Lüks Otel

Lüks Otel

Son dakika LÜKS OTEL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LÜKS OTEL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LÜKS OTEL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüks Otel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüks otel gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.253 lüks otel haberi bulunmuştur. Tüm lüks otel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı Marmaris'te lüks otel odalarını ucuz rezervasyonla satın alıp kar vaadiyle turist gruplarına satmak için anlaştığı yakın çevresini kar payı vermeyerek dolandırdığı iddia edilen turizm acentası çalışanı Zeynep A. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zeynep A'nın "Zincirleme şekilde nitelikli dolandırıcılık" suçundan 17 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Zeynep A'nın 22 kişiyi toplam 8,5 milyon TL ve 90 bin dolar dolandırdığı ileri sürülüyor. 
12.09.2023 Gündem
Gökçe Bahadır ve eşi köylülerin gözdesi olmuştu! "Bazen evi bulamıyoruz"
Gökçe Bahadır ve eşi köylülerin gözdesi olmuştu! "Bazen evi bulamıyoruz" Ömer dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan Gökçe Bahadır birçok ünlü ismin aksine lüks otel veya tekne tatili yerine Bodrum'da mütevazı bir kulübede görüntülenmişti. Gözlerden uzak tatil yapan ünlü çift, tadilatı süren Bodrum’daki evlerinden 5-6 kilometre uzaklıktaki kulübedeki tatilleri için bakın ne dedi.
30.07.2023 Magazin
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Bodrum tatili... Köylülerin gözdesi oldular
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Bodrum tatili... Köylülerin gözdesi oldular Ömer dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan Gökçe Bahadır birçok ünlü ismin aksine lüks otel veya tekne tatili yerine Bodrum'da mütevazı bir kulübede görüntülendi. Eşi Emir Ersoy ile kaldıkları bölgede en son ev olduğu görülen çiftin durumdan memnuniyeti objektiflere böyle yansıdı.
20.07.2023 Magazin
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta Ünlü oyuncu Alina Boz, İtalya’nın başkenti Roma’da lüks otel açılışına katıldı.
14.06.2023 Magazin
5 milyon liralık 'otel odası' dolandırıcılığı iddiası
5 milyon liralık 'otel odası' dolandırıcılığı iddiası Lüks otel odalarını ucuza alıp yaz aylarında turistlere pahalıya satacağını söyleyerek 'kar vaadi'yle çok sayıda kişiyi yaklaşık 5 milyon lira dolandırdığı öne sürülen Zeynep A. hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İstanbul'da suç duyurusunda bulunan 17 kişi arasındaki matematik öğretmeni Burcu D., yüzde 10 kar payı vaadine inanarak 1,5 milyon lirasını Zeynep A.'ya verdiğini öne sürdü. Zeynep A.'ya ulaşamadıklarını ileri süren Burcu D. "14 aylık bir bebeğim var, bebeğimi 2 aydır göremiyorum. Gece gündüz bu kredileri ödemek için çalışıyorum" dedi.
22.11.2022 Haber
Paralar buhar oldu! Rezervasyon yaptıracaklar dikkat, bunu sakın yapmayın
Paralar buhar oldu! Rezervasyon yaptıracaklar dikkat, bunu sakın yapmayın Tatil planı yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca lira buhar oldu. Herkesin başına gelebilir. Lüks otel ya da acentelerin internet sitelerini kopyalayarak yapılan 'rezervasyon' dolandırıcılığı ile ilgili turizm sektörünün 9 ayda 2 milyon dolar zarara uğradığı belirtildi.
12.06.2022 Ekonomi
Ebru Cizdam’ın ölümünde flaş gelişme! Dehşetin görüntüleri ortaya çıktı
Ebru Cizdam’ın ölümünde flaş gelişme! Dehşetin görüntüleri ortaya çıktı Ortaköy’de lüks bir otelin 7'inci katından düşen Ebru Cizdam’ın hayatını kaybettiği o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, genç kadın otel girişine düşüyor. O esnada ise otelin önünden geçen bir bisikletli kıl payı kurtuluyor.
