Laf Atma

Laf Atma

Son dakika laf atma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan laf atma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını laf atma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Laf Atma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan laf atma gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 laf atma haberi bulunmuştur. Tüm laf atma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sakarya’da yılın ilk günü feci kaza
Sakarya’da yılın ilk günü feci kaza Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yeni yılın ilk gününde alkollü olduğu öğrenilen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırımdaki kadına çarptı. 43 yaşındaki Serpil Sezer, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
1.01.2024 Gündem
Laf atma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı
Laf atma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iki grup arasında 'laf atma' nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürülürken, 2 kişi de yaralandı.
1.01.2024 Gündem
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum'
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum' Erzurum’da Ramazan Kanbur isimli şahıs, Yalçın Çakıloğlu isimli gencin yanındaki kızlara laf attığı gerekçesiyle çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.
27.06.2023 Yaşam
Sürücü kursu eğitim pistinde yine olay
Sürücü kursu eğitim pistinde yine olay Avcılar'da hafta sonunda yapılan sürücü sınavı sırasında adayın aracını arkadan takip eden eğitmenin yolunu kesen iki kişi görevliye saldırmak istedi. Eğitmen kendisini biber gazı sıkarak koruyabildi.
5.09.2022 Yaşam
Kavgada bekçiyi ısıran köpek silah sayıldı, 2 gün gözaltı cezası verildi
Kavgada bekçiyi ısıran köpek silah sayıldı, 2 gün gözaltı cezası verildi Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, gece devriyesindeki 4 bekçi ile 3 genç arasında ‘laf atma’ meselesinden arbede çıktı. Çevredeki ‘kurt melezi’ cinsi sahipsiz köpek, bekçilerden birini bacağından ısırdı. Gözaltına alınan gençler serbest bırakılırken, köpek de götürüldüğü ilçe emniyet müdürlüğü bahçesine bağlandı. Soruşturmada, gençlerin komut verdiği gerekçesiyle ‘silah’ olarak nitelendirilip, 2 gün gözlem altında bekletilen köpek, Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği'nin (TRAHAYKO) girişimleri sonucu, barınağa yerleştirildi.
18.08.2022 Yaşam
Masaj salonuna fuhuş operasyonu! Tutuklandılar
Masaj salonuna fuhuş operasyonu! Tutuklandılar Gaziantep'te, fuhuş yapıldığı tespit edilen masaj salonuna düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 2'si tutuklandı.
11.05.2022 Yaşam
Tekirdağ’da dehşet anları kamerada: Acımasızca defalarca bıçakladı!
Tekirdağ’da dehşet anları kamerada: Acımasızca defalarca bıçakladı! Çorlu ilçesinde otomobildeki iki kişi ile yoldan geçen yaya 2 kişi arasında ‘laf atma’ nedeniyle kavga çıktı. Kameraya yansıyan olayda sırtından ve bacağından çok sayıda bıçak darbesi alan 1 kişi yaralandı.
11.05.2022 Yaşam
'Laf atma' kavgası! Dehşet anları kameraya yansıdı
'Laf atma' kavgası! Dehşet anları kameraya yansıdı Çorlu ilçesinde otomobildeki iki kişi ile yoldan geçen yaya 2 kişi arasında ‘laf atma’ nedeniyle kavga çıktı. Kameraya yansıyan olayda sırtından ve bacağından çok sayıda bıçak darbesi alan 1 kişi yaralandı.
11.05.2022 Yaşam
Okul müdür yardımcısı hakkında suç duyurusu! 'Namaz kılıyor musunuz ki, oruç tutuyorsunuz'
Okul müdür yardımcısı hakkında suç duyurusu! 'Namaz kılıyor musunuz ki, oruç tutuyorsunuz' Konya'da, O.L.Y. adlı kadın veli, özel kolejde 8'inci sınıf öğrencisi olan kızı A.K.U.'nun etüdüne gelen okul müdür yardımcısı E.K. hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Cumhuriyet Savcılığı'na 'Din ve vicdan özgürlüğüne hakaret ve aşağılama' suçundan şikayette bulundu. Veli, E.K.'nin öğrencilere oruçlu olup olmadıklarını sorduğunu, aralarında kızının da bulunduğu oruçlu öğrencilere ise 'Dayanabilecek misiniz? Namaz kılıyor musunuz ki, oruç tutuyorsunuz?' dediğini iddia etti. Okul yönetimi ise kendilerine bu yönde bir şikayet gelmediğini hiçbir öğretmen ve yöneticinin, öğrenciye bu tarz konularda karışmaya hakkının bulunmadığını belirtti.
