasyon düzenlendi. 5 kişi gözaltına alındı.
3.08.2023 Yaşam
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi İstanbul’da kaçak akaryakıt operasyonu gerçekleştirildi. Rekor miktarda kaçak akaryakıt ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı. Kaçak akaryakıtların tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu ifade edildi.
5.07.2023 Gündem
Yasaklar ve uyarılar kaçak kıyma çekiminin önüne geçemedi
Yasaklar ve uyarılar kaçak kıyma çekiminin önüne geçemedi  Kurban Bayramı'yla birlikte kasaplar dışında farklı dükkanlarda da yasak olmasına rağmen kaçak kıyma çekimi yapılıyor. 'Kıyma çekilir' yazısı asılan bir çok dükkanda Kurban etleri, kilosu 5 liradan kıymaya çekiliyor. Esenler'de bayram dolayısıyla kapalı olan lokantada kıyma çekimi yapan iş yeri sahibi, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için bayramın bir ve ikinci günlerinde kıymamızı çekiyoruz. Her çekim sonrası makinenin temizliğini yapıyorum" dedi. 
30.06.2023 Yaşam
İl Tarım Ve Orman Müdürü Karaca'dan kurban kesenlere uyarı
İl Tarım Ve Orman Müdürü Karaca'dan kurban kesenlere uyarı İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "Etlerini götürüp kasaplarda kıyma, parçalama suretiyle işlem yapacaklar. Bunları da yine bakanlığımızdan onaylı kasaplarda ve ya bakanlıktan onaylı işletmelerde yapmaları lazım. Terzide, tekel bayiinde, kıyma çekilir ibaresi olan merdiven altı yerlerde kesinlikle yaptırmamalarını istiyoruz. Eğer buralarda yaptıkları bulaştan sonra gerekli şartları sağlamadan yapılan işlem güvensiz gıda, enfeksiyon olarak kendilerine döner" dedi.
29.06.2023 Gündem
En ucuz cevizli baklava 250, fıstıklı baklava ise 400 liradan tezgahta
En ucuz cevizli baklava 250, fıstıklı baklava ise 400 liradan tezgahta Kurban bayrama sayılı günler kala, vatandaşları da tatlı bir telaş sardı. Gelen misafirlere ikramlık baklava düşünenler, tepsi tepsi sipariş verirken, baklava ustaları ise "merdiven altı" diye tabir edilen ucuz baklavalardaki oyunlar konusunda uyardı. Baklava Uzmanı Yüksel Aktaş, "Ucuz baklava yiyeyim" derken, boğazı yakan şerbet sipariş edildiğini tartı ile gözler önüne serdi.
24.06.2023 Ekonomi
Aromalı elektronik zehir internette kol geziyor
Aromalı elektronik zehir internette kol geziyor Gençleri aromalarla zehirleyen elektronik sigaralar, satışı yasak olmasında rağmen internette adeta kol geziyor.
24.06.2023 Gündem
Depremden kaçarken dolandırıcıya tutulmayın! Fırsatçılar bu kez de kentsel dönüşümde pusu kurdu
Depremden kaçarken dolandırıcıya tutulmayın! Fırsatçılar bu kez de kentsel dönüşümde pusu kurdu Ülke genelinde hızlanan kentsel dönüşüm faaliyetlerini fırsata çevirmek isteyen merdiven altı girişimler, hem vatandaşları hem de inşaat şirketlerini dolandırıyor. Belediyelerle kentsel dönüşüm ofislerinin vatandaşları bilgilendirmesi gerektiğine dikkat çeken İş İnsanı Erdinç Duman, kentsel dönüşüm sürecini değerlendirdi.
23.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında zarar gördüğü için restore edilen Vaniköy Camii'nde cuma namazını kıldı. Erdoğan namaz sonrası açıklamalarda bulundu. "2002'den bu yana yaklaşık 5 bin 500 eserimizi restore ettik" diyen Erdoğan, "Bu şehri tüm ilçeleriyle beraber gönülden seviyoruz. Bu güzel şehrin meftunuyuz, aşığıyız. İstanbul sevgimiz birileri gibi lafta bırakmıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Haydarpaşa Anadolu Lisesi'nde karne dağıtım töreninde konuştu. Erdoğan, "Eğitim ordumuzu daha da güçlendirdik. 2002'de göreve geldiğimizde 500 bin öğretmen varken bizim dönemimizde göreve başlayan öğretmen sayısı 800 bini buldu. İhtiyaç duyulan alanlarda atamaları sürdüreceğiz" dedi.
16.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Merdiven Altı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merdiven altı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.