Löw

Löw

Son dakika Löw haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Löw ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Löw haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Löw

haberleri sayfasında son dakika yaşanan löw gelişmeleri de dahil olmak üzere 741 löw haberi bulunmuştur. Tüm löw haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF kararı verdi! Ne Abdullah Avcı ne de Löw Milli Takım'ın yeni hocası hayırlı olsun
TFF kararı verdi! Ne Abdullah Avcı ne de Löw Milli Takım'ın yeni hocası hayırlı olsun A Milli Futbol Takımı'nda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Milli Takım'da Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz'un görevden alındığı pek çok kaynak tarafından iddia edilmişti. Alman teknik adam, dün akşam saatlerinde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmek için İstanbul'a geldi. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Stefan Kuntz'la yolların ayrıldığı belirtildi. Abdullah Avcı ve Löw derken o isimde karar kılındı. İşte haberin detayları...
20.09.2023 Fenerbahçe
Löw'ün 10 numarasıydı, Kerem Demirbay Galatasaray'da! Alman milli oyuncu yerli sayılacak
Löw'ün 10 numarasıydı, Kerem Demirbay Galatasaray'da! Alman milli oyuncu yerli sayılacak Transferde son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Süper Lig devi Bayern Leverkusen'de oynayan Kerem Demirbay için görüşmelerini sürdürüyor. Türk asıllı Alman milli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen takım transferde bombayı patlatıyor. İşte haberin detayları...
13.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den yılın bombası! Joachim Löw - İsmail Kartal ve Kenan Koçak hamlesi
Fenerbahçe'den yılın bombası! Joachim Löw - İsmail Kartal ve Kenan Koçak hamlesi İsmail Kartal, Sergen Yalçın, Abdullah Avcı, Mircea Lucescu, Volkan Demirel gibi teknik adamları gündemine alan Ali Koç'un asıl planı ortaya çıktı. Kulübe yakın muhabirlerden Ahmet Konanç Samandıra'da yaşanan son dakika gelişmesini aktarırken, ünlü yorumcunun Löw istihbaratı ise camiada bomba etkisi yarattı.
23.06.2023 Fenerbahçe
Bayraktar KIZILELMA'dan bir başarı daha!
Bayraktar KIZILELMA'dan bir başarı daha! Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağının 8. uçuş testini başarıyla tamamladığı duyuruldu.
20.04.2023 Ekonomi
Ali Koç'un yeni hoca adayını açıkladı: Zaten boşta gidip hemen alabilir
Ali Koç'un yeni hoca adayını açıkladı: Zaten boşta gidip hemen alabilir Süper Lig'in 29.haftasında Ankaragücü'nü geriye düşmesine rağmen 2-1'le deviren ve Galatasaray'ı takibe devam eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un maç sonu açıklamaları büyük dikkat çekerken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in yeni teknik direktör hakkında verdiği isim camiada ilgi uyandırdı. İşte Fenerbahçe-Ankaragücü karşılaşması sonrası Çelikler'in değerlendirmeleri...
16.04.2023 Fenerbahçe
Eyvah Jorge Jesus işsiz kaldı! Brezilya basınına beni bekleyin demişti ama...
Eyvah Jorge Jesus işsiz kaldı! Brezilya basınına beni bekleyin demişti ama... Fenerbahçe haberleri... Brezilya basınına yaptığı açıklamalarla olay yaratan ve Mayıs ayında geri dönüş sinyalleri veren Jorge Jesus'a kötü haber geldi. 2 ay sonra Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Portekizli teknik adamın hayalleri başına yıkılırken, Flamengo'nun Vitor Pereira ile yola devam etmesi 68 yaşındaki antrenörü derinden sarstı.
15.03.2023 Fenerbahçe
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi!
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
5.03.2023 Magazin
Ali Koç'a 4 yıldızın ismini verdi! 'Bunların toplam bonservis bedelleri tam 80 milyon euro'
Ali Koç'a 4 yıldızın ismini verdi! 'Bunların toplam bonservis bedelleri tam 80 milyon euro' Süper Lig'de 6.hafta karşılaşmasında Alanyaspor'u evinde 5-0 yenen ve 40 bin taraftarı önünde resmen şov yapan Fenerbahçe'de işler yoluna girerken, ünlü futbol yorumcularından Uğur Meleke'nin 'Ali Koç'un Löw'ü değil Jorge Jesus'u tercih etmesi tam isabet oldu' ifadeleri Sarı Lacivertli cephede oldukça dikkat çekti. İşte Sarı Kanarya'da yaşanan sıcak gelişmeler...