5.04.2022 Yaşam
Nisa bebekten kahreden haber! Hayatını kaybetti... İhmal iddiasıyla inceleme başlatıldı
Nisa bebekten kahreden haber! Hayatını kaybetti... İhmal iddiasıyla inceleme başlatıldı İstanbul Pendik'te 3 aylık bebeğini sokak ortasında bırakarak terk ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 20 yaşındaki Ebru S.'nin emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. "Bebeği biri sahiplensin diye bıraktım. Keşke devlete sığınsaydım, çok pişmanım. Zorda kaldığımdan dolayı bebeği herkesin görebileceği kamuya açık bir alanda bıraktım. Öldürme kastım yoktur tamamen zorda kaldığım için bıraktım" dediği öğrenildi. Ebru S. tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 3 aylık bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği, nüfus kayıtlarına göre 3 Ocak 2022 doğumlu olan bebeğin, nüfus kayıtlarında isminin Ebrar Nil S. olduğu öğrenildi. Bebeğin ölümüyle ilgili ihmal iddiasıyla inceleme de başlatıldığı kaydedildi.
5.04.2022 Gündem
Fenomenlerin partisinde laf atma kavgası! Birbirlerine girdiler, masa ve şişeler havada uçuştu
Fenomenlerin partisinde laf atma kavgası! Birbirlerine girdiler, masa ve şişeler havada uçuştu Karaköy’de bir gece kulübünde parti veren sosyal medya fenomenleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Masa, şişe ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anları kameralara yansırken, mekandaki fenomenlerden 3'ü alnından yaralandı. Hastanede darp raporu alan fenomen Batuhan Şahin, emniyete giderek şikayetçi oldu.
5.04.2022 Yaşam
Pinhani konserinde ortalık karıştı!
Pinhani konserinde ortalık karıştı! Esenyurt'ta İBB'nin düzenlediği Pinhani müzik grubunun sahne aldığı konser sırasında iki grup arasında kavgası çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.  
30.03.2022 Gündem
Bağcılar'da hastanenin yanındaki inşaat alanında yangın! İşçiler mahsur kaldı
Bağcılar'da hastanenin yanındaki inşaat alanında yangın! İşçiler mahsur kaldı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binası inşaatının bodrum katında yangın çıktı. İnşaatın üst katlarında mahsur kalan 3 işçi itfaiyenin uzattığı merdiven ile kurtarıldı.
14.03.2022 Gündem
İstanbul'da yolun karşına geçmeye çalışan 3 öğrenciye otomobil çarptı!
İstanbul'da yolun karşına geçmeye çalışan 3 öğrenciye otomobil çarptı! İstanbul Ataşehir'de yolun karşına geçmeye çalışan 3 öğrenciye otomobilin çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada öğrencilerden biri yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
14.03.2022 Yaşam
Beylikdüzü'nde laf atma kavgası
Beylikdüzü'nde laf atma kavgası Beylikdüzü'nde, yeğenine laf attığını iddia eden bir kişi, yakaladığı gencin başına tabancanın kabzasıyla vurarak yaraladı. Silah seslerinin yankılandığı sokakta yaşanan hareketlilik cep telefonu kayıtlarına yansırken, bir işyerine sığınan H.I.'nın silahla dışarıya çıkarılması ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
14.03.2022 Yaşam
Erzurum'da liselilerin 'laf atma' kavgası: 2 yaralı
Erzurum'da liselilerin 'laf atma' kavgası: 2 yaralı Erzurum'da, liseliler arasında laf atma nedeniyle çıkan kavgada 2 öğrenci, bıçaklanarak yaralandı. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
17.12.2021 Yaşam
Meclis Başkanı Şentop'tan erken seçim açıklaması
Meclis Başkanı Şentop'tan erken seçim açıklaması Son dakika haberi... TBMM Başkanı Mustafa Şentop Genel Kurul'da meydana gelen olayların üzüntü verici olduğunu belirterek, "Tablo, görüntü hoş değil. Herkesin meclis içtüzüğü hükümlerine uyması gerektiğini ifade etmek istiyorum" dedi. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili de konuşan Şentop, "Erken seçim tartışmalarını çok gereksiz buluyorum. Siyasi bir taleptir, mantığı yok" ifadelerini kullandı.
