Küslük

Küslük

Son dakika küslük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küslük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küslük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küslük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küslük gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 küslük haberi bulunmuştur. Tüm küslük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Magazin
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı?
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı? Orucun son günü ne zaman, arefe günü oruç tutulur mu? Bayramın bir gün öncesi olan Arefe günü oruç tutulup tutulmadığı merak ediliyor. Arefe günü Ramazan ayının son gününe denk geliyor ve Ramazan’ın içine dahil olduğu için Arefe günü oruç tutulur mu, sorusuna yanıt aranıyor.
6.04.2024 Yaşam
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir?
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir? İslam alimlerine göre ikindi ve akşam vakitleri arasında uyumak mekruh sayılmıştır. Peki, Kerahat vakti neden uyunmaz?
15.03.2024 Dini Bilgiler
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Ramazanın 15. günü duyulacak ses 2024! Ramazanın 15. günü duyulacak ses gerçek mi, Kuranda geçiyor mu? Ramazanın 15. günü duyulacak ses hadisi sahih mi?
Ramazanın 15. günü duyulacak ses 2024! Ramazanın 15. günü duyulacak ses gerçek mi, Kuranda geçiyor mu? Ramazanın 15. günü duyulacak ses hadisi sahih mi? Mübarek Ramazan ayı 11 Mart’ta başlıyor. Ramazan ayı gelirken sosyal medyada yayılan iddia vatandaşları tedirgin etti. İddiaya göre Ramazan ayının ortasında yani 25 Mart kuşluk vakti gökyüzünden şiddetli bir ses yükselecek, bu sesle herkes kaçacak yer arayacak. Peki, gökten ses gelmesi hadisi sahih mi, gökten ses gelmesi hadisi doğru mu, Ramazanın 15. günü duyulacak ses hadisi sahih mi, Kuran’da var mı?
9.03.2024 Dini Bilgiler
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı!
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Tanyeli’yi evinde ziyaret etti.
2.08.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni" gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'ye girerken 101 pare top atışı yapıldı. Törene 78 ülkeden üst düzey temsilci katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Gündem
Duha Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Duha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Duha Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Duha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Ramazan ayı nimetler için dua edeceğimiz mübarek aylardan biri. Dua kapılarının açık olduğu 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında dualar ve sureler ile ilgili aramalar da arttı. Bunlardan biri de Duha Suresi. Duha Suresi Mekke’de nazil olan surelerden biridir. Duha Suresi 11 ayetten oluşur. Kuşluk vakti anlamına gelmektedir. Duha Suresi önemli surelerden biridir. Tüm surelerin okunmasında fayda ve faziletler olduğu gibi Duha Suresinin de okunmasının birçok faydası ve fazileti bulunuyor. Tüm aylar arasında en özlenen ay olan Ramazan ayında yapılan her türlü hayırlı iş normalden daha fazla faziletli olmaktadır. Bu sebeple Duha Suresinin faziletleri Ramazan ayında Duha Suresinin okunmasıyla kat be kat artmaktadır. Peki, Ramazan'da Duha Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Duha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri...
9.05.2023 Sureler
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Mü'minun Suresi 118 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “elMü’minûn” kelimesinden almıştır. “el-Mü’minûn”, mü’minler demektir. Müşriklere son uyarı niteliğindeki bu sûrede, mü’minlerin zafere ulaşacakları, kötülerin cezaya çarptırılacağı konu edilmektedir. Peki, Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Müminun Suresi neyi anlatıyor? İşte Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
3.05.2023 Sureler
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Kuşluk vakti ne zaman, saat kaçta? Kuşluk vakti nedir, ses mi duyulacak? İşte kuşluk vakti saati…
Kuşluk vakti ne zaman, saat kaçta? Kuşluk vakti nedir, ses mi duyulacak? İşte kuşluk vakti saati… Güneşin doğuşundan kırk beş dakika sonrasında başlayan kuşluk vakti için yapılan aramalar arttı. Faziletli olduğuna inanılan kuşluk vakti için ramazan ayının 15. gecesi kuşluk vakti yani sabaha karşı gökyüzünden çok büyük ses çıkacağı ve bu sesten korunmak için insanların köşe bucak kaçacağı iddiaları ortaya atılınca “Kuşluk vakti ne zaman, saat kaçta? Kuşluk vakti nedir, ses mi duyulacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İte kuşluk vakti saati…
