Maaş Kesinti

Maaş Kesinti

Son dakika maaş kesinti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maaş kesinti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maaş kesinti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maaş Kesinti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maaş kesinti gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 maaş kesinti haberi bulunmuştur. Tüm maaş kesinti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram ikramiyesi sonrası maaş kesintileri ile ilgili flaş açıklama! 2.835 TL üzeri...
Bayram ikramiyesi sonrası maaş kesintileri ile ilgili flaş açıklama! 2.835 TL üzeri... Maaş kesintisi ile ilgili son dakika açıklaması! Aylıklardan kesinti yapılacak mı? Bayram ikramiyelerinin ödenmesinin ardından pek çok kişi bu sorunun yanıtını arıyor. İkramiye ödemeleriyle birlikte 2 bin 835 TL olan gelir sınırı yükselmiş oldu. Gelirin ödeme sınırını aşması maaşlarda kesinti yapılabileceği endişesine neden oldu. Evde bakım yardımı alınabilmesinde hane geliri dikkate alınıyor. 2022 yılı için hane gelirinin 2835 TL'yi aşmaması gerekiyor. Ancak evde bakım parası ödemesi yapılan bir hanede emekli bir kişi de bulunuyorsa, ödenen bayram ikramiyesi nedeni ile gelir sınırı yükselmiş oluyor. Yapılan açıklamada bayram ikramiyelerinin gelir sınırını etkilemeyeceği açıklandı. Peki kimler evde bakım parası alabilir? Eve bakım maaşı başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
8.05.2022 Ekonomi
Paralar iade edilecek, maaş kesilemez! Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni karar...
Paralar iade edilecek, maaş kesilemez! Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni karar... Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emsal karar çıktı. Haciz konulamıyor, para iadesi yapılacak. Yetim maaşı alan kişi, vergi borcunu ödeyemedi ve hakkında icra takibi başlatıldı. Yetim maaşına da haciz konuldu. Mahkemeye başvuran genç lehine karar verildi ancak Vergi Dairesi Başkanlığı kararı temyiz edince devreye Danıştay girdi. Emsal nitelikte bir karara imza atıldı ve yetim maaşının vergi borcu nedeniyle kesilemeyeceği belirtildi. Aynı zamanda yapılan kesintinin iadesine karar verildi.
6.05.2022 Ekonomi
Emekli maaşlarına el koyan derneğe operasyon! Yüksek faizle borç para...
Emekli maaşlarına el koyan derneğe operasyon! Yüksek faizle borç para... Adana'da Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı A.Ç. ile genel sekreterin de aralarında bulunduğu 5 kişi, borçları nedeniyle kredi çekemeyen dernek üyesi emeklileri, iş birliği yaptıkları kömür işletmecisine yönlendirip yüksek faizle borç para aldırdıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Dernek yöneticilerinin, emeklilerin maaş kartlarına el koyup kömürcüye olan borçlarını taksit taksit ödedikleri, maaşlarının da bir bölümünü zimmetlerine geçirdikleri belirlendi.
30.03.2022 Gündem
Sözleşmeli personelleri ilgilendiren flaş detay! Kesinti yapılmadan ödenecek
Sözleşmeli personelleri ilgilendiren flaş detay! Kesinti yapılmadan ödenecek Sözleşmeli personellerin aldığı ücretler ile ilgili flaş detay ortaya çıktı. Kamuda kadrolu olarak çalışanlar alıyor. Ancak sözleşmeli personelin o yardımdan yararlanıp yararlanamayacağı net olarak bilinmiyor. Yapılan açıklamada sözleşmeli personellerin de kadrolu çalışanlar gibi aile yardımı alacağını ortaya koydu. Peki aile yardımı ödemeleri ne kadar? Başvurular nasıl yapılır? İşte memur ve sözleşmeli kamu personelini ilgilendiren ödemelerin detayları...
