Kürek

Kürek

Son dakika kürek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kürek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kürek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.057 kürek haberi bulunmuştur. Tüm kürek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Sırt Ağrısı Nasıl Geçer? Sırt Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sırt Ağrısı Nasıl Geçer? Sırt Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sırt ağrısı, her insanın hayatının bir döneminde yaşadığı bir ağrıdır. Bu ağrı, bazı durumlarda hafif bir şekilde seyrederken bazı durumlarda da kişinin yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir. Sırt ağrısının altıda yatan nedenler fiziksel sorunlardan kaynaklanabileceği gibi kimi zaman da önemli bir hastalığın belirtisi olabilirler. 
17.01.2024 Sağlık
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış İstanbul’da Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralayan ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklanan Ömer Salgın’ın (40), 2019 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Berra B.’ye (33) de evlilikleri süresince zaman zaman şiddet uyguladığı ortaya çıktı. DHA’nın ulaştığı Berra B., “Biz de büyük sıkıntılar yaşadık evlilik sürecinde. Şiddet de gördüm. Ayrılma faktörlerimizden biri de şiddetti” dedi.
10.01.2024 Gündem
Arkeolojik sit alanında kaçak kazıya 4 tutuklama
Arkeolojik sit alanında kaçak kazıya 4 tutuklama Eskişehir Alpu ilçesindeki birinci derece arkeolojik sit alanı olan Aktepe höyüğünde, kaçak kazı yapıp define ararken suçüstü yakalanan 6 şüpheliden 4’ü, tutuklandı.
5.01.2024 Gündem
Sefiller Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sefiller Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sefiller Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sefiller Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sefiller, Victor Hugo tarafından yazılmış bir kitaptır. 1862 yılında yayınlanmış olan Sefiller kitabı dünya edebiyatındaki önemli kitaplar arasındadır ve toplamda 24 kez uyarlanmıştır. 
20.12.2023 Eğitim
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Afgan madenci Vezir Mohammed Nourtani kaçak olarak çalıştırılan maden ocağında fenalaştıktan sonra ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan kaçak maden ocağı sahipleri Hakan Körnöş (45), Enver Gideroğlu (33) ve Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın (51) ile adli kontrol şartıyla serbest kalan diğer şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, ifadelerinde birbirlerini suçladı.
14.11.2023 Gündem
Hakkari'de tespih böcekleri mahalleyi istila etti! Uzman isim çaresini ve çözümü açıkladı...
Hakkari'de tespih böcekleri mahalleyi istila etti! Uzman isim çaresini ve çözümü açıkladı... Tespih böcekleri mahallilerin hayatını kabusa çevirdi. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Vezirli Mahallesi tespih böceği istilasına uğradı. Evlerden kürek dolusu böcek temizlemek zorunda kalan vatandaşlar, yetkilerden yardım bekliyor. Tesbih böceği istilasının iklim farklılıkları ve yanlış zirai ilaçlama nedeniyle olabileceğini dile getiren Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Evin Polat Akköprü, "Tespih böceklerinin orada bulunmasının en önemli nedeni bölgenin sulak alanda olması. Nemi çok sever. Borik asit, diatomlu toprak kullanılarak böceklerin ölümü sağlanabilir" dedi.
18.10.2023 Gündem
Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'a sakatlık şoku!
Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'a sakatlık şoku! Milli ara sonrası Galatasaray'la karşılaşacak olan Beşiktaş'a tecrübeli futbolcudan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip sakatlığı açıkladı.
14.10.2023 Beşiktaş
TikTok fenomeni ender olaya böyle denk geldi
TikTok fenomeni ender olaya böyle denk geldi Avustralyalı bir TikTok fenomeni, ender görülen ‘‘amuda kalkma’’ hareketini yapan bir kambur balinayı filme aldı.
15.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en ağır hayvanı keşfedildi: Tam 200 ton
Dünyanın en ağır hayvanı keşfedildi: Tam 200 ton Bilim insanları gezegenimizde yaşayan gelmiş geçmiş en ağır hayvanı keşfetmiş olabilir!
4.08.2023 Dünya
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı Tarihi eser kaçakçılarının akılalmaz oyunu ortaya çıktı! Define avcıları tarihi eser bulamayınca taklit eser üretmeye başladı. Konuya ilişkin detayları aktaran Uluslararası Strateji Kalkındırma Araştırma Derneği Genel Başkanı ve Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, tarihi eser kaçakçılığını vatana büyük bir ihanet olarak değerlendirdiğini söyledi.
