Laleli

Laleli

Son dakika Laleli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Laleli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Laleli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Laleli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan laleli gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 laleli haberi bulunmuştur. Tüm laleli haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti İstanbul Fatih'te raylarda ilerleyen motosiklet sürücüsü İsmail Kurt tramvaya çarparak altında kaldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
9.03.2024 Gündem
Otopark giriş-çıkış ücreti 340 TL'ye yükseltildi! Sosyal medyada gündem oldu
Otopark giriş-çıkış ücreti 340 TL'ye yükseltildi! Sosyal medyada gündem oldu İstanbul'un Laleli bölgesinde bulunan bir otel otoparkında yaşanan ücret artışı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Otoparkın bir otele ait olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte, giriş-çıkış ücretinin 340 TL, 24 saatlik ücretinin ise bin 24 TL olduğu dikkat çekti.
5.02.2024 Ekonomi
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması...
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması... İstanbul'un trafik sorununu 'para' çözecek. Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur"
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur" İstanbul'da en büyük problemlerinden biri de otopark sorunu. İSPARK otoparklarının yanı sıra özel işletmelerin son zamanlarda yaptıkları zamlar sürücülerinin tepkisini çekiyor. Laleli'de özel bir otoparkı kullanmak isteyen otomobil sürücüleri 2 saate kadar 340 lira, cip ve minibüs sürücüleri ise 470 lira ödemek zorunda. Otomobillerin günlük park ücreti ise 1020 lira. Aynı otoparkta otomobiller için aylık 10 bin lira abonman talep ediliyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu otopark fiyatlarına bir standart getirilmesi gerektiğini belirtiyor. Ağaoğlu, "Bunlar fiyat belirlerken hiçbir ölçü tanımıyorlar. Ölçü yok çünkü. Mutlaka bir ölçü getirilmeli" dedi.
23.01.2024 Ekonomi
Park et devam et uygulaması nedir? Yenikapı Otopark Alanı park et, devam et ne iş yarar?
Park et devam et uygulaması nedir? Yenikapı Otopark Alanı park et, devam et ne iş yarar? İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Yarımada'ya araç girişini azaltmak için "Park et, devam et" uygulamasını başlatıyor. Buğra Gökce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, aracını Yenikapı otopark alanına park edenlerin, ring hattının ücretsiz kullanabileceğini belirtti.
12.08.2023 Gündem
Parfümcüyü soyamayınca kargo şirketinden 1 milyon 400 bin lira değerinde döviz çaldılar
Parfümcüyü soyamayınca kargo şirketinden 1 milyon 400 bin lira değerinde döviz çaldılar Fatih Laleli’de parfümcüde çalınacak bir şey bulamayan 3 hırsız, alarmın çalmasıyla çıkıp bir süre sonra yan taraftaki kargo şirketine girdi. Hırsızlar, içinde 17 bin euro ve 35 bin dolar bulunan kasayı çalıp kaçtı. Hırsızların parfümcüye girdikleri anlar kameraya yansıdı.
19.06.2023 Gündem
Kızını boğarak öldürmüştü: 'İyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı
Kızını boğarak öldürmüştü: 'İyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı İzmir'de kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldürdüğü suçlaması ile 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 18 yıl 4 ay hapse çarptırılan Ayşe Vural'ın (59) cezası, istinaf mahkemesinde onandı.
6.06.2023 Yaşam
Zeynep'i öldüren annesine 'iyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı
Zeynep'i öldüren annesine 'iyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı İzmir'de kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldürdüğü suçlaması ile 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 18 yıl 4 ay hapse çarptırılan Ayşe Vural'ın (59) cezası, istinaf mahkemesinde onandı.
6.06.2023 Yaşam
Tekstilin kalbinde deprem korkusu! Binalar mühürlenecek
Tekstilin kalbinde deprem korkusu! Binalar mühürlenecek İstanbul’da tekstilin ve hazırgiyimin merkezi olan 3 semti deprem korkusu sardı. Laleli’de olası bir deprem nedeniyle siparişlerini alamamaktan korkan yabancı müşteri, Uzakdoğu’ya yöneldi. Siparişleri Çin’e kaptıran bir diğer semt ise Merter oldu. Satışların şimdilik yüzde 35 düştüğü kaydedilirken; tedirginliğin hâkim olduğu Osmanbey’de ise sağlam olmayan yapıların mühürleneceği belirtiliyor.
