Limit

Limit

Son dakika limit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan limit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını limit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Limit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan limit gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.330 limit haberi bulunmuştur. Tüm limit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL Togg, Nisan ayına özel olarak 800 bin lira krediyi yüzde 0 faiz oranıyla kullandırma imkanı sağlıyor.
6.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı faizleri daha yükselecek mi? Uzmandan limitlerle ilgili dikkat çeken açıklama
Kredi kartı faizleri daha yükselecek mi? Uzmandan limitlerle ilgili dikkat çeken açıklama Kredi kartları ile ilgili yapılan son düzenlemeler kamuoyunda oldukça dikkat çekmişti. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH faizleri yükselse de vatandaşların KMH hesapları ve kredi kartı harcamaları rekor seviyelere ulaştı. Peki faiz artışına rağmen kart kullanımı neden yükseliyor? Merak edilenler haberin detayında...
6.04.2024 Ekonomi
Kredi kartında hesap değişti! Ev, otomobil almak isteyenler dikkat, limit gelecek mi?
Kredi kartında hesap değişti! Ev, otomobil almak isteyenler dikkat, limit gelecek mi? Kredi kartı kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Son dönemde kredi faizlerinin yükselmesi ile birlikte araç ve konut alımında kredi kullanımı bir hayli zorlaşmıştı. Bankalar da kredi verirken limitleri düşük tutarken vatandaş çareyi alternatiflerde aramaya başladı. Konut ve taşıt alımı yaparken kredi kartı kullanımı arttı. İşte detaylar...
30.03.2024 Ekonomi
ÖTV istisnası! Limit güncellemesi yapıldı,  1 milyon 591 bin TL oldu
ÖTV istisnası! Limit güncellemesi yapıldı, 1 milyon 591 bin TL oldu Araba alma planı yapan binlerce kişiyi dorudan ilgilendiriyor. ÖTV ayarı yapıldı. Ticaret Bakanlığı detayları paylaştı. Engelli kişilerin kullanımı için yurt dışından ithal edilen özel tertibatlı araçlar, 2024 yılı için 1 milyon 591 bin 200 TL’ye kadar ÖTV istisnasından yararlanabilecek.
19.03.2024 Ekonomi
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor CHP’nin il binasının alımı sırasında bir avukatlık bürosunda çekilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri siyasi partilere yapılan bağışları gündeme getirdi. Partilere yapılacak bağışın üst limitinin mevzuata göre 2024 yılı için 351 bin 134 TL olarak belirlendiği görülürken, genel merkezlerin ise bu konu ile ilgili özel web sayfaları oluşturarak, kredi kartı veya havale üzerinden 25 TL’den başlayan rakamlarda bağış kabul ettikleri ortaya çıktı. Siyasi Partiler Kanununa göre bağışın şeklinin belli olduğunu vurgulayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Miktarı da bellidir. Yapılan kampanyada verilen hesap numaraları var. Bu hesap numara yatan paralar mıdır? Acaba bir başka kaynaktan mı geliyor?” derken, Hukukçu Prof. Dr. Erol Ulusoy da siyasi partilerin 5 milyon liraya kadar harcamalarını makbuz ve faturalandırmak zorunda olmadığını belirtti.
18.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
İlksan ikraz artacak mı, İlksan Genel ikraz limiti yükselecek mi? MEB İlksan ikraz üst limit ne kadar?
İlksan ikraz artacak mı, İlksan Genel ikraz limiti yükselecek mi? MEB İlksan ikraz üst limit ne kadar? MEB İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal yardım sandığı (İLKSAN) genel ikraz üst limitinin ne kadar olduğu sorgulanırken, bu limitin artıp artmayacağına yönelik de araştırmalar arttı. Peki, İlksan ikraz artacak mı, İlksan Genel ikraz limiti yükselecek mi? MEB İlksan ikraz üst limit ne kadar?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Bitcoin rekora doğru koşarken sert düştü!
Bitcoin rekora doğru koşarken sert düştü! ABD'de spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına izin verilmesiyle tarihi yüksek seviyeye çıkan Bitcoin dramatik düşüşe sahne oldu.
