Marquez

Marquez

Son dakika Marquez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marquez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marquez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marquez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marquez gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 marquez haberi bulunmuştur. Tüm marquez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın bronz heykeli dikildi
Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın bronz heykeli dikildi Ünlü şarkıcı Shakira’nın dev bronz heykeli doğduğu Kolombiya’da dikildi. Shakira heykel ile ilgili olarak, “Heykeltıraş Yino Marquez ve bölge sanat okulu öğrencilerin ve ülkemin insanlarına muazzam sanatsal yeteneklerinin bu örneği için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Magazin
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Türkiye için yardım kampanyası başlattı. Öte yandan diğer Formula 1 pilotlarından paylaşım geldi.
9.02.2023 Diğer Sporlar
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
BlockFİ iflas mı etti?  Kripto para piyasasında iflas çalkantısı!
BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflas çalkantısı! Kripto para piyasalarında iflas dalgası başladı. FTX'in iflası sonrası kripto para piyasalarında olumsuz dalga devam ediyor. Kripto para alım-satımı yanında faizli mevduat ve kredi hizmetleri de sunan BlocFi iflas başvurusunda bulunacağı iddia edildi. Peki, BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflaslar mı başladı? Kripto para piyasalarında son durum ne? İşte BlockFİ hakkın merak edilenler…
16.11.2022 Ekonomi
Kolombiya'nın yeni devlet başkanı Gustavo Petro oldu
Kolombiya'nın yeni devlet başkanı Gustavo Petro oldu Kolombiya’da yapılan ikinci tur başkanlık seçimlerini Gustavo Petro kazanarak ülke tarikindeki ilk solcu devlet başkanı oldu.
20.06.2022 Dünya
Emine Erdoğan Kolombiya Cumhurbaşkanı Marquez'in eşi María Juliana Ruiz'le görüştü
Emine Erdoğan Kolombiya Cumhurbaşkanı Marquez'in eşi María Juliana Ruiz'le görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kolombiya Cumhurbaşkanı Ivan Duque Marquez'in eşi María Juliana Ruiz ile görüştü.
20.05.2022 Siyaset
Abdulrazak Gurnah Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi oldu
Abdulrazak Gurnah Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi oldu Nobel Komitesi, Nobel Edebiyat Ödülü’nü Zanzibarlı edebiyatçı Abdulrazak Gurnah’a verildiğini açıkladı. Gurnah’ın Nobel’i ‘kültürler ve kıtalar arasındaki körfezde sömürgeciliğin etkilerine ve mültecinin kaderine nüfuz etmesinden dolayı aldığı’ ifade edildi.
7.10.2021 Kültür Sanat
Paulo Coelho kimdir, kitapları nelerdir? Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz’a ithaf eden Paulo Coelho’nun biyografisi!
Paulo Coelho kimdir, kitapları nelerdir? Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz’a ithaf eden Paulo Coelho’nun biyografisi! Dünyaca ünlü Brezilyalı roman ve söz yazarı Paulo Coelho, Türkçe'ye "Okçu'nun Yolu" (The Archer) adıyla çevrilen son kitabını olimpiyat şampiyonu milli sporcu Mete Gazoz'a adadı. Söz konusu gelişmenin ardından Paulo Coelho ve Okçu'nun Yolu kitabı araştırılmaya başlandı. Peki, Paulo Coelho kimdir? Paulo Coelho kitapları ve biyografisi...
24.09.2021 Gündem
Kredi kartı, tüketici kredisi ve faizli mevduat alarmı! Flaş karar, harekete geçildi
Kredi kartı, tüketici kredisi ve faizli mevduat alarmı! Flaş karar, harekete geçildi Kredi kartı, tüketici kredisi ve faizli mevduat ile ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor. İlk kez oluyor. Harekete geçildi. ABD’de bir startup, kripto parayla kredi kartı, tüketici kredisi ve faizli mevduat işlemleri başlattı. Kripto paraların bankacılık sahasına göz dikmesi üzerine Amerikan kamu otoriteleri harekete geçti.
8.09.2021 Ekonomi
2 yıl aradan sonra bir zafer daha!
2 yıl aradan sonra bir zafer daha! 2 yıl önceki Valencia Grand Prix'sinin ardından bir kez daha zirveye oturan İspanyol pilot Marc Marquez 8. yarış olan Almanya Grand Prix'sinde mutlu sona ulaştı.
20.06.2021 Arşiv
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci…
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci… Gazeteci Hrant Dink, 14 yıl önce bugün yayın yönetmeni olduğu Agos gazetesinin önünde Ogün Samast tarafından öldürüldü. Anma etkinliği bu yıl pandemi nedeniyle çevrimiçi yapılacak. Hrant Dink kimdir?
