Lara Tümer

Lara Tümer

Son dakika lara tümer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lara tümer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lara tümer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lara Tümer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lara tümer gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 lara tümer haberi bulunmuştur. Tüm lara tümer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer'in aile pozuna beğeni yağdı!
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer'in aile pozuna beğeni yağdı! 'Aşk 101', 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' gibi dijital platformdaki dizilerle adından sıkça söz ettiren Selahattin Paşalı, Lara Tümer ile uzun yıllardır devam eden mutlu birliktiğini evlilikle taçlandırmıştı. Gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü çift, 2022'nin Temmuz ayında da kızları Pera'yı kucaklarına almıştı. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran ikiliden Lara Tümer, kızı ve eşiyle çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ünlü çiftin bu karesine binlerce beğeni ve yorum yağdı.
18.09.2022 Magazin
Selahattin Paşalı-Lara Tümer çiftinden bebek müjdesi!
Selahattin Paşalı-Lara Tümer çiftinden bebek müjdesi! 'Aşk 101' dizisinde canlandırdığı 'Osman' karakteriyle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile üç ay önce nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da objektiflere yansıyan çiftten güzel haber geldi. Çiçeği burnunda anne Lara Tümer, kızlarının dünyaya geldiğini duyurdu.
6.07.2022 Magazin
Selahattin Paşalı ile Lara Tümer sezonu Bodrum'da açtı!
Selahattin Paşalı ile Lara Tümer sezonu Bodrum'da açtı! 'Kalp Atışı', 'Leke', 'Babil' ve 'Aşk 101' gibi dizilerde rol alan, son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizide başrol oynayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile geçtiğimiz nisan ayında nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan ünlü çift, Bodrum'da objektiflere yansıdı.
19.06.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Selahattin Paşalı da aynısını yaptı! Kızının adını açıkladı...
Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Selahattin Paşalı da aynısını yaptı! Kızının adını açıkladı... Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra oyuncu Selahattin Paşalı da çocuğunun adını rol aldığı diziden esinlenerek koydu. Lara Tümer ile nikah masasına oturan ve ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Paşalı, başrol oynadığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinden esinlenerek kızına "Leyla Pera" adını vereceklerini söyledi.
21.04.2022 Magazin
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer evlendi! Nikahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı...
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer evlendi! Nikahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı... 'Babil', 'Aşk 101' ve 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' gibi yapımlarda canlandırdığı karakterle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer ile evlendi. Çiftin gelinlik ve damatlık tercihi ise sosyal medyayı ikiye böldü.
17.04.2022 Magazin
Selahattin Paşalı hamile sevgilisiyle galada! Hazal Kaya rahat durmadı...
Selahattin Paşalı hamile sevgilisiyle galada! Hazal Kaya rahat durmadı... Selahattin Paşalı, başrolünde oynadığı 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinin galasına hamile sevgilisi Lara Tümer ile katıldı. Çift poz verirken Hazal Kaya'nın da poza dahil olması herkesi güldürdü. Hazal Kaya ve Paşalı'nın pozu beğeni topladı.
3.03.2022 Magazin
Aşk 101'in Osman'ı Selahattin Paşalı baba oluyor! Düğün hazırlıklarına başladı...
Aşk 101'in Osman'ı Selahattin Paşalı baba oluyor! Düğün hazırlıklarına başladı... 'Aşk 101' dizisinin Osman'ı olarak büyük bir çıkış yakalayan Selahattin Paşalı'nın baba olacağı iddia edildi. Sevgilisi Lara Tümer'in hamile olduğu ileri sürüldü.
31.01.2022 Magazin
Kocaman'dan Tuncay'a şok cevap
Kocaman'dan Tuncay'a şok cevap Aykut Kocaman TRT Spor'da Basın Tribünü programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalardan dikkat çekenler...
17.05.2018 Fenerbahçe
‘İnsanlara karşı hayal kırıklığım arttı’
‘İnsanlara karşı hayal kırıklığım arttı’ maNga’nın solisti Ferman Akgül, çok yönlü müzisyenlerden...
28.02.2015 Magazin
Müminler dünyaya hükmedecek. ABD neyi dünya insanlarından gizliyor?
Müminler dünyaya hükmedecek. ABD neyi dünya insanlarından gizliyor? Ünlü Modacı Cemil İpekçi, HABERTÜRK'te Saba Tümer'in hazırlayıp sunduğu 'Bu Gece' programına konuk oldu...
29.09.2021 Gündem
Gizli anahtar Vedran Runje
Gizli anahtar Vedran Runje Runje, artı ve eksileriyle skoru etkiler. İkinci rolleri ise rakibin solunu çökerterek Tuncay Şanlı ve Delgado ikilileri kapabilir
4.05.2007 Futbol
Terim: Futbolda mevki kavramı kalmadı
Terim: Futbolda mevki kavramı kalmadı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkezi tarafından düzenlenen `44. Yıl Sporun Zirvesi' seminerinde konuşan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Mevki kavramı kalmadı. Herkes her mevkide oynayabilir. Biz taktik ve psikolojik antrenmanlara büyük önem veriyoruz. Milli takımda tecrübeli kaleci sıkıntısı çekiyoruz. Yardımcılarım Oğuz Çetin ve Metin Tekin gelecekte Türk futboluna damgalarını vuracak" dedi
9.01.2007 Futbol
Madde bağımlılığı yaşında ürküten düşüş
Madde bağımlılığı yaşında ürküten düşüş Bodrum'da düzenlenen seminerde, alkol, sigara ve uyuşturucu madde bağımlılığında gelinen tehlikeli nokta gözler önüne serildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lara Tümer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lara tümer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.