Memur Ek Zam

Memur Ek Zam

Son dakika memur ek zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur ek zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur ek zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Ek Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur ek zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.255 memur ek zam haberi bulunmuştur. Tüm memur ek zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs'ta memura zam var mı, 1 Mayıs memura ek ek zam yapılacak mı? Memur maaşlarına seyyanen zam gelecek mi?
1 Mayıs'ta memura zam var mı, 1 Mayıs memura ek ek zam yapılacak mı? Memur maaşlarına seyyanen zam gelecek mi? Memur maaşlarına ek zam var mı, 1 Mayıs memura seyyanen zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük emekli maaşının 7500 TL yapmasının ardından memurlar maaşlarına ara zam yapılıp yapılmadığını sorguluyor. Memur ek zam var mı, sorusuna yanıt arayana memurlar arama motorlarına yönelerek sendikadan ve hükümetten yapılan açıklamaları takip ediyor. Peki, 1 Mayıs memura zam var mı, memura ek zam verilecek mi? Memura ara zam yapılacak mı?
28.04.2023 Memur
Emekli memura ek zam var mı? Emekli memur ek zam alacak mı, memur emeklisine zam olacak mı?
Emekli memura ek zam var mı? Emekli memur ek zam alacak mı, memur emeklisine zam olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasına göre, en düşük emekli maaşı 5.500 TL'den 7.500 TL'ye yükseltildi. Bu zammın sadece SSK ve Bağ-Kur emeklilerini değil, aynı zamanda memur emeklilerini kapsayıp kapsamadığı merak konusu oldu. Peki, Emekli memura ek zam var mı? Emekli memur ek zam alacak mı, memur emeklisine zam olacak mı?
24.03.2023 Memur
Dul ve yetim aylıkları yüzde 30 arttı! İşte yeni aylıklar
Dul ve yetim aylıkları yüzde 30 arttı! İşte yeni aylıklar Dul ve yetim aylığı alanların maaşları Ocak 2023’te yüzde 30 artacak. Ayrıca yeni senede en düşük emekli aylığının 5.500 liraya çıkarılmış olması en düşük dul ve yetim aylığı alanların da maaşlarını artırmış oldu.
7.01.2023 Ekonomi
Maaşlara zam geliyor! Memur, emekli hepsini kapsıyor, oran belli oldu: Yüzde 31...
Maaşlara zam geliyor! Memur, emekli hepsini kapsıyor, oran belli oldu: Yüzde 31... Maaşlara zam geliyor. Memur, emekli milyonları yakından ilgilendiriyor. Oran belli oldu. Emekli zammı ve memur zammı için belirleyici olacak Nisan ayı enflasyon oranı açıklandı. Buna göre Temmuz zammı ile netleşecek emekli ve memur maaşları için zam oranı şimdiden yüzde 30'u geçti. İşte 4 aylık rakamlara göre; 'Emekli ve memur maaşları ne kadar olacak, Kim kaç lira alacak, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak' soruları yanıt buldu. İşte milyonların merak ettiği kuruşu kuruşuna bütün maaş hesapları...
5.05.2022 Emekli
Emekli zammında yeni gelişme! Yüzde 22.81 kesinleşti, ek zam ise...
Emekli zammında yeni gelişme! Yüzde 22.81 kesinleşti, ek zam ise... Milyonlarca emekliyi doğrudan ilgilendiriyor. Temmuz zammı ile ilgili flaş gelişme! Enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından zam oranları netleşmeye başladı. Emeklilerin yüzde 22.81 zam alması kesinleşti. Peki emekliler ek zam da alacak mı? Ocak ayında düşük emekli aylığı alan vatandaşlar için 2.500 liralık taban belirlendi. Böylece en düşük emekli aylığı 2.500 lira oldu. Ancak bu rakamın temmuz ayında yeniden belirlenmesi gündeme gelebilir.
5.04.2022 Emekli
Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu, maaşlar değişecek, mayısta...
Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu, maaşlar değişecek, mayısta... Emekli, memur, ETY'li, sözleşmeli olarak çalışan milyonlarca kişi bekliyordu. 3600 ek gösterge, ETY, sözleşmelilerin kadro meselesi ile ilgili yeni gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hükümetten art arda açıklamalar geliyor. Toplumun büyük kesimini etkileyecek değişiklikler ile ilgili detaylar belli oluyor. Toplu sözleşmede gündeme gelen konular da mayıs ayında Meclis'e gelecek. 3600 ek gösterge ve sözleşmelilerin kadro haklarıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu iki konuyla ilgili son toplantı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Ardından da konu TBMM gündemine gelecek. Yüz binlerce kişinin beklediği EYT düzenlemesi ile ilgili ise Hem Ak parti Meclis grubundan hem de parti yöneticilerinden önemli açıklamalar geldi. Açıklamalarda toplumun önemli kesimlerini ilgilendiren konularla ilgili takvimin işletildiği belirtilerek konuların öncelikli olarak sırayla ele alınarak çözüme kavuşturulacağı vurgulandı. İşte 3600 ek gösterge, EYT ve sözleşmeli personelin kadro meselesi ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
29.03.2022 Çalışma Hayatı
Ek zam, EYT, 3600 ek gösterge, kadro meselesi... Milyonlarca çalışan bekliyor! Flaş gelişme
Ek zam, EYT, 3600 ek gösterge, kadro meselesi... Milyonlarca çalışan bekliyor! Flaş gelişme Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. 2022 ile birlikte çalışma hayatında pek çok değişiklik hayata geçiriliyor. İlk olarak asgari ücretle ilgili önemli bir adımları atıldı. Vergi muafiyeti getirilerek rekor oranda zam yapıldı. Böylece asgari ücret 4 bin 253 TL'ye yükseltildi. Yapılan açıklamalar diğer pek çok çalışanın da beklentisini arttırdı. 3600 ek göstergeden EYT düzenlemesine, ek zamdan sözleşmeli personelin kadro meselesine kadar pek çok konunun 2022 itibarı ile çözüme kavuşmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte 3600 ek gösterge, EYT, maaş zamları, kadro sorunun çözümüne dair yapılan çalışmalar ve son dakika gelişmeleri...
27.02.2022 Çalışan Hakları
Memur ve emekliye ek zam! Yeni maaşlar belli oldu, en düşüğü 4. 273 liraya yükseldi! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve...
Memur ve emekliye ek zam! Yeni maaşlar belli oldu, en düşüğü 4. 273 liraya yükseldi! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve... Memur ve emekliye ek zam müjdesi! Detaylar belli oldu. Öğretmen, polis, doktor, hemşire, imam ve emekli... Milyonları ilgilendiriyor. TBMM’den geçti, artık yasalaştı. Yeni maaş oranları belli oldu. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Ek zam maaşlara ne zaman yansıyacak? Kimin maaşı ne kadar yükselecek? Tüm sorular yanıtını buldu. En düşük memur maaşı 4. 880 liraydan 6.380 lira çıktı. En düşük memur emeklisi maaşı ise 3.275 liradan 4. 273 liraya yükselmiş oldu. İşte Memur ve emekliye ek zamda merak edilen tüm detaylar...
20.01.2022 Çalışma Hayatı
Memur ve emekliye ek zam ile ilgili son dakika gelişmesi! Kabul edildi, maaşlara yansıyor, bin 500 TL ve...
Memur ve emekliye ek zam ile ilgili son dakika gelişmesi! Kabul edildi, maaşlara yansıyor, bin 500 TL ve... Memur ve emekliye ek zam ile ilgili son dakika gelişmesi. Ve kabul edildi. Milyonları ilgilendiriyor. Maaşlara yansıyacak. Memur ve TÜİK zammı sonrasında maaşı 2 bin 500 lira altında kalan emeklilere Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ek zam müjdesi geldi. Ek zam düzenlemesini içeren kararnameye dair kanun teklifinin görüşmeleri ise TBMM'de sona erdi. Son dakika gelişmesine göre, Memur ve emekliye ek zammı da içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
19.01.2022 Ekonomi
Ek zamda kritik gün! Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu, bugün...
Ek zamda kritik gün! Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu, bugün... Ek zamda son dakika gelişmesi! Milyonlarca kişi bekliyordu. Bugün belli oluyor. İlave zam ile memur ve emeklilerin maaşı değişecek. Zam oranı artacak. TBMM Genel Kurulu, bugün memur ve emekliye ek zammı da içeren kanun teklifini yasalaştırmak için mesai yapıyor. Konuyla ilgili detaylar belli oldu. Emekli ve memurlara güzel haber geldi.
