Gazete Vatan Logo
Magazin Nilgün Belgün'den aşk itirafı

Nilgün Belgün'den aşk itirafı

Nilgün Belgün YouTube’da yayın yapan bir programa konuk oldu. Nilgün Belgün, program sunucusunun sorularını yanıtladığı esnada beklenmedik bir aşk itirafında bulundu.

Nilgün Belgün'den aşk itirafı

Hayatının dönüm noktalarından bahseden Nilgün Belgün, "Müjdat Gezen ve Türker İnanoğlu benim hayatımın mihenk taşlarıdır. Birinci mihenk taşı Deve Kuşu Kabare'den oynamamdır.

Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Ahmet Gülhan gibi insanlarla oynadım. İlk profesyonel işim olduğu için de çok önemlidir.

Belgün, "Güzelliğinin ekmeğini yedin mi?" sorusu üzerine de Metin Akpınar'a olan aşkını itiraf ederek şunları söyledi: "Her zaman hoş ve güzel olmanın ekmeği vardır tabi. Ben cinselliğimi kullanarak bir iş yapmadığım için...

Tiyatrodaydı ve orası cinselliğin kullanıldığı bir yer değil. Metin Akpınar'a platonik olarak aşıktım. Oyunculuğuna hayrandım. Birlikte çalışmadığımız dönemde başlamıştı sevgim. Metin Akpınar ile oynayacağımı duyunca arkama bakmadan gittim oyuna. Benim o ilgilendi hep. O zaman da hayran olmuştum. Oyunda hep onu izlerdim. Hayranlığım platonik aşka dönüştü ama onun hiç haberi olmadı. Metin Akpınar yıllar sonra ona aşık olduğumu öğrenince 'keşke baştan söyleseydin' demişti."