23.03.2022 Gündem
Ortaköy’de genç kadının lüks otelden düştüğü dehşet anları kamerada
Ortaköy’de genç kadının lüks otelden düştüğü dehşet anları kamerada Ortaköy’de lüks bir otelin 7'inci katından düşen Ebru Cizdam’ın hayatını kaybettiği o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, genç kadın otel girişine düşüyor. O esnada ise otelin önünden geçen bir bisikletli kıl payı kurtuluyor.
23.03.2022 Haber
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart Perşembe günü dijital platformdaki ekran macerasına başladı. İzleyiciyi Kurtuluş Savaşı yıllarına götürüp, İstanbul’un etkileyici atmosferini ekrana yansıtan dizi sonrası Pera Palas ile ilgili merak edilenler arttı. Peki, Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
4.03.2022 Kültür Sanat
Katerina Köşkü lüks otel oluyor!
Katerina Köşkü lüks otel oluyor! Sarıkamış’taki Katerina Köşkü otel olarak turizme kazandırılıyor. Köşkü restore edip lüks otele çevirecek olan iş insanı Turgut Torunoğulları, “ Biz yaptığımız yatırımı memleketimize yaptığımız bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz” dedi.
26.02.2022 Kültür Sanat
Otellerin web sitesini kopyaladılar! 300 bin liralık vurgun
Otellerin web sitesini kopyaladılar! 300 bin liralık vurgun Aydın'ın Didim ilçesinde, turizm sezonunda faaliyet gösteren lüks otellerin internet sitesini kopyalayan dolandırıcılar, kendilerine ulaşan tatilcileri yaptıkları rezervasyonlarla dolandırdı. Dolandırıcıların, bölgede hizmet veren sadece bir otelin kopya sitesi üzerinden yaklaşık 300 bin liralık vurgun yaptığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Lüks otelde kan donduran cinayet! Sır perdesi aralandı...
Lüks otelde kan donduran cinayet! Sır perdesi aralandı... Son dakika haberine göre; 2019 yılında İsviçre'deki otel odasının banyosunda ölü bulunan 22 yaşındaki İngiliz kadının davasında yeni gelişmeler yaşandı. İngiliz basını savcılığın elde ettiği yeni kanıtları sayfalarına taşıdı ve katilin erkek arkadaş olduğunu yazdı.
21.09.2021 Dünya
Kasım ayında hangi balık yenir? Ay ay balık tüketme rehberi!
Kasım ayında hangi balık yenir? Ay ay balık tüketme rehberi! Balık sağlıklı, yüksek proteinli bir besindir ve özellikle vücudumuzun kendi başına üretmediği temel yağlar olan omega-3 yağ asitleri için önemlidir. Omega-3 yağ asitleri beyin ve kalp sağlığında önemli bir rol oynar. Uzmanlar, haftada en az 2 kez özellikle yağlı balık yemeyi öneriyor. Ancak, balık tüketirken dikkat edilecek en önemli şey mevsimine uygun balık yemektir. Peki, Kasım ayında hangi balık yenir? Hangi ayda hangi balık tüketilmeli? Balığın yanında ne yenir? İşte kasım ayında tüketebileceğiniz balık çeşitleri ve ay ay balık tüketme rehberi...
8.11.2020 Sağlık
Denize sıfır Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı
Denize sıfır Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izni alınarak inşa edilen lüks butik otelle ilgili 2017'deki yıkım kararı uygulanmadığı için ikinci kez yıkım kararı verdi.
6.11.2020 Gündem
İhbar edilince gerçek ortaya çıktı!
İhbar edilince gerçek ortaya çıktı! Bodrum'daki lüks otelin bahçe düzenlemesinde dekor olarak kullanılan sütun başlarının Antik döneme ait orijinal tarihi eserler olduğu belirlendi. Otel yetkililerinin tarihi değeri olduğu bilmediklerini belirtikleri toplam 5 parça sütün başı Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi’ne götürüldü.
