Marketler

Marketler

Son dakika marketler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marketler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marketler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marketler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marketler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.110 marketler haberi bulunmuştur. Tüm marketler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor Depremin yaralarının sarıldığı Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı devam ediyor. Bereketli hasatta çiftçinin yüzünü güldüren çileklerin kilogram fiyatı, 70 TL’den alıcı buluyor.
22.04.2024 Ekonomi
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor?
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor? Bayramda marketlerin çalışma saatleri ile ilgili aramalar devam ediyor. Bayramın 3. günü Migros, A101, ŞOK, BİM marketler açık mı? Sorusuna alışveriş yapacak vatandaşlar yanıt arıyor. Bayram nedeniyle birçok yerin kapalı olmadı marketlerin çalışma durumunun araştırılmasına neden oldu. Bugün Ramazan Bayramı'nın ikinci günü idrak edilirken gözler "Bayramın 3. Günü BİM, A101, ŞOK, Migros marketler açık mı, kaçta açılıyor, kapalı mı?" sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte, 12 Nisan 2024 Ramazan Bayramı'nın 3. Günü marketlerin çalışma saatleri…
15.04.2024 Yaşam
Bugün BİM, ŞOK, A101 açık mı? 10 Nisan Bayramın 1. günü marketler çalışıyor mu?
Bugün BİM, ŞOK, A101 açık mı? 10 Nisan Bayramın 1. günü marketler çalışıyor mu? Bugün BİM, ŞOK açık mı, çalışıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 10 Nisan Çarşamba Ramazan Bayramı'nın birinci günü olarak kutlanırken vatandaşlar da marketlerin çalışıp çalışmadığını araştırmaya başladı. BİM çalışma saatleri, ŞOK çalışma saatleri, A101 çalışma saatleri de merak konusu oldu. Bayramda marketler çalışıyor mu sorusu, bayram namazından sonra alışverişe giden milyonlarca insan tarafından araştırılan konuların başında geldi. Peki; 10-11-12 Nisan bayramda marketler açık mı, hangi günler çalışıyor? İşte, ayrıntılar...
10.04.2024 Ekonomi
Fahiş fiyatlar için harekete geçildi! Marketler ve alışveriş merkezleri yakın takipte
Fahiş fiyatlar için harekete geçildi! Marketler ve alışveriş merkezleri yakın takipte Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçildi. Özellikle bayramlık ürünlerin fiyatlarındaki değişiklik yakından takip ediliyor. Ticaret Bakanlığı, Ramazan Bayramı süresince denetimlerini etkin şekilde sürdürdüğünü açıkladı.
2.04.2024 Gündem
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı Ramazan ayı öncesi Bayrampaşa'da 5 milyon lira değerinde sahte tereyağı ele geçirilirken, Gıda Yüksek Mühendisi Öğretim Görevlisi Eda Şensu Demir, denetimlerin artırılması gerektiğini belirterek, "Daha anlık denetim yapılması ya da caydırıcı cezalar olması lazım" dedi. Demir, ayrıca sahte tereyağının tüketiciyi aldattığını, üretim sırasında farklı toksik maddelerin gıdanın içerisine girebileceğini bunun da insan sağlığına zararlı olduğunu söyledi.
9.03.2024 Ekonomi
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değişti
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değişti Ramazan öncesi başlayan tavuk eti fiyatlarındaki artış etiketlerde dikkat çekti. Son bir hafta içerisinde tavuk eti fiyatları değişti. Kasaplar Ramazan ayının içerisinde de fiyat artışı beklediklerini söyledi. Öte yandan Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmada şikayetçi avukatları, davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesini talebinde bulunurken, duruşma savcısı ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
17.01.2024 Gündem
1 Ocak Şok marketler açık mı? Bugün marketler çalışıyor mu? ŞOK, BİM, Migros 1 Ocak'ta açık mı?
1 Ocak Şok marketler açık mı? Bugün marketler çalışıyor mu? ŞOK, BİM, Migros 1 Ocak'ta açık mı? 1 Ocak ŞOK marketler açık mı merak ediliyor. Bugün yeni yılın ilk günü ve resmi tatil. Birçok kurum ve kuruluş resmi tatil nedeniyle kapalı. Ancak vatandaşlar "ŞOK, BİM, Migros 1 Ocak'ta çalışıyor mu" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte marketler çalışma gün ve saatleri..
