Manifesto

Manifesto

Son dakika Manifesto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Manifesto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Manifesto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manifesto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manifesto gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 manifesto haberi bulunmuştur. Tüm manifesto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Patronun hareketi mobing sayıldı
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Patronun hareketi mobing sayıldı Çalıştığı işyerinde, patronu tarafından sürekli aşağılandığını, görev tanımı dışında işlerin zorla yaptırıldığını öne süren işçiye yargıdan müjde geldi. Bölge Adliye Mahkemesi; işten atılmakla tehdit edilen işçinin mobinge maruz kaldığına hükmetti.
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz Husumetlisinin arkadaşını öldürdü, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu. Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı M.K.'yi bulmak için aracına bindiği onun taksi şoförü arkadaşı Mustafa Kılıçaslan'ı (25) öldüren Emre Kiremitçi (27), 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kiremitçi son savunmasında, "Manifestonun katı kuralları vardır. Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz. Ben de öyle yaptım" dedi.
28.12.2023 Gündem
Melek Zeynep Bulut'un Ödüllü Eseri 'Açık Yapıt' Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye’de
Melek Zeynep Bulut'un Ödüllü Eseri 'Açık Yapıt' Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye’de Melek Zeynep Bulut’un performatif, deneysel bir mekân kurgusu olan eseri 'Açık Yapıt', Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları kapsamında 29 Ekim’de, AKM’de sanatseverlerle buluşuyor. 19 Kasım’a dek ziyaret edilebilecek 'Açık Yapıt', Türkiye’de bu özel davetle ilk kez gösterime giriyor.
29.10.2023 Kültür Sanat
Le Monde'den Hakan Fidan analizi: Türkiye'nin kara kutusu
Le Monde'den Hakan Fidan analizi: Türkiye'nin kara kutusu Fransız basını Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a ait geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizi hemen alıntılayan Yunan basını o yazıyı manşetten verdi.
4.07.2023 Dünya
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan manifesto hazırlıkları
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan manifesto hazırlıkları CHP'de seçim sonrası ilk değişim çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın zamanda yeni bir adım atması bekleniyor. İmamoğlu, "Değişime Davet" adıyla bir manifesto yayımlayacak. Öte yandan CHP'de kongre sürecinin başlamasından hemen önce, İmamoğlu CHP İstanbul ilçe başkanları ile bir araya geldi.
4.07.2023 Gündem
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
İş arama izni ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar
İş arama izni ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren bir karara imza atan Yargıtay, İş Kanunu'ndaki amir hükme göre iş arama izninden yararlanma işçinin isteği şartına bağlı tutulmadığına hükmetti.
12.09.2022 Çalışma Hayatı
AK Parti Sözcüsü Çelik: Seçimler zamanında yapılacak
AK Parti Sözcüsü Çelik: Seçimler zamanında yapılacak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim takviminde herhangi bir değişiklik olmadığını ifade ederek, “Erken seçim söz konusu değil. Seçimler zamanında yapılacak. Erken seçim spekülasyonunun manası yok" dedi.
23.08.2022 Siyaset
Kremlin'e yakın ismin kızı öldürüldü! Saldırının arkasındaki ismi açıkladılar...
Kremlin'e yakın ismin kızı öldürüldü! Saldırının arkasındaki ismi açıkladılar... Ünlü Rus düşünür Aleksander Dugin’in aracına yerleştirilen bombanın infilakı Rusya’da gündemi sarstı. Ülkede halk nezdinde Ukrayna karşıtı hareketlerin ivme kazanması bekleniyor. Suikast sonucu kızını kaybeden 60 yaşındaki Dugin, 2007 yılında Türkiye’de görülen “Ergenekon” davasında da adını duyurmuştu. Suikastın üzerinden 48 saat geçmeden eski Rus vekil saldırının arkasındaki ismi açıkladı.
22.08.2022 Dünya
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den döviz, akaryakıt ve fiyat denetimi açıklaması: Bütün yolları kapattık
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den döviz, akaryakıt ve fiyat denetimi açıklaması: Bütün yolları kapattık Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Türkiye'nin yeni ekonomi stratejisinde detayları ve son durumu aktardı. Radikal düşüşten sonra salınımlarla kurun normale döneceğini söyleyen Bakan Nebati, parası "vadeli TL mevduat" sisteminde olanların "dolar çıktı mı, düştü mü?" gibi sorunlarının kalmadığını belirtti. 20 Aralık gecesi dolaylı, dolaysız hiçbir şekilde müdahalede bulunulmadığını ve vatandaşın bir yarışa girip dövizini bozdurmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiğini vurgulayan Bakan Nebati, "Biz dış saldırı yapılacak bütün yolları kapattık. Çok net şekilde işimize hakimiz." dedi. Zarar eden bütün vatandaşlara çağrıda bulunan Bakan Nebati, "Kim ki döviz gidiyor, kendinize tedbir alın ve adımlarınızı atın diyorsa dava açın. Bunlar sizi yanlış şeye yönlendirdiler." ifadelerini kullandı.
