Memur Ve Memur Emeklisine Zam Farkı

Memur Ve Memur Emeklisine Zam Farkı

Son dakika memur ve memur emeklisine zam farkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur ve memur emeklisine zam farkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur ve memur emeklisine zam farkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Ve Memur Emeklisine Zam Farkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur ve memur emeklisine zam farkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 memur ve memur emeklisine zam farkı haberi bulunmuştur. Tüm memur ve memur emeklisine zam farkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ocak zammıyla 2023 öğretmen, doktor, mühendis, avukat, polis, kaymakam, vaiz, hemşire maaşları ne kadar oldu? Memura ve emekliye refah payı ne kadar olacak?
Ocak zammıyla 2023 öğretmen, doktor, mühendis, avukat, polis, kaymakam, vaiz, hemşire maaşları ne kadar oldu? Memura ve emekliye refah payı ne kadar olacak? Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. 2023 yılında memurlar yüzde 16.48'lik zammı garantiledi. TÜİK verilerine göre enflasyon yıllık bazda yüzde 64.27 aylık bazda ise yüzde 1.18 oldu. Bu bilgilere SSK ve Bağ-kur emekli zammı ise yüzde 15.47 olarak şekillendi. Peki, Memur maaşı 2023 ne kadar oldu? Ocak zammıyla öğretmen, doktor, mühendis, avukat, polis, kaymakam, vaiz, hemşire maaşları ne kadar oldu? Memura ve emekliye refah payı ne kadar olacak?
3.01.2023 Memur
Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı oluştu mu? 2023 memur zammı ne kadar olur?
Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı oluştu mu? 2023 memur zammı ne kadar olur? TÜİK 2022 Eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon Eylül'de aylık bazda yüzde 3,08 artarken yıllık bazda yüzde 83,45 oldu. Memur ve memur emeklisi, toplu sözleşmeye göre 6 aylık enflasyondan kaynaklı fark oluşursa maaş zammına yansıyor. Buna göre eylül ayı enflasyonu ile birlikte memur ve memur emeklisine zam farkı oluşup oluşmadığı merak ediliyor. Peki, Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı oluştu mu? 2023 memur zammı ne kadar olur? Memur Toplu Sözleşme zam oranları ne? İşte detaylar…
5.10.2022 Memur
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? İşte 4 aylık memur zam oranı!
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? İşte 4 aylık memur zam oranı! Milyonlarca memur ve memur emeklisini gözü enflasyon rakamlarındaydı. Beklenen açıklama geldi. TÜİK nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) nisan ayı enflasyon oranlarını açıkladı. Buna göre TÜFE nisanda yüzde 7,25 arttı, yıllık bazda yüzde 69,97'ye yükseldi. Enflasyon oranının açıklanmasıyla memur ve memur emeklisi zam farkı çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Maaş farkı için 6 aylık enflasyon verileri baz alııyor. Peki, Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? İşte 4 aylık enflasyon rakamlarına göre memurların alacağı zam oranı
5.05.2022 Memur
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri bugünden itibaren...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri bugünden itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. MEB milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişmenin detaylarını paylaştı. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrencileri kapsıyor. Her ay, 2. sınıftan 12. sınıfa tüm öğrencilerin derslerine ve sınava yönelik çalışmalarına destek sağlamak amacıyla hazırlanan yardımcı kaynak paketlerinin yedincisi, bugün paylaşıldı. Nisan ayı yardımcı kaynak destek paketinde 10 bin soru yer alıyor.
4.04.2022 Eğitim
Tüneli kapatarak yüksek sesli müzik dinleyenlere ceza
Tüneli kapatarak yüksek sesli müzik dinleyenlere ceza Kağıthane Sütlüce Tüneli’ni otomobilleri ile kapatarak yüksek sesli müzik eşliğinde dans eden kişilere Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce Trafik güvenliği ve düzenine uymamaktan toplamda 1603 lira idari para cezası kesildi.
4.04.2022 Yaşam
Emekli maaşını doğrudan artırıyor!  Altın kural, aylık ona göre belirleniyor...
