Kutlamalar

Kutlamalar

Son dakika kutlamalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kutlamalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kutlamalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kutlamalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kutlamalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.101 kutlamalar haberi bulunmuştur. Tüm kutlamalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
20.04.2024 Gündem
Seçim kutlamaları sırasında parti binasının balkonu çöktü
Seçim kutlamaları sırasında parti binasının balkonu çöktü Denizli’nin Tavas ilçesinde kesin olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe binasındaki balkonun çökmesi sonucu çok sayıda partili yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Çanakkale Zaferi en yeni mesajlar 2024: 18 Mart Çanakkale Zaferi kısa, uzun ve duygusal mesajlar, sözler
Çanakkale Zaferi en yeni mesajlar 2024: 18 Mart Çanakkale Zaferi kısa, uzun ve duygusal mesajlar, sözler 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları için Türk milleti araştırmalara başladı. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü yaklaşırken, ülke genelinde anma etkinlikleri ve kutlamalar için hazırlıklar hız kazandı. İşte Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bu şanlı zafer için resimli 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve Şehitleri Anma sözleri...
18.03.2024 Gündem
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı 14 Mart, Türkiye'de Tıp Bayramı'nın kutlandığı bir gün. Tıp Bayramı, özellikle sağlık çalışanları ve hekimler için büyük bir anlam taşıyor. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, mesleklerinin önemini vurgulamak için yoğun çalışma temposuna rağmen, başkalarının hayatını kurtarmak için verdikleri özverili çabaları onurlandırmak amacıyla kutlanan 14 Tıp Bayramı’nın tarihçesi sorgulanıyor. Peki, Tıp Bayramı nedir, Tıp Bayramı neden 14 Mart?
14.03.2024 Gündem
8 Mart neden Dünya Kadınlar günü, dünya kadınlar günü ilk kez ne zaman kutlandı? Kadınlar gününün hikayesi nedir, Dünya Kadınlar Günü Türkiye'de ilk ne zaman kutlandı?
8 Mart neden Dünya Kadınlar günü, dünya kadınlar günü ilk kez ne zaman kutlandı? Kadınlar gününün hikayesi nedir, Dünya Kadınlar Günü Türkiye'de ilk ne zaman kutlandı? Dünya çapında coşkuyla kutlanan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün tarihi 1800'lü yıllara dayanıyor. Kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi hakları için mücadele ettiği bu önemli gün, tarihte birçok önemli dönüm noktasına sahne oldu. Her yıl 8 Mart'ta kutlanan bu gün, kadınların eşitlik, adalet ve özgürlük mücadelesini yansıtıyor. Kadınların toplumdaki rollerinin ve katkılarının önemini vurgulayan bu gün, dünya çapında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Peki, İlk kadınlar günü ne zaman kutlandı? Kadınlar günü nasıl ortaya çıktı, 8 Mart kadınlar günü ilk nerede kutlandı? 8 Mart neden Dünya Kadınlar günü ilan edildi?
8.03.2024 Gündem
MEB resmen duyurdu! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı, sınırlama getirildi
MEB resmen duyurdu! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı, sınırlama getirildi Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Özel okullardaki kutlamalara sınırlama getirilmesinden,, ücretsiz okuyacak öğrencilerin nasıl seçileceğine kadar birçok değişiklik yapıldı. İşte detaylar...
18.02.2024 Gündem
Sevgililer Günü neden 14 Şubat, Sevgililer Günü ilk nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat Sevgililer Gününü kim çıkardı?