2.08.2023 Yaşam
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
Sıcak rekor dereceye ulaşınca denize koştular
Sıcak rekor dereceye ulaşınca denize koştular Hava sıcaklığının 44 dereceyi bulduğu Antalya'da tatilciler ve kent sakinleri soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı.
22.07.2023 Gündem
Birce Akalay ile Burak Deniz'in keyifli anları!
Birce Akalay ile Burak Deniz'in keyifli anları! Birce Akalay ve Burak Deniz önceki gün Bodrum’da kürek sörfü yaptı. İkilinin samimi anları, objektiflere yansıdı.
19.07.2023 Magazin
Genç kıza dehşeti yaşattılar! Ormanlık alanda öldürüp gömmek için yer aradılar...
Genç kıza dehşeti yaşattılar! Ormanlık alanda öldürüp gömmek için yer aradılar... Eski sevgilisinin en yakın arkadaşı ile konuştuğunu öğrenen şahıs adeta dehşet saçtı. Eski sevgilisi ve onun arkadaşları tarafından kaçırılıp İstanbul'dan Kocaeli'ye getirilen genç kız, yaşadığı korku dolu anları mahkemede gözyaşlarıyla anlattı. Şüpheliler tarafından darp edildiğini söyleyen genç kız, "Uzun süre ormanlık alanda beni öldürüp gömmek için yer aradılar. Böyle yapacaklarını da bana söylüyorlardı. Beni öldürüp gömmek için yer kazdılar ancak araç geçişi çok olunca yola devam ettiler. Kaçmaya çalışınca hepsi beni darp etti" dedi.
6.07.2023 Yaşam
Yazın 60 dakikadan daha uzun süre egzersiz yapıyorsanız dikkat! Potasyum ve elektrolit içerikli içecekleri yanınızdan ayırmayın!
Yazın 60 dakikadan daha uzun süre egzersiz yapıyorsanız dikkat! Potasyum ve elektrolit içerikli içecekleri yanınızdan ayırmayın! Yaz aylarının gelmesiyle güvenli bir şekilde egzersiz yapmak daha önemli bir hal aldı. Yüksek sıcaklık vücuda ekstra yük bindirdiğinden yaz aylarında egzersiz yapmak zorlaşır, sıcak çarpması, aşırı su kaybı ya da ısı bitkinliği gibi sorunlara davetiye çıkarabilir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk sıcak havalarda spor yaparken su içmenin altını çizerken yaz aylarında serin kalmaya yardımcı olacak tavsiyelerde de bulundu.
24.06.2023 Sağlık
81 il valiliğine genelge gönderildi: Türkiye Çevre Haftası’nın teması belirlendi
81 il valiliğine genelge gönderildi: Türkiye Çevre Haftası’nın teması belirlendi “Türkiye Çevre Haftası” konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi uyarınca, 81 ilde yapılacak etkinliklere ilişkin usul ve esaslar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlendi. Bakan Murat Kurum'un imzasıyla 81 il Valiliğine ve Bakanlık İl Müdürlüklerine genelge gönderildi. Bu kapsamda 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası'nda 81 ilde, denizler ve doğal çevrenin korunması, denizler ve iklim değişikliği ilişkisinin işlenmesi, denizlerin kıyı alanları ve karalarla olan bağlantısının çevresel boyutuyla ele alınması ve kirlenmeden korunması gerektiği vurgulanacak.
24.05.2023 Gündem
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay Kocası kalp krizi geçirip hayatını kaybeden ve teknesinin motoru bozulan 68 yaşındaki Brezilyalı kadın, bir hafta boyunca kocasının cansız bedeni ile Amazon nehrinde sürüklendi. 'Bu kadarı ancak filmlerde olur' denecek hikaye bugün dünya basınında dikkat çekti.
8.04.2023 Dünya
Hülya hemşirenin korkunç sonu! Her şeyi itiraf etti: İçki almak için markete gitti, defalarca bıçakladım
Hülya hemşirenin korkunç sonu! Her şeyi itiraf etti: İçki almak için markete gitti, defalarca bıçakladım Denizli''nin Merkezefendi ilçesinde tartıştığı hemşire eşi Hülya Er Tortop'un (35) başına soda şişesi ile vurup, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Murat Tortop (39) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
22.03.2023 Yaşam
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam izleyici ile buluştu. Üç Kız Kardeş'in son bölümüne Türkan ve Somer arasındaki hesaplaşma damga vurdu.
8.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kürek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.