Maarif Vakfı

Maarif Vakfı

Son dakika maarif vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maarif vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maarif vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maarif Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maarif vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 maarif vakfı haberi bulunmuştur. Tüm maarif vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Sayın Başbakanın FETÖ konusundaki hassasiyetine biliyor ve samimiyetine inanıyoruz. Karşılıklı anlayış çerçevesinde örgütle mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi. Sivillere saldırıyı asla kabul etmeyiz." dedi.
13.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline gelmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline gelmiştir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 14. Büyükelçiler Konferansı’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye son yıllarda her yaptığı takip edilen, attığı adımlar izlenen uluslararası arenada oyun kurucu bir ülke haline geldi" ifadelerini kullandı.
8.08.2023 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
Avrupa'da skandal manşetler! Erdoğan: Millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz
Avrupa'da skandal manşetler! Erdoğan: Millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Küresel güçlerin operasyon aygıtı olan dergilerin kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine, millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Somut adımlar atmazsak, barışı tesis edebileceğimiz yaşam alanı kalmayacak
Emine Erdoğan: Somut adımlar atmazsak, barışı tesis edebileceğimiz yaşam alanı kalmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, iklim krizine karşı somut adımlar atılması gerektiğini belirterek, "Bugün küresel düzeyde etkili ve somut adımlar atmazsak, üzerinde barış ve adaleti tesis edebileceğimiz bir yaşam alanı ne yazık ki kalmayacak" dedi.
17.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2. İstanbul Eğitim Zirvesi'ne video mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2. İstanbul Eğitim Zirvesi'ne video mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Maarif Vakfı tarafından düzenlenen 2. İstanbul Eğitim Zirvesi'ne video mesaj gönderdi
4.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya'nın yeni Devlet Başkanı Lula da Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Ayrıca Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
31.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi nitelikte adımlar atıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi nitelikte adımlar atıyoruz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son 20 yıldır eğitimin yaygınlaştırılması ve fırsat eşitliği için tarihi nitelikte adımlar atıyoruz." dedi.
20.09.2022 Siyaset
Emine Erdoğan, Saraybosna'da özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi
Emine Erdoğan, Saraybosna'da özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TİKA tarafından yapılan Vladimir Nazor Özel Çocuklar Okulu'nda duyusal algı odasının açılışını gerçekleştirdi.
6.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a gözdağı: Bir gece ansızın gidebiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a gözdağı: Bir gece ansızın gidebiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan ziyareti öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Yunanistan ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yunanistan bunun farkında ve kendilerine çekidüzen verme durumuna girmiş bulunmaktalar. Oraya yönelik açıklamalarım bundan sonraki süreçte de Yunanistan Türkiye ile nasıl bir ilişki içerisinde olacağının herhalde kararını verecektir. Bir gece ansızın gidebiliriz" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkanlar ziyareti kapsamında Bosna Hersek'e geldi. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan resmi törenle karşılandı.
6.09.2022 Siyaset
'Boşnak gençler FETÖ tuzağından kurtarılıyor'
 'Boşnak gençler FETÖ tuzağından kurtarılıyor' Türkiye, FETÖ tehdidine karşı tüm kurumlarıyla mücadele veriyor. Bosna Hersek’te faaliyet gösteren FETÖ okulu Boşnak gençleri okullarına yönlendirmek için kendilerini gizliyor. İki kez isim değiştiren okulun yöneticileri tuzağa düşürecek gençler için türlü yollara başvuruyor. Maarif Vakfı da Saraybosna'da açtığı okullarla bölgedeki gençlerin kaliteli bir eğitim alması için çalışıyor. FETÖ'nün gerçek yüzünü görenler, bu okullara kayıt oluyor, yakınlarını da FETÖ gerçeğine karşı uyarıyor. FETÖ kuruluşlarına karşı doğru ve kaliteli bir alternatif teşkil eden bir diğer kurum ise SEDEF Vakfına bağlı Uluslararası Saraybosna Üniversitesi. Üniversite Boşnak gençleri FETÖ tuzağından kurtarmak için çalışıyor. 
19.07.2022 Eğitim
Maarif Vakfı nedir? Türkiye Maarif Vakfı kimin, nereye bağlı?
Maarif Vakfı nedir? Türkiye Maarif Vakfı kimin, nereye bağlı? Türkiye Maarif Vakfı'na vakfın amaçlarını gerçekleştirmek için yapacağı hizmetlere ilişkin giderleri karşılanmasına yönelik olarak Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden 1,87 milyar TL'ye kadar kaynak aktarılabilecek. Peki, Maarif Vakfı nedir, Türkiye Maarif Vakfı kimin, Maarif Vakfı nereye bağlı?
26.05.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun Türkiye - Afrika Medya Zirvesi'nde konuştu
İletişim Başkanı Altun Türkiye - Afrika Medya Zirvesi'nde konuştu - TÜRKİYE - Afrika Medya Zirvesi'nde konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik iftira ve yalanlarla karşı karşıya kaldık. Dün gerekli cevaplar verildi. Şunu açık ve net şekilde burada da vurgulamak istiyorum ki sömürgecilerin, onların yerli iş birlikçilerinin, terör örgütlerinin gücü Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yetmez. Cumhurbaşkanımız dün olduğu gibi bugün de yarın da bu ülke için aşkla çalışmaya, aşkla koşmaya devam edecektir" dedi.
