Kurtarılma

Kurtarılma

Son dakika kurtarılma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurtarılma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurtarılma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurtarılma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurtarılma gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 kurtarılma haberi bulunmuştur. Tüm kurtarılma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferikte mahsur kalanların kurtarılma anları ortaya çıktı
Antalya'da teleferikte mahsur kalanların kurtarılma anları ortaya çıktı Antalya'da teleferik kabininde mahsur kalanların kurtarıldığı anların yeni görüntüsü ortaya çıktı.
13.04.2024 Vatan TV
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Adana Kozan'da dağda mahsur kalan keçi böyle kurtarıldı
Adana Kozan'da dağda mahsur kalan keçi böyle kurtarıldı Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Henüzçakırı mevkide dağda bulunan kayalıklarda mahsur kalan keçi, CANKUR ve AKOM ekiplerinin kurtarma çalışması ile özgürlüğüne kavuştu.
2.03.2024 Adana
Mahsur kaldığı dereden kurtarılan köpeğin sevgi gösterisi kamerada
Mahsur kaldığı dereden kurtarılan köpeğin sevgi gösterisi kamerada Eyüpsultan’da sokak köpeğinin derede mahsur kaldığını gören bir kişi köpeği merdiven yardımıyla bulunduğu yerden kurtardı. Köpeğin kurtarılma anı ve köpeğin kendisini kurtaran kişiye sevgi gösterisinde bulunması güvenlik kameralarına yansıdı.
22.02.2024 Gündem
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar Edirne'de oyuncak şişme botla denize açılan ve sürüklenen anne ile 5 yaşlarındaki oğlunu kurtarmak isteyen 3 kişi de denizde mahsur kaldı. 5 kişinin kurtarılma anları saniye saniye kameraya yansıdı.
21.08.2023 Yaşam
Denizin ortasında korku dolu anlar
Denizin ortasında korku dolu anlar Edirne'de oyuncak şişme botla denize açılan ve sürüklenen anne ile 5 yaşlarındaki oğlunu kurtarmak isteyen 3 kişi de denizde mahsur kaldı. 5 kişinin kurtarılma anları saniye saniye kameraya yansıdı.
21.08.2023 Haber
Yavru kedi, 4 metre yüksekte mahsur kaldı
Yavru kedi, 4 metre yüksekte mahsur kaldı Bolu’da sabah saatlerinde yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki ağaca tırmanan yavru kedi ağaçta mahsur kaldı. İtfaiye merdiveni ile ağaçtan alınan yavru kedi, korkarak kendisini kurtaran itfaiye personeline sımsıkı tutundu.
21.08.2023 Yaşam
Denizde 3 ay sonra mucize kurtuluş! Hayatta kalmak için yapmaya mecbur kaldı
Denizde 3 ay sonra mucize kurtuluş! Hayatta kalmak için yapmaya mecbur kaldı Denizde filmlere konu olacak bir kurtuluş yaşandı. Avustralyalı balıkçı Tim Shaddock ve köpeği Bella, fırtına nedeniyle teknelerinde mahsur kalmıştı. 3 aydır haber alınamayan adam ve köpeği sağ salim bulundu. Shaddock'un hayatta kalabilmek için başvurduğu yöntem dikkat çekti.
16.07.2023 Gündem
Saros’ta deniz yatağında uyuyakaldı, 4 mil açıkta kurtarıldı!
Saros’ta deniz yatağında uyuyakaldı, 4 mil açıkta kurtarıldı! Edirne’nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Yayla köyü sahilinde, deniz yatağında uyuyakalan ve yaklaşık 4 mil açığa sürüklenen kişi, kurtarıldı.
26.06.2023 Yaşam
Depremde 72. saatin mucizesiydi! Hayrettin Özdil gözyaşları içinde konuştu
Depremde 72. saatin mucizesiydi! Hayrettin Özdil gözyaşları içinde konuştu Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 68 yaşındaki Hayrettin Özdil, 4 katlı apartmanın enkazından tam 72 saat sonra kurtarıldı. Kendisini kurtaran ekipler ile bir araya gelen Özdil, O anları ilk kez CNN TÜRK ekibine anlattı.