20.02.2022 Çalışan Hakları
Maaş alamayacaklar mı? Dul, yetim milyonları ilgilendiriyor
Maaş alamayacaklar mı? Dul, yetim milyonları ilgilendiriyor Milyonlarca kişi için geçerli. Maaş alabilecekler mi? Dul yetim maaşları ile ilgili flaş detay! Ödeme yapılacak mı? Reddi miras yapanların alacakları dul ve yetim maaşı kesiliyor mu? Reddi miras talebinde bulunan birçok kişi bu sorunun yanıtını merak ediyor. Mirası reddetmek kanuni olarak tanınan maaş hakkından vazgeçilmesi anlamına gelmiyor. Reddi miras yapılması dul ve yetim maaşını etkilemiyor.
20.05.2021 Ekonomi
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! İşveren kesinti yaparken...
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! İşveren kesinti yaparken... işverenler çalışanlara kullanmaları amacıyla araç sağlıyor ve bu araçların yakıt giderlerini karşılıyor. Bazı çalışanlarına telefon da veriyor. Bu şekilde işveren tarafından çalışana verilen araçların zarar görmesi durumunda işveren çalışandan ücret talep edebiliyor ama bu kesinti çalışanın ücretinin dörtte birini geçemiyor.
23.10.2019 Ekonomi
Çalışanla mahsuplaşmaya onay gerekli
Çalışanla mahsuplaşmaya onay gerekli Çalışanların tek geçim kaynağı olan ücretlerinin işverene ve hatta kendilerine karşı korunabilmesi amacıyla Borçlar Kanunu’nda takas yasağı getirildi. Milliyet gazetesinden Cem Kılıç konunun detaylarını yazdı.
Son dakika: Milyonlarca emekliyi sevindirecek haber! Maaşlardan kesinti...
Son dakika: Milyonlarca emekliyi sevindirecek haber! Maaşlardan kesinti... Tüketici mahkemesi milyonlarca emekliyi sevindirecek bir karara imza attı. Mahkeme, bankaların, alacakları nedeniyle emekli maaşlarından yaptığı kesintiyi hukuka aykırı buldu. Alınan bu kararın milyonlarca emekliyi ilgilendirdiği bildiriliyor...
17.09.2018 Ekonomi
Dayakçı öğretmene maaş kesme cezası
Dayakçı öğretmene maaş kesme cezası MANİSA'da öğrencisi 9 yaşındaki F...
16.05.2016 Yaşam
Canlı yayında pişman etti
Canlı yayında pişman etti Çeçenistan’da maaş kesintilerini eleştirdiği ses kaydı internete düşen sosyal hizmet görevlisi kadın, Devlet Başkanı Ramzan Kadirov’la birlikte televizyonda canlı yayına çıktı.
25.12.2015 Dünya
Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak?
Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak? Adalet Bakanlığında adliyelerde görev yapan personel, 2022 yılında Vakıfbank ile Adalet Bakanlığı arasında 3 yıllık imzalanan ve her bir personele 25 Bin TL ödeme yapılan banka promosyon anlaşmasının güncellenip güncellenmeyeceği merak ediliyor.
19.03.2024 Çalışma Hayatı
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar alarm veriyor
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar alarm veriyor İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, 20 Ekim’de yüzde 21.12 olan barajlardaki doluluk oranı, yüzde 18’e kadar geriledi.
3.11.2023 Yaşam
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 zirvesi bugün Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de başladı. Sabah zirvenin ilk oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü ikili görüşmelerine BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile başladı. Erdoğan daha sonra Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile ile bir araya geldi. Öte yandan G20 Liderler Zirvesinde yayımlanan sonuç bildirgesinde, Karadeniz tahıl anlaşması sürecinde Türkiye ve BM’nin çabalarına teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Gıda kriziyle mücadelede yapıcı katkılarda bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
KKM hesabını kapatana ekstra faiz! 500 bin liraya 12 bin 493 lira
KKM hesabını kapatana ekstra faiz! 500 bin liraya 12 bin 493 lira Kur Korumalı Mevduattan çıkanlar için ekstra faiz müjdesi geldi. 500 bin liraya 12 bin 493 lira faiz gelirken KKM'den çıkanlara aylık faiz 20 bin 821 lira olacak. Ancak bu uygulamadan yararlanmak için tek şart var.
