Gazete Vatan Logo
Magazin Selahattin Paşalı-Lara Tümer çiftinden bebek müjdesi!

Selahattin Paşalı-Lara Tümer çiftinden bebek müjdesi!

'Aşk 101' dizisinde canlandırdığı 'Osman' karakteriyle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile üç ay önce nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da objektiflere yansıyan çiftten güzel haber geldi. Çiçeği burnunda anne Lara Tümer, kızlarının dünyaya geldiğini duyurdu.

Selahattin Paşalı-Lara Tümer çiftinden bebek müjdesi!

Daha önce 'Kalp Atışı', 'Leke', 'Babil' ve 'Aşk 101' gibi dizilerde rol alan, son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizide başrol oynayan Selahattin Paşalı, oyunculuk performansıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. İki yıldır aşk yaşayan Paşalı ve sevgilisi Tümer, bebek bekledikleri iddialarıyla gündeme gelmiş ve konuyla ilgili sessizliklerini korumuştu.

Çıkan haberlerden günler sonra Tümer, paylaştığı kare ile hamile olduğunu duyurmuştu. Lara Tümer, Paşalı'nın elinin göbeğinde olduğu bir pozu paylaşmış ve "Bir ömür benim aşklarım" notunu düşmüştü.

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

Heyecanları günden güne büyüyen ünlü çift, geçtiğimiz nisan ayında nikâh masasına oturmuştu. Aileleri ve yakın arkadaşları, ikiliyi mutlu günlerinde yalnız bırakmamıştı. Çiftin nikahından fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmıştı.

Nikahta çekilen fotoğraflardan bazılarını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Lara Tümer, Selahattin Paşalı ile verdiği pozlardan birini "Love (aşk)" notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Haberin Devamı

ÜNLÜ ÇİFTİN DENİZ KEYFİ

İlk kez anne-baba olacak olan Lara Tümer ile Selahattin Paşalı, tatil sezonunu Bodrum'da açmıştı. Denize girmek için eşi Lara Tümer'i bekleyen Paşalı eşine sarılarak beraber yürümüştü. O sırada Lara Tümer, eşini öpücüklere boğmuştu.

Paşalı, suda yüzerken hamile olan eşinin zorlanmaması için sırtına alıp bir süre o şekilde yüzmeye devam etmişti. Suyu soğuk bulan Lara Tümer'in anlık tepkileri Selahattin Paşalı'yı güldürmüştü.

ANNE-BABA OLDULAR

Tüm bu yaşananların ardından Paşalı çiftinden güzel haber geldi. Oyuncu Selahattin Paşalı ve Lara Tümer'in kızları 1 Temmuz 2022 tarihinde dünyaya geldi. Lara Tümer, doğumdan paylaştığı karelere, "İsmimizi anne-baba olarak değiştirdik. Ailemize hoş geldin Pera'm. Seni seviyoruz" notunu düştü.

Lara Tümer Paşalı'nın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve "Hayırlı olsun", "Sağlıkla büyüsün' gibi yorumlar yağdı.

KARNI BURNUNDA POZ VERDİ

Öte yandan Selahattin Paşalı'yı yeni dizisi 'Pere Palas'ta Gece Yarısı'nın gala gecesinde yalnız bırakmayan Lara Tümer, büyüyen göbeğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Haberin Devamı

Sevgilisiyle pozunu takipçilerinin beğenisine sunan Tümer, paylaşımına; "Seninle çok gurur duyuyorum aşkım Sıkı çalışman, disiplinin ve bu harika işe duyduğun saygıyla gurur duyuyorum. Bana her gün ilham veriyorsun ve sana tapıyorum" notunu düşmüştü.

Dizinin diğer başrol oyuncusu Hazal Kaya da meslektaşı Selahattin Paşalı ve sevgilisinin romantik pozuna; Tümer'in karnını tutarak dahil olmuştu.