6.04.2023 Gündem
Murat Kekilli: Allahu Ekber yerine 'Oley' mi deseydiler?
Murat Kekilli: Allahu Ekber yerine 'Oley' mi deseydiler? 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş depremleri, 10 ili birden etkileyerek Türkiye'yi yasa boğdu. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'dan binlerce acı haber geldi. Ünlü sanatçı Murat Kekilli, felaketin ardından enkaz altında kalan kişilerin günler sonra kurtarılma anında "Allahu Ekber" diye atılan tekbiri eleştiren kişileri "Oley mi?" deseydiler diye topa tuttu.
16.02.2023 Magazin
Kanal D muhabirinin acı günü: Depremde 10 yakını hayatını kaybetti
Kanal D muhabirinin acı günü: Depremde 10 yakını hayatını kaybetti Kanal D Muhabiri İbrahim Konar, Kahramanmaraş'taki depremde 10 yakınını kaybetti. Konar, o kara gece sonrası yaşadıklarını CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e anlattı.
16.02.2023 Gündem
Ogün Kaptanoğlu'ndan duygu dolu paylaşım! 'O da üşümesin yazık'
Ogün Kaptanoğlu'ndan duygu dolu paylaşım! 'O da üşümesin yazık' Köpek Irkları ve Köpek Bilimleri Federasyonu (KIF) arama, kurtarma ve ilk yardım ekibiyle birlikte afet bölgesinde gönüllü olarak görev yapan Ogün Kaptanoğlu, depremzede Zeynep ile birlikte köpeğine kulübe yaptı. Önceki gün küçük bir çocuğun kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncunun, duygu yüklü yeni paylaşımına yorum yağdı.
15.02.2023 Magazin
Düşen cep telefonu sayesinde kurtuldu! 'Madenciler olmasaydı oradan çıkamazdım'
Düşen cep telefonu sayesinde kurtuldu! 'Madenciler olmasaydı oradan çıkamazdım' Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki Yunus Emre Mahallesi Oğuzhan Caddesi Yayla Kent Sitesi Pınar Apartmanı’nda oturan Gülşen Balta, giriş kat dairesinin çökmesiyle bir insanın zorla sığabileceği boşluktan yara almadan çıkarıldı. 23 saat sonra kurtarılan Balta, kurtuluş hikayesini anlattı.
14.02.2023 Gündem
Oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık!
Oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık! 10 ili etkileyen depremin ardından enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için başlayan çalışmalar devam ediyor. Hatay’a giden ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu, küçük bir çocuğun kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin küçük Şevket’le konuşması hüzne boğdu.
14.02.2023 Magazin
142 saat sonra gelen mucize! Meltem öğretmen sağ kurtuldu
142 saat sonra gelen mucize! Meltem öğretmen sağ kurtuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerin en ağır yıkımı oluştuğu Hatay’da devam eden arama kurtarma çalışmalarının 142’inci saatinde 32 yaşındaki Meltem öğretmen 8 katlı binanın enkazından sağ olarak kurtarıldı. Genç öğretmenin kendisini kurtaran ekiplerden ilk isteği çay oldu.
12.02.2023 Yaşam
İdrar içilir mi? Zor durumda susuz kalınca idrar içilir mi? İdrarın içinde ne var?
İdrar içilir mi? Zor durumda susuz kalınca idrar içilir mi? İdrarın içinde ne var?  Gaziantep’te 94 saat sonra yürüyerek enkazdan çıkartılan 17 yaşındaki Adnan Muhammet Korkut kendi idrarını içip, annesinin yetiştirdiği çiçekleri yiyerek hayata tutunduğunu açıkladı. Söz konusu ifadelerin ardından “İdrar içilir mi?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Zor durumda idrar içilir mi? Susuz kalınca idrar içilir mi?
20.02.2023 Sağlık
Enkazdan kurtarılan 17 yaşındaki Ayşin: Diğerleri de kullansın diye nefesimi tuttum
Enkazdan kurtarılan 17 yaşındaki Ayşin: Diğerleri de kullansın diye nefesimi tuttum Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlere Adıyaman’da yakalanan 42 yaşındaki Ganime Topbaş, enkaz altında sevdiklerinin sesini duymanın kendisini cesaretlendirdiğini söyleyerek, “Biz kurtulduk ama Adıyaman silindi, geçmişimiz silindi” diyerek gözyaşı döktü. 17 yaşındaki Ayşin Topbaş da, "Annem ve kardeşim aynı noktadaydık, babamın sesi geliyordu. Ben bir ara nefes almadım, nefesimi tuttum hatta bari diğerleri kullansın diye." dedi.
