Mamak

Mamak

Son dakika mamak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mamak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mamak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mamak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mamak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.277 mamak haberi bulunmuştur. Tüm mamak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kiracı davayı kaybetti! Evi ateşe verdi
Kiracı davayı kaybetti! Evi ateşe verdi Ankara'nın Mamak ilçesinde kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi istenen kiracı Şükrü K, evi ateşe vererek kaçtı. Ev sahibi Hasan Kayan'ın oğlu Ahmet Kayan ise, "Kira yüksek değildi, 1500 liraydı. Yangından önce babamı bizzat kendisi arayıp 'Dava açarsanız evi yakarım, zarar veririm' diye tehdit etmiş" diye konuştu
2.04.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Bilim Sincan açıldı
Bilim Sincan açıldı “Teknoloji geliştiren bir Türkiye” hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanına bilim ve teknoloji yaymayı amaçlayan “Bilim Türkiye Ailesine” son olarak “Bilim Sincan” katıldı.
14.03.2024 Yaşam
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti Ankara'nın Mamak ilçesinde Metin Çimen (77), tartıştığı eşi Sabiha Çimen (71) ile oğlu Sinan Çimen'i (31) tabanca ile vurarak öldürdü.
4.03.2024 Gündem
Meral Akşener'in seçim gezisinde gerginlik: Vermeyin kardeşim bize oy
Meral Akşener'in seçim gezisinde gerginlik: Vermeyin kardeşim bize oy İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da esnaf ziyareti sırasında seçime ayrı girmeleri nedeniyle kendisini eleştiren vatandaşa, "Sizin için mi parti kurduk biz, millet için kurduk. Vermeyin bize kardeşim, CHP'ye destek verin seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz" karşılığını verdi.
27.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu AK Parti Ankara Mamak Belediye Başkanı Adayı olarak Asım Balcı adayı gösterdi. Peki, Asım Balcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
AK Parti Ankara ilçe belediye başkanları kim oldu? Keçiören, Altındağ, Mamak, Yenimahalle belediye başkan adayları açıklandı mı?
AK Parti Ankara ilçe belediye başkanları kim oldu? Keçiören, Altındağ, Mamak, Yenimahalle belediye başkan adayları açıklandı mı? AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi ilçelerin belediye başkan adayları merak konusu oluyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok daha önce açıklanmıştı. Özellikle Yenimahalle, Altındağ ve Keçiören belediye başkan adaylarının merak edildiği aday tanıtım toplantısı yapılacak. Peki AK Parti Ankara ilçelerinde hangi isimleri aday gösterdi? Detaylara bakalım.
24.01.2024 Gündem
4 çocuk annesi eşini öldürdü
4 çocuk annesi eşini öldürdü Ankara'nın Mamak ilçesinde Mikail Başer (45) kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Sultan Başer'i (38) tabancayla vurarak öldürdü.
25.12.2023 Gündem
Son 3 ayda pek çok kez hırsızlık kabusu yaşadılar! Ev sahibini şok eden gerçek güvenlik kamerasına yansıdı
Son 3 ayda pek çok kez hırsızlık kabusu yaşadılar! Ev sahibini şok eden gerçek güvenlik kamerasına yansıdı Son üç ayda evlerinde yapılan hırsızlıklardan binlerce liralık eşyası çalınan ev sahibi çift gerçeği öğrenince hayatlarını şokunu yaşadı.
30.10.2023 Gündem
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçik tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için hazırlanan klibi paylaştı.
28.10.2023 Gündem
Husumetli iki grup çiftlik evinde çatıştı: 2 ölü, 1 yaralı
Husumetli iki grup çiftlik evinde çatıştı: 2 ölü, 1 yaralı Ankara'nın Mamak ilçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
19.10.2023 Gündem
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor İstanbul ve Ankara’da meydana gelen doğal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsağa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doğal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023 Ekonomi
Ankara'da doğal gaz patlaması!
Ankara'da doğal gaz patlaması! Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir apartmanda meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
29.09.2023 Haber
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir apartmanda meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
29.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefete rağmen yeni anayasa çalışması başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefete rağmen yeni anayasa çalışması başlattık Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde, 1982 Yerine 2023 Anayasası Sempozyumu'nda açıklamalarda bulundu. 'Hedefimiz özgürlükçü bir anayasa' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni anayasa bizi ‘darbe anayasası’ gölgesinden kurtaracak' ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Gündem
'Balkan Turu' vaadiyle milyonluk vurgun! 61'i mimarlar odası üyesi 173 kişiyi dolandıran şirket sahibi tutuklandı
'Balkan Turu' vaadiyle milyonluk vurgun! 61'i mimarlar odası üyesi 173 kişiyi dolandıran şirket sahibi tutuklandı İzmir merkezli tur şirketi sahibi Emine Yıldız, aralarında Mimarlar Odası Denizli Şubesi üyesi 61 kişinin de olduğu 173 kişiyi 'Balkan Turu' vaadiyle toplamda 2 milyon Türk Lirası dolandırdığı iddiasıyla Ankara'nın Mamak ilçesinde yakalanıp, tutuklandı.
6.09.2023 Gündem
Şok eden olay! İçki içme teklifini geri çeviren akrabasını öldürdü
Şok eden olay! İçki içme teklifini geri çeviren akrabasını öldürdü Ankara'da Salih Boyu (24), içki içme teklifini geri çeviren akrabası Mehmet Kıranşal'ı (24) çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü.
25.07.2023 Gündem
MKE patlaması neden oldu, Ankara MKE patlamasında ölen var mı? MKE kapsül fabrikası nerede?
MKE patlaması neden oldu, Ankara MKE patlamasında ölen var mı? MKE kapsül fabrikası nerede? MKE’nin Ankara’daki kapsül fabrikasının mühimmat deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre biri ağır 4 işçi yaralandı. Peki, MKE patlaması neden oldu, Ankara MKE patlamasında ölen var mı? MKE kapsül fabrikası nerede?
18.07.2023 Gündem
Ankara'da  MKE fabrikasında patlama
Ankara'da MKE fabrikasında patlama Ankara'nın Mamak ilçesindeki Kayaş MKE kapsül fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç patlamayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
18.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mamak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mamak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.