20.09.2022 Fenerbahçe
Ne Harit, ne Amiri, ne de Evander! Löw'ün '10' numarası Galatasaray'a geliyor
Ne Harit, ne Amiri, ne de Evander! Löw'ün '10' numarası Galatasaray'a geliyor Amine Harit, Amiri ve Evander gibi yaratıcı 10 numaralarla ilgilenmesine karşın transferde henüz somut adım atamayan Galatasaray yönetimi aradığı yıldızı nihayet buldu. Joachim Löw'ün Almanya Milli Takımını çalıştırdığı dönemde kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği ve 29 yaşındaki orta sahayı Fatih Terim'in elinden kaptığı futbolcunun sarı kırmızılı takıma gelmek için yola çıktığı öğrenilirken, Erden Timur'un bu transfer için tüm şartları seferber ettiği bildirildi.
20.07.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de son dakika Jorge Jesus gelişmesi! İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe'de son dakika Jorge Jesus gelişmesi! İstanbul'a geliyor Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden teknik direktör konusu çözüme kavuştu. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam Jorge Jesus'la anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün avukatı İstanbul'a geldi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.05.2022 Fenerbahçe
Düşük maliyetli ülke trendi Türkiye’yi öne çıkarır!
Düşük maliyetli ülke trendi Türkiye’yi öne çıkarır! Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu otomotiv üretimindeki yeni maliyet trendlerinin Türkiye’yi ön plana çıkarabileceğini söyledi.
17.05.2022 Otomobil
Portekiz basını Jorge Jesus'un yeni takımını duyurdu!
Portekiz basını Jorge Jesus'un yeni takımını duyurdu! Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Ali Koç'un görüştüğü tecrübeli teknik adam Jorge Jesus Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı.
8.05.2022 Fenerbahçe
Bu sefer olmayacak iki transferi açıkladı! 'Eğer gelirlerse sana yemek ısmarlarım'
Bu sefer olmayacak iki transferi açıkladı! 'Eğer gelirlerse sana yemek ısmarlarım' Yeni hoca arayışlarına devam eden ve Jorge Jesus, İsmail Kartal, Joachim Löw gibi antrenörlerle ilgilenen Ali Koç'un ileri uca kalitesi tartışılmayacak bir forvet almak istediği ortaya çıkarken, kulübe yakınlığıyla bilinen muhabirlerden Ahmet Selim Kul'un gerçekleşmesi zor olan iki transfer hakkında yaptığı açıklamalar camiada bir hayli dikkat çekti. İşte Fenerbahçe'de son dakika haberleri...
7.05.2022 Fenerbahçe
FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA! Ali Koç'a büyük şok! Görüştüğü iki hocayı da elinden kaçırdı
FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA! Ali Koç'a büyük şok! Görüştüğü iki hocayı da elinden kaçırdı Gelecek sezon İsmail Kartal'ı takımın başında düşünmeyen ve bunun için Joachim Löw, Jorge Jesus, Gasperini gibi Avrupa futboluna damga vuran teknik direktörlerle görüşen Ali Koç'a iki antrenörden kötü haber geldi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişme...
5.05.2022 Fenerbahçe
Derbi öncesi flaş İsmail Kartal gelişmesi! Yeni sezonda U-19 takımına...
Derbi öncesi flaş İsmail Kartal gelişmesi! Yeni sezonda U-19 takımına... Joachim Löw, Nuno Esprito Santo ve Jorge Jesus ile dirsek teması halinde olan, hatta Jesus için Portekiz'e giden Ali Koç'un Beşiktaş derbisi öncesi İsmail Kartal hakkında flaş bir karar aldığı ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe cephesinde yaşanan sıcak gelişme...
4.05.2022 Fenerbahçe
Tarihi ters köşe! Fenerbahçe camiası buz kesti! Yeni teknik direktör 48 yaşında bir Afrikalı!
Tarihi ters köşe! Fenerbahçe camiası buz kesti! Yeni teknik direktör 48 yaşında bir Afrikalı! Joachim Löw, Jorge Jesus, İsmail Kartal hattında gidip gelen ve üç hocayla da görüşmelerini sürdüren Ali Koç'un bambaşka bir teknik adamı gündemine aldığı öğrenildi. Afrika kıtası ülkelerinden olan Sao Tome kökenli olan Portekizli çalıştırıcıyla ilgilenen Koç'un önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıklaması bekleniyor.
3.05.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'ta sorun ortaya çıktı! Sadece para değil...
Jorge Jesus'ta sorun ortaya çıktı! Sadece para değil... Jorge Jesus'la görüşmek için Portekiz'e çıkarma yapan Ali Koç'un proje konusunda başarılı teknik adamla orta yolu bulmaya çalıştığı belirtildi.