1.01.2024 Gündem
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! 7. sınıf aynalar konusu önemlidir ve ayrıntılarıyla açıklanması gerekmektedir. Bu konuda öncelikle ayna nedir? Bilinmesi gerekmektedir. Ayna sözlük anlamı olarak, ışığı yansıtan, nesnelerine görüntüsünü veren arkası sırlı ve cilalı cam ayna olarak ifade edilmektedir. Ayrıca Denizcilikte, küreğin ucunda bulunan yassı bölüm de ayna olarak tanımlanmaktadır. 7. Sınıf aynalar konusu Fen bilimleri ders konusudur. Gözgü olarak da tanımlanan aynaların birden çok çeşidi bulunmaktadır. Aynalar, Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatında Fen Bilimleri konusu kapsamında bulunmaktadır.
26.12.2023 Eğitim
Asgari ücrete gelmeden gıda fiyatlarına zam geldi! Yumurta, bakliyat, kaşar, et...
Asgari ücrete gelmeden gıda fiyatlarına zam geldi! Yumurta, bakliyat, kaşar, et... Maaşlara henüz zam yapılmadan marketler zamları şimdiden raflardaki ürünlere yansıtmaya başladı. Tereyağından kaşar peynirine, yumurtadan ayrana kadar birçok ürünün fiyatı 2 gün önce değiştirildi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu "Yumurtadan ete, bakliyata, kırtasiye ürünlerine kadar yağmur gibi zamlar gelmeye başladı" dedi. Türkiye'de çalışanlar maaşlarına yapılacak zammı merakla beklerken marketler zamlar açıklanmadan fiyatları artırmaya başladı. Ticaret Bakanlığı ekipleri de gelen şikayetleri değerlendirerek marketlerde denetimlere başladı.
21.12.2023 Ekonomi
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? İlk adım atıldı, işte detaylar...
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? İlk adım atıldı, işte detaylar... İstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde oylama yapıldı. Zincir marketlerin pazar günü kapatılması uzun zamandır tartışılan başlıklar arasında yer alıyor. İstanbul Ticaret Odası Perakende Meslek Komitesi son çalıştayında da küçük esnafa nefes aldıracak konuyu masaya yatırdı. Komite üyeleri pazar günleri zincir marketlerin kapatılması yönünde mutabık kaldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESK) da söz konusu uygulamanın devreye alınmasını küçük esnafa destek olması açısından destekliyor. Peki marketler pazar günü kapatılacak mı? Süreç artık yasalaşacak mı? TESK Başkanı Bendevi Palandöken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.11.2023 Ekonomi
Yatırımcı ve analistlerle buluştu
Yatırımcı ve analistlerle buluştu Yıldız Holding ve bağlı halka açık şirketlerin, finansal performansları, '2023 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist & Yatırımcı Toplantısı'nda masaya yatırıldı.
24.11.2023 Finans
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma Borsa İstanbul'da işlem gören CVK Maden'in bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik, Beşiktaş'ın Kuruçeşme semtinde caddeye paralel, denize nazır iki taşınmazı satın almaya karar verdi.
23.11.2023 Ekonomi
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme İstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde oylama yapıldı. Zincir marketlerin pazar günü kapanması mümkün mü? İşte detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
Market fiyatlarını düşürecek formül açıklandı! Birçok üründe indirim yapıldı
Market fiyatlarını düşürecek formül açıklandı! Birçok üründe indirim yapıldı Marketler indirimleri peş peşe açıkladı. Birçok markette yarı yarıya indirim başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından dün Tarım Kredi marketlerinde 74 üründe fiyatlar yüzde 50’ye varan oranlarda düşürüldü. BİM, A101 ve Şok marketlerde de indirimler sürüyor. Öte yandan Üretici ile market arasındaki fiyat farkı gün geçtikçe daha fazla açılıyor. Tarlada 3 TL olan elmanın marketteki fiyatı 30 TL'ye dayandı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu fiyatları düşürecek formülü açıkladı. İşte detaylar...
