Mehmet Aslan

Mehmet Aslan

Son dakika mehmet aslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet aslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet aslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Aslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet aslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.153 mehmet aslan haberi bulunmuştur. Tüm mehmet aslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı Emniyet Müdürlüklerine yapılan yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.
2.03.2024 Gündem
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Dilan Polat gibi Seçil Erzan da “Enerji” dedi! Seçil Erzan’ın çekmecesinden aşk tılsımı çıktı! Mesajlarda Terim ayrıntısı
Dilan Polat gibi Seçil Erzan da “Enerji” dedi! Seçil Erzan’ın çekmecesinden aşk tılsımı çıktı! Mesajlarda Terim ayrıntısı Ünlü isimleri özel fon vurgunu yalanıyla milyonlarca dolar dolandıran Seçil Erzan'ın, "kara para aklamak" ve "vergi kaçırmak" gibi suçlardan tutuklanan Dilan Polat gibi "Enerji"ye büyük önem verdiği ortaya çıktı. Erzan'ın makam odasındaki çekmecesinden çıkanlar, Erzan'ın işlerini ve Avukat Candaş Gürol'la geçtiğimiz yıl yaşadığı aşk hayatını koruyabilmek ve rayına sokmak için Japonca'da "Evrensel yaşam enerjisi" anlamına geren ve evrene yollanan enerjiyle sorunlarının çözüldüğüne inanılan Reiki felsefesine sarıldığını ortaya koydu. Çekmeceden, 14 sayfa "Tutkulu aşk güçlendirmesini aktif ediyorum Candaş Gürol" ve 1 sayfalık, "Ben Seçil Erzan, Mehmet Aslan hocanın bana gönderdiği tutkulu aşk güçlendirmesini aktif ediyorum Candaş Gürol" yazılı evraklar çıktı. Çekmeceden çıkanların listesi dava dosyasında kendisine yer buldu.
8.12.2023 Gündem
86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ve oğlu birlikte toprağa verildi
86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ve oğlu birlikte toprağa verildi Eskişehir'de 86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ile oğlunun cenazeleri İnönü ilçesinde birlikte toprağa verildi.
29.01.2023 Gündem
Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda aynı noktada 2  zincirleme kaza: 2 yaralı
Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda aynı noktada 2 zincirleme kaza: 2 yaralı Bayrampaşa Tem Bağlantı yolunda bir motosiklet ile 5 otomobilin karıştığı iki farklı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle, Aksaray istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.
2.12.2022 Yaşam
Polisevine yönelik terör saldırısında yaralanan 2 kişi taburcu edildi
Polisevine yönelik terör saldırısında yaralanan 2 kişi taburcu edildi Mersin’de polisevine yönelik terör saldırısında kurşunla yaralanan polis memuru ve kadının tedavileri devam ederken, olay sırasında balkondan atlayarak yaralanan 2 kişi ise taburcu edildi.
27.09.2022 Gündem
Mersin'de uyuşturucu operasyonu: 60 gözaltı
Mersin'de uyuşturucu operasyonu: 60 gözaltı Mersin'de, sokak satıcılarına yönelik İçişleri Bakanlığı koordinesinde düzenlenen 'Kökünü Kurutma Operasyonu' kapsamında, 60 şüpheli gözaltına alındı. 
9.09.2022 Yaşam
Özgecan Aslan davasında sanık Fatih Gökçe'nin 'cinsel saldırı' cezasına onama
Özgecan Aslan davasında sanık Fatih Gökçe'nin 'cinsel saldırı' cezasına onama Mersin'in Tarsus ilçesinde, 2015'te Ahmet Suphi Altındöken tarafından öldürülen Özgecan Aslan davasında yargılanan, 'kasten öldürme' ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan arkadaşı Fatih Gökçe (28) hakkında yerel mahkemenin 'cinsel saldırı' suçundan verdiği 22 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
5.07.2022 Gündem
Aşiret düğününde damat ve geline takılan para şok etti! Görülmemiş rakam
Aşiret düğününde damat ve geline takılan para şok etti! Görülmemiş rakam Van'da Gevdan Aşiret Lideri Mehmet Aslan’ın oğlu Ceyhun Aslan görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 150 küçükbaş hayvanın kesildiği düğünde, damada 4 milyon 123 bin TL, geline ise 3 kilo altın takıldı.
30.05.2022 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! Şehitlerin kanı yerde kalmadı
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! Şehitlerin kanı yerde kalmadı Şanlıurfa’da, Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u şehit eden Mehmet Aslan düzenlenen operasyonda ölü ele geçirildi. Bakan Soylu'dan operasyona ilişkin ilk açıklama geldi; "İki Kahraman Polisimize alçakça silah sıkan hain, Şanlıurfa Emniyetimizin operasyonu ile ölü ele geçirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı." dedi.
10.03.2022 Gündem
Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi? İşte ölümünün 7. Yılında Özgecan Aslan olayı…
Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi? İşte ölümünün 7. Yılında Özgecan Aslan olayı… Özgecan Aslan ölümünün 7. yılında anılıyor. Mersin'in Tarsus ilçesinde evine gitmek için bindiği minibüste katledilen Özgecan Aslan hayatını kaybettiğinde 19 yaşındaydı. Peki, Özgecan Aslan ne zaman, nasıl öldü? Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi?
