Martı

Martı

Son dakika martı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan martı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını martı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Martı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan martı gelişmeleri de dahil olmak üzere 465 martı haberi bulunmuştur. Tüm martı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
29.03.2024 İddaa
Türk şirket Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba'yı satın aldı
Türk şirket Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba'yı satın aldı Ulaşım şirketi Martı, Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba’yı bünyesine kattığını duyurdu.
7.02.2024 Yaşam
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ilerliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay aracının bugün saat 13:45'te Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmesini beklediklerini belirtti. Bakan Kacır tarihi anların Taksim ve Kızılay meydanlarındaki planetaryumlardan takip edileceğini söyledi.
20.01.2024 Gündem
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
19.01.2024 İddaa
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi Akın Tekstil, Bak Ambalaj, Dofer Yapı, Formet ve Martı GYO payları 22 Kasım seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
23.10.2023 Eğitim
SPK'dan uyarı gelmişti, ceza yağdı
SPK'dan uyarı gelmişti, ceza yağdı Sermaye Piyasası Kurulu, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine al, tut tavsiyesi verdikten sonra mülkiyetindeki payları satması nedeniyle Halil İbrahim Babadağı'na idari para cezası uyguladı. Sermaye Piyasası Başkanı Gönül dün yaptığı açıklamada sosyal medya hesaplarına yönelik uyarıda bulunmuştu.
6.10.2023 Ekonomi
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır?
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır? Alternatif ulaşım yöntemleri sunan Martı Şubat 2020'de Ankara'da da kullanıma sunuldu, Türkiye’nin birçok yerine yayıldı. Martı CEO'su Öktem "Kontak kapatmak zorunda kalacağız" diyen Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'ya "İstanbul'da 45 bin TAG sürücümüz var. Gerekirse biz hatır için İstanbul'u taşırız.” İfadelerini kullanınca Martı Tag için yapılan aramalar arttı. Peki, Martı Tag yasal mı, Tag nedir?
8.08.2023 Gündem
Martılarla ilgili korkutan gerçek! ‘Anormal seviyelere ulaştı, hastalıkları yayıyorlar’
Martılarla ilgili korkutan gerçek! ‘Anormal seviyelere ulaştı, hastalıkları yayıyorlar’ Karadeniz'de savunmasız küçük kuş türleri, sayıları gün geçtikçe artıp, özellikle kıyı şeritlerini istila eden martıların hedefi haline geliyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şağdan Başkaya, martıların popülasyonlarında kontrolsüz artış olduğuna dikkati çekerek, "Bir martı kendisinin yarı boyutunda olan bir kuşu bütün olarak yutabiliyor. Martıların bulundukları yerlerde ötücü kuşların sayısı çok azaldı; civarda kuş bırakmadılar. Popülasyonları anormal seviyelere ulaşmış durumda. Tedbir alınmalı" dedi.
23.07.2023 Yaşam
Falda Martı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Martı Nasıl Yorumlanır?
Falda Martı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Martı Nasıl Yorumlanır? Günümüzün en merak duyulan konularından birisi fallardır. Çünkü fala inanan çok geniş bir kitle vardır. Hatta fala inanmayan kişiler bile bu konuya zaman zaman merak sararlar. Falda görülen unsurlardan biriside martı şeklidir. Martı şeklinin birçok halini falda görebilirsiniz. Genel olarak bakıldığında bu fal müjdeli bir haber alınacak şeklinde yorumlanır.
10.06.2023 Gündem
Shakira'yı aldatan Gerard Pique aldatıldı! Şoke eden aşk üçgeni
Shakira'yı aldatan Gerard Pique aldatıldı! Şoke eden aşk üçgeni Eski futbolcu Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, ihanet sebebiyle geçtiğimiz sene yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşkını ilan eden Pique'nin, genç sevgilisi tarafından ihanete uğradığı ve bu ihanetin sebebinin de bambaşka bir aşk üçgeni olduğu iddia edildi. İşte detaylar...
8.04.2023 Magazin
Gerard Pique, Shakira ile ilgili konuşmadı! 'Mutluyum'
Gerard Pique, Shakira ile ilgili konuşmadı! 'Mutluyum' Ünlü şarkıcı Shakira ile eski futboldu Gerard Pique ihanet nedeniyle olaylı bir şekilde ayrılmış; bir dönem Barcelona'nın yıldızı olan Pique, üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ayrılıklarıyla çok konuşulan çiftten Gerard Pique, son verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.03.2023 Magazin
Shakira'nın şarkısı rekor üstüne rekor kırdı!
Shakira'nın şarkısı rekor üstüne rekor kırdı! Barcelona'nın eski defansı Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddiaları sonrası yollarını ayırmıştı. Pique, kısa süre sonra 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşkını ilan etmişti. Shakira, kendisini aldatan Gerard Pique'ye gönderme yaptığı "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısı ile 14 Guinness Dünya Rekoru kırdı.
13.03.2023 Magazin
10 Mart evde bakım maaşı yatan iller 2023! İlerin evde bakım maaşı yattı, ne kadar? Martı ayı evde bakım maaşı yatan iller güncel liste!
