İniesta

İniesta

Son dakika iniesta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iniesta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iniesta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İniesta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iniesta gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 iniesta haberi bulunmuştur. Tüm iniesta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Xavi yeni İniesta'sını Fenerbahçe'de buldu! İspanya basınından bomba iddia
Xavi yeni İniesta'sını Fenerbahçe'de buldu! İspanya basınından bomba iddia Bu sezon La Liga'da resmi olarak şampiyonluğunu ilan etmese de en yakın takipçisi Atletico Madrid'e 13 puan fark atan Barcelona Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Başarılı teknik direktör Xavi'nin yeni İniesta'yı Sarı Lacivertli takımda bulduğu ifade edilirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin haziran ayında resmiyet kazanacağı bildirildi.
9.05.2023 Galatasaray
Bir İcardi heyecanı vermedi ama... Anlaşma tamam yıldız futbolcu 1 yıl daha Galatasaray'da
Bir İcardi heyecanı vermedi ama... Anlaşma tamam yıldız futbolcu 1 yıl daha Galatasaray'da Yaz ayı transfer döneminde Juventus'un teklifini reddeden, İniesta'nın takımı Vissel Kobe'nin kapısından dönen yıldız futbolcunun 1 yıl daha Galatasaray'da oynayacağı ortaya çıktı. Kontratında +1 maddesi bulunan 35 yaşındaki forvetin sakatlık problemi yaşamaması halinde 15 maçlık opsiyonu kalırken, her iki tarafın da bu birlikteliğe sıcak baktığı bildirildi.
16.11.2022 Galatasaray
Hırvatistan - İspanya maçı heyecanı Misli.com'da
Hırvatistan - İspanya maçı heyecanı Misli.com'da Hırvatistan ile İspanya, Kopenhag'taki Parken Stadı'nda çeyrek finale kalmak için kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, tüm yaz boyunca EURO 2020 keyfi Misli.com'da olacak!
28.06.2021 İddaa
Barcelona - Atletico Madrid maçı öncesi Arda Turan'ın kapısını çaldılar
Barcelona - Atletico Madrid maçı öncesi Arda Turan'ın kapısını çaldılar La Liga'da (Barcelona - Atletico Madrid) haftanın maçında her iki takımın da formasını giyen Arda Turan ile röportaj yapıldı.
8.05.2021 İspanya
Mert Hakan Yandaş'tan transfer açıklaması
Mert Hakan Yandaş'tan transfer açıklaması Demir Grup Sivasspor'da gösterdiği performans ile Süper Lig devlerini ve Avrupa'da birçok takımı peşine takan Hakan Mert Yandaş geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
26.03.2020 Sivas Spor
Arda Turan: Arda Turan daha bitmedi, 4-5 yıl daha oynarım
Arda Turan: Arda Turan daha bitmedi, 4-5 yıl daha oynarım Türk futbol tarihinin en başarılı oyuncularından olan ve birçok kupa kazanan milli oyuncu Arda Turan, devre arasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüşmesinden gelecek hedeflerine, Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'dan ailesine kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
11.03.2020 Futbol
Galatasaray'a Maicon piyangosu!
Galatasaray'a Maicon piyangosu! Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Al Nassr'a kiraladığı Maicon'un performansından memnun kalan Arap ekibi, sarı-kırmızılı takımın kapısını çaldı. Brezilyalı stoperin bonservisini almak isteyen Al Nassr'ın yaklaşık 4 milyon avro (26 milyon TL) gözden çıkardığı öğrenildi.
16.02.2020 Galatasaray
Mascherano bir, Sosa iki, Iniesta üç
Mascherano bir, Sosa iki, Iniesta üç Trabzonsporlu Jose Sosa’ya kanca atan Estudiantes kulübünün bu hamlesinin, üçlü bir transfer stratejisinin ikinci ayağı olduğu ortaya çıktı. Arjantin kulübü, geçtiğimiz haftalarda ülkenin yıldız futbolcusu, eski Barcelonalı Javier Mascherano’yu kadrosuna katarak dikkat çekmişti.
28.12.2019 Trabzonspor
Bekle bizi Kolarov!
Bekle bizi Kolarov! Fenerbahçe, Sırp yıldızdan vazgeçmiş değil. Roma’da sözleşmesinin son senesinde olan Kolarov, 1+1 yıllık yeni teklife yanıt vermedi. Kanarya, başarılı sol bekin ocak ayına kadar beklemesini istiyor.