13.01.2022 Ekonomi
Ek zam kararı! Milyonlarca çalışan alacak, en düşüğü 6.854 lira olacak
Ek zam kararı! Milyonlarca çalışan alacak, en düşüğü 6.854 lira olacak Milyonlarca çalışan ek zam alacak. Ve belli oldu. Yeni maaşlara yansıyacak. 15 Ocak'ta hesaplara yatırılacak. En düşüğü 6.854 lira olacak. Yeni yıl ile birlikte çalışanların maaşları değişiyor. Zam oranları netleşti. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Enflasyon zammı dışında ek zam ve aile yardımını da çok sayıda çalışanın maaşına yansıyacak. Görevdeki memurların 2022 Ocak zammı belli oldu. Ek zamla birlikte kamuda çalışanlar ocak ayında maaşlarını yüzde 30.95 zamlı alacak. Aile yardım ödeneği ile maaşlar daha da artacak.
7.01.2022 Memur
Ek ders ücreti ne kadar 2022? Sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlerin ek ders ücretlerine zam geldi mi? Ek ders ücreti hesaplama ve zammı!
Ek ders ücreti ne kadar 2022? Sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlerin ek ders ücretlerine zam geldi mi? Ek ders ücreti hesaplama ve zammı! 2022 ek ders ücreti detayları ile ek ders ücreti hesaplama hakkındaki enflasyon oranlarının açıklanmasıyla sorgulanıyor. Öğretmenler 2022 zamlı maaşları netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan memur ek zam oranını da açıkladı. Erdoğan memurlara yüzde 2,5 oranında ek zam yapıldığını bununla birlikte memurlar 2022 ocak ayında toplam yüzde 30,5 zam alacak. Peki 2022 ek ders ücreti ne kadar? 2022 Ocak sözleşmeli ve kadrolu öğretmen ek ders ücreti ve zammı…
4.01.2022 Memur
Memura ek zam var mı? Memur ek zam alacak mı, memura ek zam talebi ne kadar?
Memura ek zam var mı? Memur ek zam alacak mı, memura ek zam talebi ne kadar? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon rakamlarına göre, enflasyon yıllık bazda yüzde 36,08 oldu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve emeklinin maaş zammı da belli oldu. Peki, Memura ek zam var mı? Memur ek zam alacak mı, memura ek zam talebi ne kadar?
3.01.2022 Memur
Ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ocak'tan itibaren maaşlara yansıması...
Ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ocak'tan itibaren maaşlara yansıması... Asgari ücrete yapılan rekor zammın ardından memur ve emekliler de kendi maaşlarına benzer oranda zam yapılmasını bekliyor. Memur ve memur emeklileri için ek zam gündemde. İlave zam ile ilgili art arda açıklamalar geliyor. Yıl sonun gelmesi ile birlikte memur ve memur emeklisinin gözü 2020 zam oranlarına çevrildi. Tarihi seviyedeki zamlarla beraber ek zam konusu milyonlarca memur ve memur emeklisinin gündeminde. Vatandaşlar "2022 Memur maaş zammı ne kadar, kaç TL olacak, ek zam yapılacak mı?" sorularına son dönemde güncel yanıtı arıyor. Son dakika zam haberleri yakından takip edilirken ek zam ile ilgili açıklamalar da peş peşe geliyor.
30.12.2021 Çalışan Hakları
Memura ek zam ne kadar olacak? Memur ek zam görüşmeleri ne zaman, saat kaçta?
Memura ek zam ne kadar olacak? Memur ek zam görüşmeleri ne zaman, saat kaçta? Memur ek zam görüşmeleri ne zaman? Memura ek zam merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur Sen Genel Başkanı Yalçın'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek. 18 milyon memur ve memur emeklisi maaşlarına zam bekliyor. Memur zammı 3 Ocak'ta açıklanacak, zam miktarı ise enflasyon oranlarıyla netleşecek. Peki, memura ek zam ne kadar olacak?
22.12.2021 Memur
Memur, sözleşmeli personel, işçi ve emekliye müjde! Maaş artış oranı belli oldu! Memura  enflasyon farkı...
Memur, sözleşmeli personel, işçi ve emekliye müjde! Maaş artış oranı belli oldu! Memura enflasyon farkı... Milyonlarca memur, memur emeklisi, sözleşmeli personel ve işçi emeklisine müjde. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, TÜFE kasımda yüzde 2,3, Yİ-ÜFE yüzde 4,08 arttı. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 14,03, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 23,11 olarak gerçekleşti. Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiren zam oranları da ortaya çıktı. Peki, Memur, sözleşmeli personel, işçi ve memur emeklisi ne kadar zam alacak? Memurlar 2021 Ocak ayında ne kadar zam alacak? İşçi ve memur emeklisi zam oranı belli oldu mu? İşte Memur maaşı enflasyon oranı ve memur, memur emeklisi, sözleşmeli personel ve işçi emeklisi enflasyon oranı...