29.12.2021 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'bedava elektrik' tepkisi: Senaryosu ve oyunculuğu kötü bir dizi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'bedava elektrik' tepkisi: Senaryosu ve oyunculuğu kötü bir dizi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Kızılcahamam kampında basın açıklaması düzenledi. Çelik yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun bedava elektrik açıklamasına tepki gösterdi. Çelik "Seyircisi ne kadar bilmiyorum senaryosu ve oyunculuğu kötü olan bir dizi. Siyasi açıdan rüşvet ve şantaj, etikle bağdaştırılamaz. Bu siyasetçinin mahçup olması lazım" ifadelerini kullandı
24.12.2021 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati canlı yayında kritik tarihi açıkladı: Yaza kalmadan...
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati canlı yayında kritik tarihi açıkladı: Yaza kalmadan... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni model ve sürece ilişkin ayrıntıları canlı yayında paylaştı. Türkiye ekonomi modelinin Çin ve Güney Kore'den farklı olduğunu belirten Bakan Nebati, "Demokratik gelenekleri olan, serbest piyasa ekonomisine bağlı olan, bu geleneğini sürdüren, toplumun benimsediği bir modeli ortaya koyuyoruz." ifadelerini kullandı. 18 liraya çıkan dövizin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ortaya koyduğu manifesto ve tedbirler paketiyle 3 günde finansal istikrarın sağlandığını vurgulayan Bakan Nebati, bu sonucun 'Yüksek faiz çözümdür' diyenlere tokat gibi bir yanıt olduğunu söyledi. Yaza kalmadan çok hızlı bir değişimin gerçekleşeceğini ifade eden Bakan Nebati, "Yeni tedbir paketleriyle piyasayı öylesine şaşırtacağız ki o son 3 ayda Türkiye'deki psikolojiyi karamsarlığa dönüştürenlerin kaçacakları yer bulamayacakları bir döneme giriyoruz." dedi.
23.12.2021 Ekonomi
Bakan Varank'tan muhalefete ekonomi tepkisi: 'Zaten başka bir tavır beklemiyorduk'
Bakan Varank'tan muhalefete ekonomi tepkisi: 'Zaten başka bir tavır beklemiyorduk' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Genel iktisat bilimi kurallarına geri dönülsün diyerek, hükümetimizi, ekonomi politikamızı serbest piyasa koşullarının dışında göstermeye çalışanlar da oldu. Türkiye’nin geçtiği siyasi ve ekonomik sıkıntılı süreçlerin hiçbirinde elini milletten yana taşın altına koyamayanlardan zaten başka bir tavır beklemiyorduk" dedi. 
22.12.2021 Ekonomi
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Ve belli oldu, 996 lira ek kazanç...
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Ve belli oldu, 996 lira ek kazanç... Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor. Hesaplara ek 996 lira yatırılacak. Detaylar belli oldu. Örnek hesaplama ve kazanç tablosu açıklandı. Birikimlerini Türk Lirası'nda değerlendiren vatandaşların kurdaki oynaklık nedeniyle mağdur olmaması için 'Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat' ürünü devreye alındı. Vatandaşlar, bankalardan vadeli hesap açacak. Vadeler 3,6,9 ve 12 ay şeklinde olacak. Sisteme isteyen her banka katılabilecek. 100 bin lira üzerinden tüm vadelere göre örnek hesaplamalar yapıldı. Sistem nasıl işleyecek? Kur korumalı TL mevduat hesabı sistemi ile ilgili tüm bilinmesi gerekenler...
22.12.2021 Ekonomi
Bakan Nebati'den 'Yeni Türkiye Modeli' açıklaması!
Bakan Nebati'den 'Yeni Türkiye Modeli' açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter'dan 'Yeni Türkiye Modeli' ile ilgili paylaşımda bulundu. Nebati, "Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak" dedi.
20.12.2021 Ekonomi
Abdülkadir es-Sufi hayatını kaybetti
Abdülkadir es-Sufi hayatını kaybetti Ian Dallas olarak tanınan mutasavvıf Abdülkadir es-Sufi, 91 yaşında Güney Afrika'nın Cape Town kentinde yaşamını yitirdi.
