Laporta

Laporta

Son dakika laporta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan laporta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını laporta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Laporta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan laporta gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 laporta haberi bulunmuştur. Tüm laporta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barcelona'dan Frank Rijkaard sürprizi! İspanya'dan bomba iddia
Barcelona'dan Frank Rijkaard sürprizi! İspanya'dan bomba iddia Barcelona, Xavi'nin sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından teknik direktör arayışlarına başladı. İspanyol devinde gündeme gelen son isim, kulübün eski teknik direktörü Frank Rijkaard oldu.
31.01.2024 Süper Lig
Arda Güler bombası! Barcelona Başkanı itiraf etti: Fenerbahçe ile anlaşmıştık
Arda Güler bombası! Barcelona Başkanı itiraf etti: Fenerbahçe ile anlaşmıştık Barcelona ve Real Madrid, Arda Güler transferinde karşı karşıya gelmişti. Yıldız oyuncu Katalan devine yakın olmasına rağmen Real Madrid son anda araya girerek imzayı attırmıştı. Bunun üzerine Barcelona Başkanı Laporta, genç yıldız hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.07.2023 İspanya
Arda Güler'in babası Ümit Güler'in WhatsApp paylaşımı olay yarattı! 'Laporta Duymasın'
Arda Güler'in babası Ümit Güler'in WhatsApp paylaşımı olay yarattı! 'Laporta Duymasın' Barcelona ile masaya oturmasına rağmen Real Madrid'e transfer olan ve Fenerbahçe'ye 30 milyon euro'luk dev bir bonservis bedeli kazandıran Arda Güler'in 7 Temmuz'da resmi imzayı atacağı öğrenildi. Süper yıldızın babası Ümit Güler'in WhatsApp paylaşımı olay yaratırken, videonun 'Çocuklar Duymasın' dizisinden yapılması ise büyük dikkat çekti.
6.07.2023 Fenerbahçe
Ancelotti Arda Güler'i 'Mesut Özil' gibi kullanacak
Ancelotti Arda Güler'i 'Mesut Özil' gibi kullanacak 30 milyon euro bonservis karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in 7 Temmuz Cuma günü resmi imzayı atacağı öğrenildi.
6.07.2023 Fenerbahçe
Arda Güler'i transfer etmek için İstanbul'a geldi! 'Finansal Fair Play'e takılmadan işi bitireceğiz'
Arda Güler'i transfer etmek için İstanbul'a geldi! 'Finansal Fair Play'e takılmadan işi bitireceğiz' Real Madrid, Milan, Napoli, Dortmund, Sevilla, Newcastle gibi dev kulüplerin peşinden koştuğu Arda Güler için Barcelona Sportif Direktörü Deco İstanbul'a geldi. Finansal Fair Play'e takılmadan bu transferi bitirmek isteyen Laporta açıklamalarda bulunurken, başkanın 'Arda uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu' sözleri Fenerbahçe cephesinde oldukça dikkat çekti.
30.06.2023 Fenerbahçe
Joan Laporta'dan Dursun Özbek'e 'alın parlatın' transferi! Depay değil ama o gelecek
Joan Laporta'dan Dursun Özbek'e 'alın parlatın' transferi! Depay değil ama o gelecek Geçtiğimiz sezon İnaki Pena'yı Barcelona'dan kiralayan Galatasaray'ın La Liga'dan bu sefer bir başka yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Her ne kadar Memphis Depay'la ilgilense de takıma iyi bir sol bek takviyesi yapmak isteyen Sarı Kırmızılı yönetimin Barça'nın kapısını çaldığı öğrenilirken, Okan Buruk'un 31 yaşındaki futbolcu için son derece olumlu rapor verdiği bildirildi.
1.12.2022 Galatasaray
Barcelona önce Pirlo'ya gitti olmayınca Xavi ile anlaşmaya vardı
Barcelona önce Pirlo'ya gitti olmayınca Xavi ile anlaşmaya vardı Ronald Koeman'la yollarını ayıran Barcelona Başkanı Johan Laporta'nın önce Pirlo'ya gittiği İtalyan hocayla anlaşmanın olmaması üzerine Xavi'yle el sıkıştığı öğrenildi.