27.08.2020 Gündem
Kanser hastalarına uyarı: Tedaviyi aksatmayın
Kanser hastalarına uyarı: Tedaviyi aksatmayın Prof. Dr. Ramazan Esen, kanser hastalarının koronavirüs sürecinde tedavilerine ara vermemeleri gerektiğini belirterek, "Herhangi bir lezyonu olan kanser hastalarının kontrollerini aksatmadan sürdürmesi gerekiyor." dedi.
24.06.2020 Sağlık
Cem Uzan'a kötü haber! Satıldı...
Cem Uzan'a kötü haber! Satıldı... Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF) el koyulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı. Oteli alan firmanın yetkilisi, gelecek kış döneminde hizmete açılacağını söyledi. Saklıkent'te yıllardır yarım kalan otel inşaatı da tamamlandı. Otele bu yıl ilk kez müşteri alınacak.
19.12.2019 Ekonomi
Ünlü otel Steigenberger'e Çinliler talip!
Ünlü otel Steigenberger'e Çinliler talip! Çinli Huazhu Group, Alman lüks otel zinciri Steigenberger'i satın alacak.
12.11.2019 Ekonomi
Paris Hilton’a miras şoku
Paris Hilton’a miras şoku 91 yaşında hayatını kaybeden Hilton oteller zincirinin sahibi Barron Hilton, 2.5 milyar dolarlık servetinin neredeyse tamamını babası Conrad Hilton’un adını taşıyan hayır kurumuna bağışladı. Aile üyeleri mirasın yalnızca yüzde 3’ünde hak sahibi olacak.
24.09.2019 Magazin
Binali Yıldırım gençlerle buluştu 'Türkiye'nin en büyüğünü İstanbul'a kuruyoruz'
Binali Yıldırım gençlerle buluştu 'Türkiye'nin en büyüğünü İstanbul'a kuruyoruz' Yıldırım, Medipol Üniversitesinin Kavacık'taki kampüsünde düzenlenen "Gençler Soruyor, Başkan cevaplıyor" programında gençlerle sohbet etti. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, metro istasyonlarında kütüphaneler kuracaklarını, araçlardan inenlerin buradan kitap alıp okuyup geri getireceğini belirterek, "İstanbul'a Türkiye'nin en büyük kütüphanelerini kuruyoruz. Rami Kışlası en büyük kütüphane olacak. Burada 7 milyon kitap olacak." dedi.
25.03.2019 Siyaset
Arjantin'de Veliaht Prens bin Selman'la ilgili flaş iddia!
Arjantin'de Veliaht Prens bin Selman'la ilgili flaş iddia! Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, G20 Liderler Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Arjantin'de kendisi için ayrılan otel yerine başkenteki Suudi Arabistan Büyükelçiliğinin rezidansında kaldığı iddia edildi.
30.11.2018 Dünya
Selman'ın 'büyük derdi' ortaya çıktı
Selman'ın 'büyük derdi' ortaya çıktı Filistin İsrail tarafından bombalanırken Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in asıl derdinin bu yılki yaz tatilini Fas’ın Tanca kentinde geçirip geçirmemek olduğu öğrenildi.
30.07.2018 Dünya
Lüks otel sevmiyorum
Lüks otel sevmiyorum Şevval Sam, başrolünde oynadığı ‘Yasak Elma’ dizisinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un Cihangir’deki doğum günü partisine katıldı.
28.04.2018 Magazin
‘Sofitel’ lüksü Karaköy’de
‘Sofitel’ lüksü Karaköy’de Karaköy Bankalar Caddesi’nde restore edilerek turizme kazandırılan 180 yıllık tarihi binada lüks otel markası ‘Sofitel’ hizmete girdi. Eskiden banka olan binadaki kasa kapısı ve orijinal kiralık kasalar da korundu
25.04.2018 Gündem
Suudi Arabistan'da tüm prensler serbest
Suudi Arabistan'da tüm prensler serbest Suudi Arabistan'da yolsuzluk soruşturmaları nedeniyle gözaltına alınan prensler ve iş adamlarının aralarında bulunduğu kişilerden 325'inin serbest bırakıldığı, 56 kişinin ise hala gözaltında tutulduğu ve haklarındaki soruşturmanın devam ettiği duyuruldu
30.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lüks Otel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüks otel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.