Lost

Lost

Son dakika Lost haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lost ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lost haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lost

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lost gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 lost haberi bulunmuştur. Tüm lost haberleri aşağıda listelenmiştir.
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Star Wars, paralel kurgu ile yazılmış bir senaryoya sahip olduğu için çekildiği yıllara göre değil hikayeye göre izlenmesi gereken bir seridir. Bu nedenle çekilen ilk film Star Wars: Yeni Bir Umut olsa da, bu film hikayenin akışına göre dördüncü sıradadır. Bilimkurgu türüne yeni bir soluk getiren ve sadece Amerika'da değil dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Star Wars serisini anlamak isteyenler, bu sıraya göre seriyi izlemelidir. ,
4.02.2024 Gündem
Naruto Filmleri İzleme Sırası...naruto Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Naruto Filmleri İzleme Sırası...naruto Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Naruto manga ve anime karakterlerinin yer aldığı çizgi kitap ve filmlerinden oluşan Japonya da doğan bir film ve kitap serisi olarak tanımlanmaktadır. Naruto, günümüzde tüm gençlerin oldukça dikkatini çekmesi sebebiyle oldukça fazla bölümlerden oluşan dizi haline gelmiştir. Seri oldukça heyecanlı ve izlenme rekorları kırmaktadır.
31.01.2024 Gündem
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi Mayıs ayı başında ormana çakılan uçakta pilot, yardımcısı ve çocukların annesi öldü, dünyayı ayağa kaldıran Twitter mesajının gerçek olmadığı ortaya çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Pes etmeyen ekipler büyükannenin mesajını helikopterden ormana dinletti ve 'mucize' gerçekleşti.
10.06.2023 Dünya
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne?
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne? Fringe ve The Wire gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınan ve John Wick film serisinde Charon karakterine hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. Peki, Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı?
18.03.2023 Magazin
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
2022 Ramazan ayında izlenecek diziler - En popüler ve izlemesi zevkli Ramazan'a özel en güzel 10 dizi…
2022 Ramazan ayında izlenecek diziler - En popüler ve izlemesi zevkli Ramazan'a özel en güzel 10 dizi… Ramazana özel olan pek çok popüler ve izlemesi zevkli olan diziler bulunmaktadır. İşte Ramazan'da izleyeceğiniz en popüler en güzel 10 dizi...
1.04.2022 Ramazan
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Canan Ergüder kimdir? Oyuncu Canan Ergüder kaç yaşında, kiminle evli, çocuğu var mı?
Canan Ergüder kimdir? Oyuncu Canan Ergüder kaç yaşında, kiminle evli, çocuğu var mı? Oyuncu Canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı öğrenildi. Başrolünü oynadığı 'Menajerimi Ara' dizisinden de affını isteyen Canan Ergüder kimdir? Canan Ergüder kaç yaşında, evli mi?
6.04.2021 Gündem
GTA IV, 12 yıl sonra yeniden satışta!
GTA IV, 12 yıl sonra yeniden satışta! Grand Theft Auto IV: The Complete Edition güncellemesi ile 12 yılın ardından oyuncularla buluşurken, oyunun Türkçe yaması da hazırlandı.
28.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Evangeline Lilly'nin corona virüs paylaşımı hayranlarını kızdırdı
Evangeline Lilly'nin corona virüs paylaşımı hayranlarını kızdırdı Yenilmezler (Avengers) serisinin Hope Van Dyne'ı (Wasp) Evangeline Lilly, corona virüsle ilgili "Bazıları özgürlüklerine hayatlarından daha çok değer verir" sözleriyle Marvel hayranlarının tepkisini çekti.
21.03.2020 Magazin
Daniel Dae Kim'in corona virüs testi pozitif çıktı!
Daniel Dae Kim'in corona virüs testi pozitif çıktı! Yayınladığı döneme damgasını vuran 'Lost' dizisinde rol alan Güney Kore asıllı oyuncu Daniel Dae Kim, corona virüsüne yakalandı.
20.03.2020 Magazin
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
Evde Tek Başına filminden Trump'ı attılar!
Evde Tek Başına filminden Trump'ı attılar! Kanada'nın ulusal yayın yapan televizyonlarından CBC, 'Evde Tek Başına' filminde Donald Trump'ın yer aldığı bir sahneyi filmden çıkararak tartışma yarattı.
27.12.2019 Dünya
Bir avuç fındık işinden etti
Bir avuç fındık işinden etti Oda temizlikçisi olarak çalıştığı lüks otelde, müşterilerden arta kalan cipsi ve bir avuç fındığı yönetimden izin almadan dolabına koyan işçi kapı önüne konuldu. Yargıtay, cep telefonunu otel müşterilerinin şarj aletine takmaktan imtinâ etmeyen işçinin tazminatsız şekilde kovulmasını öngören İş Mahkemesi kararını onadı.
14.10.2019 Gündem
Marshmello ilk kez İstanbul'da!
Marshmello ilk kez İstanbul'da! "Electric Playground", Marshmello ve Kungs ile 3 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park'a geri dönüyor. Sürpriz isimler ve eşsiz bir görsel show ile “Electric Playground” Epifoni ve Charm Music organizasyonuyla yeniden müzikseverlerle buluşuyor.
28.05.2019 Kültür Sanat
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti Game Of Thrones (Taht Oyunları), tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği bir finalle veda ederken, son sezonda gerçekleşenler 8 yıldır ekrana kilitlediği izleyicilerini büyük hayal kırıklığına uğrattı. Aceleye getirilen, mantık hatalarıyla dolu senaryo nedeniyle final sezonuna izleyiciler tepkili.
21.05.2019 Dünya
Moment Festivali 10 Haziran'da Berlin'de!
Moment Festivali 10 Haziran'da Berlin'de! Türkiye ve Almanya’nın kültür başkentleri İstanbul ve Berlin, bünyesinde etnik, doğaçlama, caz ve elektronik müzikleri bir araya getiren Moment Festivali ile 10 Haziran 2019 tarihinde Berlin’de bir araya geliyor.
10.05.2019 Kültür Sanat
Kısa süreliğine bedava oldular
Kısa süreliğine bedava oldular Google Play Store üzerinden ücretli satışı yapılırken kısa süreliğine bedava olan bu oyunlara mutlaka bir şans verin.
18.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Oscar adayları açıklandı!
Oscar adayları açıklandı! Tüm dünyanın merakla beklediği 'Oscar' töreninde adaylar tek tek açıklandı.
22.01.2019 Magazin
Büyük gelir! Nintendo mobil oyunlardan...
Büyük gelir! Nintendo mobil oyunlardan... Nintendo'nun mobil oyunları 2018'de 348 milyon dolar kazandı.
5.01.2019 Bilim ve Teknoloji
ABD'li ünlü oyun yazarı hayatını kaybetti
ABD'li ünlü oyun yazarı hayatını kaybetti ABD'li ünlü oyun yazarı ve senarist Neil Simon 91 yaşında hayatını kaybetti.
26.08.2018 Dünya
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren...
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren... Ülkemizi Rusya'da temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, "Annem, sen futbolu bırak, hakemlik yap. Dünya Kupası'nda maç yöneteceksin, biliyorum, derdi. Annemin ısrarı sayesinde 17 yaşında mesleğe başladım." dedi.
16.06.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Lost ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lost haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.