13.03.2023 Gündem
Ev sahibi kiracıya kabusu yaşattı! 'Senin karını çıplak çektim'
Ev sahibi kiracıya kabusu yaşattı! 'Senin karını çıplak çektim' İstanbul Sarıyer'de bir ev sahibi, kiracısı olan aileye hayatlarının en zor zamanlarını yaşattı. Kiracılarının evden çıkmasını isteyen ev sahibi Nebahat T., alt katlarında oturan ailenin balkonuna kıl ve çöp atmaya başladı, saksıları devirdi. Çöp atma kavgası büyürken olaylar bunlarla sınırlı kalmadı. Ev sahipleri ailenin üzerine kapıyı kilitleyip anahtarı aldı. Sonrası ise tam bir kabus...
25.01.2023 Yaşam
Fatih'te maskeli silahlı 500 bin Euroluk gasp
Fatih'te maskeli silahlı 500 bin Euroluk gasp Fatih'te maskeli ve silahlı iki kişi, döviz bürosuna gitmek üzere çıktığı evinin önünde silah doğrulttukları Edip Aydın'ın, içinde 500 bin Euro olan çantasını gasbederek, ortadan kayboldu.
24.01.2023 Gündem
Tavanı delip sarımsaklı su ve yağ döktü! Kiracısını çıkarmak için yaptıkları dehşete düşürdü
Tavanı delip sarımsaklı su ve yağ döktü! Kiracısını çıkarmak için yaptıkları dehşete düşürdü Kiracısını çıkarabilmek için yaptıkları dehşete düşürdü. 5 bin liralık kirayı 6 bin dolara, yani 112 bin liraya çıkarmak istedi. Tekstil mağazası işleten kadın rakamı karşılayamayacağını belirtince dükkan sahibi yapmadığını bırakmadı. İddiaya göre küfür ve hakaretler havada uçuştu. Elektriği kesti, sonrasında müşterileri kaçırmak için yaptıkları 'yok artık' dedirtti.
23.01.2023 Yaşam
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike!
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike! Sahte ilaç iddiaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bir kutu dahi ilaç girişi olmamıştır, hiçbir hastada kullanılmadı” demişti. Eczane dışı satışlarda sahte ilaç riskinin arttığını belirten uzmanlar ise tüketicileri uyardı ve merdiven altı üretime dikkat çekti.
12.01.2023 Sağlık
Aksa Akrilik kimin, Aksa Akrilik’in sahibi kim?
Aksa Akrilik kimin, Aksa Akrilik’in sahibi kim? Aksa Akrilik, haftada 4 gün mesai uygulamasına geçiyor. Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, “Yapılan araştırmalara göre, iş yaşam dengesinin sağlanmasına yönelik yeni çalışma sistemleri, çalışanların memnuniyeti üzerindeki olumlu etkisinin yanı sıra, üretkenliği ve verimliliği de önemli ölçüde artırdı. Avrupa’da birçok ülke, esnek çalışma seçenekleri ile hem çalışan memnuniyetinde hem de iş sonuçlarında oldukça olumlu sonuçlar aldıklarını duyurdu.
27.12.2022 Ekonomi
Kızı Zeynep'i boğarak öldüren anneye çifte indirimle 18 yıl hapis
Kızı Zeynep'i boğarak öldüren anneye çifte indirimle 18 yıl hapis İzmir'de, kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ayşe Vural'a (59) 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimleri uygulanarak 18 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Tutuksuz baba Saffet Vural (70) ve oğlu Ömer Vural'ın (25) beraatine hükmedildi.
15.12.2022 Yaşam
Otobüsle gelip TIR ve kamyonlarla götürüyorlar! 'Burası çok ucuz'
Otobüsle gelip TIR ve kamyonlarla götürüyorlar! 'Burası çok ucuz' Laleli'de 'bavul ticareti' hareketliliği arttı. Laleli Uluslararası Yolcu Terminali'nde alışveriş için her gün çok sayıda otobüs gelmeye başladı. Alışveriş yapanların aldıkları otobüslere sığmayınca TIR ve kamyonlarla çözüm bulundu. İstanbul'da yurt dışından alışverişe gelenler otobüsle dönüyor, otobüse sığmayan bavulları ise TIR ve kamyonlarla götürülüyor.
9.12.2022 Yaşam
Mevlana İdris Zengin son yolculuğuna uğurlandı
Mevlana İdris Zengin son yolculuğuna uğurlandı Kahramanmaraş'ta kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Türk edebiyatının önemli isimlerinden Mevlana İdris Zengin, son yolculuğuna uğurlandı.
8.06.2022 Gündem
Laleli’de tramvay ile polis arabası çarpıştı! Seferler durdu, yaralılar var
Laleli’de tramvay ile polis arabası çarpıştı! Seferler durdu, yaralılar var Fatih Laleli'de polis otosu tramvayla çarpıştı. Yaralanan 3 polis hastanelere kaldırıldı. Tramvay seferleri çift yönlü olarak durduruldu.
