Kuzey Kore Lideri

Kuzey Kore Lideri

Son dakika Kuzey Kore lideri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuzey Kore lideri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuzey Kore lideri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzey Kore Lideri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzey kore lideri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.000 kuzey kore lideri haberi bulunmuştur. Tüm kuzey kore lideri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’yu ağırlayan Putin yaptığı açıklamada ABD'yi resmen suçladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın savaşta misket bombalarını mümkün olan en geniş şekilde kullandığını belirterek, "Misket bombalarını kullanan ABD’dir. Bunu sadece Ukrayna ordusunun eliyle yapıyorlar” dedi.
15.09.2023 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un yeşil trenle yola çıktı Rusya’dan açıklama geldi!
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un yeşil trenle yola çıktı Rusya’dan açıklama geldi! Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un’un Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in daveti üzerine Rusya'ya gitmek üzere kurşun geçirmez yeşil treni ile yola çıktı.
11.09.2023 Dünya
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
Ruslar 'tuş'a bastı, Sarmat'a gizli görev verildi! '10 şehri birden yok edebilir'
Ruslar 'tuş'a bastı, Sarmat'a gizli görev verildi! '10 şehri birden yok edebilir' İlk kez geçtiğimiz Şubat Biden'ın Kiev ziyareti sırasında ateşlenen ancak başarısız olan, sesten 12 kat hızlı giden 'Sarmat' füzesine gizli bir görev verildiği ortaya çıktı.
3.09.2023 Dünya
Batı tarzı giyinmeyi yasaklamıştı: Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ayakkabılarıyla şaşırttı
Batı tarzı giyinmeyi yasaklamıştı: Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ayakkabılarıyla şaşırttı Kuzey Kore lideri Kim Jong-un,, ülkesinde Batı tarzı giyinmeyi yasaklamıştı. Ancak geçtiğimiz gün törende giydiği ayakkabılar çok konuşuldu. Kim Jong-un, ünlü isimlerin de giydiği sandaletleri tercih etmesi dikkat çekti.
3.09.2023 Dünya
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaş tehdidi
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaş tehdidi Dünya aylardır Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı korku içinde izliyor. Ukrayna'daki savaş son sürat devam ediyor. Ancak Ukrayna'dan binlerce kilometre ötede de bir çatışma ihtimali bulunuyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un açıklamaları sonrası bölgedeki tansiyon zirve yaptı.
29.08.2023 Yaşam
Kuzey Kore Lideri Kim emri verdi! Gizli silah ateşlendi, nükleer tsunami tehlikesi
Kuzey Kore Lideri Kim emri verdi! Gizli silah ateşlendi, nükleer tsunami tehlikesi Kore Yarımadası'nda gerginlik devam ediyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ABD ve Güney Kore'nin geçen hafta sona eren 11 günlük askeri tatbikatına yeni nükleer silahını deneyerek yanıt verdi. 'Haeil’ adlı yeni sualtı nükleer silahının, düşman deniz kuvvetlerini ve limanlarını yok etmek için sualtı patlaması yoluyla büyük bir radyoaktif tsunami oluşturabileceği belirtildi. İşte haberin detayları...
24.03.2023 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un emri verdi! Balistik füzeler peş peşe ateşlendi
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un emri verdi! Balistik füzeler peş peşe ateşlendi Kuzey Kore Japon Denizi istikametine doğru 2 kısa menzilli balistik füze fırlattı. Bu hamlenin Güney Kore ve ABD'nin ortak tatbikatına karşı misilleme olduğu düşünülüyor.
14.03.2023 Dünya
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız!
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız! Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong, ABD'nin Pyongyang'ın silah testleri çerçevesinde fırlattığı herhangi bir füzeyi vurması halinde bunun "açık bir savaş ilanı" olarak değerlendirileceği uyarısında bulundu.
7.03.2023 Dünya
Kuzey Kore lideri, resmi pullara kızıyla fotoğrafını bastırdı
Kuzey Kore lideri, resmi pullara kızıyla fotoğrafını bastırdı Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un, piyasaya yeni çıkarılacak pullara kızı Kim Ju Ae ile fotoğraflarını bastırdı.
