Marine Le Pen

Marine Le Pen

Son dakika Marine Le Pen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marine Le Pen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marine Le Pen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marine Le Pen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marine le pen gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 marine le pen haberi bulunmuştur. Tüm marine le pen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'da seçim sonuçları belli oldu! Macron'a büyük şok, bu kez kaybetti
Fransa'da seçim sonuçları belli oldu! Macron'a büyük şok, bu kez kaybetti Fransa'da yapılan milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanı Macron'un partisi gelen ilk sonuçlara göre mecliste salt çoğunluğu kaybetti.
19.06.2022 Dünya
Fransa'da tarihi seçim! İlk sonuçlar geldi: Macron ve Marine Le Pen...
Fransa'da tarihi seçim! İlk sonuçlar geldi: Macron ve Marine Le Pen... Fransa’da sandık çıkış anketlerine göre mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.
24.04.2022 Dünya
Fransa’da Macron-Le Pen yarışı başladı
Fransa’da Macron-Le Pen yarışı başladı  Fransa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı aday Marine Le Pen arasındaki yarış başladı.
24.04.2022 Dünya
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde?
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde? Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron ile Marine Le Pen karşı karşıya. Le Pen, siyasi yolculuğunda Fransız aşırı sağını cumhurbaşkanlığına dokunma mesafesine kadar getirdi. Peki sandıktan kim galip çıkacak? İşte anketlerde son durum ve iki siyasetçinin yıllara uzanan amansız mücadelesi...
23.04.2022 Dünya
Macron ve Le Pen seçim düellosunda karşı karşıya geldi
Macron ve Le Pen seçim düellosunda karşı karşıya geldi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Ulusal Birlik parti lideri Marine Le Pen televizyonda yayınlanan bir düelloda karşı karşıya geldi.
20.04.2022 Dünya
Fransa Başbakanı Castex: Macron yeniden seçilirse istifa ederim
Fransa Başbakanı Castex: Macron yeniden seçilirse istifa ederim Fransa Başbakanı Jean Castex, Fransa cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu öncesinde yaptığı açıklamada, “Macron yeniden cumhurbaşkanı seçilirse kendi istifamı ve hükümetin istifasını sunacağım” dedi.
19.04.2022 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyayı salladı! Resmi fotoğrafçısı Instagram'da paylaştı...
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyayı salladı! Resmi fotoğrafçısı Instagram'da paylaştı... Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyada olay oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan Fransa bugün Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un verdiği pozları konuşuyor. Macron'un pozları kimi taklit ettiği sorusuyla gündeme geldi.
18.04.2022 Dünya
Kiev'i alamayan Putin gözünü Donbas'a çevirdi! Tanklar ilerleyişe geçti...
Kiev'i alamayan Putin gözünü Donbas'a çevirdi! Tanklar ilerleyişe geçti... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusunun ilk hedefi Ukrayna'nın kalbi Kiev'i almak olan ancak haftalarca süren kuşatmaya rağmen kenti düşüremeyen Rusya'nın yeni hedefi belli oldu. Ukrayna'dan yapılan açıklamada 'Rusya Donbas'ta yeni bir saldırıya hazırlanıyor, tanklar ilerleyişe geçti' denildi.
12.04.2022 Dünya
Dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde! Ülkede aşırı sağ tehlikesi: AB ve NATO'da Marine Le Pen korkusu...
Dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde! Ülkede aşırı sağ tehlikesi: AB ve NATO'da Marine Le Pen korkusu... Tüm dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde. Pazar günü ilk turu yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron’un birinci, aşırı sağcı rakibi Marine Le Pen’in ise ikinci çıkmasının ardından ülke 24 Nisan’da düzenlenecek ikinci tura kilitlendi. AB ve NATO, aşırı sağcı Le Pen’in seçilme ihtimaline karşı diken üstünde. Seçimde kilit ise üçüncü gelen radikal sol parti lideri.
12.04.2022 Dünya
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu sandık çıkış anketlerine göre, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Marine Le Pen ikinci tura kaldı. Sandık çıkış anketi sonuçlarına göre Macron yüzde 28,6, Le Pen yüzde 24,4, Melenchon yüzde 20,2 oy aldı.
10.04.2022 Dünya
Fransız askerlerinin  eski görüntüleri gündem oldu
Fransız askerlerinin eski görüntüleri gündem oldu Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, Afganistan’daki mevcudiyetlerinin adil olduğuna ilişkin yaptığı açıklamalara tepki olarak, sosyal medyada, Fransız askerlerinin 2008’de Afganistan’da bir köyün bombalanması sırasında kaydedilen görüntüler gündeme geldi.
21.08.2021 Dünya
Fransa'da vahşet! Kendisine evini açan papazı önce yaktı sonra acımadan katletti!
Fransa'da vahşet! Kendisine evini açan papazı önce yaktı sonra acımadan katletti! Fransa'da işlenen cinayet dünyanın kanını dondurdu. Geçen sene Nantes Katedrali'nin kundaklanmasından sorumlu tutulan kişi bu kez de kendisine evini açan papazı öldürdü.
