Ufuk Beydemir

Ufuk Beydemir

Son dakika ufuk beydemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ufuk beydemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ufuk beydemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ufuk Beydemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ufuk beydemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 ufuk beydemir haberi bulunmuştur. Tüm ufuk beydemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tanışma hikayesi gündem oldu: İlk adımı İpek Filiz Yazıcı atmış! 'Bana umut verdi ama hiçbir zaman açılmadı'
Tanışma hikayesi gündem oldu: İlk adımı İpek Filiz Yazıcı atmış! 'Bana umut verdi ama hiçbir zaman açılmadı' 2 sene önce Roma'da evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti, Dream Türk TV’nin Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’ye konuk oldu. Evlilik sürecine dair açıklamalarda da bulunan çiftten İpek Yazıcı ilk adımı kendisinin attığını açıkladı.
20.02.2024 Magazin
Ufuk Beydemir: İnsan tatile zınk diye adapte oluyor
Ufuk Beydemir: İnsan tatile zınk diye adapte oluyor 'Ay Tenli Kadın' şarkısıyla geniş kitlelerce tanınan Ufuk Beydemir ile kendisinden 10 yaş küçük oyuncu İpek Filiz Yazıcı, Aralık 2022'de dünyaevine girmişti. İki aydır ev arayan çift sosyal medyada yaptıkları son paylaşımla dikkat çekti.
1.08.2023 Magazin
Ünlüler ve kardeşleri
Ünlüler ve kardeşleri Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Ufuk Beydemir ile nikah masasına oturan oyuncu İpek Filiz Yazıcı, 15. yaşına giren kardeşi Duru Yazıcı'nın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Abla kardeşi görenler gözlerine inanamadı.
5.04.2023 Magazin
İki yıl önce tanıştıkları kulise gittiler!
İki yıl önce tanıştıkları kulise gittiler! Ufuk Beydemir ile rol aldığı İpek Filiz Yazıcı (22), Eylül 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da nikâh masasına oturdu. Sosyal medyada her fırsatta aşklarını dile getiren Yazıcı ve Beydemir, iki yıl önce tanıştıkları kulise gitti.
23.03.2023 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ile kardeşinin benzerliği görenleri şaşkına çevirdi!
İpek Filiz Yazıcı ile kardeşinin benzerliği görenleri şaşkına çevirdi! Oyuncu İpek Filiz Yazıcı uzun süredir aşk yaşadığı şarkıcı sevgilisi Ufuk Beydemir'den geçtiğimiz aylarda evlenme teklifi almıştı. Ünlü çift İtalya'da mutluluğa evet dedi. İpek Filiz Yazıcı son olarak sosyal medya hesabından kız kardeşiyle çektirdiği fotoğrafları paylaştı. İki kardeşin birbirine olan benzerliği karşısında şaşkına dönen kullanıcılar, "Hangisinin İpek olduğunu anlayamadım" yorumu yaptı.
15.11.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı'dan 'erken yaşta evlendin' eleştirilerine yanıt
İpek Filiz Yazıcı'dan 'erken yaşta evlendin' eleştirilerine yanıt Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir, önceki haftalarda Roma'da evlenmişti. Nikah masasına oturmasının ardından geçtiğimiz gün ilk kez görüntülenen Yazıcı, 'erken yaşta evlendiği' yönünde aldığı eleştirilerle ilgili konuştu.
12.11.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir'in nikahından yeni pozlar geldi!
İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir'in nikahından yeni pozlar geldi! Yaklaşık iki yıldır birlikte olan İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir İtalya'da dünyaevine girdi. Çift, sürpriz nikah törenlerinden yeni fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.
26.10.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir?
İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir? İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir çifti bir şekilde Roma'da evlendi. Peki, İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir?
24.10.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir sessiz sedasız evlendi!
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir sessiz sedasız evlendi! 'Aşk 101'deki oyunculuğuyla beğenilen İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı Ufuk Beydemir Roma'da sessiz sedasız evlendi. Sürpriz bir şekilde evlenen çift, düğün pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. İpek Filiz Yazıcı'nın gelinliği büyük beğeni topladı.
24.10.2022 Magazin
Sefo ve Ufuk Beydemir sosyal medya üzerinden birbirine girdi!
