Maganda

Maganda

Son dakika maganda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maganda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maganda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maganda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maganda gelişmeleri de dahil olmak üzere 602 maganda haberi bulunmuştur. Tüm maganda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Böylesi görülmedi! Akan trafikte, ağır hasarlı arabayla bunları yaptı
Böylesi görülmedi! Akan trafikte, ağır hasarlı arabayla bunları yaptı Avcılar'da sürücü, ağır hasarlı otomobiliyle trafiğe çıktı. Kapısı olmayan otomobilden ayağını dışarıya sarkıtarak ilerleyen sürücünün tehlikeli yolculuğu, cep telefonu kamerasına yansıdı.
11.02.2024 Vatan TV
Oktay Derelioğlu'na trafikte saldıranlar ilk kez hakim karşısına çıktı
Oktay Derelioğlu'na trafikte saldıranlar ilk kez hakim karşısına çıktı Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte saldıranlar ilk kez hakim karşısına çıktı.
10.01.2024 Gündem
Düğün magandalarına jandarmadan 'Yıldırım' operasyonu! Tek tek yakalandılar
Düğün magandalarına jandarmadan 'Yıldırım' operasyonu! Tek tek yakalandılar Denizli'nin Honaz ilçesinde, bir düğünde havaya rastgele tabanca ve tüfeklerle ateş açan 23 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından düğün kamerasından tespit edilip, düzenlenen 'Yıldırım' kod adlı operasyonla gözaltına alındı. Düğün sırasında 10 yaşından küçük çocuklara içki içiren kişiye de 120 bin lira para cezası kesildi.
4.11.2023 Yaşam
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti Elazığ’da kız arkadaşını 2 saat boyunca darp edip 5 yerinden bıçaklayan doktora 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Daha önce hastane odasında verdiği röportaj ile gündeme gelen Dilan Tali, şikayetinden vazgeçtiğini beyan ederken, cumhuriyet savcısı mahkeme tarafından verilen karara itiraz etti.
6.10.2023 Yaşam
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?"
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" Bursa'da yorgun mermi ile hayatını kaybeden Zekiye Demiralay'ı (47) öldürdüğü iddiasıyla yargılanan muhtar Ali Özkan (65), ilk duruşmada, yeğeninin düğününde bir anlık heyecanlandığını, birilerine zarar vermemek için etrafına bakındıktan sonra silahı havaya doğru ateşlediğini söyledi. Özkan'ın sözlerine, hakim, "Senin havaya sıktığın mermi uzaya gitmiyor. Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" diyerek tepki gösterdi.
6.10.2023 Yaşam
Magandaların silahından çıkan saçmalar otomobillere isabet etti
Magandaların silahından çıkan saçmalar otomobillere isabet etti Antalya’da otomobil içerisindeki magandaların silahından çıkan saçmalar oto galerisindeki 2 otomobile isabet etti. Kimsenin yaralanmadığı olayda sokak üzerinde kimsenin olmaması faciayı önledi.
28.09.2023 Yaşam
Psikiyatrist trafikte sıkıştırıldığı anları sosyal medyada paylaştı
Psikiyatrist trafikte sıkıştırıldığı anları sosyal medyada paylaştı Arnavutköy'de otomobiliyle giden psikiyatrist, trafikte başka bir sürücü tarafından otomobille sıkıştırıldığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.
5.09.2023 Haber
Düğün eğlencesinde yine silahlar konuştu
Düğün eğlencesinde yine silahlar konuştu Bursa’nın Yenişehir ilçesinde düğün töreni için bir araya gelen kalabalık, evlerinde bulunduğu alanda pompalı tüfek ve tabanca ile arka arkaya havaya ateş açtı. O anlar ise kameraya yansıdı.
20.08.2023 Haber
Sokak ortasında kadını öldüresiye dövmüştü! Maganda yakalandı
Sokak ortasında kadını öldüresiye dövmüştü! Maganda yakalandı İstanbul'da sokak ortasında öldüresiye dövdüğü kadını kanlar içinde bırakan magandaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüphelinin 11 suç kaydı olduğu tespit edilirken, kadının da sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.
23.07.2023 Gündem
İstanbul'da maganda terörü! Trafikte sürücüyü dövüp aracına hasar verdiler
İstanbul'da maganda terörü! Trafikte sürücüyü dövüp aracına hasar verdiler Beyoğlu ve Kağıthane'de yaşanan iki ayrı trafik kavgası cep telefonu kameralarına yansıdı. Beyoğlu'nda 3 kişi, trafikte tartıştıkları kişiyi darbedip aracının camını kırdı.
9.07.2023 Yaşam
Yıldız Su altı yıl önce gözünü kaybetmişti... Mahkemeden milyonluk tazminat kararı
Yıldız Su altı yıl önce gözünü kaybetmişti... Mahkemeden milyonluk tazminat kararı İstanbul Eyüpsultan’da 1 Ağustos 2017 günü kalabalık bir grup, askere gidecek arkadaşlarını uğurlamak için asker eğlencesi düzenledi.
30.06.2023 Yaşam
Ünlü oyuncu Özgür Özberk'e maganda şiddeti kamerada
Ünlü oyuncu Özgür Özberk'e maganda şiddeti kamerada Oyuncu Özgür Özberk, Kadıköy'de yaya geçidinden hızlı geçtiği için uyardığı sürücü tarafından darbedildi.
