Aşk 101

Aşk 101

Son dakika Aşk 101 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşk 101 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşk 101 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk 101

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk 101 gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 aşk 101 haberi bulunmuştur. Tüm aşk 101 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.
23.05.2023 Gündem
İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir?
İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir? İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir çifti bir şekilde Roma'da evlendi. Peki, İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir?
24.10.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir sessiz sedasız evlendi!
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir sessiz sedasız evlendi! 'Aşk 101'deki oyunculuğuyla beğenilen İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı Ufuk Beydemir Roma'da sessiz sedasız evlendi. Sürpriz bir şekilde evlenen çift, düğün pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. İpek Filiz Yazıcı'nın gelinliği büyük beğeni topladı.
24.10.2022 Magazin
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer'in aile pozuna beğeni yağdı!
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer'in aile pozuna beğeni yağdı! 'Aşk 101', 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' gibi dijital platformdaki dizilerle adından sıkça söz ettiren Selahattin Paşalı, Lara Tümer ile uzun yıllardır devam eden mutlu birliktiğini evlilikle taçlandırmıştı. Gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü çift, 2022'nin Temmuz ayında da kızları Pera'yı kucaklarına almıştı. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran ikiliden Lara Tümer, kızı ve eşiyle çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ünlü çiftin bu karesine binlerce beğeni ve yorum yağdı.
18.09.2022 Magazin
Ufuk Beydemir'den samimi itiraf: Sevgilim beni görünce korkuyor
Ufuk Beydemir'den samimi itiraf: Sevgilim beni görünce korkuyor 'Aşk 101' dizisinde "Işık" karakteriyle tanınan İpek Filiz Yazıcı, uzun zamandır şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyor. İpek Yazıcı geçtiğimiz aylarda sevgilisinden evlilik teklifi almıştı. Evlilik hazırlığında olan ikiliden Beydemir, eğlenceli tweetleri ile sosyal medyada gündem oldu.
1.09.2022 Magazin
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz mayolu pozuyla sosyal medyayı salladı!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz mayolu pozuyla sosyal medyayı salladı! 'Aşk101' dizisiyle adından söz ettiren şimdilerde Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, cesur paylaşımlarına yenisini ekledi. Yiğit Kirazcı ile ayrılan ünlü ismin adı son olarak Kaan Yıldırım ile anılmıştı. Güzel oyuncu, bu defa mayolu sahil paylaşımı ile olay oldu.
14.07.2022 Magazin
Selahattin Paşalı-Lara Tümer çiftinden bebek müjdesi!
Selahattin Paşalı-Lara Tümer çiftinden bebek müjdesi! 'Aşk 101' dizisinde canlandırdığı 'Osman' karakteriyle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile üç ay önce nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da objektiflere yansıyan çiftten güzel haber geldi. Çiçeği burnunda anne Lara Tümer, kızlarının dünyaya geldiğini duyurdu.
6.07.2022 Magazin
Selahattin Paşalı ile Lara Tümer sezonu Bodrum'da açtı!
Selahattin Paşalı ile Lara Tümer sezonu Bodrum'da açtı! 'Kalp Atışı', 'Leke', 'Babil' ve 'Aşk 101' gibi dizilerde rol alan, son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizide başrol oynayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile geçtiğimiz nisan ayında nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan ünlü çift, Bodrum'da objektiflere yansıdı.
19.06.2022 Magazin
Alina Boz ve Mithat Can Özer mekana ayrı ayrı geldi! Ayrıldılar mı?
Alina Boz ve Mithat Can Özer mekana ayrı ayrı geldi! Ayrıldılar mı? Dijital bir platformda 'Aşk 101'dizisinin ardından Maraşlı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Alina Boz, önceki gün kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Mithat Can Özer’le Etiler’de bulunan bir mekan çıkışı görüntülendi. Mekana ayrı ayrı gelen sevgililerden Alina Boz, giriş kapısında açıklama yaptı. Mithat Can Özer ise çıkışta konuşmayı tercih etti.
17.06.2022 Magazin
Minik şaire Ufuk Beydemir'den destek!
Minik şaire Ufuk Beydemir'den destek! 'Ay Tenli Kadın' şarkısıyla şöhreti yakalayan ve bir süredir oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen şarkıcı Ufuk Beydemir, şiir yazan küçük bir çocuğa gitarıyla destek verdi.
5.05.2022 Magazin
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi?