6.04.2023 Gündem
7 Nisan cuma ne olacak? 7 Nisan 2023 hadisi nedir, doğru mu?
7 Nisan cuma ne olacak? 7 Nisan 2023 hadisi nedir, doğru mu? Ramazan ayının 15'inde Cuma günü kuşluk vaktinde bir sayha (gökten bir ses) olur. Bu olay Ramazan'ın ilk gününün Cumaya denk geldiği ayda olur. Uyuyanı uyandıran bir hidde (çöküş, yıkılış) olur. Cuma gününün gecesinde esir kadınlar odalarından çıkar, hür olurlar. Söz konusu ifade sonrası vatandaşlar arama motorlarına yönelerek “7 Nisan cuma ne olacak, 7 Nisan 2023 hadisi nedir? 7 Nisan ses duyulması ne demek?” sorularına yanıt aramaya başladı.
6.04.2023 Gündem
Oruç tutmadan önce yapılması gerekenler neler? Oruçtan önce abdest, niyet ve okunacak dualar
Oruç tutmadan önce yapılması gerekenler neler? Oruçtan önce abdest, niyet ve okunacak dualar Yılın en bereketli ayı ramazan başlıyor. Ramazan ile birlikte oruç tutacak olanlar oruç ibadeti tam olarak yerine getirebilmek ve eksiksiz yapabilmek için oruç, ramazan, dua, namazlar, sahur ve iftar ile ilgili bilgileri merak ediyor. Tüm ibadetlerde olduğu gibi oruçta da önemli olan niyettir. Peki, oruç tutmadan önce yapılması gerekenler neler? Oruçtan önce abdest, niyet ve okunacak dualar nelerdir? İşte, oruç ibadeti ile ilgili bilmeniz gerekenler
9.03.2023 Ramazan
Uraz Kaygılaroğlu Kadir Doğulu'yu fena ti'ye aldı!
Uraz Kaygılaroğlu Kadir Doğulu'yu fena ti'ye aldı! Oyuncu Kadir Doğulu'nun O Ses Yılbaşı'nda eşi Neslihan Atagül'le yaşadığını söyleyerek anlattığı hikayenin çalıntı olduğu sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Uraz Kaygılaroğlu yaşanan bu trajikomik olayı ti'ye alarak çok bilinen bir hikayeyi kendi hikayesi gibi anlattı.
4.01.2023 Magazin
Kuşluk vakti ne zaman? Kuşluk namazı nasıl kılınır? Kuşluk namazı saat kaça kadar kılınır?
Kuşluk vakti ne zaman? Kuşluk namazı nasıl kılınır? Kuşluk namazı saat kaça kadar kılınır? Güneşin doğuşundan kırkbeş dakika sonrasında başlayan kuşluk vakti ile ilgili aramalar sabah saatlerinden itibaren arttı. Faziletli olduğuna inanılan kuşluk namazının gün boyu kişiyi olumsuz durumlardan koruduğu rivayet ediliyor. Peki, Kuşluk vakti nedir, ne zaman başlar? Kuşluk vakti ne zaman? Kuşluk namazı nasıl kılınır? Kuşluk namazı saat kaça kadar kılınır? Kuşluk namazı saat kaçta kılınır? İşte detaylar…
27.12.2022 Dini Bilgiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da gençlik buluşması programına katıldı. Erdoğan, Türkiye Mısır ilişkilerinde güzel gelişmelerin olacağına inandığını belirterek, "Bizim körfez ülkeleriyle olan küslüğümüzü menfaate çevirmek isteyenler oldu. Tabi bunlar giderilince oyunlar bozuldu. İşte bunların içerisinde Birleşik Arap Emirlikleri. İşte bizim Birleşik Arap Emirlikleri'yle münasebetlerimiz gayet iyi bir konumda. Daha da iyi olacak inşallah. Bu tabi malum bazı çevreleri rahatsız ediyoruz. Bundan sonraki süreçte nasıl Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir. Siyasette küslük olmaz." dedi.
27.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasının başında Düzce depremi ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Deprem Gölyaka'da çok sayıda binada hasara yol açmakla birlikte hamdolsun vahim bir yıkım ve kayıpla karşılaşmadık" dedi. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatının sadece başlangıç olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En uygun zamanda karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı sonrasında 'Esad ile görüşme olabilir mi?' sorusuna "Olabilir, siyasette küslük ve dargınlık olmaz" yanıtını verdi.
