Mehmet Selim Kiraz

Mehmet Selim Kiraz

Son dakika Mehmet Selim Kiraz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Selim Kiraz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Selim Kiraz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Selim Kiraz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet selim kiraz gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 mehmet selim kiraz haberi bulunmuştur. Tüm mehmet selim kiraz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüksek yargı kurumları arasındaki tartışmalarda taraf değil, hakem olma rolümüzü hala muhafaza ediyoruz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu İstanbul Adalet Sarayı’ndaki saldırının detayları ortaya çıktı. Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edildiği saldırıya benzer bir saldırı hedefleyen DHKP/C’li teröristler, adliye kapısında GBT kontrolü yapan polisleri görünce panikledi. Kadın terörist polislere bibergazı sıktı, erkek terörist ateş açtı. Çıkan çatışmada öldürülen teröristler içeri girmeyi başarsaydı Pınar Birkoç’un ablasını kaçıracaktı.
8.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis noktasında yapılan terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya adliyeye gelerek basın açıklaması yaptı. Bakan Yerlikaya, "Teröristler D blok önündeki görevli polis memurlarımız tarafından GBT yapmak için durdurulmuş, ancak kadın terörist önce biber gazı sıkmış, ardından da silahla ateş etmeye başlamıştır. Buradaki bir polisimiz maalesef yaralanmıştır. Teröristler Çağlayan Adliyesi C blok istikametine doğru koşmuş, burada çıkan çatışmada her iki terörist de kahraman polislerimizce etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
6.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis'in açılışıyla birlikte yeni anayasa girişimlerimizi tekrar başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis'in açılışıyla birlikte yeni anayasa girişimlerimizi tekrar başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanlığı'nda 2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunarak, "Hukuk devleti hepimizin ortak hedefi ve kırmızı çizgisidir. Toplumdan gelen serzenişlerin önüne geçmek hepimizin görevidir. Hiçbir vatandaşımız adliyenin adalet kapısı olduğundan şüpheye kapılmamalı, hakkını huzuru kalple aramalı. Bunun için hukukun üstünlüğünden taviz veremeyiz" dedi.
1.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir masayı idare edemeyenlerin Türkiye'yi idare etmesi beklenemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir masayı idare edemeyenlerin Türkiye'yi idare etmesi beklenemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis'te iftar programında konuştu. Erdoğan, "Milletin sıkıntısını, ikbal kapısı gören kifayetsizlere aldırmadan, biz tedbire sarılıp takdire teslim olarak afetle mücadelemizi yürüteceğiz. Bu süreçte ülkemizin hızlı karar alan, bunları başarıyla uygulayan, dirayetli ve güçlü bir yönetime ihtiyacı bulunuyor. Daha bir masa etrafında toplanmış yedi- sekiz kişiyi idare edemeyenlerin 85 milyon vatandaşıyla tüm Türkiye'yi idare etmesi beklenemez." dedi.
1.04.2023 Gündem
Şehit savcının alıkonulduğu anın fotoğrafını paylaşan şüpheli adliyeye sevk edildi
Şehit savcının alıkonulduğu anın fotoğrafını paylaşan şüpheli adliyeye sevk edildi  İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın makam odasında şehit edilmeden önce alıkonulduğu anın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan E.E.Y. adliyeye sevk edildi.
31.03.2023 Gündem
Şehit savcıyla ilgili provokatif paylaşım yapan zanlı gözaltına alındı
Şehit savcıyla ilgili provokatif paylaşım yapan zanlı gözaltına alındı Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili sosyal medya hesabından provokatif paylaşım yapan şüpheli, 'terör örgütü propagandası yapma' suçundan gözaltına alındı.
30.03.2023 Gündem
KPSS'ye gireceklere kolonya ve çikolata ikram edildi
KPSS'ye gireceklere kolonya ve çikolata ikram edildi Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, hafta sonu yapılacak KPSS’ye girecek öğrencilere kolonya ve çikolata ikramında bulundu. Özdemir, heyecanlı gençlere başarılar diledi.
17.09.2022 Gündem
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bizim ülkemizde işkenceye, kötü muameleye sıfır tolerans vardır ve kim yaparsa yapsın üzerine gideriz" dedi.
21.04.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bizim ülkemizde işkenceye, kötü muameleye sıfır tolerans vardır ve kim yaparsa yapsın üzerine gideriz" dedi.
20.04.2022 Siyaset
İstanbul Valisi Yerlikaya, Şehit Savcı Kiraz'ın ailesi ile iftar yaptı
İstanbul Valisi Yerlikaya, Şehit Savcı Kiraz'ın ailesi ile iftar yaptı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Şehit İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesi ile iftar yaptı.
13.04.2022 Gündem
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı 250 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. JGK uzman erbaş alımı başvuruları 24 Nisan sona erecek. Peki, Jandarma 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
8.04.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanı Bozdağ: Terör örgütlerine desteğini gizlemeyen bir Amerika ve Avrupa var
Adalet Bakanı Bozdağ: Terör örgütlerine desteğini gizlemeyen bir Amerika ve Avrupa var Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör örgütlerine karşı verilen mücadelenin en yakın şahidinin Türk milleti olduğunu belirterek "Avrupa'nın ve uluslararası bazı kuruluşların Türkiye'ye dönük iftiraları bizim hakikatimizi değiştirmez" dedi.