10.02.2023 Gündem
Enkaz altında kaç kişi var? 1999 depremde enkaz altında en uzun kalan kişi kaç saat sonra kurtarıldı, enkaz altında kaç saat kalınır?
Enkaz altında kaç kişi var? 1999 depremde enkaz altında en uzun kalan kişi kaç saat sonra kurtarıldı, enkaz altında kaç saat kalınır? Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından AFAD, saat 07:45 itibariyle can kaybının 12 bin 873'e, yaralı sayının 62 bin 937'e yükseldiğini açıkladı. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken Elbistan’a giden Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Kümbet Mahallesi’nde enkaz altında kalan 3 kişilik aileyi kurtardı. Ekipler, İbrahim Ali (50), Ahmet Ali (22) ve Muhammet Ali'yi (15) depremden 72 saat sonra 4 katlı binanın giriş katından 8 saat süren çalışmayla sağ çıkardı. Malatya'da arama kurtarma çalışmasını sürdüren ekipler, eğitimli köpek 'Köpük''ün tepki vermesinin ardından 6 katlı bir binanın birinci katında olduğu belirlenen 60 yaşındaki Meral Nakır'ı 77 saat sonra canlı olarak kurtarmayı başardı. 81 saat sonra Malatya’da 2 kişi kurtarıldı. 81 saat sonra gelen umut, enkaz başında bekleyen aileler için umut olurken kurtarılma anlarına şahit olan vatandaşlar “Enkaz altında kaç kişi var? 1999 depremde enkaz altında en uzun kalan kişi kaç saat sonra kurtarıldı, enkaz altında kaç saat kalınır?” sorularının yanıtını sorgulamaya başladı.
9.02.2023 Gündem
72 saat sonra enkazdan çıkarıldı, ilk isteği bu oldu: 'Canım neredesin?'
72 saat sonra enkazdan çıkarıldı, ilk isteği bu oldu: 'Canım neredesin?' Hatay Antakya'da enkaz altından kurtarılan kadının ilk isteği eşinin sesini duymak oldu. Kurtarma ekipleri tarafından telefonla ulaşılan koca eşinin sağ salim kurtarıldığını öğrendi.
9.02.2023 Gündem
Hatay'dan sevindirici haber: 51 saat sonra 5 yaşındaki kız çocuğu sağ kurtarıldı
Hatay'dan sevindirici haber: 51 saat sonra 5 yaşındaki kız çocuğu sağ kurtarıldı Hatay'dan sevindirici haber: 51 saat sonra 5 yaşındaki kız çocuğu sağ kurtarıldı.
8.02.2023 Haber
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası enkaz altındakileri arayarak dalga geçtiği iddia edilen S.A., polise verdiği ifade şoke etti. Bir TIR şoförü ise Bilecik’te de deprem olacağını, bu nedenle yardım malzemeleri götürmek için yola çıkanlara izin verilmediğine ilişkin asılsız ses kaydı paylaştığı için gözaltına alındı.
7.02.2023 Gündem
Ayaz ile ablası Ece Su'nun enkazdan kurtarılma anı kamerada
Ayaz ile ablası Ece Su'nun enkazdan kurtarılma anı kamerada Hatay'da depremde yıkılan binanın enkazında kalan Ayaz ile ablası Ece Su, gece saatlerinde Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ekiplerince kurtarıldı; bu anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.02.2023 Gündem
Ayaz ve ablası Ece Su, enkaz altından kurtarıldı! İşte o anlar
Ayaz ve ablası Ece Su, enkaz altından kurtarıldı! İşte o anlar Hatay'da depremde yıkılan binanın enkazında kalan Ayaz ile ablası Ece Su, gece saatlerinde Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ekiplerince kurtarıldı; bu anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.02.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Kurtarılma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurtarılma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.