Nilgün Belgün

Nilgün Belgün

Son dakika nilgün belgün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nilgün belgün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nilgün belgün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nilgün Belgün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nilgün belgün gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 nilgün belgün haberi bulunmuştur. Tüm nilgün belgün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurması Türkiye’nin gündemine oturdu. Nebioğlu'nun iki ablasının babaları da ünlü. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Türkiye’nin gündemini meşgul eden olayla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Magazin
Nilgün Belgün hastanelik oldu
Nilgün Belgün hastanelik oldu Tiyatro oyunu için Denizli'de olan Nilgün Belgün Instagram hesabından domuz gribine yakalandığını duyurdu.
22.12.2023 Magazin
Nilgün Belgün Kenan Işık'ı paylaştı! Takipçilerini geçmişe götürdü
Nilgün Belgün Kenan Işık'ı paylaştı! Takipçilerini geçmişe götürdü 'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan Kenan Işık', Mart 2014'te geçirdiği beyin kanaması nedeniyle uzun süredir evinde tedavi görüyor. Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı Kenan Işık paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü.
11.12.2023 Magazin
Nilgün Belgün'den Metin Akpınar'a destek! İkiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı!
Nilgün Belgün'den Metin Akpınar'a destek! İkiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı! Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan Metin Akpınar'ın, yıllar önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Kızı Duygu Nebioğlu'nun açıklamaları magazin gündeminde şok etkisi yaratırken, filmleri aratmayan olay sıcaklığını koruyor. Günlerdir gündemden düşmeyen usta sanatçıya, meslektaşı Nilgün Belgün'den nostaljik bir fotoğrafla birlikte destek mesajı geldi.
17.10.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Abdullah Şahin'e büyük tuzak!  ‘Hayranım’ yalanıyla dolandırıldı
Ünlü oyuncu Abdullah Şahin'e büyük tuzak! ‘Hayranım’ yalanıyla dolandırıldı Ünlü tiyatrocu Abdullah Şahin, internetten araba alırken ‘hayranım’ yalanıyla dolandırıldı. Şahin, “Senin büyük hayranınım” diyen dolandırıcıya 18 bin 400 TL kaptırdı.
8.05.2023 Magazin
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok...
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok... Oyuncu Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
15.04.2023 Magazin
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer! Nükhet Duru, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Duru, yıllar önce çekilen fotoğrafa "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" notunu düştü.
9.04.2023 Magazin
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı Yargıtay Genel Kurulu, bir boşanma davasında "Aldatan kadının kusuru, kendisine hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkekten daha ağırdır" şeklinde bir karar verdi. Diğer davalar için de emsal teşkil edecek olan bu kararı hukukçular ve ünlü isimler değerlendirdi.
26.03.2023 Gündem
Muhteşem üçlü keyifli dakikalar yaşattı!
Muhteşem üçlü keyifli dakikalar yaşattı! Yeşilçam'ın mavi gözlü güzeli Emel Sayın, Zorlu PSM’deki konserini izlemeye gelen Nükhet Duru ve Nilgün Belgün’ü sahneye davet etti. Üç usta sanatçı “Feride” şarkısının ritmine kendilerini böyle kaptırdı!
2.02.2023 Magazin
Nilgün Belgün’e 120 bin liralık tazminat davası!
Nilgün Belgün’e 120 bin liralık tazminat davası! Müzisyen Selmi Andak’ın kızı Gülen Andak, “Kalpten Kalbe” isimli tiyatro oyununda babasına ait “Hayat Sevince Güzel” isimli şarkıyı izinsiz şekilde kullandıkları iddiasıyla sanatçı Nilgün Belgün ile Epizot Görsel Sanat Yapımları şirketine 120 bin liralık tazminat davası açtı.
30.01.2023 Magazin
Nilgün Belgün'den aşk itirafı
Nilgün Belgün'den aşk itirafı Nilgün Belgün YouTube’da yayın yapan bir programa konuk oldu. Nilgün Belgün, program sunucusunun sorularını yanıtladığı esnada beklenmedik bir aşk itirafında bulundu.
3.01.2023 Magazin
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Nilgün Belgün: Estetik yaptıran herkes birbirine benziyor
Nilgün Belgün: Estetik yaptıran herkes birbirine benziyor Nilgün Belgün, önceki akşam Akmerkez’de görüntülendi. Usta oyuncu, son yıllarda ünlü isimlerin sürekli yaptırdığı estetiklerle gündeme gelmesi hakkında konuştu.
21.11.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm 2. fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm 2. fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Biraz Pop Biraz Taverna" konsepti yaşanacak. 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları Fedon, Nilgün Belgün ve Ziynet Sali oluyor.
10.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta; Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk oluyor
Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta; Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk oluyor "Biraz pop biraz taverna" konseptli program yine çok eğlendirecek.  
9.11.2022 Televizyon
Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz
Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz Daha önce üç kez nikâh masasına oturup boşanan oyuncu Nilgün Belgün (69), ilk evliliğini henüz 18 yaşındayken tiyatrocu Abdullah Şahin'le (74) yapmıştı. 1973 yılında Oylum adında bir kızları dünyaya gelen ünlü çift, 1977'de boşanma kararı almıştı. Eski eşler, dün dokuz yaşına basan torunları Maya'nın doğum gününe katıldı. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Nilgün Belgün'den açıklama geldi.
7.11.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Taverna Şarkıları" konsepti yaşanacak. 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları ise Fedon, Nilgün Belgün ve Ziynet Sali oluyor.
6.11.2022 Televizyon
Afara üçüncü bölümü ile ekrana geldi! Doyasıya müzik, doyasıya eğlence...
Afara üçüncü bölümü ile ekrana geldi! Doyasıya müzik, doyasıya eğlence... Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, yayınlanan üçüncü bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
30.04.2022 Televizyon
Afara 3. bölüm fragmanı yayında!
Afara 3. bölüm fragmanı yayında! Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları Serdar Ortaç, Talat Bulut ve Nilgün Belgün oluyor!
29.04.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 39. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 39. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Gazino Gecesi" yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise İrem Derici, Cem Belevi, Kamuran Akkor, Abdullah Şahin ve Nilgün Belgün oluyor.
1.03.2022 Televizyon
Songül Öden isyan etti: Şakalarınızı alıp defolun!
Songül Öden isyan etti: Şakalarınızı alıp defolun! Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası sosyal medyada yapılan çirkin espriler şok etkisi yarattı. Oyuncu Songül Öden, "Ukraynalı kadın mültecileri kabul edelim" şeklindeki paylaşımlara sert tepki gösterdi: Düşün kadınların yakasından...
25.02.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu: Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir!
Esra Dermancıoğlu: Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir! ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli dizide hayat verdiği 'Mukaddes’ rolüyle akıllara kazınan, daha sonra birçok başarılı yapımda yer alan Esra Dermancıoğlu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.
17.02.2022 Magazin
Nilgün Belgün'den bomba açıklamalar! 'Kahvesine tükürmek hoş değildi'
Nilgün Belgün'den bomba açıklamalar! 'Kahvesine tükürmek hoş değildi' Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, 'İkilemli' sorulara yanıt verdi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Nilgün Belgün, eski kayınvalidesi Ayten Alpman'ın kahvesine tükürdüğü için pişman olduğunu söyledi.
13.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nilgün Belgün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nilgün belgün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.