6.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı olanlar dikkat! Limit uyarısı geldi, tek tek açıklandı
Kredi kartı olanlar dikkat! Limit uyarısı geldi, tek tek açıklandı Türkiye'de kredi kartı kullanımı her geçen gün daha fazla artıyor. Bazı bankaların belge dışında kurala bağlı olmayan limit artışı yapmalarından dolayı gelir ve limit uçurumu arttı. Birkaç kredi kartı olan kişiler asgarisini ödeyerek kartlarının borçlarını çevirmeye çalışsa da faiz yüküyle karşılaşıyor. harcamalar arttıkça kredi kartı limitlerini artırıyor. Kredi kartı en çok internet üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılıyor. İşte sektörel bazda en çok harcama yapılan kalemler...
6.03.2024 Ekonomi
Kredi limitleri yükseltildi! Mevcut borcu kapatma şartı kaldırıldı
Kredi limitleri yükseltildi! Mevcut borcu kapatma şartı kaldırıldı Kredi kullanmayı düşünenlere güzel haber geldi. Bakan Bolat, 'Müjdemiz olsun' diyerek duyurdu. Esnaf ve sanatkârlar için Halkbank'tan kullandırmakta olan genel işletme kredilerinde şahıs üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltildi. Düzenlemeyi 'Müjdeler olsun' diyerek duyuran Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeni kredi taleplerinde mevcut kredilerini kapatma şartı aranmayacağını da belirtti.
1.03.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, Borç Para ve Yardımlara Dair Genel Kurul kararını açıkladı ve artış yapılmasını kararlaştırdı.
26.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı düzenlemesi gündeme geldi, senet imzalama dönemi geri döndü
Kredi kartı düzenlemesi gündeme geldi, senet imzalama dönemi geri döndü Kredi kartları ile ilgili düzenleme vatandaşların büyük kısmı tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle düzenleme sonrası taksit yapılamayacak olmasının gündeme gelmesi en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Ev kuracak gençler ise nikah öncesi senet imzalıyor. Kredide sınırlı limit, kredi kartlarında taksit sayısının düşmesi nedeniyle beyaz eşya ve mobilya artık senetle alınıyor. Sektör temsilcileri senedin kayıt dışına yol açacağını söylüyor
25.02.2024 Ekonomi
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfredat değişikliği yapılacak. Bakan Yusuf Tekin, yeni müfredatın hazır olduğunu ifade ederek tarih paylaşımında bulunurken öğrenciler “İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
24.02.2024 Gündem
Kredi kartı kullananlar dikkat! Asgari ödeme tutarı, limit, taksit hepsi değişiyor
Kredi kartı kullananlar dikkat! Asgari ödeme tutarı, limit, taksit hepsi değişiyor Kredi kartı kullananlar dikkat! Asgari ödeme tutarı, limit, taksit hepsi değişiyor. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan kredi kartlarına yönelik faiz, taksit ve kart limitlerinin sınırlanabileceği sinyalini vermişti. Kredi kartlarına ilişkin nasıl bir değişiklik yapılacak? Kredi kartlarına düzenleme geliyor! Taksitler kalkar mı, kart limitleri düşürülür mü? İşte yanıtı.
21.02.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar art arda duyurdu, üst limit belli oldu
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar art arda duyurdu, üst limit belli oldu Acil nakit ihtiyacı olan tüketicilere güzel haber geldi. Bankaların yüksek faiz oranlarından şikayetçi olanları çok yakından ilgilendiriyor. 10 banka birden faizsiz kredi veriyor. Sıfır faizli nakit avans ya da kredi kampanyaları devam ediyor. Bankaların müşteri çekmek için aldığı aksiyonları kullanmak yararlı olabiliyor. Enflasyonist ortamda sıfır faizli ve vadeli para bulmak küçük miktarlar da olsa bazı ihtiyaçları karşılayabilir.
