Lüks

Lüks

Son dakika lüks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lüks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lüks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüks gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.652 lüks haberi bulunmuştur. Tüm lüks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sucuğu tavada yakmadan lokum gibi yapıyor; Şeflerin değil ev hanımlarının sırrı
Sucuğu tavada yakmadan lokum gibi yapıyor; Şeflerin değil ev hanımlarının sırrıEvde sucuk pişirmenin püf noktalarını atlarsak geriye tavada yanmış birkaç sucuk tanesi kalabilir. Lüks restoranlarda bu işin sırrı var ancak ev hanımlarının sık denediği bir tüyo daha var.
26.07.2024Yaşam
Ceylan'ın Bodrum'da süper lüks villası! "Bu minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"
Ceylan'ın Bodrum'da süper lüks villası! "Bu minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"Bir dönemin en popüler şarkılarını seslendiren, geçtiğimiz yıllarda da geçirdiği estetik operasyonlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ceylan, bu yıl aldığı yatında yaptığı paylaşımlarla da gündeme gelmişti. Her paylaşımında dostunu, düşmanını çatlatmayı başaran 49 yaşındaki güzel şarkıcı, Bodrum'daki saray yavrusu ultra lüks villasıyla dikkatleri üzerine çekti.
26.07.2024Magazin
Melisa Döngel tatilin keyfini kardeşiyle çıkardı! "Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz"
Melisa Döngel tatilin keyfini kardeşiyle çıkardı! "Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz"Bir süredir farklı lokasyonlarda tatil yapan güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz gün Bodrum'un Güvercinlik ilçesinde bulunan lüks bir otelde görüntülendi. Plajda kardeşiyle birlikte keyifli anlar yaşayan güzel oyuncu, kahkahasıyla plajdaki bütün dikkatleri üzerine çekti.
26.07.2024Magazin
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'Ehliyetsiz kullandığı lüks aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un Türkiye'ye iade süreci ile ilgili olarak önemli bir gelişme yaşanmıştı. Oğuz Murat Aci'nin ailesi taslak metinde Eylem Tok için Türkiye’ye iade kararı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Anne Pervin Aci, 'Bizim gibileri hiçe saydılar ama hak yerini buldu. Onun şimdiki yüzünü görmek isterim. Ne annesi bu katil katil.' ifadelerini kullandı.
26.07.2024Gündem
Arda Turan Bodrum'da lüks yatta böyle keyif yaptı
Arda Turan Bodrum'da lüks yatta böyle keyif yaptıEyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Cennet Koyu'nda demirleyen lüks yatında objektiflere yansıdı. Eski milli futbolcuya, eşi Aslıhan Doğan ve iki çocuğu da eşlik ediyor. Bodrum tatilinde Asil Aslan'ın keyfine diyecek yoktu.
26.07.2024Magazin
Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay tatil yaptı! Gülperi Özdemir: Lüks yaşamıyorum
Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay tatil yaptı! Gülperi Özdemir: Lüks yaşamıyorumSon olarak 'Zafer Rengi' filminde kamera karşısına geçen Gülper Özdemir, "Sırt çantamı alıp, kamp yapıyorum" derken, Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay süren tatili hakkında konuştu.
25.07.2024Magazin
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktıKanal D’nin fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta bir bayrak değişikliğine sahne oldu. Yarışmanın yayınlanan ilk tanıtım filmindeki gizemli kadının Aslı Hünel olduğu anlaşıldı. Gelinim Mutfakta, Aslı Hünel’in sunumuyla yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak.
24.07.2024Magazin
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyor
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyorMuğla’da 16 bin kişi konutlarını “turizm amaçlı” kiralamak için başvuruda bulundu. 7 bin başvurunun kabul edildiği, başvurusu kabul edilen konutların turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Jandarma ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ekiplerince denetlendiği ve konutunu izinsiz kiralayanlara ise para cezası kesildiği bildirildi. Ünlü emlak siteleri tarafından Bodrum’da aylık ve yıllık kiralanan lüks villaların fiyatları aylık 250 bin lira ile yıllık 3 milyon 600 bin lira arasında değişiyor.
24.07.2024Gündem
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Gelinim Mutfakta’da neler oluyor? Herkes kırmızılı kadını konuşuyor
Gelinim Mutfakta’da neler oluyor? Herkes kırmızılı kadını konuşuyorYayınladığı tanıtım filmleri ile ekranlara farklı bir soluk getiren Kanal D, yeni sezon öncesi merak uyandırmaya devam ediyor. 7’nci sezona hazırlanan Gelinim Mutfakta’nın ilk tanıtım filmi de şimdiden ilgi odağı oldu. O tanıtım filminden sonra herkes, kırmızı halıda, kırmızı topuklu ayakkabıları ve kırmızı tuvaleti ile yürüyerek Kanal D binasına giriş yapan kadını konuşuyor.
19.07.2024Magazin
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyor
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyorTürkiye'de yaşadığı iddia edilen 'Hollandalı' uyuşturucu baronunun; Edirne cadde ve sokaklarına "wanted/aranıyor" ibaresiyle asılan afişlerinde, bulana 300 bin euro ödül verileceği yazıyor.
17.07.2024Gündem
Şeyma Subaşı bikinisiyle şov yaptı! Lüks teknede herkes onu izledi
Şeyma Subaşı bikinisiyle şov yaptı! Lüks teknede herkes onu izlediÖzel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay tatil yaptığı Göcek'in ardından şimdi de Bodrum'a gitti. Bir arkadaşını lüks teknesinde ziyaret eden Subaşı, fit haliyle dikkat çekti.
