Laçin

Laçin

Son dakika laçin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan laçin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını laçin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Laçin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan laçin gelişmeleri de dahil olmak üzere 510 laçin haberi bulunmuştur. Tüm laçin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Grup Laçin'den acı haber! Şerif Baldemir hayatını kaybetti
Grup Laçin'den acı haber! Şerif Baldemir hayatını kaybetti Bekar Gezelim şarkılarıyla ünlenen Grup Laçin üyesi Şerif Baldemir hayatını kaybetti.
17.03.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Azerbaycan’da seçim heyecanı! İşgalden kurtarılan Karabağ'da 30 yıl sonra ilk oylar kullanıldı
Azerbaycan’da seçim heyecanı! İşgalden kurtarılan Karabağ'da 30 yıl sonra ilk oylar kullanıldı Azerbaycan’da işgalden kurtarılan Fuzuli'de erken cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına giden halk, 30 yıl sonra ilk kez oy kullandı. Fuzuli’de oy kullanan Arzu Eyyubova, “Şuşa’mıza, Füzuli’mize, Ağdam’ımıza, Hocavent’imize Türk halkının desteği sayesinde kavuştuk“ dedi.
7.02.2024 Dünya
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Gaddar nerede çekiliyor?
20.01.2024 Televizyon
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki şehir arasındaki mesafe 1,5 saatten daha kısa sürecek
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki şehir arasındaki mesafe 1,5 saatten daha kısa sürecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çorum’da İskilip Devlet Yolunu hizmete açtı, ardından dreksiyon başına geçti, yolun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi. Uraloğlu, açılış töreninde ise Çorumluların merakla beklediği açıklamayı yaparak “Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi çalışmalarına inşallah 2024’te başlıyoruz” müjdesini vererek “Hattımızın devreye girmesi ile birlikte 240 kilometre olan Ankara-Kırıkkale-Çorum arasında yaklaşık 3,5-4 saat süren ulaşım süresi, 1,5 saatten daha kısa sürecek” dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde TIR, traktör ve otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3’ü çocuk, 6 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti Karabağ'daki 24 saatlik muhteşem zaferin yankıları dünyada sürerken Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal bir hamle geldi. Ermeni model terör örgütü Vamo'ya katıldığını duyurdu ve Azerbaycan'ı tehdit etti.
2.10.2023 Dünya
Davit Manukyan Laçın sınır kapısında yakalandı!
Davit Manukyan Laçın sınır kapısında yakalandı! Karabağ bölgesindeki sözde rejimin komutanlarından Davit Manukyan, Laçın sınır kapısında Ermenistan'a geçmeye çalışırken yakalanarak Karabağ'da işlediği terör suçları nedeniyle tutuklandı.
29.09.2023 Dünya
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi...
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi... Karabağ'daki başarılı operasyondan sonra Azerbaycan bölgede tamamen hakimiyet sağladı. Erivan yönetiminin çağrısıyla bölgeyi terk edip Ermenistan'a göç edenlerin sayısı 30 bini buldu, yollardaki uzun araç kuyrukları uydudan göründü. Hankendi-Şuşa yolunda kaydedilen bir görüntü ise, büyük yankı buldu. Karabağ'daki ayrılıkçı Ermenilerin rejiminde devlet bakanı olarak görev yapan Rus-Ermeni milyarder, sınır muhafızları tarafından fark edildi.
27.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu. Karabağ’da mayın patlaması sonucu 2 kişinin ölmesinin ardından olay yerine giden polis aracının geçişi sırasında mayın patlamış 4 polis ölmüştü. Operasyonlar sürerken Azerbaycan Savunma Bakanı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüştü. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova'dan operasyonla ilgili yorumlar gelirken Ermenistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise Erivan'ın 'U' dönüşünü gözler önüne serdi. Fransa Dışişleri Bakanlığından Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonuna dair yapılan açıklamada, "Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi için Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı. BM Güvenlik Konseyi de acil toplantıya çağırıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonun sona ermesini tek yolunun, Karabağ’daki yasadışı Ermeni silahlı güçlerin teslim olması ve Karabağ’daki sözde rejimin feshedilmesi olduğu bildirildi.
19.09.2023 Dünya
Putin: Ermenistan, Azerbaycan egemenliğini tanımıştır
Putin: Ermenistan, Azerbaycan egemenliğini tanımıştır Rusya Devlet Başkanı Putin, 'Ermenistan, Azerbaycan’ın Karabağ üzerindeki egemenliğini esasen tanımıştır.' açıklamasında bulundu.