Emekli maaşını doğrudan artırıyor! Altın kural, aylık ona göre belirleniyor... Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli maaşını yükseltiyor. Emeklileri ilgilendiren altın kural açıklandı. Emekli aylığı çalışma süresi, prime esas kazanç, yıl içindeki zamlar, enflasyonla beraber dilekçe tarihine göre değişiyor. İşçi, memur, esnaf statüsünden emekli olup çalışmaya devam edenlerin aylıklarını artırma imkânı bulunuyor. Emekli olup destek primi ödeyerek çalışanlar işten ayrıldıktan sonra da aynı aylığı almaya devam eder. Bu süreçte yaşlılık sigortasına prim ödenmediği için emekli aylığı artmıyor. Emekli olduktan sonra aylığını kestirip çalışmaya devam edenler ise aylığını yükseltebilir. Çalışılan süre boyunca yaşlılık sigortasına ödenen primler daha sonra tekrar bağlanacak emekli aylığını yükseltir. Yüksek prim ödemesi aylığı doğrudan artırıyor. Aylığı kestirerek mi yoksa destek primine tabi olarak çalışmanın daha avantajlı merak edilen konuların başında geliyor. İşte emekli aylığı ile ilgili tüm detaylar...
4.04.2022 Emekli
Bir ilk gerçekleşti! Türkiye'den dünyaya yayılıyor
Bir ilk gerçekleşti! Türkiye'den dünyaya yayılıyor Türk civcivi; Gürcistan’dan çıkıp dünyayı feth etmeyi planlıyor. Beyaz et sektörünün ihracat rekortmeni Bursalı tavuk firması Türkiye’de bir ilke imza atıp yurt dışında civciv fabrikası (kuluçkahane) kurdu. Kuluçka süresini tamamlayıp yumurtalarından çıkan milyonlarca civcivin renkli görüntüleri kameralara yansıdı.
4.04.2022 Gündem
Orman yangını! Üç buçuk dekarlık alan kül oldu
Orman yangını! Üç buçuk dekarlık alan kül oldu Balıkesir'in Bandırma İlçesinde iki noktada çıkan yangında 3 buçuk dekarlık çalılık ve otluk alan yanarak kül oldu.
4.04.2022 Gündem
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? 2022 Temmuz memur zam oranı ne olur?
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? 2022 Temmuz memur zam oranı ne olur? Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü kulağı TÜİK tarafından açıklanacak mart ayı enflasyonuna çevrilmişti. TÜİK mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Emekli, memur ve sözleşmeli personelin maaşlarını da etkileyen 2022 Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memura verilecek zam farkı da netlik kazandı. Peki, Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne olur? Memur enflasyon farkı hesaplama nasıl yapılır? 2022 Temmuz memur zam oranı ne olur? İşte detaylar...
4.04.2022 Memur
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu?
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? Milyonlarca memur ve memur emeklisi bekliyordu. Beklenen enflasyon rakamları açıklandı. TÜİK şubat ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat ayı enflasyon oranlarını açıkladı. Buna göre şubatta enflasyon aylık 4,81 artarken, yıllık bazda ise 54,44'e yükseldi. Enflasyonda bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 16,45 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 25,98 artış gerçekleşti. Enflasyon oranının açıklanmasıyla memur ve memur emeklisine zam farkı çıkıp çıkmadığı da sorgulanmaya başlandı. Maaş farkı için 6 aylık enflasyon verileri baz alınır. Peki, Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu?
3.03.2022 Memur
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu?
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? Milyonlarca memur ve memur emeklisi bekliyordu. Beklenen enflasyon rakamları açıklandı. TÜİK Ocak ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Ocak ayında enflasyon yüzde 11,10, yıllık ise 48,69 olarak gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre memur ve emekli maaş zammında enflasyon farkını belirleyen 2021 yılı ikinci 6 aylık dönemin enflasyonu yüzde 25,47 oldu. Maaş farkı için 6 aylık enflasyon verileri baz alınır. Peki, Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu?
3.02.2022 Memur
Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? Memur maaşına ne kadar enflasyon farkı zammı yapılacak?
Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? Memur maaşına ne kadar enflasyon farkı zammı yapılacak? Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü enflasyon rakamlarında. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) açıkladı. 2021 Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre kasımda enflasyon yüzde 21,3 olarak gerçekleşti. Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı da netleşti. Kasım ve Aralık enflasyonu ile beraber enflasyon yüzde 3'ü geçerse, geçilen miktarda memurlar zam yapılacak. Peki, Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşına ne kadar enflasyon farkı zammı yapılacak? İşte merak edilenler...
3.12.2021 Çalışma Hayatı
Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? Memur maaşına ne kadar enflasyon farkı zammı yapılacak?
Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? Memur maaşına ne kadar enflasyon farkı zammı yapılacak? Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiriyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) açıkladı. 2021 Ekim ayı enflasyon rakamları belli oldu. Enflasyon ekimde yüzde 2,39 artarken yıllık bazda yüzde 19,89 oldu. Ekim ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ile ilgili rakam da ortaya çıktı. Kasım ve Aralık enflasyonu ile beraber enflasyon yüzde 3'ü geçerse, geçilen miktarda memurlar zam yapılacak. Peki, Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşına ne kadar enflasyon farkı zammı yapılacak? İşte merak edilenler...
