Manisa Trafik Kazası

Manisa Trafik Kazası

Son dakika Manisa trafik kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Manisa trafik kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Manisa trafik kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manisa Trafik Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manisa trafik kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 manisa trafik kazası haberi bulunmuştur. Tüm manisa trafik kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'daki feci kazadan acı haber! Can kaybı 3'e yükseldi
Manisa'daki feci kazadan acı haber! Can kaybı 3'e yükseldi Manisa’nın Salihli ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralananlardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3'e yükseldi.
8.06.2022 Yaşam
Manisa'da minibüs devrildi: 2 ölü, 9 yaralı
Manisa'da minibüs devrildi: 2 ölü, 9 yaralı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde devrilen minibüsteki iki kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.
5.01.2020 Gündem
Manisa’da minibüs tıra arkadan çarptı; 16 yaralı
Manisa’da minibüs tıra arkadan çarptı; 16 yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, minibüsün tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 16 kişi yaralandı.
12.09.2017 Yaşam
Manisa'da trafik kazası: 9 yaralı
Manisa'da trafik kazası: 9 yaralı Manisa'nın Kula ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.
10.08.2017 Yaşam
Mıcırlı yolda kaza: 1 ölü 2 yaralı
Mıcırlı yolda kaza: 1 ölü 2 yaralı Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde mıcırlı yolda takla atan otomobilde aynı aileden 9 yaşındaki Kardelen Demir öldü, 2 kişi yaralandı.
18.03.2017 Yaşam
Manisa'da trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı
Manisa'da trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, tırın 2 otomobile çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.
14.03.2017 Yaşam
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler Yaşı küçük olduğu için ailesinin izniyle Ahmet Emre Irmak ile evlenen 18 yaşındaki karısı Elif Irmak kocası tarafından katledildi. Denizli'de yaşanan olayda, karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığı yönünden incelenmesine karar verildi.
29.09.2023 Gündem
Yolcu otobüsü, tankere çarptı! Çok sayıda yaralı var
Yolcu otobüsü, tankere çarptı! Çok sayıda yaralı var  Manisa'nın Salihli ilçesinde yolcu otobüsünün boş yakıt tankerine çarptığı kazada 4'ü çocuk, 21 kişi yaralandı.
17.08.2023 Yaşam
Bu araçtan mucize eseri yaralı kurtuldu
Bu araçtan mucize eseri yaralı kurtuldu  Manisa'da, kamyonun arkadan çarpması sonucu demir yığını haline dönüşen otomobilde sıkışan sürücü Ramazan Eroğlu (50), itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
15.06.2023 Yaşam
AK Partili milletvekili Yenişehirlioğlu ve oğlu trafik kazası geçirdi
AK Partili milletvekili Yenişehirlioğlu ve oğlu trafik kazası geçirdi Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak devrilen canlı hayvan yüklü tırdan çevreye dağılan büyükbaş hayvanlara çarpan otomobilde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ve oğlu yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
9.06.2023 Gündem
Yolcu otobüsü ve 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı
Yolcu otobüsü ve 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı Manisa'nın Kula ilçesinde, 2 otomobil ve 1 otobüsün karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza yeri adeta savaş alanına dönerken, kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunda trafik bir süre kapalı kaldı. Kazaya karışan bir otomobilin sürücüsü ve yolcuları, kazanın hemen ardından koşarak kaçtı.
22.07.2022 Yaşam
Manisa'da iki otomobil çarpıştı; 4 ölü, 2 ağır yaralı
Manisa'da iki otomobil çarpıştı; 4 ölü, 2 ağır yaralı Manisa'nın Kula ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazada otomobil sürücüsünün 16 yaşında ehliyetsiz ve alkollü olduğu iddia edildi.
29.05.2022 Yaşam
Otomobil şarampole yuvarlandı; baba- oğul yaralandı
Otomobil şarampole yuvarlandı; baba- oğul yaralandı Manisa'da şarampole yuvarlanan otomobilde sürücü Emir Kabak (34) ile yanındaki babası Rüstem Kabak (61) yaralandı. Hastaneye kaldırılan baba ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
10.05.2022 Yaşam
İsmail Ege Şaşmaz'dan 'Barış Akarsu' paylaşımı: Vefat ettiği yaştayım!
