Melih Gökçek

Melih Gökçek

Son dakika melih gökçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan melih gökçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını melih gökçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melih Gökçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melih gökçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.131 melih gökçek haberi bulunmuştur. Tüm melih gökçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni’ne telefonla bağlanarak, “Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Öte yandan Sarıyer-Kireçburnu Balıkçı Barınağı'ndaki 2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, bakanlık tarafından üretilen kalkan, levrek ve mersin balığı yavruları denize bırakıldı, törene katılanlara balık dağıtıldı.
31.08.2022 Gündem
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar Çamlıdere’mizde yaklaşık 100 milyon liralık 5 projemizi tamamladık. Belediyeye yaklaşık 10 milyon liralık destek sağladık. 55 sosyal konutu hak sahiplerine teslim ediyoruz. Termal tesisi ise yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamladık" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Orman Genel Müdürü Karacabey: Kesilen ağaçlar ekonomik ömrünü tamamlamıştır
Orman Genel Müdürü Karacabey: Kesilen ağaçlar ekonomik ömrünü tamamlamıştır Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Sarıçalı Dağı'nda yaşları 500 ile 1200 arasındaki 50'ye yakın anıt ağacın kesildiği iddiasıyla ilgili, "Bu yaşlı ağaçlar anıt ağaç vasfında olmayıp, ekonomik ömrünü tamamlamış, yaşlanmış, gelişimleri durmuş, öz çürüklüğü başlamış, sekonder zararlı ökse otlarının bu ağaçlara arız olduğu, büyümesi ve gelişmesini durdurduğu tespit edilmiştir" dedi.
5.07.2022 Gündem
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı?
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı? 2014'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Kalem Müdür Yardımcısı olan, Frankfurt Ticari Ataşesi Yusuf Yerkel, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, "Minik kuzumuz yavrumuz canımız Emir Zahitimiz melek oldu. Bu fani dünyadaki 3 yıllık çileli yolculuğunu tamamlayıp, ebedi aleme göç eyledi. Artık bize düşen, güzel bir sabırdır…" dedi. Peki, Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit’in hastalığı nedir, Emir Zahit kaç yaşındaydı? Yusuf Yerkel kimdir?
3.06.2022 Gündem
Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği!
Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği! Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaşamını yitiren ünlü fizikçi Hawking'in mum heykeliyle olan konuşmasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Gökçek'in videoda Ateist olarak bilinen Hawking'in heykeline "Rabbimi inkar ediyordun, şimdi hesap veriyorsun" diye sorduğu görüldü. Peki, Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği...
26.02.2022 Gündem
Melih Gökçek, kullandığı zırhlı aracı belediyeye iade etti
Melih Gökçek, kullandığı zırhlı aracı belediyeye iade etti Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, kullandığı belediyeye ait zırhlı aracı iade etti. 
14.12.2021 Siyaset
Salih Memişoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Salih Memişoğlu son yolculuğuna uğurlandı Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinde dün çıkan uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden, ünlülerin hocası olarak bilinen ünlü biyoenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu, Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
10.03.2021 Gündem
CHP'den istifa eden Haşim Teoman Sancar: Komplo var, bozacağım
CHP'den istifa eden Haşim Teoman Sancar: Komplo var, bozacağım Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar’ın sosyal medyadan paylaştığı partisinden istifa ettiğine ilişkin tek cümlelik mesajı, tartışma başlattı.
2.03.2021 Gündem
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı hazır ama isim veremem" ifadelerini kullandı.
13.02.2021 Siyaset
O kavşaklar Mansur Yavaş'ın başına dert oldu! 'Ben de kayboldum...'
O kavşaklar Mansur Yavaş'ın başına dert oldu! 'Ben de kayboldum...' Ankara Bilkent köprülü kavşak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da başına dert oldu. Yavaş, gazetecilerle sohbetinde özellikle yeni açılan Bilkent kavşağına yönelik şikâyetleri dinlerken “Sormayın, o kavşakta ben de kayboldum” diye serzenişte bulundu.
15.02.2020 Siyaset
Sinan Aygün'den rüşvet iddiasıyla ilgili flaş açıklama
Sinan Aygün'den rüşvet iddiasıyla ilgili flaş açıklama Eski CHP milletvekili Sinan Aygün, Mansur Yavaş hakkındaki rüşvet iddiası hakkında açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
'Rüşvet' tartışması büyüyor! 'Görüntüleri elimde teslim edeceğim'
'Rüşvet' tartışması büyüyor! 'Görüntüleri elimde teslim edeceğim' Ankara’da Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘rüşvet’ tartışması tırmandı. Aygün, belediyenin ‘inşaattan 570 milyon TL’lik haksız kazanç’ iddiasına “Binayı onlara satayım” diye yanıt verdi.
21.12.2019 Siyaset
'Kendini mıncıklatıyor' deyince Meclis karıştı!
