Malatya TOKi kura sonuçları! Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı!
Malatya TOKi kura sonuçları! Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı! TOKİ Malatya kura çekilişi sonuçları merak ediliyor. TOKİ tarafından 81 ilde başlatılan TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri yapılıyor. TOKİ tarafından belirlenen kura çekiliş programları başvuru yapan milyonlar tarafından izleniyor. 27 Kasım TOKİ programında ise Diyarbakır ve Malatya bulunuyor. Malatya’da Doğanşehir, Akçadağ, Arapgir ve Hekimhan’da toplan 800 konutun çekiliş sonuçları araştırılıyor. Peki, Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı ve Malatya TOKi kura sonuçları (27 Kasım 2022)
27.11.2022 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Depremden etkilenen illere öncelik verileceği açıklanarak 8-10 Mart tarihleri arasında 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının noter huzurunda çekileceği belirtildi. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere beş ilde 8-14 Mart tarihleri arasında 21 bin 219 konutun kuraları noter huzurunda çekilecek.
7.03.2023 Ekonomi
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Malatya TOKİ kura sonuçları! Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir?
Malatya TOKİ kura sonuçları! Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir? Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları araştırması yoğunlaştı. 2 bin 791 konutun sahiplerini bulacağı Malatya TOKİ kura çekilişi 26 ile 28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 26 Kasım'da Merkez, Darende, Doğanşehir, Akçadağ, Arapgir, Hekimhan, Yazıhan, Balaban, Kuluncak, Pütürge, Kale ilçelerinin Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi yayınlanacak. İşte, 2+1 ve 3+1 Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir?
26.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da 17 ilde eşzamanlı düzenlenen İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz şekilde, 250 bin konutluk ilk etabı 2 yıl içinde tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. Erdoğan, "Kampanyaya başvuru sayısının 8 milyona yaklaşması ne kadar doğru iş yaptığımızın göstergesidir" ifadelerini kullandı.
25.10.2022 Siyaset
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum canlı yayında duyurdu
Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum canlı yayında duyurdu Son dakika haberi... Bakan Kurum, Sosyal Konut Projesi'ne saat 10.30 itibarıyla 92 bin başvuru olduğunu ve saat 11.15'te sayının 141 bine yükseldiğini ardından öğlen saatlerinde 224 bin rakamının aşıldığını açıkladı. Kurum ayrıca konutlarda fiyat sınırının 2+1 dairelerde 770 bin TL ve 3+1'lerde de 950 bin TL olarak belirlendiğini duyurdu.
14.09.2022 Ekonomi
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları!
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları! TOKİ ev sahibi yapmaya devam ediyor. 13 ilde toplam 1.310 konut kura çekilişiyle sahiplerini bulacak. 117 bin TL'den başlayacak konut fiyatları dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İl il konut fiyatları…
19.11.2021 Ekonomi
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
TOKİ Malatya kura çekişi! Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi 3+1 – 2+1
TOKİ Malatya kura çekişi! Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi 3+1 – 2+1 Malatya 822/100000 Toplu Konut Projesi, başvuru yapan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. TOKİ Malatya kura çekilişi bugün saat 10.00’da yapılıyor. Corona virüsü kapsamında devam eden TOKİ çekişlerinde bugün sıra Malatya ilinde. 2+1 350, 3+1 150 konutun hak sahibi belli olacak. TOKİ Malatya kura çekilişi sonuçları TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından canlı izlenebilecek. Peki, Malatya TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020 nasıl sorgulanır? İşte TOKİ Malatya kura sonuçları 2020 hakkında merak edilenler…
2.06.2020 Gündem
Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Yazıhan TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama
Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Yazıhan TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları merak ediliyor. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Malatya Yazıhan kuraları bugün çekiliyor. Bugün saat 16.00’da başlayacak olan Malatya Yazıhan TOKİ kura çekilişi yakından takip ediliyor. 2+1 30, 3+1 48 konutun hak sahibini bulacağı Yazıhan TOKİ kura sonuçları TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı izlenebilecek. Peki, Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Malatya Yazıhan TOKİ evleri kura sonuçları isim listesi nereden öğrenilecek? İşte Yazıhan TOKİ kura sonuçları hakkında merak edilenler…
1.06.2020 Gündem
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak?
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak? TOKİ tarafından açıklanan kura çekim tarihlerinin ardından ‘’TOKİ ne zaman çekilecek 2020?’’ sorusunda artış oldu. 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın meraklı bekleyişi sona erdi. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapan projelerde sona yaklaşılıyor. Vatandaşlar yüzde 10 peşinat, 240 ay vade ve 0.46 faiz oranlarıyla ev sahibi olabilecek. Başvuru sayısı az olduğundan hak sahibi belirleme kurası çekilmeyecek bazı projeler de oldu. TOKİ kuraları ne zaman? İşte proje bazlı TOKİ Sosyal Konut kura çekim tarihleri…
19.02.2020 Gündem
1 milyon 137 bin kişi bekliyordu! İl, proje ve TOKİ kura çekimi 2020 tarihi | TOKİ (100 bin konut) kurası hangi illerde çekilmeyecek?