23.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan'ın mutlu evliliği devam ediyor. Eşiyle romantik bir tatil yapıp, İstanbul'a geri dönen şarkıcı, önceki akşam Etiler'de bir açılışa katıldı. Ünlü isim, eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddialarına son noktayı koydu. 59 yaşındaki sanatçının, 'çocuk' sorusuna verdiği yanıt da gündem oldu.
20.10.2022 Magazin
Demet Akalın ve Ece Erken geçmişe sünger çekti!
Demet Akalın ve Ece Erken geçmişe sünger çekti! Bir dönem küslük yaşayan Demet Akalın ve Ece Erken geçmişe sünger çekti.
20.10.2022 Magazin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
Uzmanlardan kritik uyarı geldi: Okul korkusu ve reddine neden oluyor
Uzmanlardan kritik uyarı geldi: Okul korkusu ve reddine neden oluyor Milyonlarca öğrenci için ders zili çaldı. Uzun bir yaz tatilinin ardından okula geçiş süreci uyumu da zorlaştırıyor. Çocukların uyum sorunu uykudan, beslenmeye, oyun sürecinden televizyon izleme vakitlerine kadar pek çok şeyi baştan değiştirecek. Okul, sorumluluk ve düzeni getirirken yazın getirdiği rahatlığın yerini kuralların eşlik ettiği okul dönemi yer alacak. Aileler tatil sonrası rutine dönme konusunda endişe yaşarken uzmanlardan da uyarılar geldi. Uzman Psikolog Melis Tiftikci ve Diyetisyen Duygu Çiçek’le uyum süreci ve beslenme konusunda konuştuk. İşte okula dönüşü kolaylaştıracak ve beslenme düzeni oluşturacak tüyolar…
12.09.2022 Eğitim
İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses küslüğü bitti!
İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses küslüğü bitti! Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses tedavisinin hemen ardından Yalıkavak’ta sahne aldı. Tatlıses, tekerlekli sandalyeye oturarak hayranlarına şarkı söyledi. Ünlü türkücüye çocukları Dilan Çıtak Tatlıses ve İdo Tatlıses eşlik etti. Uzun zamandır küs olan kardeşler babalarının hatırına barıştı.
26.08.2022 Magazin
Ünlü şarkıcılar İzel ve Çelik neden küstü? Önemli açıklamalar...
Ünlü şarkıcılar İzel ve Çelik neden küstü? Önemli açıklamalar... 'Dur Bi Dinle' programına konuk olan şarkıcı İzel, Çelik ile küsme sebebini anlattı. İzel, Çelik'ten aldığı bir mesajdan sonra onunla bir daha görüşmediğini söyledi.
23.03.2022 Magazin
Kuşluk namazı nasıl, kaç rekat kılınır? Kuşluk namazı ne zamana kadar kılınır? Evde bayram namazı yerine Diyanet’in önerdiği Kuşluk namazı kılınışı…
Kuşluk namazı nasıl, kaç rekat kılınır? Kuşluk namazı ne zamana kadar kılınır? Evde bayram namazı yerine Diyanet’in önerdiği Kuşluk namazı kılınışı… Bayram namazının camilerde bu yıl kılınamayacak olması, evde bayram namazı kılınır, nasıl kılınır sorularına neden olmuştu. Merak edilen sorulara cevap Diyanet’ten geldi. Dün Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Zeki Sayar bayram namazı ile ilgili açıklama yaptı ve bayram namazı yerine vatandaşların kuşluk namazı olarak da bilinen DUHA namazı kılabileceğini söyledi. Bugün de Diyanet İşleri Başkanlığı açıklama yaptı ve ‘’Dileyen evinde bayram namazını, dileyen de nafile niyetiyle iki ya da dört rekat kuşluk namazı kılabilir. Böylece bayram namazı vaktinin bereketinden ve bayramın güzelliğinden ailemizle beraber en iyi şekilde istifade edelim’’ dedi. Peki, Evde bayram namazı yerine Diyanet’in önerdiği Kuşluk namazı nasıl, kaç rekat kılınır? Kuşluk namazı ne zamanda kadar kılınır, kuşluk namazı vakti ne zamandır?
1.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Küslük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küslük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.