12.09.2023 Dünya
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan: Azerbaycan ile yeni bir savaş çok muhtemel
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan: Azerbaycan ile yeni bir savaş çok muhtemel Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, “Bir barış anlaşması imzalanmadığı ve böyle bir anlaşma iki ülke parlamentosu tarafından onaylanmadığı sürece, elbette Azerbaycan ile yeni bir savaş çok muhtemel” dedi.
21.07.2023 Dünya
İzmir'de derin dondurucu vahşeti! Tutuklanan caninin planı dehşete düşürdü
İzmir'de derin dondurucu vahşeti! Tutuklanan caninin planı dehşete düşürdü Türkiye günlerdir İzmir'deki vahşeti konuşuyor. Bayraklı'da derin dondurucudaki 4 cesetle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öte yandan 'İzmir Kasabı' olarak anılan katil Saparmurad Hallyev tutuklandı.
21.06.2023 Gündem
Derin dondurucu vahşetinde cani katil her detayı döküldü! Korkunç plan ortaya çıktı
Derin dondurucu vahşetinde cani katil her detayı döküldü! Korkunç plan ortaya çıktı İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 3'ü kadın 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin eve gidip pusuya yattığı ve cinayete kurban giden 4 kişiyi tek tek öldürüp, parçaladığı cesetleri derin dondurucuya koyduğu öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan şüpheli Saparmurat Haliyev'in, polis ekiplerinin 30 saatlik nöbetiyle yakalandığı ortaya çıktı. Haliyev'in gitme ihtimali olan adresi belirleyip, nöbet tutan polis ekipleri tarafından 30 saat sonra söz konusu adreste yakalandığı, şüphelinin cinayetleri 13 Haziran'da işlediği öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
4 kişiyi öldürüp cesetleri parçalayarak derin dondurucuda saklayan zanlı yakalandı
4 kişiyi öldürüp cesetleri parçalayarak derin dondurucuda saklayan zanlı yakalandı İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde cesetleri parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunan 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cinayet zanlısı olarak aranan şüpheli suç aletiyle birlikte Çeşme ilçesinde yakalandı. Zanlının ilk ifadesinde olayı kıskançlık yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi.
19.06.2023 Gündem
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı... İzmir'de meydana gelen olay tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunmasıyla ilgili şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
19.06.2023 Gündem
Ermenistan, Laçın sınır kontrol noktasına saldırdı: 1 asker yaralandı
Ermenistan, Laçın sınır kontrol noktasına saldırdı: 1 asker yaralandı Ermenistan askerlerinin Laçın’daki sınır kontrol noktasındaki Azerbaycan askerlerine ateş açması sonucu 1 asker yaralandı.
15.06.2023 Dünya
Annesini tehdit eden babasını öldürdü
Annesini tehdit eden babasını öldürdü Rize’de M.A.L (14), annesini ölümle tehdit ettiğini öne sürdüğü babası Ali Rıza Laçin'i (54) evde tabancayla vurup, öldürdü.
31.05.2023 Yaşam
Aliyev ve Paşinyan arasında 'Zengezur Koridoru' tartışması
Aliyev ve Paşinyan arasında 'Zengezur Koridoru' tartışması Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan arasında Yüksek Avrasya Ekonomi Konseyi toplantısında “Zengezur Koridoru” tartışması yaşandı. Aliyev, Paşinyan’ın ithamlarına verdiği cevapta, "Azerbaycan hiçbir koridoru kapatmadı. Bu platformu asılsız suçlamalar için kullanmaya gerek yok" dedi.
25.05.2023 Dünya
Profesörü dolandıran sahte MİT'çilere 26'şar yıl hapis istemi
Profesörü dolandıran sahte MİT'çilere 26'şar yıl hapis istemi Bursa'da 'MİT mensubuyum' yalanı ile emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet T.'yi (77) kandırıp, 1979 adet cumhuriyet altını ile 400 bin eurosunu dolandıran 1'i kadın 6 sanık için zincirleme şekilde 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 26 yıla kadar hapis istendi.
21.05.2023 Gündem
Profesör, sahte MİT'çilere 1979 cumhuriyet altını ile 400 bin euro kaptırdı!
Profesör, sahte MİT'çilere 1979 cumhuriyet altını ile 400 bin euro kaptırdı! Bursa’da, Prof. Dr. Ahmet T.'yi (77) telefonla arayarak kendilerini MİT mensubu olarak tanıtan şüpheliler, “Bankalar içindeki köstebekleri yakalamamız için bize yardım etmeniz gerekiyor” diyerek ikna ettikleri emekli öğretim üyesinin bankada bulunan 1979 adet cumhuriyet altını ile 400 bin euro'sunu aldı. Şikayet üzerine 1'i kadın 6 kişi tutuklanırken, altın ve dövizlere ulaşılamadı. Sanıklar hakkında, ağır ceza mahkemesinde 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
27.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Laçin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki laçin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.