Masumlar Apartmanı

Masumlar Apartmanı

Son dakika masumlar apartmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masumlar apartmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masumlar apartmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masumlar apartmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 masumlar apartmanı haberi bulunmuştur. Tüm masumlar apartmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Doğum için gün sayan Ezgi Mola'dan yeni pozlar geldi! Kahkahaları plajda yankılandı
Doğum için gün sayan Ezgi Mola'dan yeni pozlar geldi! Kahkahaları plajda yankılandı Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan başarılı oyuncu, eşiyle plajda bol kahkahalı bir gün geçirdi.
15.08.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan karnı burnunda poz: Fit haliyle dikkat çekti
Ezgi Mola'dan karnı burnunda poz: Fit haliyle dikkat çekti Ünlü oyuncu Ezgi Mola Instagram hesabından tatil hallerini paylaştı. Mola, paylaştığı fotoğrafa 'Bugün yoga dersine başladım bakın bağdaş kurabiliyorum' notunu düştü.
13.08.2023 Magazin
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti 8 Mayıs'ta evlenmiş ardından bebek müjdesini vermişlerdi. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Enis Arıkan'ın sürpriz baby shower partisinde bebeğin cinsiyeti açıklandı.
14.07.2023 Magazin
Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı? Cannes ödüllü Merve Dizdar neden boşandı?
Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı? Cannes ödüllü Merve Dizdar neden boşandı? Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cannes Film Festivali'nde Kuru Otlar Üstüne filminde aldığı Nuray rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar'ın özel hayatı da gündem oldu. Bir dönem Masumlar Apartmanı dizisinde de dikkat çeken Merve Dizdar eski eşi Gürhan Altundaşar'dan neden ayrıldı?
27.05.2023 Ünlüler Dünyası
Enis Arıkan'dan yeni paylaşım: 'Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş'
Enis Arıkan'dan yeni paylaşım: 'Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş' 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncunun nikah şahitliğini yapan meslektaşı Enis Arıkan, nikah töreninden yeni kareler paylaştı.
21.05.2023 Magazin
Merve Dizdar: Perdeleri açmıyorum, karanlıkta oturuyorum
Merve Dizdar: Perdeleri açmıyorum, karanlıkta oturuyorum 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Gülben karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Dizdar, itirafıyla dikkat çekti. O dönem haftada beş gün sete giden oyuncu, tüm alışkanlıklarından vazgeçtiğini söyleyerek, “Her günü travma, her gün ağlıyordum, perdeleri bile açmıyordum" açıklamasıyla dikkat çekti.
5.01.2023 Magazin
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Nilgün Belgün'den aşk itirafı
Nilgün Belgün'den aşk itirafı Nilgün Belgün YouTube’da yayın yapan bir programa konuk oldu. Nilgün Belgün, program sunucusunun sorularını yanıtladığı esnada beklenmedik bir aşk itirafında bulundu.
3.01.2023 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Merve Dizdar ile Uğur Uzunel yeni yılı birlikte karşıladı!
Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Merve Dizdar ile Uğur Uzunel yeni yılı birlikte karşıladı! Geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini inkar eden Merve Dizdar ile eski rol arkadaşı Uğur Uzunel, 2023'ü Kapadokya'daki bir mekânda karşıladı. Dizdar ile Uzunel, gece geç saatlere kadar eğlendi.
3.01.2023 Magazin
Merve Dizdar özel hayatıyla ilgili itiraf: Boşandığımdan beri iyi gitmiyor
Merve Dizdar özel hayatıyla ilgili itiraf: Boşandığımdan beri iyi gitmiyor Son olarak 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Gülben karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Merve Dizdar, özel hayatıyla ilgili itirafta bulunarak, "Özel hayatım boşandığımdan beri pek iyi gitmiyor." dedi.
16.10.2022 Magazin
Melisa Şenolsun derin göğüs dekoltesiyle poz verdi! Zeynep Bastık'tan yorum gecikmedi
Melisa Şenolsun derin göğüs dekoltesiyle poz verdi! Zeynep Bastık'tan yorum gecikmedi Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan oyuncu Melisa Şenolsun siyah derin göğüs dekolteli bluzuyla poz verdi. İddialı tarzıyla verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncuyu gören şarkıcı Zeynep Bastık ise kendini tutamadı. İkilinin karşılıklı iltifatları sosyal medyada dikkat çekti.