18.10.2019 Fenerbahçe
eFootball PES 2020 geliyor!
eFootball PES 2020 geliyor! Konami, yepyeni bir futbol oyunuyla geliyor. eFootball PES 2020 ismiyle gelen yeni futbol oyununun detayları gün yüzüne çıktı.
14.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Barcelona - Lyon: 5-1
Barcelona - Lyon: 5-1 Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona, Lyon'u 5-1 mağlup etti.
14.03.2019 Şampiyonlar Ligi
Barcelona'da sürpriz ayrılık! Feshetti
Barcelona'da sürpriz ayrılık! Feshetti Barcelona’da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Sergi Samper, Barça ile yollarını ayırdı ve Japonya’nın yolunu tuttu.
4.03.2019 İspanya
Abdülkadir Ömür'den Liverpool sözleri: Teklif...
Abdülkadir Ömür'den Liverpool sözleri: Teklif... Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, İngiliz ekibi Liverpool'dan transfer teklifi geldiği şeklindeki iddialara "Teklifler ve görüşmeler kulübümüzün konuşacağı şeyler. Kulüp kal der kalırız, git der gideriz" dedi.
6.01.2019 Trabzonspor
David Villa yeni takımını açıkladı!
David Villa yeni takımını açıkladı! Dünyaca ünlü yıldız David Villa, Japon ekibi Vissel Kobe'ye gideceğini açıkladı. Kobe'de Iniesta ve Podolski de forma giyiyor...
1.12.2018 Futbol
Iniesta'dan flaş hamle! Beşiktaşlı yıldız...
Iniesta'dan flaş hamle! Beşiktaşlı yıldız... Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Adriano’nun Japonya’nın Vissel Kobe takımına gideceği iddia edildi.
14.11.2018 Beşiktaş
Messi ve Ronaldo'suz El Clasico yarın
Messi ve Ronaldo'suz El Clasico yarın Barcelona ile Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) yarın oynanacak karşılaşmada, "El Clasico" olarak adlandırılan büyük rekabetteki 238. resmi maçlarına çıkacak.
27.10.2018 İspanya
FIFA, yılın 11'i aday listesi açıklandı!
FIFA, yılın 11'i aday listesi açıklandı! Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen "Yılın 11'i" için 55 kişilik aday liste açıklandı.
10.09.2018 Futbol
İspanya Milli Takım kadrosu açıklandı! Jordi Alba alınmadı...
İspanya Milli Takım kadrosu açıklandı! Jordi Alba alınmadı... Teknik Direktör Luis Enrique, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda forma giyen 23 oyuncudan 13'ünü yeniden kadroya çağırdı - Pepe Reina, Alvaro Odriozola, Nacho Monreal, Jordi Alba, Koke, Lucas Vazquez ve Iago Aspas ise takıma davet edilmedi.
31.08.2018 Futbol
Eren Albayrak Japonya yolcusu!
Eren Albayrak Japonya yolcusu! Konyaspor ile sözleşmesini fesheden Eren Albayrak, Japon Ligi takımlarından Jubilo Iwata'ya transfer oldu.
29.08.2018 Süper Lig
David Silva, İspanya Milli Takımı'nı bıraktı
David Silva, İspanya Milli Takımı'nı bıraktı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen David Silva, İspanya Milli Takımı'nı bıraktı.
13.08.2018 İspanya
Barcelona'nın kaptanı Messi oldu
Barcelona'nın kaptanı Messi oldu İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın kaptanı, Arjantinli yıldız oyuncu Lionel Messi oldu.
10.08.2018 İspanya
Selçuk'tan itiraf: Terim'den önce...
Selçuk'tan itiraf: Terim'den önce... Galatasaray kaptanı Selçuk, geçen sezon yaşanan teknik direktör değişimi sayesinde ipi göğüslediklerini söyledi:
13.07.2018 Galatasaray
Volkan Demirel'e Iniesta modeli sözleşme!
Volkan Demirel'e Iniesta modeli sözleşme! Volkan Demirel tıpkı Barcelona efsanesi gibi kariyerinin sonuna kadar geçerli sözleşme imzaladı.
10.07.2018 Fenerbahçe
İspanya'da bir dönem sona erdi!
İspanya'da bir dönem sona erdi! İspanyol futbolcu Iniesta, 2018 FIFA Dünya Kupası'na son 16 turunda veda etmeleri sonrası milli takımı bıraktı.
1.07.2018 Arşiv
Rusya çeyrek finale yükseldi
Rusya çeyrek finale yükseldi Rusya, normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta İspanya'yı penaltılarda 4-3 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
1.07.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İniesta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iniesta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.