Meloni

Meloni

Son dakika meloni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meloni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meloni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meloni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meloni gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 meloni haberi bulunmuştur. Tüm meloni haberleri aşağıda listelenmiştir.
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebiliriz
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebilirizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington temaslarının yankıları bugün de sürüyor. Yunan medyası bugün Erdoğan-Miçotakis görüşmesini manşetlerine taşıdı. Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya ve Ukrayna arasında Karadeniz'de tahıl anlaşmasını yapabilen tek başarılı devlet adamı olduğunu ifade ederken, Macaristan Dışişleri Bakanı Péter Szijjártó da barış konusunda 'Türkiye'ye güvenebiliriz ' dedi.
11.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi trafiğiCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nde Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü. Ayrıca Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.
10.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya-İtalya dönüşü gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon hedefleriyle ilgili konuşarak, "Yılın son çeyreğini bekleyeceğiz. Yılın son çeyreğinde inşallah bunlar tam manasıyla görünecek. Şu anda işi sıkı tutuyoruz. Ama bütün mesele yine geliyor, faiz olayına dayanıyor. İnşallah faizde atacağımız adımlarla enflasyonu son çeyrekte çok daha olumlu bir konuma taşımış olacağız. Nitekim ekonomide dengelenmeye yönelik politikalar meyvelerini veriyor. Cari işlemler açığı önemli ölçüde azaldı. Mayıs itibarıyla yıllık ihracatımız 260 milyar doları aştı. İthalatımızdaki düşüş aynı şekilde sürüyor." dedi.
15.06.2024Gündem
İtalya Başbakanı Meloni'nin ABD Başkanı Biden'ı beklerken sıkıldığı anlar böyle kaydedildi
İtalya Başbakanı Meloni'nin ABD Başkanı Biden'ı beklerken sıkıldığı anlar böyle kaydedildiİtalya Başbakanı Giorgia Meloni, ev sahipliği yaptığı G7 Zirvesi kapsamında dün Fasano kentindeki Borgo Egnazia’da ülke liderlerini karşıladı. Meloni’nin ABD Başkanı Joe Biden’ı yaklaşık 20 dakika boyunca beklerken sıkıldığı anlar kameralara yansırken Meloni, bu sırada gazetecilerle selfie çektirdi.
14.06.2024Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için İtalya’da! İslam dünyasına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için İtalya’da! İslam dünyasına Gazze çağrısıDünyanın en büyük 7 ekonomisinden oluşan G7 ülkelerinin liderleri, bu yıl dönem başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde Puglia bölgesindeki Borgo Egnazia'da bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi Afrika ve Akdeniz/Yapay Zeka ve Enerji Konulu Yüksek Düzeyli Oturumu’na katılmak üzere gittiği İtalya’da oturum öncesi ülkelerin liderleriyle ayaküstü sohbet etti.
14.06.2024Gündem
Avrupa’da Erdoğan’dan Eurofighter hamlesi!
Avrupa’da Erdoğan’dan Eurofighter hamlesi!Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İspanya ile İtalya’da yapacağı ikili görüşmelerin gündeminde, Eurofighter savaş uçağı alımının önemli bir yer tutması bekleniyor. Türkiye, hava gücünde bir zaafiyet oluşmaması için 40 Eurofighter jetini, Yunanistan’ın F-35 savaş uçaklarına sahip olmasından önce envanterine katmayı istiyor.
13.06.2024Dünya
ABD'den Gazze kararı! Biden açıkladı, havadan yardım yapacağız
ABD'den Gazze kararı! Biden açıkladı, havadan yardım yapacağızABD Başkanı Joe Biden, Amerika Birleşik Devletleri'nin Gazze Şeridi'nde daha fazlasını yapması gerektiğini belirterek, "Önümüzdeki günlerde Ürdün'deki ve diğer ülkelerdeki dostlarımızla birlikte (Gazze'ye) havadan yardım yapacağız” dedi.
2.03.2024Dünya
İtalyan medyası İstanbul'daki görüşmenin perde arkasını yazdı! Erdoğan'dan yardım istedi
İtalyan medyası İstanbul'daki görüşmenin perde arkasını yazdı! Erdoğan'dan yardım istediİstanbul'da hafta sonu gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan-Giorgia Meloni görüşmesinin detayları İtalya basınına yansıdı. Il Giornale gazetesi, Roma yönetiminin Ankara'dan istediği yardımı yazdı.