9.09.2023 Ekonomi
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı Türkiye’de üretilen tüm güncel akıllı telefonları ve vergisiz telefon projesine dahil edilmesi netleşen ilk modelleri listeledik. Araştırmalarımıza göre, 10 markanın 51 akıllı telefon modeli Türkiye’de üretiliyor. Bunlar arasında Samsung ve Xiaomi’nin 10’ar adet modeli bulunuyor. GM, Vivo ve Reeder gibi markalara ait 16 yerli modelin ise vergisiz telefon kapsamına girmesi şimdiden netleşti.
9.09.2023 Ekonomi
Emekliye çifte maaş fırsatı! Yeni dönem başlıyor, kesinti olmayacak
Emekliye çifte maaş fırsatı! Yeni dönem başlıyor, kesinti olmayacak Emekli milyonlara çift maaş müjdesi geldi. Emekliler çift maaş alacaklar. Çalışan emeklilik yaşı geldiğinde hem SGK'dan emekli olacak hem de 60 yaşında Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi kapsamında ikinci emekli aylığını alacak. İki emekli aylığı da herhangi bir kesinti olmadan alınabilecek. İşte çift emekli aylığı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
9.09.2023 Emekli
Memur ve memur emeklisine toplu sözleşme teklifi belli oldu! Memur-Sen'den ilk açıklama geldi
Memur ve memur emeklisine toplu sözleşme teklifi belli oldu! Memur-Sen'den ilk açıklama geldi Memur Sen Başkanı Ali Yalçın, memur ve memur emeklisine yapılacak olan toplu sözleşme zammına dair ilk teklifini açıkladı. Yalçın, "2 yıllık süreçteki enflasyon verileri dikkate alınarak 2024 yılı için 3’er aylık dönemler itibarıyla refah payı dahil 1. üç ayda yüzde 35, 2 3 ayda yüzde 10 3 yüzde 15, 4 3 ayda yüzde 10 artış istiyoruz. 2025 yılı için ise altışar aylık dönemler itibarıyla tekliflerimizi sunuyor. Refah payı dahil 1. altı ayda yüzde 25, ikinci altı ayda yüzde 15 artış istiyoruz. İki yıllık süreçte toplamda yüzde 110 oransal artış teklif ediyoruz. Vaadi yerine getirdikten sonra en düşük kamu görevlisi maaşı 2024 ocak ayında 29 bin 700 TL olmuş olacaktır. Kamuda ücret skalasındaki çarpıklığın giderilmesi, sosyal yardımların kapsamının genişletilmesi ve emekli aylıklarının artırılması yönündeki tekliflerimizi sıralamak istiyorum." ifadelerini kullandı.
24.07.2023 Ekonomi
Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili flaş detay! Kesinti yapılıyor
Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili flaş detay! Kesinti yapılıyor Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli ve memurların ilgilendiren maaş kesintisi detayı ortaya çıktı. Emekli aylığı bağlananlar yeniden çalışması durumunda sosyal güvenlik destek primi kesiliyor. İşçi olarak çalışanlardan prim, memurların da emekli aylığından kesinti yapılıyor. İşte memur ve emeklinin bilmesi gereken tüm detaylar...