15.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor: Limit, taksit sayısı, faiz oranları
Kredi kartı kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor: Limit, taksit sayısı, faiz oranları Kredi kartı kullanan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Kredi kartlarına sınırlama getirilecek mi? Merkez Bankası, kredi kartlarına taksit ve kart limitleri konusunda yeni düzenleme sinyali verdi. Uzman ekonomist Prof. Dr. Abdulkadir Develi ise CNN Türk yayınında kredi kartlarına Merkez Bankası tarafından getirilebilecek olası düzenlemeleri yorumladı. Develi, lüks tüketim ürünlerine taksit sınırlaması getirilebileceğini belirtti. İşte kredi kartı kullanan tüm tüketicileri yakından ilgilendiren değişikliklerin detayları...
12.02.2024 Ekonomi
Kredi kartına taksit kalkıyor mu? Herkesi ilgilendiriyor, uzman isim açıkladı
Kredi kartına taksit kalkıyor mu? Herkesi ilgilendiriyor, uzman isim açıkladı Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre kredi kartı ödemeleri gün geçtikçe artıyor. Peki kredi kartlarına bir limit sınırlaması gelir mi? Konuyla merak edilenleri Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş detayları açıkladı.
26.01.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Hesap değişti, artık en ucuzu 3 bin 706 TL
Arabası olanlar dikkat! Hesap değişti, artık en ucuzu 3 bin 706 TL Zorunlu trafik sigortasında son yapılan değişiklikten sonra 1 Ocak’tan itibaren geçerli tavan tarifeler merak ediliyordu. Zorunlu trafik sigortasında 2024 yılı ücretleri güncellendi. Peki İstanbul ve Ankara'da en düşük ve en yüksek trafik sigortası ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar...
7.01.2024 Ekonomi
12. Sınıf Matematik Konuları Nelerdir? 2023/2024 12. Sınıf Matematik Meb Müfredatı Ve Tüm Konular
12. Sınıf Matematik Konuları Nelerdir? 2023/2024 12. Sınıf Matematik Meb Müfredatı Ve Tüm Konular Matematik konuları açısından en zorlu dönem içerisinde 12. sınıf matematiğe gelmektedir. Ancak özellikle öğrenciler bu dönem içerisinde üniversite sınavı ile beraber diğer yıllarda kullanabilecekleri temel bilgileri öğrenir. Bunlar içerisinde logaritma, fonksiyon, trigonometri, integral ve benzeri gibi en zorlu konular bulunmaktadır. Aynı zamanda Analitik ve Analitik üzerinden geometri konuları da bu dönem içerisinde ele alınır. 2023-2024 Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı içerisinde bu konular detaylı şekilde ağırlıklı olarak öne çıkar.
24.12.2023 Eğitim
Para transferlerinde yeni dönem!  FAST limiti yükseltildi
Para transferlerinde yeni dönem! FAST limiti yükseltildi Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit 50 bin liraya yükseltildi. Bankalar tanımlamaları gerçekleştirdi ve bugünden itibaren para transferleri 50 bin lira limit üzerinden yapılmaya başlandı.
22.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Şimşek, " Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor. Risk primimiz düştü, kurdaki dalgalanmalar azaldı, ülkemize yönelik yabancı yatırımcı ilgisi arttı, bankaların ve reel sektörün dış borç çevirme oranları yükseliyor." dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
300 milyar liralık kredi başvurusu başladı! Detaylar belli oldu
300 milyar liralık kredi başvurusu başladı! Detaylar belli oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi için başvuruların 20 Aralık 2023 tarihinden itibaren alınmaya başlayacağını açıkladı.
8.12.2023 Ekonomi
MB Başkanı Erkan duyurdu: Reeskont limitlerini daha da artıracağız
MB Başkanı Erkan duyurdu: Reeskont limitlerini daha da artıracağız Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan "3 milyar liraya yükselttiğimiz reeskont limitini daha da artıracağız, çalışmalar devam ediyor" dedi.
8.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek " Bütçeyi düzeltmek için KDV, akaryakıtta ÖTV gibi enflasyonu artıran vergi artışlarına gittik. Bu vergi artışları tekrarlanmayacak, gelecek sene sistemden çıkmış olacak" dedi.
30.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Limit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki limit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.