9.08.2021 Dünya
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki Fransa Başbakanı Jean Castex ve siyasetçiler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki gösterdi.
8.06.2021 Dünya
Fransa'da aşırı sağcı Le Pen, beraat etti!
Fransa'da aşırı sağcı Le Pen, beraat etti! Fransa'da aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisinin (RN) lideri Marine Le Pen, terör örgütü DEAŞ'a ait infaz görüntülerini Twitter hesabından paylaştığı gerekçesiyle yargılandığı davadan beraat etti.
4.05.2021 Dünya
Fransa'da dehşet! Kilise yakınlarında bıçaklı saldırı...
Fransa'da dehşet! Kilise yakınlarında bıçaklı saldırı... Fransa'nın Nice kentinde bulunan Notre-Dame kilisesinin yakınlarında bıçaklı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. Avignon kentinde yoldan geçenlere ve devriye gezen polis aracına silah doğrultan bir kişinin vurularak etkisiz hale getirildiği bildirildi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Fransa'nın Nice şehrindeki Notre-Dame de Nice kilisesi içinde bugün düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyoruz' denildi.
29.10.2020 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK ve MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, Macron'un 'Erdoğan'ı uyardım' sözlerine sert tepki göstererek, "Macron zaman zaman konuşmalarında "Ben Sayın Erdoğan'ı uyardım" gibisinden cümleler kuruyor. Bu cümlelerin hiçbirisi doğru değil. Macron Sayın Cumhurbaşkanımıza hiçbir zaman o cümleleri kurmamıştır, kuramaz. Cumhurbaşkanımızı kapalı veya açık bir ortamda uyaramaz" dedi.
27.10.2020 Siyaset
Fransa'da aşırı sağcı Le Pen'den skandal çağrı: Yasaklansın!
Fransa'da aşırı sağcı Le Pen'den skandal çağrı: Yasaklansın! Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisi'nin (FN) lideri Marine Le Pen, ülkede kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını istedi.
25.10.2020 Dünya
Macron'a büyük şok! Ağır yenilgi aldı
Macron'a büyük şok! Ağır yenilgi aldı Fransa'da yerel seçimlerin ikinci turunun kaybedeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kurucusu olduğu iktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi (LREM) oldu.
28.06.2020 Dünya
Koronavirüsün vurduğu Avrupa'da tedbirler artıyor
Koronavirüsün vurduğu Avrupa'da tedbirler artıyor Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi, Avrupa genelinde Kovid-19'un yayılmasıyla alarm düzeyini "orta" seviyeden "yüksek" seviyeye çıkardı.
4.03.2020 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan cami saldırısına ilişkin açıklama!
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan cami saldırısına ilişkin açıklama! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa’nın Bayonne kentindeki cami önünde düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, "Cumhuriyet nefreti asla tolere etmeyecek" dedi.
29.10.2019 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron yardım istedi: Sarayında saklanma!
Fransa Cumhurbaşkanı Macron yardım istedi: Sarayında saklanma! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Sarı Yelekler’in eylemlerini durdurması için tüm parti liderlerinden çağrı yapmaları talebinde bulundu. Muhalefet lideri Marine Le Pen ise, Cumhurbaşkanın halkla konuşması gerektiğini söyleyerek, “Sarayında saklanma” dedi.
5.12.2018 Dünya
Fransa'daki protestolarda yeni gelişme
Fransa'daki protestolarda yeni gelişme Fransa'da Ulusal Meclis ve Senatoda, çarşamba ve perşembe günü, "sarı yeleklilerin" akaryakıt vergilerinin düşürülmesi ve ekonomik koşulların iyileştirilmesi için düzenlendiği protestoların görüşüleceği bildirildi.
3.12.2018 Dünya
İspanya'da Endülüs seçimlerinde aşırı sağ sürprizi
İspanya'da Endülüs seçimlerinde aşırı sağ sürprizi İspanya'nın güneyindeki Endülüs özerk bölgesinde yapılan yerel parlamento seçimlerinde sağ görüşlü partiler 36 yıl sonra ilk kez çoğunluğu elde ederken, aşırı sağ görüşlü Vox partisi 12 milletvekili çıkardı.
2.12.2018 Dünya
'Bizi rezil ettin Macron'
'Bizi rezil ettin Macron' Fransa tarihinin en genç Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Karayipler'deki kasırgazede Saint Martin adasını ziyaretinde yerel halkla kaynaştı. Ancal el hareketi yapan üstü çıplak gençlerin Macron'la çektirdiği fotoğraf, Fransa'da büyük tartışma kopardı.
1.10.2018 Dünya
Fransa’da Benalla krizi büyüyor
Fransa’da Benalla krizi büyüyor Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Güvenlik Sorumlusu olarak görevlendirdiği Alexandre Benalla’nın ortaya çıkan skandal 1 Mayıs görüntülerinden sonra, Benalla’ya kimseye verilmeyen ayrıcalıklar sağlandığı öğrenildi.
21.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Marine Le Pen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marine le pen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.