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Kubilay Aka ve Afra Saraçoğulu’nun başrollerinin paylaştığı Aşk Bu Mu filmi bayram ekranında izleyicisi ile buluşuyor. Aşk Bu Mu filmi yolları kesişen Umut ve Gülüm'ün hikayesini konu ediniyor. Yönetmenliğini Ömer Uğur'un yaptığı Aşk Bu Mu? filmi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Peki, Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Aşk Bu Mu neyi anlatıyor? İşte Aşk Bu Mu filmi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
3.05.2022 Televizyon
Alina Boz'dan önemli açıklamalar: Panik atak durumu oluyor, kendimi kaybediyorum!
Alina Boz'dan önemli açıklamalar: Panik atak durumu oluyor, kendimi kaybediyorum! 'Paramparça' (2014-2017) dizisinde hayat verdiği 'Hazal' rolüyle üne kavuşan Alina Boz, son olarak dijital platformdaki 'Aşk 101' dizisinde rol aldı. 1998 yılında Rusya'nın başkenti Moskova'da doğan, yedi yaşında İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, rol aldığı projelerin galalarında yaşadığı zorluğu ilk kez anlattı.
3.05.2022 Magazin
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer evlendi! Nikahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı...
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer evlendi! Nikahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı... 'Babil', 'Aşk 101' ve 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' gibi yapımlarda canlandırdığı karakterle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer ile evlendi. Çiftin gelinlik ve damatlık tercihi ise sosyal medyayı ikiye böldü.
17.04.2022 Magazin
Aşk 101'in Osman'ı Selahattin Paşalı baba oluyor! Düğün hazırlıklarına başladı...
Aşk 101'in Osman'ı Selahattin Paşalı baba oluyor! Düğün hazırlıklarına başladı... 'Aşk 101' dizisinin Osman'ı olarak büyük bir çıkış yakalayan Selahattin Paşalı'nın baba olacağı iddia edildi. Sevgilisi Lara Tümer'in hamile olduğu ileri sürüldü.
31.01.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çiftinden aşk paylaşımı!
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çiftinden aşk paylaşımı! 'Aşk 101' dizisiyle şöhreti parlayan oyuncu İpek Yazıcı, uzun süredir şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyordu. Şimdi ise İpek Yazıcı ve Ufuk Beydemir ikilisinden aşk pozu geldi.
27.01.2022 Magazin
Kubilay Aka: Alina Boz adını 'Kubi' koymuş
Kubilay Aka: Alina Boz adını 'Kubi' koymuş Kubilay Aka, 'Aşk 101' dizisindeki rol arkadaşı Alina Boz ile yolda yaralı halde buldukları, tedavisinin ardından güzel oyuncunun sahiplendiği yavru kedi hakkında açıklama yaptı.
1.01.2022 Magazin
Alina Boz’un yeni yıl tarzı beğenildi!
Alina Boz’un yeni yıl tarzı beğenildi! Alina Boz geçtiğimiz yıl Maraşlı ve Aşk 101 dizilerinde boy gösterdi. Başarılı oyuncu Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Boz, en son paylaşımıyla olay yarattı.
22.12.2021 Magazin
Pınar Deniz'den 'Mahşerin dört tatlısı' paylaşımı
Pınar Deniz'den 'Mahşerin dört tatlısı' paylaşımı Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden 'Yargı'da avukat Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, zaman zaman setten kareleri takipçilerinin beğenisine sunuyor. Deniz, son olarak rol arkadaşlarıyla verdiği pozu yayınladı.
4.12.2021 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çifti aşka geldi!
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çifti aşka geldi! Rol aldığı 'Aşk 101' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu İpek Yazıcı, bir süredir şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyor. Yaptıkları paylaşımlarla gündem olan ünlü çift, birlikte Kıbrıs'a gitti. İkili verdikleri romantik pozları, takipçileriyle paylaştı.
18.11.2021 Magazin
Alina Boz ve Alp Navruz reklam yüzü oldu
Alina Boz ve Alp Navruz reklam yüzü oldu Son günlerde Aşk101 dizisiyle beğeni toplayan Alina Boz ve Ada Masalı dizisiyle de adından söz ettiren Alp Navruz ikilisi, giyim firmasının reklam yüzleri oldu.
29.10.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
İpek Filiz Yazıcı için her şey Tarkan ile başlamış!
İpek Filiz Yazıcı için her şey Tarkan ile başlamış! Oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın şöhret yolculuğunun, yıllar önce Megastar Tarkan ile bir birlikte rol aldığı reklam filmiyle başladığı ortaya çıktı.
15.10.2021 Magazin
Mithat Can Özer: Benimle bir alakası yok
Mithat Can Özer: Benimle bir alakası yok Oyuncu Alina Boz (23), önceki gün sevgilisi Mithat Can Özer’le (39) Etiler’deki bir mekan çıkışı görüntülendi.
2.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk 101 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk 101 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.