1 milyon 137 bin kişi bekliyordu! İl, proje ve TOKİ kura çekimi 2020 tarihi | TOKİ (100 bin konut) kurası hangi illerde çekilmeyecek? 100 bin sosyal konut projeleri 16 Aralık 2019'da başladı ve 15 Ocak'ta sona erdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı açıklamaya yaparak, 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın 100 bin sosyal konut projesine başvurduğunu söyledi. Vatandaşlar sabırsızlıkla TOKİ kura çekimi 2020 tarihlerinin açıklanacağı günü beklerken, haber geldi. TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişinin İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta yapılacağı duyuruldu. TOKİ kura çekilişi, Mega Kent'te 18 Mart’ta yapılacak. TOKİ 2020 kura çekilişi sonuçları da TOKİ.gov.tr'den duyurulacak.İllere ve projelere göre TOKİ kura listesi 2020 tarihleri ile kura çekilmeyecek iller listesi...
19.02.2020 Gündem
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? (Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, İzmir, Van proje proje 2020 toplu konut çekiliş tarihi)
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? (Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, İzmir, Van proje proje 2020 toplu konut çekiliş tarihi) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 100 bin sosyal konut için 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın başvurduğunu ve kura çekiminin şubat ayında çekileceğini söylemişti. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurularını tamamlayan vatandaşlar, gözlerini TOKİ 2020 kura çekimi tarihine çevirmişti. İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Erzurum, Konya ve daha birçok ilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak kura çekiliş tarihi netleşti. 81 ilde gerçekleştirilen 100 bin konut kura çekilişi tarihleri belli oldu. TOKİ tarafından yapılan açıklamada, "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta, İstanbul'da 16 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan TOKİ kura çekilişi, Mega Kent'te 18 ve 20 Mart tarihinde devam edecek. Ankara'daki kura çekilişi ise 6 Mart tarihinde başlayacak. İşte TOKİ kura çekimi tarihleri hakkında derlediklerimiz...
18.02.2020 Ekonomi
Gaziantep TOKİ başvuru tarihleri 2020 |100 bin konut projesi Gaziantep nerede yapılacak?
Gaziantep TOKİ başvuru tarihleri 2020 |100 bin konut projesi Gaziantep nerede yapılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 100 bin konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ konutlarında İstanbul’dan sonra en büyük payı Gaziantep alıyor. Sosyal konut projeleri bugün başladı. Peki, TOKİ başvuruları nereye yapılıyor? 100 bin konut projesi Gaziantep nerede yapılacak?
16.12.2019 Gündem
TOKİ 24 ilde bin 936 konutu satışa çıkarıyor! İşte başvuru şartları...
TOKİ 24 ilde bin 936 konutu satışa çıkarıyor! İşte başvuru şartları... TOKİ konut satışı başvuruları devam ediyor. TOKİ tarafından açık satış yöntemi ile 24 ilde satışa sunulan bin 936 konut satılacak. Kurasız TOKİ konutu sahibi olmak isteyenler arasında öncelik, erken kayıt yaptıranlarda.
2.11.2019 Ekonomi
Yaş sınırı düşürüldü ücret belli oldu!
Yaş sınırı düşürüldü ücret belli oldu! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, basın mensuplarına verdiği iftarda, yeni askerlik sisteminden FETÖ ile mücadeleye, S-400 ve F-35'lerle ilgili son durumdan, PKK ve DEAŞ'a yönelik operasyonlara kadar gündemdeki pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Akar, bedelli askerlikle ilgili; "Biz '15 bin lira' dersek ne olabilir, '30 bin lira' dersek ne olabilir, '50 bin lira' dersek ne olabilir diye tek tek çalıştık. Hem Silahlı Kuvvetlerin hem gençlerin ihtiyacını karşılamak bakımından en optimal çözümün 30 bin lira civarında olması gerektiği ortaya çıktı" dedi. Yaş sınırıyla ilgili de konuşan Akar; "sınırı aşağı çekerek lüzumsuz beklemeleri, tıkanıklıkları ve insanların bir an önce bu işi bitirerek işlerini güçlerini yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz " dedi.
22.05.2019 Gündem
TOKİ'ye rekor başvuru
TOKİ'ye rekor başvuru TOKİ'ye emekli konutları için rekor sayıda başvuru yapıldı.
5.11.2015 Arşiv
TOKİ Konutları'nda Talep Patlaması
TOKİ Konutları'nda Talep Patlaması Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) inşa ettiği konutlarda talep patlaması yaşandı.
7.02.2013 Arşiv