25.05.2022 Siyaset
Çavuşoğlu: Venezuela’nın ihracatında Türkiye olarak 1. sıradayız
Çavuşoğlu: Venezuela’nın ihracatında Türkiye olarak 1. sıradayız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun da katıldığı Türkiye-Venezuela III. Ortak İşbirliği Komisyonu Kapanış Oturumu'nda yaptığı konuşmada, “Venezuela’nın ihracatında Türkiye olarak 1. sıradayız” dedi.
30.04.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu, Latin Amerika ve Karayipler Parlamentosu Başkanı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Latin Amerika ve Karayipler Parlamentosu Başkanı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PARLATINO’nun yeni Başkanı Arjantinli Senatör Silvia del Rosairo Giacoppo, İcra Sekreteri Elias Castillo ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.
28.04.2022 Siyaset
Bakan Özer’den Katar’daki Lusail Üniversitesi’ne ziyaret
Bakan Özer’den Katar’daki Lusail Üniversitesi’ne ziyaret Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Katar'daki temasları kapsamında Lusail Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali bin Fetais Al Marri ile görüştü.
12.04.2022 Eğitim
Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl?
Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl? Pakistan'da İmran Han hükümetinin güvensizlik oylaması sonucu görevden düşmesinin ardından meclis yeni başbakanını seçti. İslam Ulema Camiası(JUI-F), Pakistan Müslüman Ligi (PML-N), Pakistan Halk Partisi (PPP)'nin öncülük ettiği Pakistan Demokratik Hareketi'nin desteklediği PML-N lideri Şahbaz Şerif, yeni başbakan oldu. Peki, Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl?
11.04.2022 Gündem
Binali Yıldırım: Kırgızistan'daki Ahıska Türklerinin politikada yer almaları önem arz ediyor
Binali Yıldırım: Kırgızistan'daki Ahıska Türklerinin politikada yer almaları önem arz ediyor AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Kırgızistan’daki Ahıskalı Türklerin milli politikada yer almaları ve mecliste Ahıskalı Türk toplumunu temsil etmelerinin önem arz ettiğini bildirdi.
22.03.2022 Siyaset
Mesleki eğitim okulları ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama!
Mesleki eğitim okulları ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Mesleki eğitimde geçmişteki uygulamalardan kaynaklanan problemler, büyük oranda çözüldü. Mesleki eğitim okullarımız artık ihracat yapıyor, patent üretiyor. Mesleki eğitimi akademik olarak başarılı öğrenciler de tercih ediyor" dedi.
16.03.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Anlaşma imzalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Anlaşma imzalandı Resmi ziyareti kapsamında Kongo Demokratik Cumhuriyetinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongo Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Türkiyenin Afrika ülkeleriyle ilişkilerini geliştirmeye devam edeceğini ifade ederek, Afrika ülkeleri ile ilişkilerimizi bu çerçevede samimiyet, kardeşlik ve dayanışma temelinde geliştirmeye devam edeceğiz dedi.
20.02.2022 Siyaset
Döviz kuru, enflasyon ve faiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'e mesaj: Bu iş Türkiyesiz olmaz
Döviz kuru, enflasyon ve faiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'e mesaj: Bu iş Türkiyesiz olmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ziyareti sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yeni ekonomi programıyla ilgili 'Yavaş yavaş, kademeli bir şekilde, aceleci olmadan kur da düşecek, faiz de aynı şekilde düşecek ve 2022 bizim en parlak yılımız olacak inşallah. 2023’e de zaten böyle gireceğiz. Bu enflasyonun da düşüşünü getirir, enflasyon düşecek.' dedi. Erdoğan, ABD’nin, Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’de İsrail ve Güney Kıbrıs Rum kesimiyle birlikteki boru hattı projesinden desteğini çekmesiyle ilgili soruya 'Burada hep konuşulan nedir? Bu iş, Türkiyesiz olmaz. Çünkü eğer buradan Avrupa’ya gaz gidecekse bu ancak Türkiye üzerinden olur' cevabını verdi.
18.01.2022 Siyaset
Şentop, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Eş Başkanını kabul etti
Şentop, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Eş Başkanını kabul etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Eş Başkanı Rüstem Umerov ve beraberindeki parlamenter heyetini kabul etti.
12.01.2022 Siyaset
Doğu Akdeniz ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu: 'Menfaatlerimizden vazgeçmeyiz'
Doğu Akdeniz ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu: 'Menfaatlerimizden vazgeçmeyiz' Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bosna Hersek'te CNN Türk'ün sorularını yanıtladı. Bakan Akar, Yunanistan'la yaşanan gerilimle ilgili "Biz barışı istediğimizi söylüyoruz. Bir silahlanma sevdasıdır gidiyor. Bunların beyhude gayretler olduğunu söyledik" dedi. Bakar Akar ayrıca "Biz Kıbrıs’ta eşit iki devletten yanayız. Doğu Akdeniz'de hak ve menfaatlerimizden vazgeçmeyiz" ifadelerini de kullandı.
28.12.2021 Gündem
İşçi, işveren, memur ve emekli milyonları ilgilendiriyor! Hepsi değişiyor...
İşçi, işveren, memur ve emekli milyonları ilgilendiriyor! Hepsi değişiyor... Milyonlarca işçi, işveren, emekli EYT'li ve öğrenciyi ilgilendiren düzenlemeler yapılıyor. Gözler Meclis'te. Yapılacak düzenlemeyle emekli aylığı almaktayken Maarif Vakfı, Yunus Emre Vakfı, Türk Kızılay Derneği ve Yeşilay Cemiyetinde görev alanların emekli maaşları kesilmeyecek. 3600 ek gösterge ve EYT masada. meslek eğitimi alan öğrencilere teşvik verilecek...İşte herkesi ilgilendiren yeni düzenlemeler...
27.11.2021 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Maarif Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maarif vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.