11.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş gelişme! Yeni gözaltılar var
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş gelişme! Yeni gözaltılar var Ece Erken'in, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili Mehmet Aslan'ın gözaltına alınmasıyla beraber gözaltı sayısı 12'ye çıktı. Bakırköy Adliyesine getirilen 12 şüpheliye 4 gün daha ek gözaltı süresi verildi.
3.02.2022 Gündem
Pençe-1 operasyonunda 38 gözaltı
Pençe-1 operasyonunda 38 gözaltı Mersin’de 550 polis, narkotik köpekleri ile helikopter ve drone desteği ile uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen 'Pençe-1' isimli şafak operasyonunda 38 kişi gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.
8.01.2022 Gündem
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den Fotoğraf Organizasyonları Derneği FOTON'un “PhotoMaraton İstanbul 2021” ve “İstanbul Street Photo Festival 2021” etkinliklerinin kazananları belli oldu.
5.12.2021 Gündem
Bağdat Caddesi'nde kabus! Çığlık sesi duydum, kadın uçtu...
Bağdat Caddesi'nde kabus! Çığlık sesi duydum, kadın uçtu... Kadıköy Bağdat Caddesi'nde, sürücüsünün aşırı hız yaptığı iddia edilen otomobil, kontrolden çıkarak, önce kadına ardından ağaca çarpıp durabildi. Kazada yaralanan kadının durumun ağır olduğu öğrenildi.
8.07.2021 Yaşam
10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı 33 ile yeni emniyet müdürü atandı
10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı 33 ile yeni emniyet müdürü atandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 ilin emniyet müdürü merkeze alınırken 33 ile yeni emniyet müdürü atandı. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı onayıyla 26 emniyet hizmetleri sınıfında ve bir mülki idare amiri hizmetleri sınıfı olmak üzere 27 yurt dışı misyonuna İçişleri Müşaviri ataması yapıldı.
7.07.2021 Gündem
Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor! 6 ay süresi var
Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor! 6 ay süresi var Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor. Ev sahipleri ile kiracılar arasında zaman zaman ödemeler, süresi dışında evden çıkma/çıkarma, tadilatlar, depozito gibi nedenlerle sorun çıkıyor. Kontrat dışında hareket edilince anlaşmazlıklar büyüyor. Kiracı ile ev sahibi arasındaki anlaşmazlıklarla ilgili uzmanlar önemli açıklamalarda bulundu. İşte kiraca ve ev sahiplerinin bilmesi gereken tüm detaylar...
29.06.2021 Ekonomi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanmada geçirilecek olan Ramazan Bayramı'nın arifesinde, şehit yakınları, şehitliklere akın etti. Acılı aileler, şehit mezarlarının başlarında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Kimi şehit yakını mezar taşlarını yıkadı, kimi ise çiçek dikti. Şehit yakınları, bir bayramı daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
12.05.2021 Gündem
Özgecan Aslan'ın ölüm yıl dönümünde babası konuştu: İnsanlığa ihanettir
Özgecan Aslan'ın ölüm yıl dönümünde babası konuştu: İnsanlığa ihanettir Mersin’in Tarsus ilçesinde 6 yıl önce okuldan eve gitmek için bindiği minibüsün şoförü tarafından cinsel saldırıya uğrayan ardından da vahşice katledilen Özgecan Aslan’ın (19) ailesi, kızlarının ölüm yıl dönümünde kadına yönelik şiddete karşı çağrıda bulundu. Kızı Özgecan gibi birçok kadının dünya genelinde şiddete kurban gittiğine dikkat çeken Mehmet Aslan, “Kadına şiddet, insanlığa ihanettir. Kadınlar bu zulmü hak etmiyor” diye konuştu.
11.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
1.01.2021 Gündem
Emine Erdoğan, Yılın Basın Fotoğrafları Ödül Töreni’ne katıldı
Emine Erdoğan, Yılın Basın Fotoğrafları Ödül Töreni’ne katıldı Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) düzenlediği Yılın Basın Fotoğrafları 2020 yarışmasında ödüller, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katıldığı özel sergi ve törenle sahiplerini buldu. Törende Demirören Haber Ajansı (DHA) Foto Muhabirleri Can Erok ve Harun Özalp de ödül aldı.
17.12.2020 Gündem
Yerli 5G teknolojisi için ilk test başarıyla gerçekleştirildi
Yerli 5G teknolojisi için ilk test başarıyla gerçekleştirildi Uçtan Uca Yerli ve Milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi kapsamında geliştirilen "TR713-7Ghz Radyolink"in demosu, Bakan Varank'ın katılımıyla Ostim Teknopark'ta yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Uçtan Uca Yerli ve Milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi kapsamında kritik bileşenlerin kamu-özel iş birliğiyle yerli ve milli olarak geliştirilmesinin hedeflendiğini belirterek, "5G şebekesiyle ilgili yerli ve milli üretimi teşvik edecek şekilde tedbirlerimizi alıyoruz." dedi.
26.10.2020 Bilim ve Teknoloji
MHP’den İYİ Parti’ye bozkurt işareti tepkisi: Rezalet!
MHP’den İYİ Parti’ye bozkurt işareti tepkisi: Rezalet! Milliyetçi Hareket Partisi'nden İYİ Parti'ye sert tepki. İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, önceki gün Kayseri Erciyes Tekir Yaylası’ndaki Başbuğ Otağı’nda partililerle birlikte bozkurt selamı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu fotoğrafa MHP’nin Kayseri milletvekillerinden ve il yönetiminden tepki geldi.
23.10.2020 Siyaset
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Aslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet aslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.