3.11.2021 Memur
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı?  Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu?
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur maaşı enflasyon farkı ne oldu? Milyonlarca memur ve memur emeklisi bekliyordu. Beklenen enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon eylülde yüzde 1,25 artarken yıllık bazda yüzde 19,58 oldu. Eylül ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ile ilgili rakam da ortaya çıktı. Ekim, Kasım ve Aralık enflasyonu ile beraber enflasyon yüzde 3'ü geçerse, geçilen miktarda memurlar zam alıyor. Peki, Memur ve emekli zammı ne kadar olur? Memur zam farkı alır mı? İşte merak edilenler...
4.10.2021 Ekonomi
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur enflasyon farkı ne oldu?
Memur ve memur emeklisine zam farkı çıktı mı? Memur enflasyon farkı ne oldu? Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü ağustos ayı enflasyon rakamlarındaydı. Ve belli oldu. Ağustos ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ile ilgili rakam da ortaya çıktı. Temmuz ayında enflasyon yüzde 1,80, Ağustos ayında da yüzde 1,12 arttı. 2 aylık enflasyon yüzde 2,86 oldu. Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık enflasyonu ile beraber enflasyon yüzde 3'ü geçerse, geçilen miktarda memurlar zam alacak. Peki, Memur ve emekli zammı ne kadar olur? Memur zam farkı alır mı? İşte merak edilenler...
3.09.2021 Ekonomi
Memur ve memur emeklisine müjde! 2021 Temmuz memur zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı 2021!
Memur ve memur emeklisine müjde! 2021 Temmuz memur zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı 2021! 2021 Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon verileriyle birlikte milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiren enflasyon farkı hesaplamaları da yapılmaya başlandı. Mart enflasyonuyla memurlara ve memur emeklilerine zam farkı hakkı doğmuştu. Nisan ayı itibariyle 2,5 puanlık fark oluştu. Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam son 6 aylık enflasyona göre netlik kazanıyor. Memur ve memur emeklisinin zammı toplu sözleşmeye göre 2 yılda bir belirlenirken, son 6 aylık enflasyon belirlenen rakamların üzerine çıkarsa fark ekleniyor. SSK ve Bağkur emeklisi de 6 aylık enflasyon ne kadar gerçekleşmişse o oranda zam alıyor. Memur ve memur emeklisi temmuz ayı zammını beklerken ay ay enflasyon hesabı da yapıyor. TÜİK Nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Peki, 2021 Temmuz memur zammı ne kadar olacak? Memur zam oranı 2021 belli oldu mu? Memur enflasyon farkı 2021 oluştu mu? Memur enflasyon zammı alacak mı? İşte memur ve memur emeklilerini ilgilendiren Nisan 2021 enflasyon verileri ve memur enflasyon farkı ile ilgili tüm detaylar...
3.05.2021 Memur
Memur ve emekliye zam ve fark...
Memur ve emekliye zam ve fark... Toplu sözleşmeden 2020 yılı için yüzde 4+4 zam alan milyonlarca memur ve memur emeklisi gözünü enflasyon farkına çevirdi. Memur ve memur emeklisi ne kadar fark alacak? En düşük emekli ve memur maaşı kaç para olacak?
23.09.2019 Emekli
Emekliye zam farkı hesaba yatıyor! Tarih verildi, işte detaylar...
Emekliye zam farkı hesaba yatıyor! Tarih verildi, işte detaylar... Emekli maaş farkı ödeme günleriyle ilgili dikkat çeken açıklama geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklisine ilave yüzde 5 zam yapılacağı müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti ve emeklinin zam oranı yüzde 37,57'den yüzde 42,6'ya yükselmişti. Daha sonrasına ise yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği talimat üzerine, bir zam daha yapılarak memur emeklileri ile SSK ve Bağ-Kur emeklilerine aynı oranda yüzde 49,25 olacak şekilde zam uygulandı. Bu doğrultuda ise emeklilerin gözü maaş farklarının ödeneceği o tarihe çevrildi.
1.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmesi
Emekliye ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmesi Milyonlarca emekli ve çalışan bekliyordu. Ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmeleri art arda yaşandı. Asgari ücret desteğinin 700 lira olarak uygulanması ve kısa çalışma ödeneği için asgari prim ödeme gün sayısının 450'ye indirilmesini içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaşına ek zam konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte son dakika gelişmelerinin detayları...
15.01.2024 Çalışma Hayatı
SSK emeklisine refah payı verilecek mi? İşçi emeklisi refah payı alacak mı, emekliye refah payı ne zaman açıklanacak?