10 Mart evde bakım maaşı yatan iller 2023! İlerin evde bakım maaşı yattı, ne kadar? Martı ayı evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! 10 Mart evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar mart ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 10 Mart güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mart 2023 sorgulama ekranı…
10.03.2023 Ekonomi
Martı’nın sahibi kim, Martı’nın kurucusu kimdir? Oğuz Alper Ökten kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?
Martı’nın sahibi kim, Martı’nın kurucusu kimdir? Oğuz Alper Ökten kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim? İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi, Martı TAG ve Mart Motosiklet hizmetlerine erişim engeli getirilmesine karar verdi. Martı'nın bir hafta içinde itiraz hakkı bulunuyor. Söz konusu gelişmenin ardından Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Martı’nın sahibi kim? Martı kurucusu (CEO’su) Oğuz Alper Ökten kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, serveti ne?
8.03.2023 Gündem
Martı kapandı mı, neden açılmıyor? Martı Tag nedir, yasaklandı mı? Mart Tag erişim engeli: neden kapandı, Martı elektrikli Scooter uygulaması niye açılmıyor?
Martı kapandı mı, neden açılmıyor? Martı Tag nedir, yasaklandı mı? Mart Tag erişim engeli: neden kapandı, Martı elektrikli Scooter uygulaması niye açılmıyor? Popüler ulaşım uygulamalarından birisi olan Martı scooter hakkında karar verildi. Martı TAG” ve “Martı Motosiklet” uygulaması ve internet sitesine erişim engeli getirildi. Bu gelişmenin ardından Martı yasaklandı mı, neden açılmıyor? Martı TAG nedir, kapandı mı, neden yasaklandı, Martı scooter uygulaması niye açılmıyor?
8.03.2023 Gündem
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam izleyici ile buluştu. Üç Kız Kardeş'in son bölümüne Türkan ve Somer arasındaki hesaplaşma damga vurdu.
8.03.2023 Magazin
Shakira sessizliğini bozdu: Sizin için cehennemde özel bir yer var
Shakira sessizliğini bozdu: Sizin için cehennemde özel bir yer var Gerard Pique ile 11 yıllık ilişkileri geçtiğimiz günlerde olaylı bir şekilde bitmişti. Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmış; eski futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sık sık birbirlerine göndermelerde bulunan eski aşıklardan Shakira, son verdiği röportajda Pique'nin yeni sevgilisini hedef aldı.
1.03.2023 Magazin
Ucuz ulaşım formülü! Hem ekonomik hem de trafik sorununa çare
Ucuz ulaşım formülü! Hem ekonomik hem de trafik sorununa çare Sıfır otomobile ulaşmak her geçen gün zorlaşmaya başladı. Çip krizi ve tedarik sorunları fiyatları yükseltirken, bu durum vatandaşları aylarca araba beklemek zorunda bırakıyor. Sıfırdaki bu durum ikinci el arabada da fiyatları yukarı çekti. Tüm bunlara rağmen büyük şehirlerde ise trafiğe kayıtlı araç sayısının ve nüfusun artması, ulaşımı da yoğun bir hale getirmeye başladı. Vatandaşlar da hem otomobile ulaşmayı daha kolay hale getiren hem de daha uyguna yolculuk imkanı sunan alternatif yöntemlere başvurmaya başladı. İşte ulaşımın yolculuğun detayları...
4.02.2023 Ekonomi
İstanbul'un iki yakasındaki iki derede kirlilik alarmı!
İstanbul'un iki yakasındaki iki derede kirlilik alarmı! İstanbul'un farklı yakalarında bulunan iki dere renk değiştirdi, çevredekiler yayılan kokudan rahatsız oldu. Pendik'teki Kemiklidere'de suyun belirli noktalarda gri renkte aktığı, dere çevresine atık ve çöplerin bulunduğu görüldü. Çevre sakinleri, etrafa kötü koku yayan dereden rahatsız olduklarını belirtti. Benzer bir durum, Başakşehir sınırlarından Bakırköy'e kadar uzanan ve Marmara Denizi'ne dökülen Ayamama Deresi'nde de gözlemlendi. Derenin özellikle Halkalı'daki tarihi Papaz Köprüsü bölümünde çamurlu ve mavi-gri renkli suyun birbirine karıştığı nokta göze çarptı. 
3.02.2023 Gündem
Akılalmaz takip! İnternet sitesinden katil sipariş etti, savcı bile inanamadı
Akılalmaz takip! İnternet sitesinden katil sipariş etti, savcı bile inanamadı Akılalmaz 'stalker' hikayesi okuyanları şaşkına çevirdi. Ülke bu olayı konuşuyor. 2.5 yıl boyunca takip etti sonra yaptığına savcı bile inanamadı. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Dünya
Shakira'dan ayrılan Gerard Pique, yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi!
Shakira'dan ayrılan Gerard Pique, yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Futbol camiasının ünlü ismi Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmış; yıldız futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde şarkıcı ile 12 saatlik bir toplanı yaptığı haberleriyle konuşulan Pique, genç sevgilisiyle el ele görüntülendi.
18.11.2022 Magazin
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Katil martı paniği! Diğer kuşları öldürüp yiyorlar
Katil martı paniği! Diğer kuşları öldürüp yiyorlar Edirne'de sayıları her geçen gün artarak kumru ve güvercinleri hedef alarak popülasyonlarının düşmesine neden martılar tehdit oluşturuyor.
22.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Martı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki martı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.