19.01.2021 Gündem
ABD'den eski FARC liderleri hakkında bilgiye 10 milyon  dolara kadar ödül
ABD'den eski FARC liderleri hakkında bilgiye 10 milyon dolara kadar ödül ABD yönetimi, Kolombiya Devrimci Silahlı Güçlerinin (FARC) eski yöneticilerinden olan ve uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlanan "Jesus Santrich" lakaplı Seuxis Hernandez-Solarte ve "Ivan Marquez" lakaplı Luciano Marin Arango hakkında bilgi getiren kişilere 10 milyon dolara kadar ödül verileceğini duyurdu.
18.06.2020 Dünya
MotoGP'de şampiyon Marquez
MotoGP'de şampiyon Marquez MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 15. yarışı Tayland Grand Prix'sini kazanan Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez, şampiyon oldu.
6.10.2019 Moto GP
Eski FARC liderlerinin "yeniden silahlanma" kararı
Eski FARC liderlerinin "yeniden silahlanma" kararı Mahkeme tarafından, bazı militanlarının yeniden silahlanma kararı aldıklarına ilişkin dün yayımlanan videoda görülen Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri'nin 4 eski üst yöneticisi hakkında "tutuklama" emri çıkarıldı.
30.08.2019 Dünya
Ateşkes bitti, savaş ilan ettiler...
Ateşkes bitti, savaş ilan ettiler... Batı yarımkürenin en uzun savaşına sahne olan Kolombiya'da isyancı grup FARC'ın eski üyeleri, barış sürecindeki taleplerinin karşılanmadığı gerekçesiyle yeni bir saldırı başlatacaklarını ilan etti.
29.08.2019 Dünya
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Türk Hava Yolları çağrı merkezi Birleşmiş Milletler gibi
Türk Hava Yolları çağrı merkezi Birleşmiş Milletler gibi Dünya genelinde bin 365 personelle ‘Çağrı Merkezi’ hizmeti veren Türk Hava Yolları (THY), Güney ve Latin Amerika uçuşlarının artmasına paralel olarak yolculardan gelen rezervasyon, uçuş bilgisi ve özel yolcu programları bilgi taleplerine destek sağlayabilmek için Portekizce’de hizmet vermeye başladı.
6.12.2018 Ekonomi
Meksika'da şiddet olayları can almaya devam ediyor
Meksika'da şiddet olayları can almaya devam ediyor Jalisco eyaletinde silahlı saldırganların açtığı ateşte 6 polis öldü, 1 polis yaralandı. Nayarit eyaletinde bir gazetecinin cesedi bulundu.
4.12.2018 Dünya
Valencia'da zafer Dovizioso'nun
Valencia'da zafer Dovizioso'nun 2018 MotoGP Dünya Şampiyonası'nın son yarışı Valencia Grand Prix'sinde, Ducati takımının İtalyan pilotu Andrea Dovizioso birinci oldu.
18.11.2018 Moto GP
Moto GP'nin Malezya Grand Prix'sinde kazanan Marquez
Moto GP'nin Malezya Grand Prix'sinde kazanan Marquez MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 18. yarışı Malezya Grand Prix'sinde, Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez birinci oldu.
4.11.2018 Arşiv
İstanbul Büyükşehir Belediyespor veda etti
İstanbul Büyükşehir Belediyespor veda etti İstanbul Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Yunanistan temsilcisi PAOK'u 3-2 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Moto GP'de şampiyon Marc Marquez!
Moto GP'de şampiyon Marc Marquez! MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 16. yarışı Japonya Grand Prix'sini kazanan Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez, şampiyonluğu garantiledi.
21.10.2018 Arşiv
Moto Gp'de sıradaki durak Japonya!
Moto Gp'de sıradaki durak Japonya! MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 16.yarışı, Japonya'nın ev sahipliğinde 21 Ekim Pazar günü düzenlenecek.
19.10.2018 Arşiv
Moto Gp'de sıradaki heyecan Tayland...
Moto Gp'de sıradaki heyecan Tayland... MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 15. yarışı, Tayland'ın ev sahipliğinde 7 Ekim Pazar günü düzenlenecek.
5.10.2018 Arşiv
FARC, silah bıraktığı için pişman!
FARC, silah bıraktığı için pişman! Eski Kolombiya Devrimci Silahlı Güçlerinin (FARC) kayıp yöneticileri Ivan Marquez ve Hernan Dario Velasquez, militanların topluma ekonomik ve sosyal olarak yeniden katılmalarının şartları üzerinde anlaşmadan silah bırakılmasının hata olduğunu ifade etti.
3.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Marquez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marquez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.