SSK emeklisine refah payı verilecek mi? İşçi emeklisi refah payı alacak mı, emekliye refah payı ne zaman açıklanacak? Emekliye refah payı verilecek mi? Üretici enflasyonuna işaret eden yurt içi üretici fiyat endeksi de aralık ayında yıllık yüzde 44,22, aylık yüzde 1,14 artarken; 12 aylık ortalamalara göre yüzde 49,93 artış gösterdi. Memur ve memur emeklilerinin alacağı enflasyon farkı dahil artışları yüzde 49.25 oldu. SSK ve Bağkur emeklilerinin ise yüzde 37.57 oldu. Zam oranları kesinlik kazandıktan sonra emekli refah payı ile ilgili aramalar arttı. Emekliler arama motorlarına yönelerek emekliye refah payı verilecek mi, emekli maaşı refah payı ne kadar, SSK emeklisine refah payı var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
4.01.2024 Emekli
Seyyanen zam 2024’te artacak mı? Seyyanen zamlanacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi?
Seyyanen zam 2024’te artacak mı? Seyyanen zamlanacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi? SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 37,57 zamma hak kazandı. Memur ve memur emeklileri de yüzde 15'lik sözleşme zammına ek olarak yüzde 29,79 enflasyon farkı alacak. Memur ve memur emeklilerin toplam zam oranı yüzde 49,25 olacak. Peki, İşçi emeklisine seyyanen zam var mı? 8077 seyyanen zam emekliye verilecek mi, seyyanen zam 2024’te ne olacak?
4.01.2024 Çalışma Hayatı
En düşük emekli maaşına özel çalışma! Oran belli oldu, yüzde 50 artış ve ek zam geliyor
En düşük emekli maaşına özel çalışma! Oran belli oldu, yüzde 50 artış ve ek zam geliyor Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. 2024 yılı yeni asgari ücreti 17 bin 2 TL olarak belirlendi. Zammın belli olmasının ardından ise gözler 3 Ocak tarihine çevrildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, memur ve memur emeklisinin zammının toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile yüzde 50'ye yakın olacağını söyledi. Yılmaz, en düşük emekli maaşı için özel bir çalışma yapıldığını da bildirdi. Peki memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisine zam oranı ne olacak? Asgari ücrete yapılan zam diğer maaşlara emsal teşkil eder mi? İşte beklentiler...
30.12.2023 Emekli
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı?
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı? MHP Lideri Devlet Bahçeli'den emekliye yeni zam teklifi talebi geldi. Bahçeli yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan yüzde 25'lik zam makul ve yeterli bulunmamıştır. Zamma ilave olarak memura verilen 8.077 lira seyyanen zam bütün emeklilerimize de verilmelidir." İfadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından emekli vatandaşlar “Emekliye seyyanen zam var mı, Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi?” sorusuna yanıt arıyor. İşte seyyanen zam ile ilgili son durum…
11.07.2023 Emekli
Seyyanen zam nedir? Seyyanen ne demek, seyyanen zam kimlere verilecek, memur emeklisine seyyanen zam var mı, seyyanen zam ne kadar olacak?
Seyyanen zam nedir? Seyyanen ne demek, seyyanen zam kimlere verilecek, memur emeklisine seyyanen zam var mı, seyyanen zam ne kadar olacak? Seyyanen zam nedir, seyyanen ne demek? Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranın belli olacağı 6 aylık enflasyon rakamları merakla bekleniyor. Memur maaş zammında enflasyon farkı dışında masada farlı formüller de bulunuyor. Bu formüllerin başında ise seyyanen zam geliyor. Memur maaşına yapılacak seyyanen zammın ne anlama geldiği şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki, Seyyanen zam ne demek, seyyanen zam kimlere verilecek, memur emeklisine seyyanen zam var mı, seyyanen zam ne kadar olacak?
5.07.2023 Ekonomi
Emekli ve memura zam! Temmuzda maaşlar artıyor, Rakamlar netleşmeye başladı, işte en düşük maaş
Emekli ve memura zam! Temmuzda maaşlar artıyor, Rakamlar netleşmeye başladı, işte en düşük maaş Milyonlarca memur ve emeklinin gözü temmuz ayında yapılacak zamda. Maaşlar artacak. Rakamlar netleşmeye başladı. MB anketine göre SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 21,43, memur ve memur emeklisine 19,18'lik zam sinyali geldi. Memur ve memur emeklisi toplu sözleşme kapsamında yüzde 6 zam ve enflasyon farkı alacak. İşte en düşük maaş ve detaylar...
23.04.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Memur Ve Memur Emeklisine Zam Farkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur ve memur emeklisine zam farkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.