Barcelona açıkladı Laporta yeşil ışık yaktı! Lionel Messi geri mi dönüyor?
Barcelona açıkladı Laporta yeşil ışık yaktı! Lionel Messi geri mi dönüyor? 2021 yılında Barcelona'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi için, Katalan kulübünden sürpriz bir açıklama geldi. Joan Laporta'nın yeniden başkan seçilmsiyle ekonomik durumu düzeltmeye çalışan Katalan kulübü sezon sonunda Messi'yi evine geri dönmeye ikna edebilir.
29.09.2022 İspanya
Laporta, Burak Elmas'la el sıkıştı 45 milyon euro'luk yıldıza bedavaya imza attırdı
Laporta, Burak Elmas'la el sıkıştı 45 milyon euro'luk yıldıza bedavaya imza attırdı UEFA Avrupa Ligi'nde önce Galatasaray'ı eleyen, ardından El Classico'da Real Madrid'e 4 gol atan Barcelona flaş bir transferin altına imza attı. Katalanlar piyasa değeri 45 milyon euro olan tecrübeli orta sahanın işini bedavaya bitirdi.
22.03.2022 İtalya
Barcelona'dan bomba Arda Güler hamlesi! Harekete geçtiler, Fenerbahçe'ye...
Barcelona'dan bomba Arda Güler hamlesi! Harekete geçtiler, Fenerbahçe'ye... Barcelona'dan bomba Arda Güler hamlesi. Son dakika açıklaması geldi. Son dönemde gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Arda Güler'e dünya devi talip oldu. Fenerbahçe'nin yeni sözleşmesini uzattığı genç oyuncu için Barcelona devreye girdi. İspanyol basının iddiasına göre Barcelona, Arda Güler'i izlemek için scoutlarını görevlendirdi.
20.03.2022 Fenerbahçe
Burak Elmas'la Laporta masaya oturdu! Pulgar'ın yerine 21 yaşında orta saha
Burak Elmas'la Laporta masaya oturdu! Pulgar'ın yerine 21 yaşında orta saha Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı ve Pulgar gibi orta sahalardan beklenen verimi alamayan Galatasaray'ın Barcelona'nın genç yıldızının peşine düştüğü, hatta Burak Elmas'ın Laporta ile masaya oturduğu belirtildi.
20.03.2022 Galatasaray
Laporta ile transfer gizli transfer görüşmesi yaptı herkes Pena sandı masadan Beşiktaş'ın yıldızı çıktı
Laporta ile transfer gizli transfer görüşmesi yaptı herkes Pena sandı masadan Beşiktaş'ın yıldızı çıktı Barcelona - Galatasaray maçında Başkan Laporta ile gizli transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıkan Burak Elmas'ın İnaki Pena durumunu masaya yatırdığı ama Elmas'ın hedefinde aslında başka bir yıldızın olduğu anlaşıldı.
16.03.2022 Galatasaray
Akıllara Pena geldi ama değil! Burak Elmas ile Laporta arasında 2 transfer görüşmesi
Akıllara Pena geldi ama değil! Burak Elmas ile Laporta arasında 2 transfer görüşmesi İnaki Pena ile transfer görüşmesi yapması beklenen Burak Elmas'ın Barcelona Başkanı Laporta'dan 2 yıldızı istediği öğrenildi. İşte Galatasaray'ın listesine giren o iki futbolcu...
13.03.2022 Galatasaray
Barcelona'nın derdi Galatasaray değil La Liga!
Barcelona'nın derdi Galatasaray değil La Liga! Barcelona Başkanı Joan Laporta, Galatasaray maçı öncesi "Avrupa Ligi'nde gerçekten zorlu takımlar var. Galatasaray deplasmanı kolay olmayacak. Her şeye rağmen her hafta daha iyiye gittiğimizden bu kupayı kazanma olasılığımız olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
8.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
Mbappe derken Haaland bombası
Mbappe derken Haaland bombası Adı sık sık Real Madrid'le anılan Norveçli yıldız Erling Haaland için Barcelona'nın görüşmelere başladığı ortaya çıktı.