3.12.2020 Ekonomi
Son dakika... Bakan'dan müjde: Memur ek zam alacak!
Son dakika... Bakan'dan müjde: Memur ek zam alacak! Maliye Bakanı Ağbal, canlı yayında NTV'nin sorularını yanıtladı. Ağbal, "Enflasyon haziran sonu itibariyle de yüzde 6,39 seviyesinde kalırsa en düşük memur maaşı 2839 liradan 3050 liraya çıkacak. En düşük memur emekli maaşı 1978 liradan 2094 liraya çıkacak. En düşük SSK emekli aylığı 1570 liradan 1670 liraya çıkacak. En düşük Bağ-Kur emekli aylığı 1405 liradan 1495 liraya çıkacak. Bu ay içerisinde emeklilere vermiş olduğumuz bayram ikramiyesi de ilave olarak gelirlerine yansımış olacak" dedi.
6.06.2018 Ekonomi
Son dakika: Memura ek zam!
Son dakika: Memura ek zam! Milyonlarca memurun 2 yılda yapılacak 4 zammına, aile yardımındaki artış da eklenecek. 2 çocuk sahibi memura her ay ödenen aile yardımı 321 liradan, 378 liraya yükselecek. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
28.08.2017 Ekonomi
Memur ek zam için 7 Haziran’da meydanlarda
Memur ek zam için 7 Haziran’da meydanlarda KESK üyeleri, “Ücret adaletsizliğine hayır, ek zam istiyoruz” talebiyle tüm illerde alanlara çıkacak...
4.06.2007 Ekonomi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi?
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi? Asgari ücrete ara zam gelecek mi, asgari ücrete temmuzda zam var mı? Asgari ücret çalışanları temmuzda maaşlarına ara zam gelip gelemeyeceğine yönelik açıklamaları dikkatle takip ediyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusu, gündem oldu.
14.04.2024 Çalışma Hayatı
Memura 3600 ek gösterge ve erken emeklilik fırsatı! Ekonomide yeni reformlar yolda
Memura 3600 ek gösterge ve erken emeklilik fırsatı! Ekonomide yeni reformlar yolda Memur ve emekli olmak istenler ile ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Türkiye'nin önünde 4 yıldan fazla seçimsiz bir dönem var. Orta Vadeli Program devam ederken bu dönemde ekonomide çok önemli reformlar da gündeme gelecek. Bunun yanında milyonları ilgilendiren konularda çalışma hayatı ile ilgili de değişiklikler yapılacak. Birinci derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge verilmesine yönelik düzenleme ile ilgili hazırlıklar da sürüyor. Bu kapsamda memurlar 1. Dereceye geldiklerinde otomatik olarak 3600 ek göstergeye kavuşmuş olacak. 2024 yılını emekliler yılı ilan eden hükümet bu konuda çok önemli adımları da atmaya hazırlanıyor. Bu yıl emeklileri destekleyecek, gelirlerini artıracak adımlar atılacak. İşte milyonlarca vatandaşın merak ettiği detaylar...
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı Emekli promosyon kampanyaları Mart 2024 dönemi için yenilendi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 zam alırken, banka promosyonları da güncellendi. Özellikle özel bankalar müşteri kazanma iştahıyla emekli promosyonu kampanyaları düzenliyor. Banka promosyonu emeklilere ek gelir kapısı oldu. En yüksek emekli promosyonu hangi bankada? İşte Halkbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, Akbank, Garanti, İş Bankası dahil emekli banka promosyonu tutarları...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı?
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Emekli astsubaylar, 2001 yılında astsubaylara Kanun Hükmünde Kararname ile verilen ancak, kararnamenin süresi dolduğu için artık ödenmeyen, bugün yaklaşık 8 bin lira karşılığı olan 10 bin ek göstergenin yansıtılması bekleniyor. Emekli astsubaylar arama motorlarına yönelerek Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Sorularının yanıtını araştırıyor.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
En yüksek maaş Ceyhan Belediyesi'nde! 43 bin lira oldu
En yüksek maaş Ceyhan Belediyesi'nde! 43 bin lira oldu Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, en düşük işçi maaşını 43 bin liraya yükseltti, maaş zam aralığını da memur maaşına endeksledi.
27.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Memur Ek Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur ek zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.