1.08.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş’ı eleştirdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş’ı eleştirdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına hizmet belediyeciliği yapmaları ve gönüllere girmeleri gerektiği yönünde uyarılarda bulunurken, “Sosyal medya belediyeciliği, hizmet belediyeciliğinin yerini almaz, alamaz” dedi ve 'iki belediye' sözüyle önemli bir göndermede bulundu.
24.06.2021 Siyaset
Manifesto ne demek? TDK sözlüğüne göre manifesto nedir, ne anlama gelir? AK Parti 7. Olağan Kongresi’yle manifesto merak ediliyor!
Manifesto ne demek? TDK sözlüğüne göre manifesto nedir, ne anlama gelir? AK Parti 7. Olağan Kongresi’yle manifesto merak ediliyor! AK Parti 7. Olağan Kongresi bugün gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Cuma günü Vahdettin Köşkü’ndeki Kerem Aydınlar Camisi’nde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerden gelen bir soruya "Şu anda sloganlardan yapacağımız konuşmaya kadar hepsi hazırlanıyor. Yapacağım konuşma, adeta 2023'ün bir manifestosu olacaktır. İnsan hakları ve ekonomi paketlerini de kapsayan çok daha geniş anlamda bir konuşmayı planlamış durumdayım" açıklaması yapınca, gözler AK Parti Olağan Kongresi’ne çevrildi. Peki, Manifesto ne demek? TDK sözlüğüne göre manifesto nedir, ne anlama gelir?
24.03.2021 Gündem
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor?
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? AK Parti 7. olağan kongresini gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin '2023 manifestosunu' açıklayacak. Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla düzenlenen AKP'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresi'nin, pandemi dönemi ve uygulanan tedbirlere rağmen en kalabalık kongre olması bekleniyor. Peki, Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? İşte Ak Parti Olağan Kongresi 2021 ile ilgili detaylar...
24.03.2021 Gündem
2023 manifestosu nedir? Cumhurbaşkanı manifestoyu ne zaman saat kaçta açıklayacak? Manifesto ne demek?
2023 manifestosu nedir? Cumhurbaşkanı manifestoyu ne zaman saat kaçta açıklayacak? Manifesto ne demek? 2023 manifestosu nedir, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? sorusuna yanıt aranıyor. AK Pati 7. Olağan Büyük Kongre merakla beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre ilgili, “Yapacağım konuşma adeta 2023’ün bir manifestosu olacaktır” dedi. Erdoğan tarafından yapılan bu açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu ne zaman açıklayacak, saat kaçta? Manifesto ne demek, anlamı nedir? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
22.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 seçimlerine dair bir manifesto ve yol haritası açıklayacak.
21.03.2021 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener'in o sözlerine Perinçek cevap verdi!
İYİ Parti lideri Akşener'in o sözlerine Perinçek cevap verdi! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, eşi Tuncer Akşener ile evliliğini anlatırken “Bir Maocu neferini ülkücü edip evlendim. Sanırım Doğu Perinçek benden hiç hoşlanmaz bunun için” sözleri sosyal medyada büyük ilgi çekti. Akşener ‘ülkücü kız ile solcu gencin aşkları için grev yaptıkları’ o günlere döndü
9.01.2021 Gündem
Muharrem İnce: Hepsi yeni isim, 1-2 gün içinde açıklayacağız
Muharrem İnce: Hepsi yeni isim, 1-2 gün içinde açıklayacağız CHP eski milletvekili Muharrem İnce, Memleket Hareketi'nin kurucularını bir iki gün içinde açıklayacağını söyledi. İnce, 'rahatını bozan insanlar' olarak tanımladığı isimlerin hepsinin yeni olduğunu söyledi.
27.10.2020 Siyaset
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...'
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AB'ye çağrıda bulunarak, "Hakkaniyet bekliyoruz. Bu hakkaniyet çerçevesinde de Türkiye'nin geri adım atmasını kimse beklemesin. Türkiye ne pahasına olursa olsun Doğu Akdeniz'in her metrekaresinde, o suyun her metreküpünde haklarını koruyacaktır." dedi. Oktay, Yunanistan'ın karasularını 12 mile çıkarmak istemesi ile ilgili de "Bunu kabul etmemizi mi bekliyorsunuz? Bu savaş sebebi olmayacak da ne olacak? Cumhurbaşkanımız da bunu söylüyor zaten. Elimizden kaza çıkmaz. "Kazara falan" diyorlar ya gerekeni yaparız. Burada Türk milleti olarak biz gerekeni yapmayacaksak nerede yapacağız?" ifadelerini kullandı.
29.08.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Manifesto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manifesto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.