21.10.2023 Ekonomi
Marketler indirimleri peş peşe açıkladı! Birçok üründe yüzde 50 indirim, işte tam liste
Marketler indirimleri peş peşe açıkladı! Birçok üründe yüzde 50 indirim, işte tam liste Marketler indirimleri peş peşe açıkladı. Birçok markette yarı yarıya indirim başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından dün Tarım Kredi marketlerinde 74 üründe fiyatlar yüzde 50’ye varan oranlarda düşürüldü. BİM, A101 ve Şok marketlerde de indirimler sürüyor. İşte son dakika haberin detayları...
17.10.2023 Ekonomi
Tarım Katalog yeni ürünleri yayınladı! Tarım Kredi yüzde 50 indirimli ürünler belli oldu! 16-19 Ekim Tarım Kooperatif indirimli ürünler hangileri?
Tarım Katalog yeni ürünleri yayınladı! Tarım Kredi yüzde 50 indirimli ürünler belli oldu! 16-19 Ekim Tarım Kooperatif indirimli ürünler hangileri? Tarım Kredi indirimli ürünler güncellendi. 16 Ekim'den itibaren yüzde 50 indirim uygulanacak ürünler güncel Tarım Kredi katalogunda yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla zincir marketler ardı ardında açıklamalar yaptı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin sevinçle karşıladığı bu haberle Tarım Kredi ayçiçek yağı, bebek bezi, bakliyat gibi ürünlerde yüzde 50 oranında fiyatlar düştü. Vatandaşlar, "Tarım Kredi indirimli ürünler hangileri?" "Tarım Kooperatif yüzde 5 indirimli ürünler belli oldu mu? sorularına yanıt aramaya başladı. Biz de marketin 16 Ekim'den itibaren indirim yapacağı ürünleri araştırdık.
15.10.2023 Ekonomi
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacak.  İndirimli ürünleri satın almak isteyen vatandaşlar “Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girer, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?” sorularına yanıt aranmaya başladı.
12.10.2023 Ekonomi
Kırmızı et fiyatlarında indirim! Buzluklarda yer açın, zincir marketlerden enflasyonla mücadeleye destek
Kırmızı et fiyatlarında indirim! Buzluklarda yer açın, zincir marketlerden enflasyonla mücadeleye destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine sonrası yaptığı açıklamada, "Buradan zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı, işletmelerimizi, yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum." ifadelerini kullanınca ŞOK Marketler, Happy, BİM ve A101’den indirim kararı geldi.
10.10.2023 Ekonomi
Okulların açılmasına sayılı günler kala etiket değişti! Fiyatlar yüzde 40 arttı
Okulların açılmasına sayılı günler kala etiket değişti! Fiyatlar yüzde 40 arttı Okul heyecanı yaklaşırken veliler ihtiyaç listelerini hazırladı. Okulların açılmasına sayılı günler kala etiket değişti. Birçok veli okul alışverişi ‘en uyguna nasıl tamamlanır’ telaşına girdi. Marketler ve online sitelerde yapılan kampanyalara ilgi büyük. Fiyatlar geçen yıla göre yüzde 40 ila 75 arasında artmış durumda. İşte haberin detayları...
25.08.2023 Ekonomi
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar Marketleri gramaj oyunu ortaya çıktı. Pek çok gıda ürünün fiyatını değiştirmeden gramı ile oynayan marketler vatandaşları gram gram soyduğu belirlendi. Peki vatandaş böyle bir durumda ne yapmalı? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu vatandaşa önemli uyarılarda bulundu.
19.08.2023 Ekonomi
Markette etiketler günlük değişiyor! Yüzde 900 fiyat farkı görülüyor
Markette etiketler günlük değişiyor! Yüzde 900 fiyat farkı görülüyor Tüketicinin gıda enflasyonunu fahiş artışların yaşandığı ‘market etiketleri’ belirliyor. Bazı marketler fiyatları günlük değiştiriyor. Son günlerde çok sayıda ürünün fiyatında büyük değişim gözlendi. En büyük artış yüzde 900 oranında gerçekleşti.
10.08.2023 Ekonomi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi Yıldız Holding şirketlerinin projelerinin yarıştığı “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu sene 15’inci yılını kutladı. Yarışmaya 10 farklı kategoride 236 proje başvurusu gerçekleşti. Bu projeler arasından kazananlar Holding’in 75 bin çalışanı ve ana jürinin oylamasıyla seçildi.
17.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Marketler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marketler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.