Gazete Vatan Logo

Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak?

Adalet Bakanlığında adliyelerde görev yapan personel, 2022 yılında Vakıfbank ile Adalet Bakanlığı arasında 3 yıllık imzalanan ve her bir personele 25 Bin TL ödeme yapılan banka promosyon anlaşmasının güncellenip güncellenmeyeceği merak ediliyor.

Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak?

Adliyelerde, ceza infaz kurumlarında, icra dairelerinde, idari yargıda ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapan 150 binden fazla memurun gözü kulağı promosyon anlaşmasında. Adalet Bakanlığı da bir kamu bankası olan Vakıfbank ile her bir personel için 28 bin TL’lik promosyon anlaşması imzaladı.

Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne kadar?

Maaş promosyonunu güncelleyip, Adalet Bakanlığı çalışanlarının kayıp yaşamaması için gayret edileceği iddia edildi, ancak promosyon anlaşmasının güncelleyip güncellenmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Bakanlık yaptığı açıklama da, "İhale sonucunda 3 yıllık promosyon bedeli olarak belirlenen 25.000 TL, 01.09.2022 - 01.10.2022 arasında tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın ilgili personellere ayrı ayrı ödenecektir" ifadelerine yer verdi.