Melisa Şenolsun Kimdir

Melisa Şenolsun Kimdir

Melisa Şenolsun (d. 24 Eylül 1996, İzmir), Türk oyuncu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. Kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun'la kardeştir. Kariyerine 2015 yılında Türk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar ile başladı. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu olan Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Kiralık Aşk dizisinde "Sude" karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide Mert Yazıcıoğlu ile birlikte "Ceren" karakteriyle başrol oyuncu olarak yer aldı. Melisa Şenolsun son olarak Atiye dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Güzellik algısını şöyle anlatıyor: Kendimi aynada gördüğüm için yorumlayamıyorum. Ben doğal olanı, kusurlu güzellikleri, estetik müdahaleye maruz kalmayan görüntüleri seviyorum. Mesela yüzünü çil basan insanlar, yamuk bir burun ya da cilt lekeleriyle dikkat çeken Winnie Harlow gibi yüzler çok hoşuma gidiyor. Umut Evirgen'in ikinci uzun metraj filminde yer alacak.

Melisa Şenolsun Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melisa şenolsun kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 melisa şenolsun kimdir haberi bulunmuştur. Tüm melisa şenolsun kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah paylaşımı!
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah paylaşımı! Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte olan işletmeci Umut Evirgen'in adı son olarak oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk iddialarına karışmıştı. Yakın arkadaş olduklarını iddia eden ikiliden Evirgen, Abdullah ile çekilen siyah-beyaz karesini yayınlayarak; sosyal medyanın gündemine oturdu.
28.11.2022 Magazin
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah ile paylaşım! Aşk iddiaları vardı
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah ile paylaşım! Aşk iddiaları vardı Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte olan işletmeci Umut Evirgen'in adı son olarak oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk iddialarına karıştı. Geçtiğimiz haftalarda sabaha kadar birlikte eğlenen ve sonrasında Evirgen'in evine giden ikili, yakın arkadaş olduklarını ifade etmişti. Ardından aynı konserden peş peşe paylaşımlar yapan ünlü çiftten Umut Evirgen, yakın arkadaşlarıyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. O masada Abdullah'ın da olması dikkatlerden kaçmadı.
28.10.2022 Magazin
Melisa Şenolsun derin göğüs dekoltesiyle poz verdi! Zeynep Bastık'tan yorum gecikmedi
Melisa Şenolsun derin göğüs dekoltesiyle poz verdi! Zeynep Bastık'tan yorum gecikmedi Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan oyuncu Melisa Şenolsun siyah derin göğüs dekolteli bluzuyla poz verdi. İddialı tarzıyla verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncuyu gören şarkıcı Zeynep Bastık ise kendini tutamadı. İkilinin karşılıklı iltifatları sosyal medyada dikkat çekti.
11.10.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan Umut Evirgen hamlesi!
Farah Zeynep Abdullah'tan Umut Evirgen hamlesi! Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlü isimle birlikte olan Umut Evirgen, son olarak Alina Boz'u yakın takibe almıştı. Bu durumdan rahatsız olan Alina Boz, Evirgen'i takipten çıkmıştı. Evirgen'in daha sonra Farah Zeynep Abdullah ile buluştuğu konuşulmuştu. İkili gündeme gelince takipleşmeyi bıraktı.
3.10.2022 Magazin
Alina Boz'dan flaş Umut Evirgen hamlesi! Rahatsız oldu
Alina Boz'dan flaş Umut Evirgen hamlesi! Rahatsız oldu Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Umut Evirgen'den ilginç bir hamle geldi. Evirgen, geçtiğimiz haftalarda Sarıkaya ile yollarını ayırmıştı. Son olarak Alina Boz'u yakın takibe alan Evirgen, sosyal medyadan yorum üzerine yorum yaptı. Bu durumdan rahatsız olan Alina Boz hamlesini yaptı.
30.09.2022 Magazin
Melisa Şenolsun süper minisiyle poz verdi! Beğeni yağdı...
