Maraşlı

Maraşlı

Son dakika Maraşlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maraşlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maraşlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maraşlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maraşlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 maraşlı haberi bulunmuştur. Tüm maraşlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahramanmaraş'a TUSAŞ'tan dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları üretilecek
Kahramanmaraş'a TUSAŞ'tan dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları üretilecek 6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ın kalkınması ve istihdam sağlanması için Savunma Sanayii Başkanlığı harekete geçti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramanmaraş'a fabrika açtı. Uçak, İHA ve helikopter parçası üretimi yapılacak o tesiste bölgedeki vatandaşlar da istihdam edilecek. O tesisi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk görüntüledi.
22.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde konuştu. 6,5 milyon konutu daha dönüştürmeyi hedeflediklerinin altını çizen Erdoğan, "15 Ağustos'a kadar tesislerde çadırlarda kalanları konteynerlara yerleştirmiş olacağız. 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz" dedi.
10.08.2023 Gündem
İnternet alışverişi yapanlar dikkat! Ucuz ürün tuzağına düşmeyin
İnternet alışverişi yapanlar dikkat! Ucuz ürün tuzağına düşmeyin Konya'da Ahmet Tayfur isimli vatandaş, internetten çapa motoru siparişi vermek istedi. Motoru almak için araştırma yapan Tayfur, dolandırıcıların kurbanı oldu.
28.07.2023 Gündem
Dünyada sadece iki tane var, biri Türkiye'de! Külkedisi arabası'na 650 bin TL
Dünyada sadece iki tane var, biri Türkiye'de! Külkedisi arabası'na 650 bin TL Kayseri'de elektrik otomasyon işi yapan Hakan Maraşlı (47), Kazakistan'a iş seyahati için gittiği sırada gördüğü ve çok beğendiği 'Külkedisi arabası'na benzeyen otomobiliyle yaklaşık 6 bin kilometre mesafe katederek memleketi Kayseri'ye geldi.
17.01.2023 Yaşam
İçişleri: Suriye'de yakalanan 9 DEAŞ mensubu tutuklandı
İçişleri: Suriye'de yakalanan 9 DEAŞ mensubu tutuklandı İçişleri Bakanlığı, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde Suriye El-Bab bölgesinde düzenlenen operasyonda, Türkiye'ye yönelik eylem arayışı içerisinde olduğu belirlenen 9 DEAŞ mensubunun yakalanarak tutuklandığını açıkladı.
23.10.2022 Gündem
Alina Boz ve Mithat Can Özer mekana ayrı ayrı geldi! Ayrıldılar mı?
Alina Boz ve Mithat Can Özer mekana ayrı ayrı geldi! Ayrıldılar mı? Dijital bir platformda 'Aşk 101'dizisinin ardından Maraşlı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Alina Boz, önceki gün kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Mithat Can Özer’le Etiler’de bulunan bir mekan çıkışı görüntülendi. Mekana ayrı ayrı gelen sevgililerden Alina Boz, giriş kapısında açıklama yaptı. Mithat Can Özer ise çıkışta konuşmayı tercih etti.
17.06.2022 Magazin
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı!
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı! Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek’in ölümünün üzerinden 39 yıl geçti. "Çile", "Kaldırımlar", "Örümcek Ağı" adlı şiirleri ile bilinen, Türk edebiyatında Baki'den sonra "Sultanu'ş Şuara" unvanına sahip ikinci kişi olan Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı merak ediliyor. Peki, Necip Fazıl Kısakürek kimdir, nereli? İşte Necip Fazıl Kısakürek şiirleri, kitapları ve oyunları!
25.05.2022 Kültür Sanat
Alina Boz:Çok kalabalık olunca kendimi kaybediyorum
Alina Boz:Çok kalabalık olunca kendimi kaybediyorum En son Maraşlı dizisinde ekranlarda olan Alina Boz, galalarda panik atak yaşadığını açıkladı. Ünlü oyuncu, "İlk galama katıldığımdan beri bu böyle. Çok kalabalık olunca kendimi kaybediyorum" ifadelerini kullandı
10.05.2022 Magazin
Marmaris-Rodos feribot hattı 2 yıl aradan sonra seferlere başladı
Marmaris-Rodos feribot hattı 2 yıl aradan sonra seferlere başladı 2 yıl aradan sonra bu sabah başlayan Marmaris-Rodos feribot seferi ile günü birlik gidenler ve Rodos’tan gelenler Marmaris’e indi.
16.04.2022 Yaşam
Saygın Soysal gönlünü İlayda Çevik'e kaptırdı!
Saygın Soysal gönlünü İlayda Çevik'e kaptırdı! En son Maraşlı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Saygın Soysal gönlünü meslektaşı İlayda Çevik'e kaptırdı.
20.03.2022 Magazin
Alina Boz'dan imaj değişikliği!
Alina Boz'dan imaj değişikliği! Son olarak Burak Deniz ile başrolleri paylaştığı 'Maraşlı' dizisinde rol alanAlina Boz, imajında değişikliğe gitti. Sosyal medyadan yeni imajını takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, hayranlarını ikiye böldü.
22.02.2022 Magazin
Melis İşiten 'den imaj değişikliği!