22.01.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'yi kabul etti.
20.01.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile telefonda görüştü.
15.11.2023Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de diplomasi trafiğiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM Genel Kurulu için bulunduğu New York'ta yoğun temasları devam ediyor. Erdoğan İtalya Başbakanı Georgia Meloni’yi kabul etti. Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'nun yapıldığı New York'ta İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu kabul etti.
19.09.2023 Gündem
İtalya Başbakanı Meloni'den flaş Türkiye açıklaması: AB üyelik süreci mevcut bağlamda gündemde değil
İtalya Başbakanı Meloni'den flaş Türkiye açıklaması: AB üyelik süreci mevcut bağlamda gündemde değilİtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin AB üyelik süreci mevcut bağlamda gündemde değil” diye konuştu.
13.07.2023Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmelerCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın Başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilen NATO zirvesindeki temasları kapsamında İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Hollanda Başbakanı Rutte'nin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023Gündem
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmelerCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. bugünkü temasları çerçevesinde önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ardından da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan daha sonra Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi. Öte yandan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, zirvenin açılışında kürsüye çıktı, "Bugün birçok karar alacağız, ittifakımızı daha da güçlendirmek için" dedi.
11.07.2023Gündem
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajlarıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla dünya liderlerinden tebrik telefonları ve mesajları gelmeye devam ediyor.
31.05.2023Gündem
İtalya'da iki askeri uçak havada çarpıştı
İtalya'da iki askeri uçak havada çarpıştıİtalyan Hava Kuvvetleri'ne ait iki uçak, Roma yakınlarında çarpıştı. Kazada iki pilot da hayatını kaybetti.
7.03.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Komsic'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Komsic'i kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Zeljko Komsic ile Vahdettin Köşkü'nde bir araya geldi. Öte yandan, Japonya, İtalya ve Etiyopya Başbakanları ile Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı telefonla Erdoğan'ı arayarak deprem nedeniyle taziye dileklerini iletti.
17.02.2023Gündem
ABD, Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı gönderecek
ABD, Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı gönderecekABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı göndereceğini duyurarak, “Bu, Rusya için bir saldırı tehdidi değil. Rus birlikleri Rusya'ya ait oldukları yere dönerse, bu savaş bugün bitecek. Rusya'ya yönelik herhangi bir saldırı tehdidimiz yok. Hepimizin istediği bu savaşın bitmesi” dedi.
25.01.2023Dünya
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandı
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandıİtalya’da 30 yıldır kaçak konumda bulunan ve ülkenin en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro, Sicilya’da yakalandı.
16.01.2023Gündem
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandı
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandıİtalya’da 30 yıldır kaçak konumda bulunan ve ülkenin en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro, Sicilya’da yakalandı.
16.01.2023Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiğiUluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022Gündem
İtalya'da Ischia Adası'nda kurtarma çalışmaları sürüyor
İtalya'da Ischia Adası'nda kurtarma çalışmaları sürüyorİtalya'nın Tiren Denizi'nde yer alan Ischia Adası'nda şiddetli yağışın yol açtığı heyelan nedeniyle 7 kişi hayatını kaybederken, kayıp 5 kişi için bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Başbakan Giorgia Meloni, Ischia'daki doğal afet nedeniyle adada olağanüstü hal ilan ettiklerini duyurdu.
28.11.2022Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Talimatları verdim, bakanlarım çalışıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Talimatları verdim, bakanlarım çalışıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan G20 Bali Zirvesi sonrası gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Erdoğan, sokak hayvanları ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi.
17.11.2022Siyaset
İtalya Başbakanı Meloni’den İtalya ile Türkiye arasında NATO içinde iş birliğinin önemine vurgu
İtalya Başbakanı Meloni’den İtalya ile Türkiye arasında NATO içinde iş birliğinin önemine vurguİtalya Başbakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İtalya Başbakanı Giorgia Meloni görüşmesine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Meloni’nin, İtalya ile Türkiye arasında NATO içinde iş birliğinin önemini vurgu yaptığı aktarıldı.
15.11.2022Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Meloni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meloni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.