31.03.2022 Siyaset
Genç doktor kazada hayatını kaybetti: '36 saat nöbet' iddiası ile ilgili açıklama
Genç doktor kazada hayatını kaybetti: '36 saat nöbet' iddiası ile ilgili açıklama Hastanedeki nöbetinin ardından evine gitmek için yola çıkan Rümeysa Berin Şen yönetimindeki otomobil, yol kenarında duran kamyona çarptı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Şen, hayatını kaybetti. Ankara Şehir Hastanesi, trafik kazasında hayatını kaybeden Rümeysa Berin Şen'in ölümüyle ilgili, "Çalışma arkadaşımızın vefatı sonrası, sosyal medyada 36 saat nöbetten dolayı olayın meydana geldiğine ilişkin iddialar üzüntümüzü daha da artırmaktadır. Dr. Rümeysa Berin Şen, cuma gecesi normal nöbetini tutmuş ve cumartesi sabah nöbet bitiminde hastaneden ayrılıp evine giderken bu acı olay meydana gelmiştir" açıklamasını yaptı.
25.10.2021 Gündem
Nöbetten çıkan genç doktor, kazada hayatını kaybetti
Nöbetten çıkan genç doktor, kazada hayatını kaybetti Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Kliniği Asistanı Doktor Rümeysa Berin Şen (25), nöbetten çıkıp evine dönerken kullandığı otomobille yol kenarında duran kamyona arkadan çarptı. Şen yaşamını yitirirken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Rümeysa Berin Şen’in annesi Yasemin Şen, "Kahvaltıyı hazırlamıştım, onu bekliyorduk" diyerek gözyaşı döktü.
23.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmam Hatip Okulları açıklaması: Fetret dönemini biz sonlandırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmam Hatip Okulları açıklaması: Fetret dönemini biz sonlandırdık Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "70. Yılında İmam Hatip Okulları ve Türkiye'de Din Eğitimi Uluslararası Sempozyumu"nun açılışında konuştu. Erdoğan, "İmam hatipler 28 Şubat döneminde vesayetçilerin hedefi olmuş, kat sayı zulmüyle üniversite hayallerine set vurulmuştur. Kkat sayı uygulamasını kaldırarak 4+4+4 uygulaması ile orta okul kısmını açarak imam hatiplerin fetret dönemini hamdolsun biz sonlandırdık" dedi.
15.10.2021 Siyaset
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları…
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları… Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli 5000 uzman erbaş alacak. Jandarma Genel Komutanlığına 3.901'i jandarma, 804'ü lojistik alt branşlı (mesleki nitelikli), 250'si muhabere, 12'si at bakıcısı, 23'ü bot serdümeni ve 10'u havacılık branşlarında olmak üzere toplam 5.000 sözleşmeli jandarma uzman erbaş (erkek) temin edilecektir. Başvurular 1 ila 10 ekim arası yapılacak.
1.10.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yakında her ilde devreye alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yakında her ilde devreye alıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "24. Dönem Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları" Kura Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Yakında her ilde sulh komisyonlarını devreye alıyoruz. Böylece yargının iş yükünü düşüren bir çözüm yolunu daha hukuk sistemimize kazandırmayı hedefliyoruz" dedi
27.09.2021 Siyaset
"Pandemi döneminde ortopedik problemler yüzde 70 arttı"
"Pandemi döneminde ortopedik problemler yüzde 70 arttı" Fizyoterapist Samet Şimşek, pandemi döneminde yüzde 70 artış gösterdiğini söylediği ortopedik problemlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Bu süreçte bel ve boyun fıtığı hastalıklarının öne çıktığını söyleyen Şimşek, “Bunun en büyük nedeni hareketsizlik” dedi.
20.09.2021 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Kiraz'ın anne ve babasını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Kiraz'ın anne ve babasını kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıl önce terör örgütü DHKP-C üyelerince adliyedeki odasında şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anne ve babasını kabul etti.
8.04.2021 Siyaset
Bakan Soylu: DHKP-C'nin kökünü kurutuyoruz
Bakan Soylu: DHKP-C'nin kökünü kurutuyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "DHKP-C denilen terör örgütünün kökünü kurutuyoruz. Şehit savcım Mehmet Selim Kiraz, ruhun şâd olsun" dedi.
31.03.2021 Siyaset
Devtlet Bahçeli: Halkalı'da tren bekleyenlere sadece gülüyoruz
Devtlet Bahçeli: Halkalı'da tren bekleyenlere sadece gülüyoruz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.Bahçeli,"Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemler bize göre bir prova niteliği taşımaktadır. Biz milletimiz ve ülkemiz için huzur ve refah istiyoruz, barış ve kardeşlık diliyoruz. Halkalı'da tren bekleyenlere sadece gülüyoruz." dedi.
26.01.2021 Siyaset
Terör örgütü DHKP-C'li avukat Aytaç Ünsal yakalandı!
Terör örgütü DHKP-C'li avukat Aytaç Ünsal yakalandı! Terör örgütü DHKP-C'li avukat Aytaç Ünsal, Edirne'den yurt dışına kaçmaya çalışırken biri PKK'lı 3 göçmen kaçakçısıyla yakalandı.
9.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resti çekti! 'Tanımıyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resti çekti! 'Tanımıyoruz' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2020-2021 Adli Yılı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Husumet cepheleri ne kadar birleşirse birleşsin, bu yükselişi durduramayacaklar. İstiklal Marşı 'korkma' diye başlayan ve 'Hakkıdır hakka tapan milletimindir istiklal' diye biten bir milleti yolundan döndürecek hiçbir güç tanımıyoruz." ifadelerini kullandı.
1.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Selim Kiraz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet selim kiraz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.