Melis İşiten 'den imaj değişikliği! Oyuncu Melis İşiten, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyordu. Geçtiğimiz yıl Maraşlı dizisinde de rol alan İşiten'in son olarak mavi saçlarıyla yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı.
1.02.2022 Magazin
Alina Boz’un yeni yıl tarzı beğenildi!
Alina Boz’un yeni yıl tarzı beğenildi! Alina Boz geçtiğimiz yıl Maraşlı ve Aşk 101 dizilerinde boy gösterdi. Başarılı oyuncu Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Boz, en son paylaşımıyla olay yarattı.
22.12.2021 Magazin
Burak Deniz ve Alina Boz’un fotoğrafı kafa karıştırdı!
Burak Deniz ve Alina Boz’un fotoğrafı kafa karıştırdı! Maraşlı dizisinde çok iyi bir uyum yakalayan Burak Deniz ve Alina Boz’un arasından su sızmıyor. Sık sık bir araya gelen ikili, geçtiğimiz günlerde yine buluştu. Buluştukları andan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraflardan sonra, Burak Deniz ve Alina Boz’un yeni bir proje için bir araya geldiği iddia edildi.
7.12.2021 Magazin
Türkiye için sevindiren gelişme! Dünyanın en iyileri  o şehirlerimizden çıktı
Türkiye için sevindiren gelişme! Dünyanın en iyileri o şehirlerimizden çıktı Türkiye için sevindiren haber. Dünyanın en iyileri o şehirlerimizden çıktı. Birleşmiş Milletler resmen açıkladı. Türkiye'ye büyük ödül. Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü Türkiye'den iki kırsal turizm destinasyonunu ödüle layık gördü. Turizmi kırsal kalkınma, dönüşüm ve toplum refahı için pozitif bir güç haline getirme hedefiyle 2021 yılında "En İyi Turizm Köyleri Girişimi" başlatan Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü Türkiye'den iki kırsal turizm destinasyonunu ödüle layık gördü.
2.12.2021 Ekonomi
Eşkıya yeni sezon ne zaman? Bu akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü var mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor?
Eşkıya yeni sezon ne zaman? Bu akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü var mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman? EDHO’nun yeni sezon tarihi merak ediliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 200. bölüm ile yeni sezonda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman?
12.10.2021 Gündem
Teşkilat ne zaman başlıyor? Yarın Teşkilat var mı, Teşkilat 2. sezon ne zaman başlayacak?
Teşkilat ne zaman başlıyor? Yarın Teşkilat var mı, Teşkilat 2. sezon ne zaman başlayacak? TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın 2. sezonu merakla bekleniyor. Yeni sezon fragmanı yayınlanan dizinin 2. sezon tarihi de belli oldu. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor, bugün Teşkilat var mı?
25.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle şiir gecesinde bir araya geldi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle şiir gecesinde bir araya geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş “Yedi Güzel Adam Müzesi”nde gerçekleştirilen “Gençlerle Şiir Gecesi” programına katıldı.
11.09.2021 Gündem
Aşı karşıtları Maltepe'de miting düzenledi
Aşı karşıtları Maltepe'de miting düzenledi Koronavirüse karşı aşılamaya tepki gösterenler, Maltepe Etkinlik Alanını'nda toplandı. Mitinge katılmak için gelenlere, polis tarafından giriş noktalarında mas
11.09.2021 Gündem
Bakan Koca duyurdu: Netice vermeye başladı
Bakan Koca duyurdu: Netice vermeye başladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 salgınıyla mücadeleye ilişkin, "Bugün Allah'ın izniyle birlik ve beraberlikle yürüttüğümüz mücadele netice vermeye başladı." dedi.
10.09.2021 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon ve büyüme açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon ve büyüme açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’taki toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız." dedi.
10.09.2021 Siyaset
Kıbrıs Maraş'ta tarihi hamle! Aya Nikola Rumları birbirine düşürdü...
Kıbrıs Maraş'ta tarihi hamle! Aya Nikola Rumları birbirine düşürdü... Maraş'ta yerleşime açılan Aya Nikola Rum sakinlerini bekliyor. Türkiye ve KKTC 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47’nci yıldönümünde tarihi bir adım atarak, 46 yıldır kapalı tutulan ve geçen eylül ayında halkın ziyaretine açılan turistik Maraş kentinde mülk sahibi Rumların Türk yönetimi altında eve dönüş yolunu açan bir karar aldı.
22.07.2021 Dünya
Maraşlı’nın Ahu'su Alina Boz tüm bakışları üzerine çekti
Maraşlı’nın Ahu'su Alina Boz tüm bakışları üzerine çekti Sevgilisi Mithatcan Özer ve oyuncu arkadaşları ile tatil yapan Maraşlı’nın güzel oyuncusu Alina Boz, önceki gün objektiflere takıldı. Güze oyuncu, fiziği ve güzelliği ile tüm bakışları üzerinde topladı.
21.07.2021 Magazin
Alina Boz ve sevgilisi Mithat Can Özer tatilde! İskelede...
Alina Boz ve sevgilisi Mithat Can Özer tatilde! İskelede... Son olarak 'Maraşlı' ve 'Aşk 101' dizileriyle ekranlara gelen Alina Boz, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le birlikte Bodrum'a giderek yaz sezonunu açtı.
17.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Maraşlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maraşlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.