1.05.2022 Fenerbahçe
Böyle olacağı belliydi! Fenerbahçe'de 'İsmail Kartal' krizi patlak verdi
Böyle olacağı belliydi! Fenerbahçe'de 'İsmail Kartal' krizi patlak verdi Önce Joachim Löw, ardından Jorge Jesus'la görüşen, hatta başarılı teknik adam için Portekiz'e çıkarma yapan Ali Koç'a 'İsmail Kartal burada' serzenişlerinin yapıldığı öğrenildi. Sarı lacivertli yönetimin içerisinde İsmail Kartal ismi ön plana çıkarken, Löw ve Jesus'un tazminatlarının da göz önünde bulundurulduğu bildirildi.
1.05.2022 Fenerbahçe
İsmail Kartal isyanı ve flaş Mesut Özil gelişmesi! Bunların hepsi Jorge Jesus etkisi...
İsmail Kartal isyanı ve flaş Mesut Özil gelişmesi! Bunların hepsi Jorge Jesus etkisi... Dün Jorge Jesus'la prensip anlaşmasına varan ve Portekizli teknik adamı İstanbul'a getirmeye hazırlanan Ali Koç için diğer taraftan İsmail Kartal eleştirileri yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Fenerbahçe'de yeni teknik direktör sorunu çözülmeyi beklerken diğer taraftan da Mesut Özil - Ozan Tufan hakkında karar çıktı.
26.04.2022 Fenerbahçe
Sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı F.Bahçe camiasında ortalık yıkıldı! 'İş çoktan bitmiş'
Sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı F.Bahçe camiasında ortalık yıkıldı! 'İş çoktan bitmiş' Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden ve Jorge Jesus - Joachim Löw - İsmail Kartal gibi isimleri masaya yatıran Ali Koç'un çoktan kararını verdiği, başkanın 67 yaşındaki antrenörle el sıkıştığı öğrenildi. Sosyal medya paylaşımıyla olay yaratan 12 kupalı hocanın “Yeni bir hedef için toplandık” mesajı camiada heyecan yarattı.
25.04.2022 Fenerbahçe
SON DAKİKA! İsmail Kartal eşyalarını topladı! Samandıra'da ayrılık...
SON DAKİKA! İsmail Kartal eşyalarını topladı! Samandıra'da ayrılık... Jorge Jesus için Portekiz'e çıkarma yapan ve tecrübeli teknik direktörle masaya oturan Ali Koç'un ünlü çalıştırıcıyı Kadıköy'e getirmeyi planladığı öğrenilirken, Löw'le çalışmak isteyen İsmail Kartal'ın ayrılık hazırlıklarına başladığı bildirildi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişme...
25.04.2022 Fenerbahçe
Büyük bomba! Yeni teknik direktör Premier Lig'de geliyor! Tam 7 kupası var
Büyük bomba! Yeni teknik direktör Premier Lig'de geliyor! Tam 7 kupası var Jorge Jesus, Joachim Löw ve İsmail Kartal arasında gidip gelen Ali Koç'un bambaşka bir teknik direktörle görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Başkanın şu anda Premier Lig'de dev kulübü çalıştıran 63 yaşındaki Alman hocayla masaya oturduğu belirtildi.
23.04.2022 Fenerbahçe
Yüzde 80 bu iş bitti! Yıldız futbolcu eşyalarını topladı! İşte yeni takımı
Yüzde 80 bu iş bitti! Yıldız futbolcu eşyalarını topladı! İşte yeni takımı Konyaspor maçından sonra Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı kalan ve affedilmesi gündeme bile gelmeyen Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu. Joachim Löw'den vazgeçen Ali Koç'un Mesut Özil'i de gözden çıkardığı ortaya çıktı. İşte 33 yaşındaki yıldız futbolcunun bir sonraki durağı...
23.04.2022 Fenerbahçe
FLAŞ GELİŞME! Kararını değiştirdi! 'Löw'e o para vereceğime Talisca ve Aboubakar'ı...'
FLAŞ GELİŞME! Kararını değiştirdi! 'Löw'e o para vereceğime Talisca ve Aboubakar'ı...' Yeni hoca arayışlarına devam eden ve Joachim Löw, Jorge Jesus arasında mekik dokuyan Ali Koç'un aklının çok karıştığı, sarı lacivertli yönetimin İsmail Kartal'ın yaptığı çıkışla gelecek sezonun hocası ve yapılacak transferlerle ilgili bambaşka bir politika izleyeceği öğrenildi.
22.04.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 4 ayrılık ve Joachim Löw depremi! 'Kendinize kulüp bulun'
Fenerbahçe'de 4 ayrılık ve Joachim Löw depremi! 'Kendinize kulüp bulun' Joachim Löw'le birçok kez görüşmesine rağmen Alman teknik adamla anlaşamayan, hatta bu defteri kapattığı söylenen Ali Koç'un 4 futbolcuya da 'kendinize kulüp bulun' talimatı verdiği öğrenildi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeler...
22.04.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Löw ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki löw haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.