4.03.2022 İspanya
Messi'nin Barcelona açıklaması bomba etkisi yarattı
Messi'nin Barcelona açıklaması bomba etkisi yarattı Barcelona'dan ayrılarak PSG'e transfer olan Lionel Messi Katalan devine geri dönüş sinyalleri verdi...
1.11.2021 Fransa
Messi ne zaman imza atacak, imza attı mı? Messi neden Barcelona'dan ayrıldı, Messi hangi takıma gitti?
Messi ne zaman imza atacak, imza attı mı? Messi neden Barcelona'dan ayrıldı, Messi hangi takıma gitti? Barcelona'dan ayrılan Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin hangi takıma gideceği, nereyle imza atacağı tüm dünyanın merak konusu oldu. La Liga düzenlemeleri nedeniyle sözleşme imzalanamadığı ifade edilen Messi ne zaman imza atacak, hangi takıma gitti?
10.08.2021 Gündem
Messi gözyaşları içinde veda etti yeni adresini...
Messi gözyaşları içinde veda etti yeni adresini... 21 yıllık Barcelona kariyerine son veren Lionel Messi PSG başta olmak üzere bazı kulüplerle görüştüğünü açıkladı.
8.08.2021 İspanya
İspanya basını yıkılıyor! Anadolu Efes Barcelona'yı cehenneme gönderdi
İspanya basını yıkılıyor! Anadolu Efes Barcelona'yı cehenneme gönderdi Dün akşam Euro League finalinde Barcelona'yı 86-81 yenerek kupanın sahibi olan Anadolu Efes İspanya basınından tam not aldı.
31.05.2021 THY Euroleague
PSG'den Lionel Messi'ye 2+1 yıllık sözleşme
PSG'den Lionel Messi'ye 2+1 yıllık sözleşme Barcelona ile yollarını ayırmayı düşünen Messi'ye Fransız devi PSG'den 2+1 yıllık sözleşme teklif edildi.
28.04.2021 İspanya
İnanılmaz kontrat! Messi'ye senelik 75 milyon euro
İnanılmaz kontrat! Messi'ye senelik 75 milyon euro Barcelona, Lionel Messi için 2+1 yıllık kontrat yapacak. Katalanlar Arjantinli yıldıza yıllık 75 milyon euro maaş ödeyecek.
24.04.2021 İspanya
Başlamadan sona erdi! Avrupa Süper Ligi fiyaskosu
Başlamadan sona erdi! Avrupa Süper Ligi fiyaskosu Avrupa Süper Ligi organizasyonunda geri adım atan Chelsea ve Manchester United'a Barcelona ile Atletico Madrid'de katıldı.
20.04.2021 Futbol
Rüstü Reçber yıllar sonra açıkladı! Galatasaray...
Rüstü Reçber yıllar sonra açıkladı! Galatasaray... Fenerbahçe tarihinin en önemli isimlerinden biriydi. La Liga´nın en büyük takımlarından Barcelona´da forma giyip ülkemizi temsil etti. Barcelona’ya imza attığında Türkiye´de yetişen bir Türk futbolcusunun da bu seviyelere çıkabileceğinin en büyük kanıtı oldu. Ülkemizin yetiştirdiği belki de bir numaralı kaleci olan Rüştü Reçber, merak edilenleri anlattı.
31.03.2017 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı'dan, Ronaldinho sürprizi!
Acun Ilıcalı'dan, Ronaldinho sürprizi! Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'yu Survivor'a davet ettiği ifade edildi. Ronaldinho'nun Survivor yarışmasında yarışıp yarışmayacağı merak konusu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Arda'nın hedefini Bulut açıkladı!
Arda'nın hedefini Bulut açıkladı! Barcelonalı Arda'nın menaceri Ahmet Bulut, yıldız oyuncunun bundan sonraki hedefini açıkladı
4.01.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Laporta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki laporta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.