27.06.2023 Magazin
Özgür Özberk trafik magandası tarafından darp edildi
Özgür Özberk trafik magandası tarafından darp edildi Oyuncu Özgür Özberk, yaya geçidinden süratli geçtiği için uyardığı sürücü tarafından darp edildiğini öne sürdü.
20.06.2023 Magazin
Drift tutkusu pahalıya mal oldu: Toplam 300 bin lira ceza yedi
Drift tutkusu pahalıya mal oldu: Toplam 300 bin lira ceza yedi Ordu’nun Ünye ilçesinde araç alım-satım işi yapan genç, otomobiliyle trafikte drift atmaktan toplamda 300 bin lira ceza yedi, ehliyeti süresiz iptal oldu.
15.06.2023 Gündem
Emekli asker, düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti
Emekli asker, düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti Amasya'da bir köy düğününde emekli asker Mehmet Çelik (53), havaya ateş etmek isteyen S.Ç.'nin (46) silahından çıkan kurşunun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
4.06.2023 Gündem
Otobüsün önünü kesip tehdit etti! ‘Babamı duraktan niye almadın?’ dedi şoföre saldırdı
Otobüsün önünü kesip tehdit etti! ‘Babamı duraktan niye almadın?’ dedi şoföre saldırdı İstanbul'da arabasıyla özel halk otobüsünün önünü kesen saldırgan, "Babamı duraktan neden almadın" diyerek tehditler yağdırdı. Büyük korku yaşayan ve de araçtan inmeyen otobüs şoförünü, olay yerine koşan polis kurtardı. Ertan Büyükahısha ve Mehmet Çakırlar'ın özel haberi.
17.05.2023 Yaşam
Trafikte tekmelediği arabadaki bebeği ağlatan magandanın cezası belli oldu!
Trafikte tekmelediği arabadaki bebeği ağlatan magandanın cezası belli oldu! Ankara'da trafikte tartıştığı sürücünün otomobilini tekmeleyip yumruklayarak, arka koltukta oturan küçük çocuğun korkuyla ağlamasına yol açan sürücünün ehliyetine el konuldu, 3 bin 210 TL de para cezası uygulandı.
6.05.2023 Yaşam
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı Haliç Köprüsü'nde başlayan yol verme tartışması Vatan Caddesi'ne kadar devam etti. Kendisine yol vermeyen sürücünün önünü kesen maganda küfürler yağdırarak otomobilin camını ve aynalarını kırdı. O anlar sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.
25.04.2023 Yaşam
Sarıyer’de maganda gelin! Silahla havaya ateş etti
Sarıyer’de maganda gelin! Silahla havaya ateş etti İstanbul Sarıyer’de düğün konvoyunda bir gelin, aracın açılır tavanından çıkarak silahla havaya ateş etti. O anlar vatandaşların tepkisini çekti. Silahla havaya ateş açan gelin E.P. ile araç sürücüsü M.A. polis ekiplerince yakalandı.
20.02.2023 Yaşam
Sünnet düğününde maganda dehşeti! Son paylaşımı yürek burktu
Sünnet düğününde maganda dehşeti! Son paylaşımı yürek burktu Amasya'nın Taşova ilçesinde sünnet düğününe katılan Murat Kurt (28), K.K.'nin (17) ateşlediği iddia edilen tabancadan çıkan kurşunla başından vurularak hayatını kaybetti. Kurt'un son paylaşımı yürekleri dağladı.
5.02.2023 Yaşam
Düğün magandasına para cezası! Hepsi üst aramasında ele geçirildi
Düğün magandasına para cezası! Hepsi üst aramasında ele geçirildi Çorum'un Osmancık ilçesinde, katıldığı düğün konvoyunda rastgele havaya ateş eden bir kişi polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
13.09.2022 Yaşam
Düğünde maganda kurşunu 2 çocuk babası adamın ölümüne neden oldu
Düğünde maganda kurşunu 2 çocuk babası adamın ölümüne neden oldu Tokat'ta düğünde açılan ateş sonucu ağır yaralanan 2 çocuk babası genç hayatını kaybetti.
10.09.2022 Gündem
9 yaşındaki Emirhan, düğündeki maganda kurşunuyla öldü
9 yaşındaki Emirhan, düğündeki maganda kurşunuyla öldü Ankara'nın Mamak ilçesi Kıbrıs köyünde ailesiyle düğüne giden Emirhan Baytemür (9), kutlama için havaya ateşlenen tabancadan çıkan merminin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
29.08.2022 Yaşam
Magandalar turistlerin kabusu oldu! Uludağ poligona ve çöplüğe döndü
Magandalar turistlerin kabusu oldu! Uludağ poligona ve çöplüğe döndü Uludağ’ın zirvesinin huzur veren sessizliğini bozan silah sesleri, poligonu aratmıyor. Zirvedeki muhteşem göllerin yakınlarında kendini bilmezlerin yaktıkları ateşler, etrafa bıraktıkları çöpler yetmezmiş gibi gece gündüz gelen silah sesleri vatandaşları ve kamp için gelen doğaseverleri endişelendiriyor.
25.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maganda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maganda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.