14.07.2024Magazin
Bakanlık harekete geçti! Çok harcayan ancak vergi vermeyenlere yakın takip
Bakanlık harekete geçti! Çok harcayan ancak vergi vermeyenlere yakın takipVergi Denetim Kurulu, yüksek tutarda harcaması olduğu halde herhangi bir gelir beyan etmeyen veya düşük tutarlı gelir beyanında bulunan kişileri mercek altına aldı. İlk etapta tespit edilen 800 kişinin aylık 5 milyon liranın üzerinde harcama yaptığı ancak hiç gelir beyan etmediği görüldü.
13.07.2024Ekonomi
Fenomenler soruşturmasında şok gelişme! Ünlü modacının eski sevgilisi firar etti
Fenomenler soruşturmasında şok gelişme! Ünlü modacının eski sevgilisi firar ettiİstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı.
11.07.2024Gündem
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı. Peki, Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
11.07.2024Gündem
Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor? Dünya Güzellerim Tatilde 2. bölüm ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor? Dünya Güzellerim Tatilde 2. bölüm ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever’in bir araya geldiği "Dünya Güzellerim Tatilde" programı nerede, hangi ilçede, çekildiği merak ediliyor.
11.07.2024Magazin
Davada yeni detaylar! Engin Polat örgüt lideri, Dilan Polat örgüt yöneticisi
Davada yeni detaylar! Engin Polat örgüt lideri, Dilan Polat örgüt yöneticisiKara para akladıkları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan ve Engin Polat'ında aralarında olduğu 5'i tutuklu 28 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede yeni detaylar ortaya çıktı. İddianamede, Engin Polat için örgüt lideri eşi Dilan Polat içinse örgüt yöneticisi değerlendirmesi yapıldı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan 40 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.
10.07.2024Gündem
Lüks sitede çıkan yangın korkuttu
Lüks sitede çıkan yangın korkuttuİzmir'de, Folkart isimli lüks sitenin 14'üncü katında bulunan bir dairede yangın çıktı. Yangının büyüme ihtimaline karşılık site boşaltılırken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu diğer dairelere sıçramadan söndürüldü.
10.07.2024Gündem
Avrupa Birliği tarafından tescillendi! Hasat devam ediyor, 40 ila 130 lira arasında satılıyor
Avrupa Birliği tarafından tescillendi! Hasat devam ediyor, 40 ila 130 lira arasında satılıyorKastamonu'nun Taşköprü ilçesinde Avrupa Birliği tarafından tescillenen Taşköprü sarımsağının hasadı devam ediyor. Tezgahlarda da yerini almaya başlayan sarımsak, boyutuna göre 40 ila 130 lira arasında satılıyor.
9.07.2024Ekonomi
İstanbul'da film gibi olay: İki sevgili emlakçıyı 14 milyon lira dolandırdı
İstanbul'da film gibi olay: İki sevgili emlakçıyı 14 milyon lira dolandırdıİstanbul Levent'te 140 milyon lira değerindeki lüks evi satmak isteyen emlakçı, İngiltere'den gelen sevgililer tarafından 14 milyon lira dolandırıldı. Soluğu karakolda alan emlakçının şikayeti üzerine polis, şüphelilerden birini Münih uçağında yurtdışına kaçmak üzereyken üstünde 15 bin euro ile yakaladı. Olayın organizatörü olduğu öne sürülen kadının ise aynı gün farklı uçakla Paris'e gittiği tespit edildi. Polis şimdi kadının ve Türkiye'deki işbirlikçilerinin peşine düştü.
9.07.2024Gündem
Neslim Güngen kimdir, eşi İnanç Güngen kim? Gözaltına alınan Neslim Güngen kaç yaşında, nereli?
Neslim Güngen kimdir, eşi İnanç Güngen kim? Gözaltına alınan Neslim Güngen kaç yaşında, nereli?Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen eşi İnanç Güngen ile gözaltına alındı. Söz konusu gelişmenin ardından Neslim Güngen hakkında araştırmalar arttı. Neslim Güngen, daha önce de Dilan Polat'ı kendisinin sektöre hazırladığını söylediği sözleriyle gündem olmuştu. Peki, Neslim Güngen kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler...
9.07.2024Gündem
Sosyal medya fenomenleri soruşturmasında yeni gelişme! Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen gözaltında
Sosyal medya fenomenleri soruşturmasında yeni gelişme! Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen gözaltındaİstanbul'da sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan Neslim Güngen'in polis otosuna bindirilirken gülümsemesi dikkat çekti.
9.07.2024Gündem
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in Bodrum'da tatil keyfi
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in Bodrum'da tatil keyfiSaimbeyli’de "Geleneksel Saimbeyli Kelebeği Gözlem ve Fotoğrafçılık" etkinliği düzenlenecek
8.07.2024Magazin
İkinci el lüks otomobillerin fiyatı dudak uçuklatıyor! Aynı marka Türkiye'de 4 katı fiyatına satılıyor
İkinci el lüks otomobillerin fiyatı dudak uçuklatıyor! Aynı marka Türkiye'de 4 katı fiyatına satılıyorTürkiye'de ikinci el lüks otomobillerin Avrupa'ya göre fiyatları dikkat çekti. Ferrari, Aston Martin ve Lamborghini marka araçların aynı modelleri Türkiye'de 4 katı fiyata satılıyor.
6.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Lüks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.