Gazete Vatan Logo
Magazin İpek Filiz Yazıcı ile kardeşinin benzerliği görenleri şaşkına çevirdi!

İpek Filiz Yazıcı ile kardeşinin benzerliği görenleri şaşkına çevirdi!

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı uzun süredir aşk yaşadığı şarkıcı sevgilisi Ufuk Beydemir'den geçtiğimiz aylarda evlenme teklifi almıştı. Ünlü çift İtalya'da mutluluğa evet dedi. İpek Filiz Yazıcı son olarak sosyal medya hesabından kız kardeşiyle çektirdiği fotoğrafları paylaştı. İki kardeşin birbirine olan benzerliği karşısında şaşkına dönen kullanıcılar, "Hangisinin İpek olduğunu anlayamadım" yorumu yaptı.

İpek Filiz Yazıcı ile kardeşinin benzerliği görenleri şaşkına çevirdi!

Güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Ufuk Beydemir ile sürpriz şekilde nikah masasına oturmuştu. Genç oyuncunun erken yaşta evlenmesi ise eleştiri konusu olmuştu.


Yazıcı, son olarak kardeşiyle çektirdiği eğlenceli pozlarını yayınladı. İpek Filiz Yazıcı ile kardeşinin benzerliği ise görenleri şaşkına çevirdi.

Güzel oyuncu, yayınladığı karelere; "Aşkım bebeğim benim" notunu düştü. İki kardeşin fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdı.

BENZERLİKLERİ DİKKAT ÇETİ


İki kardeşin birbirine olan benzerliği ise sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun paylaşımını gören birçok sosyal medya kullanıcısı, "Simülasyon gibi aynısınız", "İpek Yazıcı kendisiyle fotoğraf çektirmiş" ve "Çok benziyorsunuz, ayırt edemedim" gibi yorumlar yaptı.