Sevgililer Günü neden 14 Şubat, Sevgililer Günü ilk nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat Sevgililer Gününü kim çıkardı? 14 Şubat neden sevgililer günü olmuştur, sevgililer günü nasıl ortaya çıktı, sevgililer gününü kim buldu? Sorularının yanıtı Sevgililer Günü’nün gelmesiyle yeniden gündeme geldi. Antik çağlara kadar dayanan sevgililer günün tarihçesi sorgulanmaya başladı. Çiftler bugünü hediyeler, özel kutlamalar ve sevgi sözcükleriyle kutlarken sevgililer günü neden 14 Şubat'ta kutlandığı merak konusu oldu. Peki, 14 Şubat neden sevgililer günü, sevgililer gününün anlamı ve hikayesi nedir? İşte 14 Şubat sevgililer gününün anlamı ve neden 14 Şubat’ta kutlandığının tarihçesi…
14.02.2024 Gündem
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik Azerbaycan'da, erken cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Aliyev seçimde yüzde 90'ın üzerinde bir oy aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon ile görüştüğü Aliyev’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazandığı zafer nedeniyle tebrik etti.
7.02.2024 Gündem
Nardugan Bayramı nasıl kutlanır? Nardugan Bayramında nar ne zaman kırılır, Nardugan Bayramında nar kırma ritüeli nasıl yapılır?
Nardugan Bayramı nasıl kutlanır? Nardugan Bayramında nar ne zaman kırılır, Nardugan Bayramında nar kırma ritüeli nasıl yapılır? "Nardugan" veya "Doğan Güneş," Türk kültürlerinde her yıl sonunda kutlanan bir bayramdır ve bazı kaynaklarda "Doğuş Bayramı" olarak adlandırılır. Bu bayram, kışın en soğuk günlerinde, 21 Aralık’ta gerçekleşen güneş dönümüne denk gelir. Nardugan aynı zamanda "yeniden doğuş" bayramı olarak bilinir. Nardugan'ın özel bir ritüel de "nar kırma"dır.
21.12.2023 Gündem
Öğretmenler Günü ne zaman ilan edildi, 24 Kasım neden Öğretmenler Günü? Öğretmenler Günü nasıl ortaya çıkmıştır, 24 Kasım nasıl Öğretmenler Günü oldu?
Öğretmenler Günü ne zaman ilan edildi, 24 Kasım neden Öğretmenler Günü? Öğretmenler Günü nasıl ortaya çıkmıştır, 24 Kasım nasıl Öğretmenler Günü oldu? Öğretmenler Günü her yıl 24 Kasım'da kutlanıyor. Öğretmenler Günü, duygu dolu anlar yaşarken, öğrenciler öğretmenler gününe ilişkin araştırma yapmaya başladılar. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, öğretmenlere armağanı olarak kutlanan bugün nasıl ve ne zaman ortaya çıktığı merak ediliyor. Peki, Öğretmenler Günü ne zaman ilan edildi, 24 Kasım neden Öğretmenler Günü? Öğretmenler Günü nasıl ortaya çıkmıştır, 24 Kasım nasıl Öğretmenler Günü oldu?
24.11.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin sahibi Türk milletidir. Adı, kuruluş ahlakı ve milli kimliği değişmeden sonsuza kadar yaşatılacaktır. Türkiye'nin içinden geçtiği bu hassas tutum, MHP'nin siyasi duruşunun özüdür. Gerçekleri anlatmaya başlarsak Meclis'te değil Ankara'da değil Diyarbakır'da dahi gezemezler. " dedi.
31.10.2023 Gündem
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu Yamaç paraşütü sporcusu Mustafa Ulutaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Ağrı'da 2241 metre rakımdaki Türkiye’nin en yüksek gölü olan Balık Gölü manzarası eşliğinde paraşütle uçarak 60 metrekarelik Türk bayrağı açtı.
28.10.2023 Yaşam
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçik tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için hazırlanan klibi paylaştı.
28.10.2023 Gündem
Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan yanıt
Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan yanıt Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Anıtkabir ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Timur, Fenerbahçe'nin TFF'ye yapmış olduğu başvuruya da değindi.