15.02.2023 Dünya
Antalyalı köfteci Kim Jong-un’a benzerliği ile ün saldı, dünyanın dört bir tarafından teklif yağıyor
Antalyalı köfteci Kim Jong-un’a benzerliği ile ün saldı, dünyanın dört bir tarafından teklif yağıyor Antalya’da yaşayan iş adamı Cihat Tunç, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un’a benzerliği ile dikkat çekiyor. Benzerliği ile ün saldığını belirten Tunç, "Masada müşteriler birbirleriyle konuşuyorlar, ‘Ne kadar benziyor, o adam çok tehlikeli’ diyorlar. Ben de gülüp geçiyorum. Sokakta yürürken korkmuyorum, ilgiden çok memnunum. Yurt dışından çok teklif alıyorum. Benimle mekan açmak istiyorlar. Gidersem Kore’ye giderim" dedi.
18.01.2023 Yaşam
Kim Jong-Un'un kız kardeşi meydan okudu: ABD'nin sadık köpeği
Kim Jong-Un'un kız kardeşi meydan okudu: ABD'nin sadık köpeği Dünya bu açıklamayı konuşuyor. Kuzey Kore liderinin kız kardeşinden savaş çıkaracak sözler bomba etkisi yarattı. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong, baskı ve yaptırımların ülkenin kin ve nefretini körükleyeceğini, ABD ve Güney Kore için bir idam ipi görevi göreceğini söyledi.
24.11.2022 Dünya
Japonya'dan misilleme! Kuzey Kore'nin ardından füzeleri ateşledi
Japonya'dan misilleme! Kuzey Kore'nin ardından füzeleri ateşledi Japonya Savunma Bakanlığı, SM-3 Block IIA önleme füzesinin başarılı bir şekilde test edildiğini açıkladı. Denemenin, Kuzey Kore'nin ardı ardına gerçekleştirdiği silah testlerinin ardından gelmesi dikkat çekti.
22.11.2022 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ilk kez kızıyla görüntülendi
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ilk kez kızıyla görüntülendi Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, dünkü kıtalararası güdümlü füze denemesini yerinde takip ederken ilk defa kızı ile kameraların karşısına çıktı. Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı, dün yaptığı açıklamada, Kuzey Kore'nin kıtalararası balistik füze fırlattığını duyurmuştu. Kuzey Kore haber ajansı KCNA'nın paylaştığı fotoğraflar dünya gündemine bomba gibi düştü.
19.11.2022 Dünya
Dünya şokta! Kıtalararası füzeyi ateşlediler, ABD tehlikede
Dünya şokta! Kıtalararası füzeyi ateşlediler, ABD tehlikede Kuzey Kore'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dünya şokta. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un emri verdi. Güney Kore, Kuzey Kore'nin füze hamlesini resmen duyurdu. Yeni ateşlenen kıtalararası balistik füze ABD için büyük tehlike arz ediyor. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Dünya
Kuzey Kore füzeleri peş peşe ateşledi! Kim Jong-un emri verdi
Kuzey Kore füzeleri peş peşe ateşledi! Kim Jong-un emri verdi Kuzey Kore'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dünya şokta. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un emri verdi. Güney Kore, Kuzey Kore'nin füze hamlesini resmen duyurdu. İşte haberin detayları...
1.10.2022 Dünya
Kuzey Kore'den füze hamlesi! Kim Jong-un düğmeye bastı
Kuzey Kore'den füze hamlesi! Kim Jong-un düğmeye bastı Kuzey Kore'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dünya şokta. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un emri verdi. Güney Kore, Kuzey Kore'nin füze hamlesini resmen duyurdu. Öte yandan Kuzey Kore liderinin ‘diktatör’ olarak anılan lideri Kim Jong-Un’un özel yaşamı ile ilgili medyada pek az bilgi yer alıyor. Kuzey Kore’nin first Lady’si Ri Sol-ju ilk kez 2012 yılında görüntülenmişti. Çiftin 3 çocuğu olduğuna inanılıyor. Şimdi de sır gibi tutulan kızı ortaya çıktı. İşte gerilimi arttıran haberin detayları...
24.09.2022 Dünya
Kore Yarımadası'nda tansiyon yükseliyor! Kuzey Kore lideri Kim Jong’Un'un kız kardeşinden ağır hakaretler ve küfürler...
Kore Yarımadası'nda tansiyon yükseliyor! Kuzey Kore lideri Kim Jong’Un'un kız kardeşinden ağır hakaretler ve küfürler... Çin ile Tayvan arasındaki gerilim savaşa doğru adım adım giderken Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki tansiyon yükseliyor. Kore Yarımadası'nın ‘düşman kardeşleri' olarak adlandırılan iki ülke arasındaki ipler bir kez daha; bu sefer de Kim Jong-un’un kız kardeşi olan ve Kuzey Kore’nin gelecekteki lideri olacağına kesin gözüyle bakılan Kim Yo-jong’un sözleri nedeniyle gerildi.