11.12.2021 Siyaset
'Laf atma' nedeniyle tartıştığı kişiyi bıçakla öldüren şüpheli tutuklandı
'Laf atma' nedeniyle tartıştığı kişiyi bıçakla öldüren şüpheli tutuklandı Eskişehir'de 'laf atma' meselesi nedeniyle tartıştığı Kerem Demiri (17) bıçakla öldüren Onur Özmen (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
15.10.2021 Yaşam
Adana'da 3 ve 7 yaşındaki iki çocuğa maganda kurşunu! Serbest kaldı
Adana'da 3 ve 7 yaşındaki iki çocuğa maganda kurşunu! Serbest kaldı Adana'da laf atma tartışması sonrası pompalı tüfekle rastgele ateş açan Yunus Emre Pekyiyen (19), sokakta oynayan Suriye uyruklu Ahmet A. (7) ile kardeşi Azize A.'yı (3) ağır yaraladı. İki kardeşin hayati tehlikesi sürerken, şüpheli ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.08.2021 Gündem
Kadınlar bir anda birbirine girdi ortalık karıştı! Çevredekiler ayıramadı!
Kadınlar bir anda birbirine girdi ortalık karıştı! Çevredekiler ayıramadı! Kadınlar arasında 'laf atma' tartışması saç saça baş başa kavgaya dönüştü. Dakikalarca kimsenin müdahale edemediği kavgayı çevredekiler toplanarak seyretti.
1.08.2021 Yaşam
Maçka Parkı'ndaki dehşete 15 yıla kadar hapis istendi
Maçka Parkı'ndaki dehşete 15 yıla kadar hapis istendi Maçka Parkı'nda bir psikiyatri asistanına kırık cam şişesiyle saldırarak ağır yaralayan Emrah Danışman hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Emrah Danışman hakkında "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
18.07.2020 Gündem
TBMM'de iki büyük değişiklik!
TBMM'de iki büyük değişiklik! TBMM’de bir yıldır sürdürülen teknolojik ve bina altyapı çalışmaları hızla devam ediyor. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, projelerin hayata geçirilmesini yakından takip ederken, Genel Kurul’da da önemli değişiklikler planlanıyor. Bunların başında Başkanlık Divanı’nın solunda konumlanan milletvekili kürsüsünün yerinin değiştirilmesi geliyor.
13.06.2020 Gündem
Maçka Parkı'ndaki olayda dehşete düşüren ifadeler
Maçka Parkı'ndaki olayda dehşete düşüren ifadeler İstanbul Şişli Maçka Parkı'ndaki korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Laf atma sebebiyle çıkan olayda bir kişi diğerinin cam şişeyle boğazını yaralamıştı.
12.06.2020 Yaşam
Maçka Parkı'nda dehşet anları! Kırık bira şişesiyle saldırdı
Maçka Parkı'nda dehşet anları! Kırık bira şişesiyle saldırdı Şişli Maçka Parkı’nda, laf atma iddiasıyla başlayan tartışmada Süleyman Dönmez, kimliği belirsiz bir kişinin kırık bira şişesiyle boğazını kesmesi sonuca ağır yaralandı.
11.06.2020 Yaşam
Ankara'nın göbeğinde laf atma kavgası!
Ankara'nın göbeğinde laf atma kavgası! Ankara'da laf atma tartışması taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Liseli gençler birbirine girdi.
27.03.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Laf Atma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki laf atma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.