8.06.2022 Yaşam
Laleli'de "kuyruk" kavgası!
Laleli'de "kuyruk" kavgası! Fatih'te para transfer ofisi önünde sıra bekleyenlerle esnaf arasında çıkan kavga kameraya yansıdı.
3.06.2022 Yaşam
Ukraynalı turistler İstanbul'a akın etti! Geri döndüler
Ukraynalı turistler İstanbul'a akın etti! Geri döndüler Savaşın ilk haftalarında ticareti tamamen kesen Ukraynalı alıcılar, Laleli piyasasına geri dönmeye başladı. Laleli Sanayici ve İşinsanları Derneği (LASİAD) Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca, “Laleli piyasasında Rusya’nın payı yüzde 35, Ukrayna’nın yüzde 20. Savaşın etkisiyle 40-45 gün hiçbir şey yapmadık ancak artık Ukraynalılar dönmeye başladı” dedi. Laleli esnafı da, çatışmaların başlaması halinde bahar havasının sona erebileceğini ancak şu anki durumdan memnun olduklarını ifade etti.
20.05.2022 Ekonomi
Dolarlar Türkiye'ye akacak! ABD'li dev şirketler...
Dolarlar Türkiye'ye akacak! ABD'li dev şirketler... Dolarlar Türkiye'ye akacak! Başta ABD'li olmak üzere Batılı şirketler Türkiye'ye dümen kırdı! Yatırımların yeni gözdesi Türkiye Rusya'da yeni kriz sonrası terk eden sermaye ve yatırımlar yönünü nereye çevirecek. Başta ABD sermayeli şirketler olmak üzere birçok uluslararası firmanın yeni rotasında Türkiye de bulunuyor.
9.04.2022 Ekonomi
Annesinin boğduğu iddia edilen Zeynep'in ablası: 'Eline bıçağı alıp eşimi bıçaklayacağını söylemişti'
Annesinin boğduğu iddia edilen Zeynep'in ablası: 'Eline bıçağı alıp eşimi bıçaklayacağını söylemişti' İzmir'in Buca ilçesinde, Zeynep Vural'ın (29) boğularak öldürülmesiyle ilgili olarak annesi Ayşe Vural'ın (59) tutuklu, babası Saffet Vural (70) ile kardeşi Ömer Vural'ın (25) ise tutuksuz olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Firdevs Öztürk, kardeşi Zeynep'in aklının gidip, geldiğini belirterek, "'Anneni öldüreceğim, evi yakacağım' diyordu. Dakikası dakikasını tutmuyordu. Annem Zeynep'in iyileşmesi için elinden gelen her şeyi yaptı. Ona madde bağımlısı gibi değil de hasta gibi bakıyorduk" dedi.
23.03.2022 Yaşam
Kızını boğarak öldüren anne gerçeği itiraf etti: Bezelyeyi yerken yavaşça...
Kızını boğarak öldüren anne gerçeği itiraf etti: Bezelyeyi yerken yavaşça... İzmir'in Buca ilçesinde, kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ayşe Vural (59), duruşmadaki savunmasında, "Biz kendimizi suçlu hissediyorduk. Ona hasta gibi bakıp tedavisi için hep uğraştık. Zeynep'i uyuşturucudan önce tanımanızı çok isterdim. Çok tatlı bir çocuktu. Bizi uyuşturucu mahvetti. Ben çok hatalıyım. Kızımın uyuşturucu kullandığını geç anladım" dedi.
9.02.2022 Gündem
Zeynep cinayetinde şok iddianame: Annenin tek başına öldürülmesi mümkün değil
Zeynep cinayetinde şok iddianame: Annenin tek başına öldürülmesi mümkün değil İzmir'in Buca ilçesinde annesi Ayşe Vural (59) tarafından öldürülen Zeynep Vural (29) soruşturması ile ilgili hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık Vural'ın cinayeti tek başına işlenmesinin mümkün olmadığı belirtilerek, baba Saffet Vural (70) ile kardeş Ömer Vural'ın (25) da cezalandırılması talep edildi.
21.01.2022 Yaşam
Faturanın altına koyuyorlar! Senet vurgunu
Faturanın altına koyuyorlar! Senet vurgunu Vurgun için her yolu deneyen dolandırıcılar dur durak bilmiyor. Her gün yeni bir taktikle ortaya çıkan dolandırıcıların şimdiki yöntemi ise sahte kargocularla senet vurgunu! Senetle binlerce liralık vurgun yapan bir çete nedeniyle onlarca mağdur İstanbul Adliyesi'nin adliyenin yolunu tutuyor.
1.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Laleli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki laleli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.