'Kendini mıncıklatıyor' deyince Meclis karıştı! 2020 bütçe görüşmelerinde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın, Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili, "Kendini mıncıklamak için belediye kasasından aylığı 3 bin 800 liraya masöz tutuyor" sözleri sonrası Meclis karıştı.
18.12.2019 Siyaset
Melih Gökçek açıkladı! 'Kadrolu masöz' iddiası...
Melih Gökçek açıkladı! 'Kadrolu masöz' iddiası... Melih Gökçek’in belediyede kadrolu masözü konutunda çalıştırdığı iddia edildi. Gökçek iddiayı Twitter’dan fotoğrafla yalanladı.
13.12.2019 Siyaset
Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde 'artistlik' gerginliği
Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde 'artistlik' gerginliği Ankara Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısında, ASKİ Genel Müdürlüğü'nün 350 milyon lira kredi kullanmasına ilişkin madde görüşülürken, 'artistlik' ifadesi tartışmalara neden oldu.
9.12.2019 Siyaset
81 ilde aynı anda başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan startı verdi
81 ilde aynı anda başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan startı verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da 11 milyon fidan dikim törenine katılarak ilk fidan dikimini gerçekleştirdi. Törende konuşan Erdoğan,"Bizim yeşil sevgimizi, ağaç hassasiyetimizi, çevre hassasiyetimizi kimsenin terazisi ölçmeye yetmez" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silahtarağa İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi "Temel Atmama" Töreni'ne sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri kalkmış temel atmama töreni yapıyor. Bunlar bu işlere zaten yabancı. Karakterlerine uygun şekilde düzenlemişler" dedi.
11.11.2019 Gündem
Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan driftçiler...
Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan driftçiler... Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan driftçiler, park halindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.
15.09.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza Kayaalp'in nikah şahidi oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza Kayaalp'in nikah şahidi oldu Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Zeynep Yılmaz ile evlendi.
25.06.2019 Spor Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük Ankara Camisi'nin açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük Ankara Camisi'nin açılışını yaptı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mabetlerin ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu diri, canlı ve ayakta tuttuğunu belirterek, "Camilerimizi sadece namaz kılınıp dağılınan ibadet mekanlarına dönüştürmek ona yapılacak en büyük saygısızlıktır. Camilerin süsü cemaatidir, özellikle de gençlerdir." dedi.
10.05.2019 Siyaset
Darbeci danışman savunma yerine karalama yaptı
Darbeci danışman savunma yerine karalama yaptı FETÖ'nün darbe girişimini sivil imamlarla yöneten sözde yurtta sulh konseyi üyelerinden eski Genelkurmay Başkanı başdanışmanı albay Orhan Yıkılkan, iki gün süren savunmasında, dönemin Türk Silahlı Kuvvetleri komutasındaki isimleri hedef aldı. Savunmasında darbe girişimindeki rolüne değinmeyen Yıkılkan, danışmanlığını yaptığı Akar'ın derdest edilmesine, Adil Öksüz'ün başkanlığındaki darbe toplantılarına katılmasına, günler öncesinde darbe girişimini eski yarbay Levent Türkkan'a bildirmesine ve darbe girişiminden bir buçuk ay önce Akıncı Üssü'nde keşif yapmasına açıklık getiremedi.
23.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması! Ankara'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz kurundaki dalgalanma ile ilgili olarak "Tüm bunlar Batı'nın, başta Amerika'nın, Türkiye'yi sıkıştırma operasyonlarıdır. Operasyonları ters tepti. Şimdi TL bulamıyorlar" ifadelerini kullandı. Yeni açılan Ankapark'ı 2 milyon 600 bin kişinin ziyaret ettiğinin açıklanması üzerine Erdoğan, "Sayın Özhaseki benim bir ricam olsa, Ankapark'ın işletmecileriyle görüşsen. Yani bu Ankapark’ı 31 Mart akşamına kadar değil de, 23 Nisan akşamına kadar Ankapark’ı açık tutsanız, ücretsiz olarak değil mi?" dedi. Özhaseki de seçim sonrası hemen gündeme alacaklarını dile getirdi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Ankapark "Wonderland Euroasia" açılış töreninde konuştu. "Ankapark aynı zamanda çevre dostu bir projedir" diyen Cumhurbaşkanı, Erdoğan, "Toplam maliyeti 1 milyar 396 milyon lirayı bulan Ankara Büyükşehir Belediyemiz yıllık 50 milyon lira kazanç elde edecektir. Ankapark’ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark "Wonderland Euroasia"nın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
20.03.2019 Siyaset
CHP Ankara adayı Yavaş: Tabii ki bırakırım
CHP Ankara adayı Yavaş: Tabii ki bırakırım CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
6.02.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Melih Gökçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melih gökçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.