21.10.2023 Galatasaray
Otobüsler neden ücretsiz (6 Ekim)? Otobüsler bugün neden bedava, 6 Ekim'de ne oldu? İETT ücretsiz geçiş 6 Ekim
Otobüsler neden ücretsiz (6 Ekim)? Otobüsler bugün neden bedava, 6 Ekim'de ne oldu? İETT ücretsiz geçiş 6 Ekim 6 Ekim bugün otobüslerin neden ücretsiz olduğu sorgulanıyor. İstanbul'daki vatandaşlar, akbillerini kullandıklarında ücretsiz geçiş hakkı olduklarını gördü. İETT’nin bugün ücretsiz olup olmadığı sorgulanırken, neden ücretsiz olduğuna dair de aramalar arttı. Peki, Otobüsler bugün neden ücretsiz?  6 Ekim otobüsler neden bedava? İETT (akbil) bugün ücretsiz mi? 6 Ekim’de ne oldu?
6.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki programda konuştu. Türkiye hakkında sahte bir imaj ifade edildiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gerçek öyle değil. Sıkıntılarımız elbette vardır. Bunlar yarın da olacak. Son iki asrımızın en avantajlı dönemini yaşıyoruz. Bölgede tüm krizlerin çözümü Türkiye" dedi.
30.08.2023 Gündem
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Vatan Caddesi ve bağlantı yolları sabahın erken saatlerinde trafiğe kapatıldı. 
30.08.2023 Gündem
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 28 Haziran’dan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
27.06.2023 Gündem
4 milyon euro imza parası, 4 yıllık sözleşme, 4,5 milyon euro maaş!
4 milyon euro imza parası, 4 yıllık sözleşme, 4,5 milyon euro maaş! Leicester City ile sözleşmesi sona eren Youri Tielemans Galatasaray yönetiminden 4 milyon euro imza parası, 4 yıllık sözleşme, 4,5 milyon euro maaş istedi.
6.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını söylediler.
4.06.2023 Galatasaray
Galatasaray şampiyonluk kupa töreni ne zaman? GS kupa töreni hangi kanalda? Kimler sahne alıyor?
Galatasaray şampiyonluk kupa töreni ne zaman? GS kupa töreni hangi kanalda? Kimler sahne alıyor? Galatasaray kupa töreni hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şampiyon Galatasaray 2022-2023 sezonunda lider bitirdi. Kutlamalar ise Ankaragücü maçından sonra başladı. Bu akşam oynanacak Fenerbahçe derbisinden sonra kupa töreni yapılıyor. Sezon boyunca maç boyuna 45 bin seyirci ortalamasıyla oynayan sarı kırmızılı takımın derbi maçına yoğun ilgi var. Peki GS kupa töreni ne zaman? Törende kimler sahne alacak? İşte detaylar...
4.06.2023 Futbol
Fenerbahçeli futbolcular Galatasaray'ı alkışlar mı? Derbi öncesi flaş yorum!
Fenerbahçeli futbolcular Galatasaray'ı alkışlar mı? Derbi öncesi flaş yorum! Süper Lig şampiyonu Galatasaray oldu. Okan Buruk'un öğrencileri 2022/2023 sezonunda bitime bir hafta kala şampiyonluğu ilan etti. Sezonun son maçında kendi evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'nin karşısına şampiyon çıkacak Galatasaray'da kutlamalar da devam etti. Peki Fenerbahçeli futbolcular derbi öncesi Galatasaray'ı alkışlayacak mı?
30.05.2023 Futbol
Güntekin Onay'dan olay yaratan şampiyonluk yorumu: Enkaz
Güntekin Onay'dan olay yaratan şampiyonluk yorumu: Enkaz Galatasaray'ın Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 yenmesinin ardından 23.şampiyonluğunu ilan eden Sarı Kırmızılılarda kutlamalar tüm hızıyla devam ederken, mücadelenin ardından yayıncı kuruluş yorumcularından Güntekin Onay'ın 'şampiyonluk' sözleri oldukça dikkat çekti.
30.05.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kutlamalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kutlamalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.