24.07.2023 Emekli
29 Mayıs mesai sayılır mı, idari izinde ek ders kesilir mi? İdari izinde maaştan kesinti olur mu?
29 Mayıs mesai sayılır mı, idari izinde ek ders kesilir mi? İdari izinde maaştan kesinti olur mu? İdari izinde maaş alınır mı, 29 Mayıs idari izinde mesai verilir mi? Türkiye 28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı 2. tur için sandık başına gidecek, oy kullanarak 13. Cumhurbaşkanını seçecek. Oy kullanma işlemi okullarda gerçekleştiğinden 29 Mayıs Pazartesi günü tatil edilirken, öğretmenler de idari izinli olacak. Peki, İdari izinde maaştan kesinti olur mu? 29 Mayıs mesai sayılır mı?
28.05.2023 Çalışma Hayatı
EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak?
EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak? EYT düzenlemesi yürürlüğe girdi. 3 Mart'tan itibaren emeklilik başvuruları alınmaya başlandı, başvuru sayısı 1,5 milyonu aşarken bir kısmının aylık bağlama işlemleri de tamamlandı. Başvurularını tamamlayan vatandaşlar emekli maaşlarının ne zaman yapılacağını merak ediliyor. Aylıklar, emeklilik dilekçesi verildikten sonraki aydan itibaren ödenecek. Peki, EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak?
31.03.2023 Emekli
EYT'liler dikkat! EYT'liler refah payı alacak mı? EYT maaşında kesinti olacak mı?
EYT'liler dikkat! EYT'liler refah payı alacak mı? EYT maaşında kesinti olacak mı? EYT'liler refah payını alıp almayacağını merak ediyor. İlk aylığını Mart ayında alacak olan milyonlarca vatandaş, alacakları maaşa yüzde 14'ü geçen refah payının dahil edilip edilmediğini sorguluyor. 2 milyon 250 bin EYT'linin maaşına refah payının eklenip eklenmeyeceği konusu gündemdeki yerini koruyor. Peki EYT refah payı dahil olacak mı, EYT maaşı kesintili mi olacak? İşte detaylar...
19.01.2023 Emekli
Maaş kesintisi ile ilgili flaş 'belge şartı' detayı
Maaş kesintisi ile ilgili flaş 'belge şartı' detayı Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Pek çok çalışan, 'İşveren ücret kesintisi yapabilir mi?' sorusuna yanıt arıyor. Maaş kesintisi ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Kesinti için 'belge şartı' aranıyor. İşte milyonlarca kişinin merak ettiği konun detayları...
13.01.2023 Çalışma Hayatı
Vakıfbank polis promosyonu yattı mı? Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? EGM2022 polis promosyon ödemeleri
Vakıfbank polis promosyonu yattı mı? Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? EGM2022 polis promosyon ödemeleri Polis promosyonları ne zaman yatacak, Vakıfbank polis maaşı promosyonu ne zaman yatar? sorularına yanıt aranıyor. 2022 polis promosyon ödemeleri hakkındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. İçişleri Bakanlığı bünyesinde çalışan polisler için maaş promosyonlarının ödeme takvimi belli oldu. Polisler maaş ve ek ödemelerini alacakları banka belirlendikten sonra ödemelerini alacak. Peki, polis maaş promosyonu ne zaman ödenecek?
15.11.2022 Memur
SGK harekete geçti! Ödenen paralar faizi ile birlikte geri alınıyor, tespit edildi
SGK harekete geçti! Ödenen paralar faizi ile birlikte geri alınıyor, tespit edildi Son dönemde ölüm aylığı almak için anlaşmalı boşanan kişiler yakın takibe alındı. Kuruma 81 ilden binlerce ihbar geliyor. Genellikle ihbar ve şikayetlerin yakın aile bireyleri tarafından yapıldığı belirtiliyor. Peki boşanılan eş ile birlikte yaşamak istisnasız maaş kesintisi sebebi mi? Haksız yere ölüm aylıklarının kesilme ihtimali var mı? Böyle bir durumda nasıl bir yol izlenir? 'Fiilen birlikte yaşama'nın kanıtı nedir? SGK uzmanı merak edilenleri yanıtladı. İşte detaylar…
14.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maaş Kesinti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maaş kesinti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.