Melisa Şenolsun süper minisiyle poz verdi! Beğeni yağdı... Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterini canlandıran oyuncu Melisa Şenolsun, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımıyla büyüleyen güzel oyuncu, son olarak süper minisiyle bacaklarını mutfak tezgahına koyarak poz verdi. Şenolsun'un bu pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
8.08.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun yataktan kalkıp paylaştı!
Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun yataktan kalkıp paylaştı! Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine hayat veren oyuncu Melisa Şenolsun yataktan kalkıp poz verdi. Takım pijamasının içine sütyen gitmeyen güzel oyuncu "Böyle uyandım" notuyla yaptığı paylaşımlarla beğeni topladı.
14.07.2022 Magazin
Melisa Şenolsun'dan transparan sütyenli poz! Göğüs ucu görünmesin diye emoji ile sansürledi
Melisa Şenolsun'dan transparan sütyenli poz! Göğüs ucu görünmesin diye emoji ile sansürledi Son dönemin popüler oyuncularından Melisa Şenolsun, önceki gün modacı Özgür Masur'un bir iç giyim markası için tasarladığı koleksiyonun Çırağan Sarayı'nda düzenlenen tanıtımına katıldı. Şenolsun'un, sosyal medya hamlesi dikkatlerden kaçmadı.
18.06.2022 Magazin
Melisa Şenolsun transparan sütyen giydi! Sansür...
Melisa Şenolsun transparan sütyen giydi! Sansür... Atiye dizisindeki cesur sahneleriyle gündemden düşmeyen ve sosyal medyayı aktif kullanan Melisa Şenolsun çok konuşulan Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Hem paylaşımlarıyla hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Melisa Şenolsun transparan sütyen üstüne beyaz gömlek giydi. Meme ucunu kalp emojisiyle sansürleyen oyuncuya binlerce yorum ve beğeni geldi.
17.06.2022 Magazin
Melisa Şenolsun sezonu açtı! Kendini serin sulara bıraktı...
Melisa Şenolsun sezonu açtı! Kendini serin sulara bıraktı... Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakteriyle ekranlarda olan Melisa Şenolsun tatil sezonunu açtı. Bodrum Yalıkavak’ta objektiflere yansıyan Şenolsun'un, iskelede sürekli esnemesi dikkat çekti. Şenolsun kendine gelmek için ise kendini serin sulara attı.
5.06.2022 Magazin
Melisa Şenolsun sezonu açtı, bikinili pozlarını paylaştı!
Melisa Şenolsun sezonu açtı, bikinili pozlarını paylaştı! Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun tatil sezonunu açtı. Sosyal medyadan bikinili pozlarını paylaşan güzel oyuncu deniz yatağında sere serpe uzanıp güneşin ve denizin tadını çıkardı. Melisa Şenolsun'un pozlarını görenler "Su gibisin" yorumları yaptı.
27.05.2022 Magazin
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş!
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş! 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Rüya karakterine hayat veren ve diziden geçtiğimiz şubat ayında ayrılan Melisa Şenolsun, Cihangir'de elinde sarı papatyalarla görüntülendi. İşletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.
18.05.2022 Magazin
Pelinay İgit yaz sezonunu açtı! Bikinili pozlara beğeni yağdı...
Pelinay İgit yaz sezonunu açtı! Bikinili pozlara beğeni yağdı... Melisa Şenolsun’dan 2019 yılında ayrılan ve uzun süre sonra gönlünü Pelinay İgit’e kaptıran Mehmet Ozan Dolunay sevgilisiyle tatilde. Pelinay İgit, fit fiziğiyle plajda tüm dikkatleri üzerine çekti.
18.05.2022 Magazin
Melisa Şenolsun sütyensiz pozuyla dikkat çekti! "Hiç yakışmadı"
Melisa Şenolsun sütyensiz pozuyla dikkat çekti! "Hiç yakışmadı" Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. Yeşil bluzunun altına sütyen giymeyen oyuncunun pozları takipçilerini ikiye böldü. Kimi ünlü oyuncunun sütyen giymemesini eleştirdi kimi ise pozları çok beğendi.