11.10.2022 Magazin
Tansel Öngel: Oynadığım karakterlerin hiçbiri ben değildi
Tansel Öngel: Oynadığım karakterlerin hiçbiri ben değildi Geçtiğimiz mayıs ayında final yapan 'Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel, Gardırop dergisine hakkında bilinmeyenlerini anlattı. Ünlü oyuncu, "Hayat verdiğin karakterlerle benzer yönün var mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
6.10.2022 Magazin
Meriç Özkaya'dan samimi itiraf: Sakın 'ben evlenmem' demeyin!
Meriç Özkaya'dan samimi itiraf: Sakın 'ben evlenmem' demeyin! Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı 'Bayram' karakteriyle tanınan Meriç Özkaya dünyaevine girdi. Oyuncu, güzel haberi Instagram hesabından takipçilerine duyurdu.
27.09.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah doğum gününde hastanelik oldu! Parti yerine acil servis...
Farah Zeynep Abdullah doğum gününde hastanelik oldu! Parti yerine acil servis... Farah Zeynep Abdullah seneler önce sona eren Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Aylin karakteri ile akıllara kazındı. Son olarak Masumlar Apartmanı, Bergen gibi yapımlarla göz önüne gelen Abdullah, doğum gününü hastanede kutladı.
19.08.2022 Magazin
Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu? Adli Tıp raporu çıktı mı?
Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu? Adli Tıp raporu çıktı mı? Oyuncu Süreyya Gürsel Evren (53) önceki akşam misafirliğe gittiği Sancaktepe’deki evin 3. katından düşerek hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm nedeni ise merak konusu oldu. Peki, Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu?
15.08.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nda da rol alan Süreyya Gürsel Evren, 3'ncü kattan düşerek hayatını kaybetti
Masumlar Apartmanı'nda da rol alan Süreyya Gürsel Evren, 3'ncü kattan düşerek hayatını kaybetti Sancaktepe’de misafir olarak gittiği evin 3'ncü katından düşen ünlü oyuncu Süreyya Gürsel Evren hayatını kaybetti. Oyuncu Evren'in cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.
13.08.2022 Magazin
Melisa Şenolsun süper minisiyle poz verdi! Beğeni yağdı...
Melisa Şenolsun süper minisiyle poz verdi! Beğeni yağdı... Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterini canlandıran oyuncu Melisa Şenolsun, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımıyla büyüleyen güzel oyuncu, son olarak süper minisiyle bacaklarını mutfak tezgahına koyarak poz verdi. Şenolsun'un bu pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
8.08.2022 Magazin
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun yataktan kalkıp paylaştı!
Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun yataktan kalkıp paylaştı! Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine hayat veren oyuncu Melisa Şenolsun yataktan kalkıp poz verdi. Takım pijamasının içine sütyen gitmeyen güzel oyuncu "Böyle uyandım" notuyla yaptığı paylaşımlarla beğeni topladı.
14.07.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı’nın Neriman'ı Gizem Katmer evlendi! Düğününden ilk kareler...
Masumlar Apartmanı’nın Neriman'ı Gizem Katmer evlendi! Düğününden ilk kareler... 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide 'Neriman' karakteriyle milyonlar tarafından tanınan Gizem Katmer, geçtiğimiz mayıs ayında sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile nişanlanmıştı. Dün de Katmer-Aydoğdu çifti nikah masasına oturdu. Gizem Katmer ve Güçlü Aydoğdu, bugün düzenlenen törenle mutluluklarını aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. İşte nikahtan kareler...
21.06.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz'ün makyajsız haline yorum yağdı!
Aslıhan Gürbüz'ün makyajsız haline yorum yağdı! Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakteriyle ekranda olan Aslıhan Gürbüz tatil pozlarıyla dikkat çekti. Gürbüz'ün pozlarına "Makyajsız çok güzelsiniz" yorumları yağdı.
13.06.2022 Magazin
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın uçakta ayak kokusu isyanı!
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın uçakta ayak kokusu isyanı! Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisi ve Alice Müzikali'nin ardından komedyen Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan dizisinde de birlikte rol alan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta zor anlar yaşadı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusu nedeniyle çok sıkıntılı bir yolculuk geçiren ikiliden Mola, sosyal medyada yayınladığı videolar ile o anları paylaştı.
10.06.2022 Magazin
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk'
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk' Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisi ve Alice Müzikali'nin ardından komedyen Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan dizisinde de birlikte rol alan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta zor anlar yaşadı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusu nedeniyle çok sıkıntılı bir yolculuk geçiren ikiliden Mola, sosyal medyada yayınladığı videolar ile o anları paylaştı.
10.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masumlar Apartmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masumlar apartmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.