İsmail Ege Şaşmaz'dan 'Barış Akarsu' paylaşımı: Vefat ettiği yaştayım! 29 Haziran 2007 tarihinde Bodrum'da geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden Rock müziğinin sevilen ismi Barış Akarsu'nun hayatı sinema filmi oluyor. Filmde Akarsu'yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu Akarsu'yla benzerliğini açıkladı.
21.04.2022 Magazin
Manisa’da askeri ambulans ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı!
Manisa’da askeri ambulans ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı! Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, askeri ambulans ile otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
19.04.2022 Yaşam
Otomobil ile transit çarpıştı: 6 yaralı
Otomobil ile transit çarpıştı: 6 yaralı Manisa’nın Kula ilçesinde kıyafet yüklü otomobil ile transitin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Kazanın şiddetiyle transitten kopan motor aksamı, kazanın boyutunu gözler önüne serdi.
9.03.2022 Yaşam
Türkiye'de kasım ayının kaza bilançosu: 194 kişi hayatını kaybetti
Türkiye'de kasım ayının kaza bilançosu: 194 kişi hayatını kaybetti Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı, Kasım ayında olan kazaların Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan görüntülerini, internet sitesinden paylaştı. Emniyetin verilerine göre, Kasım'da 173'ü ölümlü olmak üzere meydana gelen 29 bin 532 kazada 17 bin 629 kişi yaralandı, 194 kişi ise hayatını kaybetti. Yılın ilk 11 ayında ise kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 75'e ulaştı.
12.12.2020 Gündem
Mersin'de askerleri taşıyan otobüs devrildi! 2 otobüs şoförü ile 4 asker şehit
Mersin'de askerleri taşıyan otobüs devrildi! 2 otobüs şoförü ile 4 asker şehit Mersin'in Mut ilçesinde, askerleri taşıyan otobüs, freni boşalınca şarampole yuvarlandı. Mersin Valiliği'nden kazaya ilişkin yapılan açıklamada, "2 otobüs şoförü ile 4 askerimiz şehit olmuştur. Ağır yaralı 10 askerimiz Mut Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir" denildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar da, kaza bölgesinde incelemelerde bulundu. Bakan Akar, "İlk bilgilere göre araçta teknik arıza oldu. Bunların tekrar etmemesi için elimizden gelen her türlü tedbiri aldık, almaya devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.
27.07.2020 Gündem
Alişan isyan etti! 'Dalga konusu...'
Alişan isyan etti! 'Dalga konusu...' Ünlü şarkıcı Alişan, geçirdiği kaza sonrasında sosyal medyadan yaptığı açıklamayla isyan etti.
27.06.2020 Magazin
Alişan ve ailesi trafik kazası geçirdi! O anları anlattı
Alişan ve ailesi trafik kazası geçirdi! O anları anlattı Manisa’da trafik kazası geçiren şarkıcı Alişan ve ailesi hastaneden taburcu oldu. Kaza anını anlatan Alişan, “Arabanın haline baktım o arabadan sağ çıkmamız Allah’ın bir takdiri” dedi.
24.06.2020 Magazin
Şarkıcı Alişan kaza yaptı... Eşi ve oğlunun da içinde bulunduğu cip 30 metre sürüklendi!
Şarkıcı Alişan kaza yaptı... Eşi ve oğlunun da içinde bulunduğu cip 30 metre sürüklendi! Alişan olarak tanınan şarkıcı Serkan Burak Tektaş, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası yaptı.
24.06.2020 Magazin
Manisa’da tır ile otomobil çarpıştı!
Manisa’da tır ile otomobil çarpıştı! Manisa’nın Yunusemre ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
3.12.2019 Yaşam
Manisa'da trafik kazası: 12 yaralı
Manisa'da trafik kazası: 12 yaralı Manisa'nın Kula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı.
25.07.2019 Yaşam
Manisa'da 3 araç çarpıştı: 6 ölü, 20 yaralı
Manisa'da 3 araç çarpıştı: 6 ölü, 20 yaralı Manisa'nın Salihli ilçesinde, yolcu otobüsü, panelvan minibüs ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada, 6 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım uzun süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
10.07.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Manisa Trafik Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manisa trafik kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.