6.05.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz'dan Melisa Şenolsun açıklaması!
Ekin Mert Daymaz'dan Melisa Şenolsun açıklaması! Kısa bir süre önce aşk yaşadıkları yönünde çıkan haberleri yalanlayan oyuncu Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun, dün akşam Cihangir'deki bir mekanda görüntülendi.
17.04.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' adlı dijital dizide rol alan Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt verdi.
8.04.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'na başrol oyuncusu veda ediyor!
Masumlar Apartmanı'na başrol oyuncusu veda ediyor! Reytinglerde başlardaki başarısını sürdüremeyen Masumlar Apartmanı'nda yeni sezonda diziye dahil olan başrol oyuncusu Melisa Şenolsun diziye veda ediyor.
7.02.2022 Magazin
Eski aşıklar Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen mekanda pişti oldu!
Eski aşıklar Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen mekanda pişti oldu! Oyuncu Melisa Şenolsun ve işletmeci Umut Evirgen, geçtiğimiz gece Cihangir'de yer alan bir mekanda pişti oldu. Geçtiğimiz sene aşk yaşayan ikili, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.
7.02.2022 Magazin
Melisa Şenolsun yeni pozlarıyla adından söz ettirdi! "Çok yakışmış"
Melisa Şenolsun yeni pozlarıyla adından söz ettirdi! "Çok yakışmış" Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya rolüne hayat veren Melisa Şenolsun yeni yıl pozuyla sosyal medyayı salladı. İddialı seçimler yapmayı seven Melisa Şenolsun büstiyeriyle beğeni topladı.
2.01.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz - Melisa Şenolsun ile ilgili aşk iddiası!
Ekin Mert Daymaz - Melisa Şenolsun ile ilgili aşk iddiası! Geçtiğimiz yıllarda meslektaşı Melisa Döngel’le aşk yaşayan oyuncu Ekin Mert Daymaz'ın (30), şimdilerde kalbini bir başka oyuncu Melisa Şenolsun’a (25) kaptırdığı konuşuluyor.
26.11.2021 Magazin
'Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun diziden ayrılıyor mu?
'Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun diziden ayrılıyor mu? Birkan Sokullu Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın başrollerini paylaştığı, 'Masumlar Apartmanı' dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
10.11.2021 Magazin
Masumlar Apartmanı dizisinde flaş hamle!
Masumlar Apartmanı dizisinde flaş hamle! TRT 1'in iddialı yapımı Masumlar Apartmanı, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılığıyla ikinci sezonda afiş değişikliğine giden dizide, flaş bir gelişme yaşandı.
8.11.2021 Televizyon
Melisa Şenolsun: Kalıcı mutluluk yok
Melisa Şenolsun: Kalıcı mutluluk yok Oyuncu Melisa Şenolsun, Elle dergisine konuştu. Şenolsun, "Çok sık rüya görürüm. Hayal kurmanın da ruhu beslediğini düşünüyorum" dedi.
5.11.2021 Magazin
Tansu Dayan, Melisa Şenolsun'u tiye aldı!
Tansu Dayan, Melisa Şenolsun'u tiye aldı! Müge Anlı taklitleriyle adını duyuran sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, bu defa ünlü oyuncu Melisa Şenolsun'un kıyafetini ti'ye aldı.
20.10.2021 Magazin
Melisa Şenolsun'un cesur kıyafeti dikkat çekti!
Melisa Şenolsun'un cesur kıyafeti dikkat çekti! TRT1'in sevilen dizisi 'Masumlar Apartmanı'nda 'Rüya' karakterine can veren Melisa Şenolsun, festival için tercih ettiği kıyafetle beğeni topladı. Güzel oyuncu sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.
18.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Melisa Şenolsun Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melisa şenolsun kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.