Sefo ve Ufuk Beydemir sosyal medya üzerinden birbirine girdi! Sosyal medyada söylediği şarkılarla fenomen olan Fevzi Kaan Türker'i konserine konuk ederek İsabella şarkısını söyleyen Sefo ile meslektaşı Ufuk Beydemir, sosyal medya üzerinden birbirine girdi.
21.09.2022 Magazin
Ufuk Beydemir'den samimi itiraf: Sevgilim beni görünce korkuyor
Ufuk Beydemir'den samimi itiraf: Sevgilim beni görünce korkuyor 'Aşk 101' dizisinde "Işık" karakteriyle tanınan İpek Filiz Yazıcı, uzun zamandır şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyor. İpek Yazıcı geçtiğimiz aylarda sevgilisinden evlilik teklifi almıştı. Evlilik hazırlığında olan ikiliden Beydemir, eğlenceli tweetleri ile sosyal medyada gündem oldu.
1.09.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı'dan Ufuk Beydemir paylaşımı! 'Birbirimize dayanacağız sevgilim'
İpek Filiz Yazıcı'dan Ufuk Beydemir paylaşımı! 'Birbirimize dayanacağız sevgilim' Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Hayatlarını birleştirme kararı alan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Yazıcı, sevgilisiyle pozunu; "Ev düzme savaşında pes etmeyeceğiz" notuyla paylaştı.
30.07.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir evleniyor! Böyle duyurdular...
İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir evleniyor! Böyle duyurdular... Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir evlilik kararı aldı. Hayatını birleştirme kararı alan çift, müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu.
30.06.2022 Magazin
Ben bir kek miyim, Ben bir İsmail miyim? şiirinin sözleri ve hikayesi! 7 yaşındaki  İsmail Saraçoğlu kimdir, şiiri nasıl yazdı?
Ben bir kek miyim, Ben bir İsmail miyim? şiirinin sözleri ve hikayesi! 7 yaşındaki  İsmail Saraçoğlu kimdir, şiiri nasıl yazdı? 7 yaşındaki İsmail Saraçoğlu Türkiye’nin gündemine oturdu. Babasıyla birlikte gittiği bir doğa yürüyüşünden sonra 15 dakikada yazdığı “Ben Neyim?” şiirini annesi sosyal medyada paylaştı ve bu satırlar kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı. Filozof Şair adı takılan İsmail’in şiiri şarkıcı Ufuk Beydemir tarafından da bestelendi. İşte Ben bir kek miyim şiirinin sözleri ve Ben bir İsmail miyim olarak da bilinen şiirin hikayesi…
7.05.2022 Gündem
Minik şaire Ufuk Beydemir'den destek!
Minik şaire Ufuk Beydemir'den destek! 'Ay Tenli Kadın' şarkısıyla şöhreti yakalayan ve bir süredir oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen şarkıcı Ufuk Beydemir, şiir yazan küçük bir çocuğa gitarıyla destek verdi.
5.05.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çiftinden aşk paylaşımı!
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çiftinden aşk paylaşımı! 'Aşk 101' dizisiyle şöhreti parlayan oyuncu İpek Yazıcı, uzun süredir şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyordu. Şimdi ise İpek Yazıcı ve Ufuk Beydemir ikilisinden aşk pozu geldi.
27.01.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çifti aşka geldi!
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çifti aşka geldi! Rol aldığı 'Aşk 101' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu İpek Yazıcı, bir süredir şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyor. Yaptıkları paylaşımlarla gündem olan ünlü çift, birlikte Kıbrıs'a gitti. İkili verdikleri romantik pozları, takipçileriyle paylaştı.
18.11.2021 Magazin
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar 2019 yazının dünya genelinde en çok dinlenen şarkısı Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun Señorita şarkısı olurken, Türkiye’de 2019 yazına Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı damga vurdu. Yaz boyunca Türkiye’de en çok dinlenen 20 şarkının ilk 10’u tamamen Türkçe şarkılardan oluştu, rap ise en çok dinlenen müzik türü olarak öne çıktı
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji
En uzun radyo şovu!
En uzun radyo şovu! Metehan Mert Çakır ile Türkiye’nin en uzun canlı radyo şovu Arka Koltuk, bu kez King Size bir prodüksiyonla geliyor.
17.04.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ufuk Beydemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ufuk beydemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.