19.08.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin'den Kuzey Kore hamlesi! Kim Jong Un'dan jet hızıyla yanıt geldi...
Rusya Devlet Başkanı Putin'den Kuzey Kore hamlesi! Kim Jong Un'dan jet hızıyla yanıt geldi... Ukrayna ile 24 Şubat'tan beri savaşan Rusya'dan flaş Kuzey Kore adımı geldi. Kuzey Kore devlet medyası KCNA, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Moskova ile Pyongyang arasında daha güçlü ilişki kurulması çağrısında bulunduğunu duyurdu. İşte Putin tarafından kaleme alınan mektupta yer alan dikkat çeken ifadeler...
15.08.2022 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un koronavirüse yakalandı! Kız kardeşi Kim Yo-jong itiraf etti: Ateşten yanarken bile...
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un koronavirüse yakalandı! Kız kardeşi Kim Yo-jong itiraf etti: Ateşten yanarken bile... Dünyanın en gizemli ve dışa kapalı ülkesinde koronavirüs salgının başından beri hiç vaka olmadığını iddia eden Kim Jong-un, Kuzey Koreliler birer birer hastalanmaya başlayınca gerçeği açıklamak zorunda kalmış; Kuzey Kore’ye koronavirüsün Güney Koreliler tarafından taşındığını iddia etmişti. Dün yapılan zafer konuşmasına göre Kuzey Kore’de artık koronavirüs denen şeyden hiç eser kalmadı. Ama ‘hikâyedeki’ küçük bir detay da dikkat çekti. Diktatörün kız kardeşi Kim Yo-jong'dan itiraf geldi...
11.08.2022 Dünya
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı...
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı... ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın Florida eyaletinde Mar-a-Lago bölgesindeki evine, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) baskın düzenlediğini açıklandı. CNN'in iddiasına göre Trump, baskın sırasında New York'taydı. Baskınla birlikte Donald Trump taraftarları hemen konutunun önünde toplandı ve eski başkana destek verdi. Öte yandan, Trump'ın Oval Ofis belgelerini, tuvalete atıp yok ettiğine dair iddialara kanıt gösterilen fotoğraf da baskından saatler önce yayınlandı!
9.08.2022 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un emri verdi! Savaş çanları çalıyor, füzeler peş peşe ateşlendi
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un emri verdi! Savaş çanları çalıyor, füzeler peş peşe ateşlendi Kuzey Kore'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dünya şokta. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un emri verdi. Kore Yarımadası'nda savaş çanları çalıyor. Pyongyang yönetimi, ABD ile Güney Kore'nin bölgedeki ortak askeri tatbikatlarını tehdit olarak görüyor ve buna karşılık harekete geçtiler. İşte son dakika haberinin detayları...
22.07.2022 Dünya
Yasaklar ülkesi! Böylesi ilk kez oluyor, dünya şokta, deri mont giymek, markete gitmek, mutluluk belirtisi...
Yasaklar ülkesi! Böylesi ilk kez oluyor, dünya şokta, deri mont giymek, markete gitmek, mutluluk belirtisi... Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, tuhaf yasaklarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce de insanların deri ceket giymesini, yas döneminde gülmelerini ve markete gitmesini yasaklayan Kim, son talimatıyla dünya gündemine bomba gibi düştü.
8.05.2022 Dünya
Kuzey Kore'den bomba hamle! Füzeleri peş peşe ateşlediler, canlı yayında...
Kuzey Kore'den bomba hamle! Füzeleri peş peşe ateşlediler, canlı yayında... Kuzey Kore'den son dakika hamlesi geldi. Füzeleri peş peşe ateşlediler. Tüm televizyonlar canlı yayınladı. Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin denizaltından fırlatılan bir balistik füzeyi Kore Yarımadası'nın doğu kıyısı açıklarında test ettiğini duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
7.05.2022 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un dehşet senaryosunu açıkladı!
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un dehşet senaryosunu açıkladı! Ukrayna savaşında Rusya'dan gelen nükleer tehditler dünyaya korku salarken Kuzey Kore'den çok konuşulacak bir açıklama geldi. Ülkeyi demir yumruk ile yöneten Kim Jong Un'dan flaş bir nükleer silah açıklaması geldi. Kim Jong Un, hangi senaryoda nükleer silah kullanacaklarını açıklayarak tabiri caizse başta ABD ve Güney Kore olmak üzere rakiplerine gözdağı verdi.
1.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Kore Lideri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzey kore lideri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.